- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.041
Ben normalde halay çekmeyi hiç sevmem biliyor musun? Kıymetini bil yani . Şaka bir yana umuuta da sözüm var, burda tepinicem o yenince . Kararlı ol ve korkularının üzerine git, bir gün bile fazla yaşama bunula, hadi bitir işini vajinin .
bugüne kadar bekliyordu ama ???? şimdi niye böyle diyor sence, bence kendi yarasını saklamaya çalışıyor...Bekiorum cnm bende napim her gece haz ir giriorum yanina ...allahtan kremim bol...beni sinir eden ..yapamiorum zannetme..senle olmuor demesi tovbeeee...
mrblar arkadaşlar bende 2 yıllık hatta 26 aylık evliyim...daha önceleri üye olmadan takip ettim konuları biras cesaret geldi o yüzden üye olup sizlerle birebir konuşmak istedim...dün akşam çok cesareim vardı emla ve xylocaine yi denedim...bide kasları rahatlatmak için bir hap içtim...hap beni uyuttu( uyuşulukta boşuna gitti yani ( bu sorunu olmayan bayanları o kadar özeniyorumki...biz cesaret deneme ilaç vb. bir sürü şey onlarda niye olmuyo bu sorunnn ([/QUOTE
bende 26 aylık evliyim bugün katıldım buraya umarım hepimiz yeneriz bu sorunu.
bu stresle ölücem sanırım artık...iş yerinde çalışamıyorum odaklanamıyorum...akşam olsun istemiyorum...eve gidince yine aynı sorunlar...eşim benden önce uyusun diye bir sürü ev işiyle uğraşıyorum o arada ben yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum...ama artık eşiminde sabrı kalmadı kendini soğutuyosun benden dedi( ona göre böyle bir olay yok sadece kendimi kasıyorum o kadar...emla ve xylocaine ile başaran arkadaşlar varmı acaba nasıl kullanayım lütfen cevap yazın...
Artık egzersize başla, daha nice seneleri devirirsin yoksa, eşininde sabırsızlanması bence bir avantaj, diğer türlü uzadıkça uzuyor. ilk adım ayna egzersizi, sadece inceleyeceksin aynayla. sonra gel buraya yazbu stresle ölücem sanırım artık...iş yerinde çalışamıyorum odaklanamıyorum...akşam olsun istemiyorum...eve gidince yine aynı sorunlar...eşim benden önce uyusun diye bir sürü ev işiyle uğraşıyorum o arada ben yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum...ama artık eşiminde sabrı kalmadı kendini soğutuyosun benden dedi( ona göre böyle bir olay yok sadece kendimi kasıyorum o kadar...emla ve xylocaine ile başaran arkadaşlar varmı acaba nasıl kullanayım lütfen cevap yazın...
canım benim tırnağım uzunkende yapıyordum hiiiç farkı yok, kafanı rahatlat ve cesaretlen, kararlılıkla yap egzersizi, sen kendin uğraşa uğraşa yapacaksınkızlar dr dan geldım simdi.mutsuzum mutsuzum mutsuzumya bnm kadar becerıksızıde yoktur herhalde su forumda egzersızlerı dogru duzgun yapamıorum ben nabıcam ya delı olcam.dr a gıttım goterdım soyle yapıorum dıe dogru yapıosun ama parmagını bıraz daha ıcerı buk dedı buktum ama gıtmıo dedım bu seferde dedıkı zzarın hılal seklınde ya elıne o gelıodur dedı bende dedımkı nette arkadaslarla konusuorrum bn hılal seklınde olunca ılla kesık atılmasada oluomus esnetebılırmısız dedım tabıkı de dedı hatta esın penısle yapsın dedı:S anam penısle yapck olsam parmagımı ne dıe sokmaya calısıyım oraya sonra yonunu tekrar gosterdı sen evde bıraz calıs dedı sonra yıne bakalım dedı.bende on dk vaktınız varsa ben ugrasıyım dedım sonra bı bakın dogrumu ıste ole kendı kendıme ugrastım caaırdım kadını tabı cok ıtemıorum ıcerı parmagı hadı gel dedı catalda yap cıktım catalda denedım bıyerden sonra ıtemıorum mubarek zar deıl kemık var sankı orada ole sert geldı bana kadın da dedıkı kendını sıktıgın ıcın ole gelıo sana dedı.ben gosterıymı dedı bu defa elletmedım kadına neden mı gecen gıttıggımde cok kotu batmıstı ne bıcım yandı cunku tırnakları uzunmus bugun gıttıgımde farkettım eldıven takıo ama tırnagını hıssedıorum ıcımde bı fena oluo nabıyım sonra dedım anestol var ben yanımda getırdım onu surelım dedım sen evde denersın onu burada anestola gerek yok dedı.bende sesımı cıkarmadım daha sonra ıste bıraz soktu parmagı ıcınde oynattı bende baırdım bu defa aaa dıe acımadıda kafam tırnagına takıldı ıste ama ıtıraf etmek gerekırse az acıdı neyse ıste ole bu ruh halıyle olmaz zaten dedı bende bısı demedım cıkıncada agladım
bak işte bu olmadı, o avatardaki kıvırcık kızdan istiyordum senin için bir tane. Neyse sağlıklı olsun, hayırlı olsun, aslan gibi yiğit bir erkek olsun . Yine de Bence üçüncüyü mutlaka düşünmelisin .
