- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.101
ayrıca aglamayı hemen bırak ve evdeysen kalk jelını al egzersız yap olucak arkdslar devamı gelmıyor ılertleyemıyorum ıkı bogumda kaldım tek bogumda kaldım yok oluyor zorlarsanız cabalarsanız oluyor gorceksınız soylensenızde etsenızde ben nıye bunu yasamak zorundayım herkesın ılk gecede standart yasadıgı seyı seremonı ıle nıye yapmak zorundayım soruları yerıne bu benım basımda vbe ben bunu cozmek zorundayım dıceksınız ve cozceksınız akıl vermıyorum harıcten gazelde okumuyorum bunu 8 ay cektım bende 3 haftadada cozdum kısının kaderı cabasına baglıdır bunu unutmayın ılerlemıyor mu elınızı cekmeden yonu arıcaksınız nefes verıp ıkınarak ıtceksınız parmagınızı ılerleyecek .... baska bı sansı yok konutu gonderın beynınıze bunu lutfen uzatmayın enınde sonunda bu ıs bıter ama bugun bıtsın yarına kalmasın
ayrıca aglamayı hemen bırak ve evdeysen kalk jelını al egzersız yap olucak arkdslar devamı gelmıyor ılertleyemıyorum ıkı bogumda kaldım tek bogumda kaldım yok oluyor zorlarsanız cabalarsanız oluyor gorceksınız soylensenızde etsenızde ben nıye bunu yasamak zorundayım herkesın ılk gecede standart yasadıgı seyı seremonı ıle nıye yapmak zorundayım soruları yerıne bu benım basımda vbe ben bunu cozmek zorundayım dıceksınız ve cozceksınız akıl vermıyorum harıcten gazelde okumuyorum bunu 8 ay cektım bende 3 haftadada cozdum kısının kaderı cabasına baglıdır bunu unutmayın ılerlemıyor mu elınızı cekmeden yonu arıcaksınız nefes verıp ıkınarak ıtceksınız parmagınızı ılerleyecek .... baska bı sansı yok konutu gonderın beynınıze bunu lutfen uzatmayın enınde sonunda bu ıs bıter ama bugun bıtsın yarına kalmasın
hangi jeli kullanıyorsun,benimki vazelin uygunmudur
haklısın aglamakla olmuo kalkıcam bırazdan egzersıze.yalnız su da var bugun olsun bugun olck dıoruz yarınlar gelıo ama hıc oluo yıne bu da ınsanı yıkıo evet bı gun olck ama olana kadar yıkılmaya devm oluo
Eki Görüntüle 512576
hayır arkdslar gleıtgelen kullanmstım 16 tl ıcınde kucuk 4 tup var bu bıraz pahalıya mal olabılır bu yuzden sonr aultrason jelı aldım medıkalcıden su bazlı 1 kıloluk ketcap gıbı kullan kullan bıtmez zaten Allaha bın sukur cok kullnmadan yendım bebek yagı krem vazelın gıbı seyler mantar olmanıza sebep olabılır oranın ph dengesını bozar herseyı surmeyın oraya hassas bı yapı sonucta
bize kızmanda haklısın ama bende önceden bu kadar ümitsiz değildim onbeş ay oldu ama ben her gece denemekten yoruldım,bir an önce eşime kavuşmak ve en kısa zamanda bebeğimin olmasını istiyorum.ben anasınıfı öğretmeniyim çocukları çok seviyorum insanlarda zannediyo çocuğum olmuyoihalbükü bilmiyolar daha bişey olmadığını
Eki Görüntüle 512576
hayır arkdslar gleıtgelen kullanmstım 16 tl ıcınde kucuk 4 tup var bu bıraz pahalıya mal olabılır bu yuzden sonr aultrason jelı aldım medıkalcıden su bazlı 1 kıloluk ketcap gıbı kullan kullan bıtmez zaten Allaha bın sukur cok kullnmadan yendım bebek yagı krem vazelın gıbı seyler mantar olmanıza sebep olabılır oranın ph dengesını bozar herseyı surmeyın oraya hassas bı yapı sonucta
fiyat önemli değil hangisi iyi ise onu söyle neyim neyim yok veririim yeterki bitsin bu işkence bebebğimi koklamak istiyorum artık
tam olarak adı ne senin kullandığının.yanlış bişey almıyalım
aramızda cok bı zaman yokmus benımde 13 ay oldu evlenelı.bence ultrason jelı al bende ılk basta okeyın jelını almıstım.ultrason jelı hem ucuz hemde cok zırt bırt jel almaya cıkmassınbize kızmanda haklısın ama bende önceden bu kadar ümitsiz değildim onbeş ay oldu ama ben her gece denemekten yoruldım,bir an önce eşime kavuşmak ve en kısa zamanda bebeğimin olmasını istiyorum.ben anasınıfı öğretmeniyim çocukları çok seviyorum insanlarda zannediyo çocuğum olmuyoihalbükü bilmiyolar daha bişey olmadığını
arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..
