Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Süpersin ! Parmak da yapabilirsin sen serçe parmak dene bi istersen..Streil eldivenlerden tak jelle bir dene hadi bakalım bekliyorum:)

arkadaşlar ben cumartesi günü üye oldum ve o gün başladım egzersize,ocean destek verdi bana.ocean o gün akşam eşimin işart parmağını denedik ve hepsi girdi sonrasında ilişkiyi denedik ve ben kasmadım çok rahat oldu galiba yendim inanamıyorum bi günde karar verdim ve o gün oldu,başka denemedik dünde giremedim ama birkaç gün egzersiz yapıcam gene iyice alıştırayım kendimi.yeni katılan arkadaşlara örnek olsun bi günde olduuu :)

Waaauw kutluyorum seni canım ihtiyacın olan sadece biraz cesaretti o da bitti gitti işte şükür

Halaylar sana gelsin hadi bakalım hobaaa
:92::92::92::92::118::118::118:

Waaauw kutluyorum seni canım ihtiyacın olan sadece biraz cesaretti o da bitti gitti işte şükür

evet kesınlıkle. tek ıhtıyacın dogru bılgıler ve cesaretmıs. bunu da kızlar sayesınde asınca, bır gunluk bır egzersız ve psıkoljı ıle yenmeyı basarmıssın. tebrık ederım gozunaydın.

nekadar olmustu evlenelı ?

galiba mi? yenmissin iste. tebrikler. jet gelin. egzersize devam et tabi, ama mikiyi ihmal etme. en iyi o sekilde alisirsin.
tey tey

jinekolojik muayne olmus muyudun? anatomik bir problemin var mi?
egzersiz fikri zor hatta korkunc geliyor... ama bir kere o takildim diye tasvir ettigin yeri gecince ziplaya hoplaya egzersiz yapiyorsun. o takildigin yer sinir uclarinin oldugu son nokta ve orada hafif bir egim verip dogru yöne ittirmek gerekiyor. uzuuuun ve derin bir nefes alip, verirkeeeeeeeeen popoya dogru yaklasik 20 derece kirarak ittirmeyi dene.

Son düzenleme:

2 yıllık evliyim,evet kendimi çok cesaretli hissettim o gün parmak biraz cesaret verdi sanırım,herkese teşekkürler

2 yıllık evliyim,evet kendimi çok cesaretli hissettim o gün parmak biraz cesaret verdi sanırım,herkese teşekkürler

canım nasılsın unutmusum senın adını yazmayı umarım hepinizde keyifler iyidir ben artık sanırım hiç kamıyorum :) tatilim güzel geçti zorlanmadım size birsey soylıyım mı pre...kullananlar ıcın dıyorum ben ok kullanuıyordum degstrdım durex aldım kesınlkle kayganlastırıcılısı cok rahat hıc canınız acımıyor bu arada aslında doktorumun verdıgı 3 aylık kurtaj sonrası korunma surecı bıttı kızlar ama ben korunmaya devam onumzde askerlk var dua edın kısa donem cıksın ıns hayırlı yakın bır yer olsun dualarınzıda yer verın bana da

Hosgeldin canimmmmm.iyiyiz dielim iyi olalim alismaya calisioruz.mikiye.cok iyi olmus vala balayi nasildi nasil gecti yigen yoldami
bende istiyorum sifirdan bi balayi ama bu yil mumkun diil hakkimizi dr da kullandik.

hoşgeldin canım nasıl geçti bakalım tatilin daha doğrusu balayındaha dün aklıma geldin nerde bu kız acaba dıyordum unutmuşum tatilde olduğunu.ben de yakın zamanda gelin olucam inşallah az kaldı inanıyorum.sen nasılsın umarım herşey yolundadır

Hosgeldin canimmmmm.iyiyiz dielim iyi olalim alismaya calisioruz.mikiye.cok iyi olmus vala balayi nasildi nasil gecti yigen yoldami
bende istiyorum sifirdan bi balayi ama bu yil mumkun diil hakkimizi dr da kullandik.

tatil güzeldi çok sukur klafa dınledım benım ev pek bos kalmazda ....

balayım ıyıydı yegen yolda degıl cnm cunku korunma söz konusu :) ıns hayırlı zamanda askerlk falan bı bıtsın rabbımde kısmet ederde verırse ıstıyorum

altheacım hadı beklıyoruuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz artık seni

Son düzenleme:
erzurumdan geldim şimdide ev taşıyacağım egzersize ara verdim sabah yataktan uyandım eşim günaydın bile demeden ben çocuk istiyorum dedi.elimde olan birşey değil biliyorsun dedim(( oda bir çare bul çok istiyorum dedi(((

ne kadar anlayışlıda olsa oda yoruldu artık(

kızlar bu arada siz mendilleri hazırda tutun.geçenlerde beray beni rüyasında görmüştü yeniyordum.geçen hafta ocean görmüştü,şimdi yine yendiğimi görmüşbu 3 oldu hayır olsun inşallah:26:her an herşey olabilir

hoşgeldin canım :) güzel bir balayı geçirmene çok sevindim darısı burdaki kızlara:)

ohhh söyle tatil ne güzel olmuştur.senin eşin askerde miydiiiiii bilmiyordum? canım ben buaralar çok ümitliyim egzersizler cok rahat 10cmde kendıme guvenım geldı ıyıce.araya regl gırdı mecburen ara verdım.sonra 1 gun daha egzersız yaptım jelim bitti.dün jelsiz denedim zorlandım baya.artık tosunum ne zaman alırsa jeli tam gaz devam denemelere başlıycam artık:18:

Ayy canim k.b ben bilmiodum o durumunu ama olsunn yine yaparsin hatta yaparizzzz:))bende istiyom ama adam icime bo..mio dunn konustm artk unut eski yontemi inss sagliklisiyla olur en kisa zamanda

benimde eşim bebek çok istiyo.ama ben bu sorunu bi türlü başaramıyorum.burada bana destek olacak kimse yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…