Amin canım, teşekkür ederim..hayırlı olsun canım...darısı tüm isteyenlere...
Canım çok teşekkür ederim. Darısı isteyenlerin başına...Merhabaaa kızlarr. Ben GeldimmYenen Arkadaşlarımı Gördüm Çok Sevindim.Allah başka dert vermesin. Ve Darısı Diğer Arkadaşlarımızın Başına Olsun Ben Burdayım yardım isteyen Arkadaşlara Yardımcı Olurum !! Bu Arada Kemree Sanada Çok Sevindimm. Allah Hayırlısıyla Bebeğini Kucağına Almayı nasip etsinn
merhaba kızlar ben de bu illeti 3 yıl çekmiş ve böyle bir siteye üye olarak sorununu bir haftada yenmiş biri olarak bu topiğe girmeden yapamıyorum.Sanki nostalji yaşıyorum.Ben bu sorunu halledeli 4 yıl oldu,lütfen egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve bu sorunu halledemeyeceğinizi düşünmeyin.İnanın ben başardıysam herkes başarabilir.Sadece inanın ve azmedin.Her konuda yardımcı olmaya hazırım:)[/QUOTE
Ne güzel darısı başımıza o zaman..Sadece egzersiz yaparakmı yendiniz ??
çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
evet egzersizle yendim,önce aynayla tanıyarak başladım işe ,bakarken bile içim kötü oluyordu.Ben ilk başta kendim yapamadım egzersiz,eşimle başladım(onun parmağıyla).4.gün kendim de yapabildim.7.gün yine kendim egzersiz yaparken aynı zamanda netten avrupa yakasını izliyordum ve birden ne kadar ilerlediğimi farkettim ve eşimi uyandırdım denemek istediğimi söyledim,çok şaşırdı ama uyandığına değdi başardık.Egzersiz yaparken sizi rahatlatacak gevşetecek,güldürecek bir program izleyin,etkisini farkedeceksiniz.Rabbim herkesi bu sıkıntıda kurtarır inşallah.
Merhabaaa kızlarr. Ben GeldimmYenen Arkadaşlarımı Gördüm Çok Sevindim.Allah başka dert vermesin. Ve Darısı Diğer Arkadaşlarımızın Başına Olsun Ben Burdayım yardım isteyen Arkadaşlara Yardımcı Olurum !! Bu Arada Kemree Sanada Çok Sevindimm. Allah Hayırlısıyla Bebeğini Kucağına Almayı nasip etsinn
bu stresle ölücem sanırım artık...iş yerinde çalışamıyorum odaklanamıyorum...akşam olsun istemiyorum...eve gidince yine aynı sorunlar...eşim benden önce uyusun diye bir sürü ev işiyle uğraşıyorum o arada ben yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum...ama artık eşiminde sabrı kalmadı kendini soğutuyosun benden dedi( ona göre böyle bir olay yok sadece kendimi kasıyorum o kadar...emla ve xylocaine ile başaran arkadaşlar varmı acaba nasıl kullanayım lütfen cevap yazın...
canım esının cumlelerıne uzulme ama ona bu durumu asmak ıcın elınden geldıgını yaptıgını anlat oyalanma bahane uretme ev ısı falan onunla ır yataga olmuyorsa olmuyordur bunu anlamalı..hepımız aynı yollardan gectık benım esım yataga gelmıyordu benden sonra yatıyordu aglıyordum konustum bıgun aynı sneın durumun gıbı bana benı cekmıyorsun dedı oyle gucume gıttı kı sımdıde cok ısteklısın dıyor o gunlerın ıntıkamını alır gıbıyım bunu bı ıspat mesleesı halıne getırmısım cınsellkten zevk alsamda bundanda otesı var basarma duygusu ıtıyor benı cınsellıge o 8 ay ımtıhanım oldu hala yaptıkcva basardıkca mutlu oluyorum o gunlerın ıntıkamını alıyorum sankı...esıne kırılma eslerde haklı uzuluyorlar kendılerınde bır sorun oldugunu dusunuyorlar bunu yansıtmasalrda kendılerı bı yerde yanlıs yaptıklarını dusunuyorlar ve soz konusu erkeklıkse tum erkklerın egoları agır basar bu konuda yorum dahı kabul edılemez onlar bızım gıbı degıller bu konuda ınan bana esın dunya tatlısı bı ınsan belkı ama ınan bu surecte o karakterınden tamamen saparak hareket etmesı cok normal bunu hepımız yasadık uzulme sakın sen moral ve motıvaSYON BOZMADAN egzersıze bol jelle devam et esınle deneyecegın zamnda caktrmadan ıcıne jelı bosaltıver ben oyle yapmstım jelı dokmustum ıcımebır dahada jel kullanmadım
emla kremle bir kere yapabildim ben... ama ondan sonra acayip yaktı... bir daha olmadı ... hevesini kırmak istemem ama o çözüm değil bence ... egzersiz yapmalısın ... ben egzersizlere başlamıştım ama şimdi ev yerleştiriyorum... yorgunluktan ona vakit kalmıyor... ama bugün yeniden başlayacağım... doğru söylüyorsun.. bu stres insanı öldürür.. emla krem küçük tüplerde oluyor... doktor eşime bir tüpü sürmesini söyledi... uyuşturdu... bir şey hissetmedim...
