Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok canım gıdıcek daha kıs donemınde dua edın benı ok pre cok bozuyordu neden bılmıyorum ama klasıgını kullanıyordum yanma falan olmustu durex aldık o gun hıc hıssetmedım acı falan boyle olunca cok mutlu oluyorum bılmıyorum yenenlerde hala bu var mı ama ben hala ılskıye gırdıgımde ılk gırmsı gıbı sevınıyorum yıne basardım dıye esıme garıp gelıyorumdur kesın ama gercekten asmadan hamıleleık dusunmeyın kızlar nolur ben aştıktan kısa sure sonra hamıle kalmstım alısamadıgım ıcın uzulmustum ve kadın doguma gıttıgımde kontrol ıcın kapıda korkuyordum aglayasım ghelıyordu fobı olmus sımdı daha yenı yenı asıyorum bebegımı kaybedıp kurtaja gıttıgımde bacaKlarım tıtrıyodu soguk bı yandan korku bı yandan kadın bacaklarımı tuttu sagolsun korkucak bısey yok falan dıye rahatlattı benı dedım ben vajınusmustum nasıl kokrmuyım sımdı kurtaj masasındayım neysekı gectı gıttı o gunler cok sukur rabbıme...inş sizlerde bı an once yenersınız ınsanı yaslandırıyor bu dert rabbım hepınızı kurtarsın ıns

gelmiş geçmis olsun canım.inşallah sana yakın bir yere çıkar ve kazasız belasız döner eşin de. okeyin çileklisini kullandım ben ama öyle iğrenç bişey görmedim prezervatıfle bırlesınce bozuk çilek gibi kokuyor sanki.durexin prezer. aldım o ıyıdı şimdi de jelini alıcam.ama okey mi böööğğğ hiç beğenmedim tavsiye etmem

canım az önce açtığın konuyu ben okudum ama arkadaşların yardımcı olabilmesi açısından durumunu anlatırsan daha iyi olur

ben 15 aylık evliyim.ilk zamanlarda vajinusmus olduğumu anlamamıştım,sonradan internetten araştırarak buldum.bu adresede yeni üye oldum.eşimle birbirimizi çok seviyoruz,amaben cinselliğe gelince çok korkuyorum.eşimin p.s' i vaji... değince çok ağrıyo.krem filan,egzersiz hiç biri fayda etmedi.doktorada gittim hiç bir sorun yok dedi eşime ,eşin sana naz yapıyo dedi.ne yapacağımı şaşırdım delirmek üzereyim.kızlık zarımı aldırmayı bile düşündüm

egzersiz yapıyorum demişsin, ne aşamadasın? eğer ileri seviyedeyse eşine kontrolü devretmeyi öğrenmelisin bilinçaltında. Eş parmağı ile bir süre çalışabilirsin. İyi gelir. Cevabını bekliyorum .

Egzersizden bahsetmişsin parmak ya da aparatla çalıştın mı daha önce?öncelikle sakin ol kendine güven bu topikten okadar çok gelin çıktı ki neden sen de onlardan biri olmayasındediğim gibi kızlık zarını aldıran arkadaşlar da var bu kesin çözüm değil çünkü bu iş tamamen psikolojik.ayrıca doktora görünmüşsün ve bir sorun olmadığını söylemiş yani olmaması için fiziksel bir sorun yoksa neden olmasın ki

Dualarımız sizinle canım, güle güle gitsin güle güle gelsin, inşallah rahat bir yere çıkar ve zorlanmadan yapar askerliğini .
teşekkür ederim canım, bende iyi sayılırım. Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim, iyi geliyo valla vajiyi yendikten sonra .
Biz durex kullanıyoruz. Ben çok acele ediyordum çocuk için ama başka sorunlar çıktı, korunmamız lazım uzun bir süre. Allah hayırlısını versin, stres yapmaya gerek yok, ben olsam beklerdim eşimle beraber geçirmek isterdim hamilelik sürecini, yada doğumda beraber olursunuz, o gelene kadar karnın büyümüş olur , karar sana kalmış canım .

umuut biraz sakin ol canım, ne o ağlamalar önce , sen vajiliyken eşin ağlıyor muydu ? 2,5 sene sabretti bence biraz sabrı hakediyor eşin. Biz bugün olmuş hala o sorunu yaşıyoruz biliyor musun? Üstelik kızlar hepinize söylüyorum, kimse güvenmesin eşine , en istekli adam da bile olabiliyor, bu vajinismus erkeklerin de psikolojisini bozuyor. Yenmeden önce farklı oluyorlar, yendikten sonra yada sona yaklaşınca stres oluyorlar. Üstelik çok gururlular bu konuda. Zor bir süreç ama atlatırsınız umut, bununda bir sürü tedavisi var, spreyi, kremi, cartı curtu ilacı var. Biraz daha sabır öncesinde. Bebek için de acele etme, herşey kaderimizde yazılı, onun ruhu gelmişse vajinismus bile dinlemez, burdaki arkadaşlardan sende biliyorsun. O çocuğun kaderi, kiminle evleneceği, nefes alış veriş sayısı bile belli, bizim olduğu gibi. Lütfen daha sakin ol, yendikten sonra takip edersin yumurtlama günlerini, hele dur bir yen, bir alış önce .

