- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.021
ohhh söyle tatil ne güzel olmuştur.senin eşin askerde miydiiiiii bilmiyordum? canım ben buaralar çok ümitliyim egzersizler cok rahat 10cmde kendıme guvenım geldı ıyıce.araya regl gırdı mecburen ara verdım.sonra 1 gun daha egzersız yaptım jelim bitti.dün jelsiz denedim zorlandım baya.artık tosunum ne zaman alırsa jeli tam gaz devam denemelere başlıycam artık:18:
benimde eşim bebek çok istiyo.ama ben bu sorunu bi türlü başaramıyorum.burada bana destek olacak kimse yok mu
yok canım gıdıcek daha kıs donemınde dua edınbenı ok pre cok bozuyordu neden bılmıyorum ama klasıgını kullanıyordum yanma falan olmustu durex aldık o gun hıc hıssetmedım acı falan boyle olunca cok mutlu oluyorum bılmıyorum yenenlerde hala bu var mı ama ben hala ılskıye gırdıgımde ılk gırmsı gıbı sevınıyorum yıne basardım dıye esıme garıp gelıyorumdur kesın ama gercekten asmadan hamıleleık dusunmeyın kızlar nolur ben aştıktan kısa sure sonra hamıle kalmstım alısamadıgım ıcın uzulmustum ve kadın doguma gıttıgımde kontrol ıcın kapıda korkuyordum aglayasım ghelıyordu fobı olmus sımdı daha yenı yenı asıyorum bebegımı kaybedıp kurtaja gıttıgımde bacaKlarım tıtrıyodu soguk bı yandan korku bı yandan kadın bacaklarımı tuttu sagolsun korkucak bısey yok falan dıye rahatlattı benı dedım ben vajınusmustum nasıl kokrmuyım sımdı kurtaj masasındayım neysekı gectı gıttı o gunler cok sukur rabbıme...inş sizlerde bı an once yenersınız ınsanı yaslandırıyor bu dert rabbım hepınızı kurtarsın ıns
canım az önce açtığın konuyu ben okudum ama arkadaşların yardımcı olabilmesi açısından durumunu anlatırsan daha iyi olur
egzersiz yapıyorum demişsin, ne aşamadasın? eğer ileri seviyedeyse eşine kontrolü devretmeyi öğrenmelisin bilinçaltında. Eş parmağı ile bir süre çalışabilirsin. İyi gelir. Cevabını bekliyorumben 15 aylık evliyim.ilk zamanlarda vajinusmus olduğumu anlamamıştım,sonradan internetten araştırarak buldum.bu adresede yeni üye oldum.eşimle birbirimizi çok seviyoruz,amaben cinselliğe gelince çok korkuyorum.eşimin p.s' i vaji... değince çok ağrıyo.krem filan,egzersiz hiç biri fayda etmedi.doktorada gittim hiç bir sorun yok dedi eşime ,eşin sana naz yapıyo dedi.ne yapacağımı şaşırdım delirmek üzereyim.kızlık zarımı aldırmayı bile düşündüm
ben 15 aylık evliyim.ilk zamanlarda vajinusmus olduğumu anlamamıştım,sonradan internetten araştırarak buldum.bu adresede yeni üye oldum.eşimle birbirimizi çok seviyoruz,amaben cinselliğe gelince çok korkuyorum.eşimin p.s' i vaji... değince çok ağrıyo.krem filan,egzersiz hiç biri fayda etmedi.doktorada gittim hiç bir sorun yok dedi eşime ,eşin sana naz yapıyo dedi.ne yapacağımı şaşırdım delirmek üzereyim.kızlık zarımı aldırmayı bile düşündüm
Dualarımız sizinle canım, güle güle gitsin güle güle gelsin, inşallah rahat bir yere çıkar ve zorlanmadan yapar askerliğinicanım nasılsın unutmusum senın adını yazmayıumarım hepinizde keyifler iyidir ben artık sanırım hiç kamıyorum :) tatilim güzel geçti zorlanmadım size birsey soylıyım mı pre...kullananlar ıcın dıyorum ben ok kullanuıyordum degstrdım durex aldım kesınlkle kayganlastırıcılısı cok rahat hıc canınız acımıyor bu arada aslında doktorumun verdıgı 3 aylık kurtaj sonrası korunma surecı bıttı kızlar ama ben korunmaya devam onumzde askerlk var dua edın kısa donem cıksın ıns hayırlı yakın bır yer olsun dualarınzıda yer verın bana da
hadi hayırlısı athea, üç çocuk istiyorum senden, başbakan gibikızlar bu arada siz mendilleri hazırda tutun.geçenlerde beray beni rüyasında görmüştü yeniyordum.geçen hafta ocean görmüştü,şimdi yine yendiğimi görmüşbu 3 oldu hayır olsun inşallah:26:her an herşey olabilir
hadi hayırlısı athea, üç çocuk istiyorum senden, başbakan gibi. Athea canım lütfen uzatma, sonra erkelerde de sorun çıkıyor, aman diyim, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi .
hadi hayırlısı athea, üç çocuk istiyorum senden, başbakan gibi. Athea canım lütfen uzatma, sonra erkelerde de sorun çıkıyor, aman diyim, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi .
çilekliiii athea'yı bilmem ama bana 3 çocuk yolu gözüktü galiba...Bebişimin cinsiyeti belli oldu 2. oğlum olacak hayırlısıyla...
Ehe ehe Allah söyletti artıkneeeeeeeeeee 3 müheheh şaka bir yana biz 3 yıl çocuk düşünmüyorduk ama eşim çocukları gördükçe ve yeğeniyle oyunlar oynadığı zaman biz ne zaman yapıcaz diye sormaya başladı. 3 yıl sonra değil miydi dedim ne 3 yılı yaaa diyor.Allahım benim onun için de ayrı bir tedavi almam gerekiyor ben ilk kez evleneceğim zaman kan verdim düşün yani hamilelik döneminde ne yaparım
bak işte bu olmadı, o avatardaki kıvırcık kızdan istiyordum senin için bir taneçilekliiii athea'yı bilmem ama bana 3 çocuk yolu gözüktü galiba...Bebişimin cinsiyeti belli oldu 2. oğlum olacak hayırlısıyla...
kemreeeee tebrikler canım bugün duyduğum en güzel haber buben de oğlum olsun istiyorum hep,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
çilekliiii athea'yı bilmem ama bana 3 çocuk yolu gözüktü galiba...Bebişimin cinsiyeti belli oldu 2. oğlum olacak hayırlısıyla...
Ben normalde halay çekmeyi hiç sevmem biliyor musunçilekliiiii söyle başbakandan ne kadar para aldın ne bu 3çocuk sevdasıbenım halayım yakın gibi gözüküyor ama bellı de olmaz sız yıne de mendıller havada bekleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?