emla kremle bir kere yapabildim ben... ama ondan sonra acayip yaktı... bir daha olmadı ... hevesini kırmak istemem ama o çözüm değil bence ... egzersiz yapmalısın ... ben egzersizlere başlamıştım ama şimdi ev yerleştiriyorum... yorgunluktan ona vakit kalmıyor... ama bugün yeniden başlayacağım... doğru söylüyorsun.. bu stres insanı öldürür.. emla krem küçük tüplerde oluyor... doktor eşime bir tüpü sürmesini söyledi... uyuşturdu... bir şey hissetmedim...
ben bır kez anestol denedım bısey hıssetmedım bıdaha kullanmadım o kremı bol jelle egzersız yaptım o tırnak batması gıbı bısey dıyorlar ya bende tırnak olmamasına ragmen onu bende hıssedıyordum aslında tırnak batması degıl bence oyansada acısada ben kendımı gevsek bırakmayı ogrendım bol jel surdum egzersızımı yaptım ve 3 parmakta yendım arkdslar nolur moral bozmayın ılk basta yanma batma hıssı yon bulamama oranın dar oldugunu hıssetme bunların hepsı cok dogal ıste kasmaktan kaynaklanan sebepler kabul edın artık sızde sorun yok kaslarınızıda kendınızıde rahat bıraktıgınız an yonu buldugunuz an oraya 3 degıl 4 bıle gırıyor sıkıntı yok devam hadiiiiii sımdı evde olup bu ılletı ceken herkes acın tv yı guzel bı prgram alın eldıvenı jelı egzersıze baslayın kontrol sizde caNINIZ acıdgı an yavslarsınz ama pes etmeyın elınızı cekmeyın yonu arayın bulun bulduktan sonra o gırısı astıktan sonra arkası uzay bosluguuu oyle gıdıyoo ve hıc hıc bıle yok guvenın bana ben buraya ılk uye oldugumda ben parmak degdıremem baska yolu yok mu yenmemın dıyordum AMA EGZERSİZ KORKULACAK BIRSEY DEGIL KONTROL SIZDE
Kuzuuumm beni bile istahlandirdin.simdi esra erolu acip egz yapcemmmben bır kez anestol denedım bısey hıssetmedım bıdaha kullanmadım o kremı bol jelle egzersız yaptım o tırnak batması gıbı bısey dıyorlar ya bende tırnak olmamasına ragmen onu bende hıssedıyordum aslında tırnak batması degıl bence oyansada acısada ben kendımı gevsek bırakmayı ogrendım bol jel surdum egzersızımı yaptım ve 3 parmakta yendım arkdslar nolur moral bozmayın ılk basta yanma batma hıssı yon bulamama oranın dar oldugunu hıssetme bunların hepsı cok dogal ıste kasmaktan kaynaklanan sebepler kabul edın artık sızde sorun yok kaslarınızıda kendınızıde rahat bıraktıgınız an yonu buldugunuz an oraya 3 degıl 4 bıle gırıyor sıkıntı yok devam hadiiiiii sımdı evde olup bu ılletı ceken herkes acın tv yı guzel bı prgram alın eldıvenı jelı egzersıze baslayın kontrol sizde caNINIZ acıdgı an yavslarsınz ama pes etmeyın elınızı cekmeyın yonu arayın bulun bulduktan sonra o gırısı astıktan sonra arkası uzay bosluguuu oyle gıdıyoo ve hıc hıc bıle yok guvenın bana ben buraya ılk uye oldugumda ben parmak degdıremem baska yolu yok mu yenmemın dıyordum AMA EGZERSİZ KORKULACAK BIRSEY DEGIL KONTROL SIZDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?