hadi hayırlısı athea, üç çocuk istiyorum senden, başbakan gibi . Athea canım lütfen uzatma, sonra erkelerde de sorun çıkıyor, aman diyim, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi .

hadi hayırlısı athea, üç çocuk istiyorum senden, başbakan gibi . Athea canım lütfen uzatma, sonra erkelerde de sorun çıkıyor, aman diyim, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi .

neeeeeeeeeee 3 müheheh şaka bir yana biz 3 yıl çocuk düşünmüyorduk ama eşim çocukları gördükçe ve yeğeniyle oyunlar oynadığı zaman biz ne zaman yapıcaz diye sormaya başladı. 3 yıl sonra değil miydi dedim ne 3 yılı yaaa diyor.Allahım benim onun için de ayrı bir tedavi almam gerekiyor ben ilk kez evleneceğim zaman kan verdim düşün yani hamilelik döneminde ne yaparım

çilekliiii athea'yı bilmem ama bana 3 çocuk yolu gözüktü galiba...Bebişimin cinsiyeti belli oldu 2. oğlum olacak hayırlısıyla...

çilekliiii athea'yı bilmem ama bana 3 çocuk yolu gözüktü galiba...Bebişimin cinsiyeti belli oldu 2. oğlum olacak hayırlısıyla...

kemreeeee tebrikler canım bugün duyduğum en güzel haber bu ben de oğlum olsun istiyorum hep,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

Ehe ehe Allah söyletti artık , sen yeni evlisin diye takılıyorum , fazla oyalanma bak süreci uzatma , canım halay çekmek istiyoooo .

bak işte bu olmadı, o avatardaki kıvırcık kızdan istiyordum senin için bir tane . Neyse sağlıklı olsun, hayırlı olsun, aslan gibi yiğit bir erkek olsun . Yine de Bence üçüncüyü mutlaka düşünmelisin .

kemreeeee tebrikler canım bugün duyduğum en güzel haber bu ben de oğlum olsun istiyorum hep,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

Teşekkür ederim canım benim. Darısı tüm isteyenlerin başına...İNŞALLAH İSTEDİĞİN EN YAKIN ZAMANDA, HAMİŞ KALIR, SAĞLIKLI, HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN

çilekliiiii söyle başbakandan ne kadar para aldın ne bu 3çocuk sevdasıbenım halayım yakın gibi gözüküyor ama bellı de olmaz sız yıne de mendıller havada bekleyın

Merhabaaa kızlarr. Ben Geldimm Yenen Arkadaşlarımı Gördüm Çok Sevindim.Allah başka dert vermesin. Ve Darısı Diğer Arkadaşlarımızın Başına Olsun Ben Burdayım yardım isteyen Arkadaşlara Yardımcı Olurum !! Bu Arada Kemree Sanada Çok Sevindimm. Allah Hayırlısıyla Bebeğini Kucağına Almayı nasip etsinn

Nasılsınız güçlü arkadaşlar :))))) ben vajiyi yeneli 4 gün oldu ...hemen regl oldum ....iyi de oldu valla dinleniyorum kızlar :)) ooohh kafam bir rahat ki sormayın ....vaji çookkk yıprattı bizi ..egzersiz yapan arkadaşlar lütfen biraz daha gayret edin kurtulun her gününüz kabus oluyor yoksa ...benim 10 ay ağlamadıgım gün yoktu ....vajiyi yendiğimden beri hiç ağlamadım artık ağlamayacağım da :)))))))) çok güzel bir duygu yaa çok mutluyum eşimde çoook mutlu resmen gözlerimizin içi gülüyor ...allah hepinize yardım etsin öpüyorummmm

çilekliiiii söyle başbakandan ne kadar para aldın ne bu 3çocuk sevdasıbenım halayım yakın gibi gözüküyor ama bellı de olmaz sız yıne de mendıller havada bekleyın
Ben normalde halay çekmeyi hiç sevmem biliyor musun ? Kıymetini bil yani . Şaka bir yana umuuta da sözüm var, burda tepinicem o yenince . Kararlı ol ve korkularının üzerine git, bir gün bile fazla yaşama bunula, hadi bitir işini vajinin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…