- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.061
nasıl yendiniz yardımcı olabilir misiniz?
Napion canm nasilsn bise sorcam dr san ev odevi veriomu bide aparat kullanionmu sen gecen yazmisin icimde hoplaya hoplaya geldm die kiss o nasil aparatki oturdunmu ayaktami geldin bide o aparatin pen.modelindemi yoksa boru gibi bisiymi
Cnm suan telden giriorum ...msn yok cnm ya...
nasılsın canım ilerleme kaydetmişsin masallah cok sevindim kızzzz neler yapıyosun anlat bacım yaaa
nasılsın canım ilerleme kaydetmişsin masallah cok sevindim kızzzz neler yapıyosun anlat bacım yaaa
Canimsin nolur erteleme artik lutfen tamam ilerleyemiosun biliorum ama lutfen burdan kopma nolur bak kendini zealea ya birakmani istiorum senden bubenim ricam sen kulak copunu aldin ...cok kolay ilerleyebilirsin emin ol...evet ilerleme kaydettim dr la ama azicik minnak yani sendeki o kulak copunu sokucak cesaret olsaydi kendimde ilerleyebilirdim inanki..ayni seyi yapior parmak egzersizi her sey ayni..bekleyip erteledigin icin cok uzuluorum..daha sonuca ulasmasamda cok yakinim galiba cnm..darisi sana insallah..
Yani benim yaptigim cahilceydi resmen kendime eziyet cektirdim bde esim de tabi saolsun 2 araba var ama ben o gun o cileyi cektim ..onu nasil affedicem bakalim neyseee ...yani o gun aci cektim ne yalan soylim eve geldigimde kanamam vardi...ama tamamen ben o sarsilmadan canim cok yandi...incimm nasil gdio senin
Yani benim yaptigim cahilceydi resmen kendime eziyet cektirdim bde esim de tabi saolsun 2 araba var ama ben o gun o cileyi cektim ..onu nasil affedicem bakalim neyseee ...yani o gun aci cektim ne yalan soylim eve geldigimde kanamam vardi...ama tamamen ben o sarsilmadan canim cok yandi...incimm nasil gdio senin
merhaba arkadaşlar sizlere sorum olcak ben egzersize yeni başladım da kendi parmağımla yapamadım o yüzden eşimle parmak eg. yaptık önce işaret ve sonra orta parmağını denedik ikisi de sonuna kadar girdi,sorum şu iki parmağa hemen geçmelimiyiz yoksa tek parmak egzersizine devam mı etmeliyiz bir süre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?