Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım.inşallah en kısa zamanda kesicem biletini şu lanetli vajinin

Bekiorum cnm bende napim her gece haz ir giriorum yanina ...allahtan kremim bol...beni sinir eden ..yapamiorum zannetme..senle olmuor demesi tovbeeee...

kızlar dr dan geldım simdi.mutsuzum mutsuzum mutsuzum ya bnm kadar becerıksızıde yoktur herhalde su forumda egzersızlerı dogru duzgun yapamıorum ben nabıcam ya delı olcam.dr a gıttım goterdım soyle yapıorum dıe dogru yapıosun ama parmagını bıraz daha ıcerı buk dedı buktum ama gıtmıo dedım bu seferde dedıkı zzarın hılal seklınde ya elıne o gelıodur dedı bende dedımkı nette arkadaslarla konusuorrum bn hılal seklınde olunca ılla kesık atılmasada oluomus esnetebılırmısız dedım tabıkı de dedı hatta esın penısle yapsın dedı:S anam penısle yapck olsam parmagımı ne dıe sokmaya calısıyım oraya sonra yonunu tekrar gosterdı sen evde bıraz calıs dedı sonra yıne bakalım dedı.bende on dk vaktınız varsa ben ugrasıyım dedım sonra bı bakın dogrumu ıste ole kendı kendıme ugrastım caaırdım kadını tabı cok ıtemıorum ıcerı parmagı hadı gel dedı catalda yap cıktım catalda denedım bıyerden sonra ıtemıorum mubarek zar deıl kemık var sankı orada ole sert geldı bana kadın da dedıkı kendını sıktıgın ıcın ole gelıo sana dedı.ben gosterıymı dedı bu defa elletmedım kadına neden mı gecen gıttıggımde cok kotu batmıstı ne bıcım yandı cunku tırnakları uzunmus bugun gıttıgımde farkettım eldıven takıo ama tırnagını hıssedıorum ıcımde bı fena oluo nabıyım sonra dedım anestol var ben yanımda getırdım onu surelım dedım sen evde denersın onu burada anestola gerek yok dedı.bende sesımı cıkarmadım daha sonra ıste bıraz soktu parmagı ıcınde oynattı bende baırdım bu defa aaa dıe acımadıda kafam tırnagına takıldı ıste ama ıtıraf etmek gerekırse az acıdı neyse ıste ole bu ruh halıyle olmaz zaten dedı bende bısı demedım cıkıncada agladım

Artık egzersize başla, daha nice seneleri devirirsin yoksa, eşininde sabırsızlanması bence bir avantaj, diğer türlü uzadıkça uzuyor. ilk adım ayna egzersizi, sadece inceleyeceksin aynayla. sonra gel buraya yaz .

canım benim tırnağım uzunkende yapıyordum hiiiç farkı yok, kafanı rahatlat ve cesaretlen, kararlılıkla yap egzersizi, sen kendin uğraşa uğraşa yapacaksın .

Canımmm ya, ben de kendimi kıza çook alıştırmıştım. Oğlum sarı, kızım da sarı sarı olur diyordum. Doktor 1 ay öncesinnde kıza benziyor demişti. Karnımı her gören de kız diyordu. İlk çocuğumu doğurduğum bu yana oğlumu kıza benzetip bunun arkasından kesin kız gelir, oğlum da hep kız kardeşim olacak diyordu...vs. vs. Kendimi iyice alıştırmıştım kıza. Bir de kız çocuğum olsaydı bu çocuk defterini kapatacaktım. Şimdi ise çok emin olmamakla birlikte 3. çocuğa BELKİ ilerde sıcak bakabilirim. Şu 2. sağlıklı, hayırlı bir şekilde doğsun bakalım 2-3 sene içinde yaşım da çok geçmeden maddi ve manevi olarak hazırsam yapabilirim...

TABİKİ BU SAATTEN SONRA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIKLI VE HAYIRLI OLMASI...Artık abi kardeş erkek erkeğe takılırlar ilerde...

hayırlı olsun canım...darısı tüm isteyenlere...
Amin canım, teşekkür ederim..

Canım çok teşekkür ederim. Darısı isteyenlerin başına...

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de bu illeti 3 yıl çekmiş ve böyle bir siteye üye olarak sorununu bir haftada yenmiş biri olarak bu topiğe girmeden yapamıyorum.Sanki nostalji yaşıyorum.Ben bu sorunu halledeli 4 yıl oldu,lütfen egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve bu sorunu halledemeyeceğinizi düşünmeyin.İnanın ben başardıysam herkes başarabilir.Sadece inanın ve azmedin.Her konuda yardımcı olmaya hazırım:)

evet egzersizle yendim,önce aynayla tanıyarak başladım işe ,bakarken bile içim kötü oluyordu.Ben ilk başta kendim yapamadım egzersiz,eşimle başladım(onun parmağıyla).4.gün kendim de yapabildim.7.gün yine kendim egzersiz yaparken aynı zamanda netten avrupa yakasını izliyordum ve birden ne kadar ilerlediğimi farkettim ve eşimi uyandırdım denemek istediğimi söyledim,çok şaşırdı ama uyandığına değdi başardık.Egzersiz yaparken sizi rahatlatacak gevşetecek,güldürecek bir program izleyin,etkisini farkedeceksiniz.Rabbim herkesi bu sıkıntıda kurtarır inşallah.

evet egzersizle yendim,önce aynayla tanıyarak başladım işe ,bakarken bile içim kötü oluyordu.Ben ilk başta kendim yapamadım egzersiz,eşimle başladım(onun parmağıyla).Nefes egzersizi de çok önemli tabi.4.gün kendim de yapabildim.7.gün yine kendim egzersiz yaparken aynı zamanda netten avrupa yakasını izliyordum ve birden ne kadar ilerlediğimi farkettim ve eşimi uyandırdım denemek istediğimi söyledim,çok şaşırdı ama uyandığına değdi başardık.Egzersiz yaparken sizi rahatlatacak gevşetecek,güldürecek bir program izleyin,etkisini farkedeceksiniz.Rabbim herkesi bu sıkıntıda kurtarır inşallah.

bana özelden mesaj atabilirmisiniz?

ben senin adına çok sevindim arkadaşım.Bana da yardım eder misin nasıl başladın neler yaptın ben dokunamıyorum bile vajineme ama şöylede birşey var banyo yaparken mesala köpüklü iken dokunuyorum hatta dediğiniz gibi parmaklıyorum ağzını tabi.ben 2 yıldır bu sorunla boğuşuyorum biliyorum çok uzun zaman oldu ama şartlar doktora gitmemizi engelledi.

nasıl yendiniz yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…