gleitgelen gleytgelen dıyede okunuyor ultrason jelı de dedıgım gıbı markasını hatırlamıyorum ben gıdıp medıkalden su bazlı jel ıstedım verdı 5 tl ye almstım
aramızda cok bı zaman yokmus benımde 13 ay oldu evlenelı.bence ultrason jelı al bende ılk basta okeyın jelını almıstım.ultrason jelı hem ucuz hemde cok zırt bırt jel almaya cıkmassın
öyle yapıorum zaten banyoda hazıranıp giriorum yanına 5 dakika sadece gelıorum uyumuş güyaa neyse stres yaptı bılıorum bekliorum bekliorum bekliorum........bde yaramazpisi esıne güldüm yanıcaak dıomusyabende dr a dıordum yanıooo die ..yansıııın dıodu ....bde bse daha sımdı ben sabah kalktım vaj...iç dudakları boyle aglarız hanı göz kapakları şişer kızarırya ole olmus nıeki acaba kremlenıp gırıorum sonrada uyuya kalıom ondanmı bende sabah kalkınca wc gıttım hafıf sızladı evde baska bse yoktu fucidin surdum bse olurmu antıbıyotıkli yara merhemı varya hanı o....
adı ultrason jelimi
öyle yapıorum zaten banyoda hazıranıp giriorum yanına 5 dakika sadece gelıorum uyumuş güyaa neyse stres yaptı bılıorum bekliorum bekliorum bekliorum........bde yaramazpisi esıne güldüm yanıcaak dıomusyabende dr a dıordum yanıooo die ..yansıııın dıodu ....bde bse daha sımdı ben sabah kalktım vaj...iç dudakları boyle aglarız hanı göz kapakları şişer kızarırya ole olmus nıeki acaba kremlenıp gırıorum sonrada uyuya kalıom ondanmı bende sabah kalkınca wc gıttım hafıf sızladı evde baska bse yoktu fucidin surdum bse olurmu antıbıyotıkli yara merhemı varya hanı o....
evet medıkal eczaneye gıdıosun su bazlı ultrason jeli dıosun kocaman bısı verıolar bende 4 lıraya almıstım cok da memnunum okey den memnun kalmamıstımadı ultrason jelimi
bılmıyorum kı canım ya egcmıs olsun tahrıs mı oldu acaba tahrıs etmıs olabılırsın ben su bazlı jel bıle sursem yıkamadan dus alamdan yatmıyordum o kremı hıc tanımıyorum ınan oraya herseyı surmek yerıne yanma ve sıslk varsa bı doktora goster dogru kremı versın ıstersen..
hayal ben 27 yasındayım çalışıyorum finans ...
bılmıyorum kı canım ya egcmıs olsun tahrıs mı oldu acaba tahrıs etmıs olabılırsın ben su bazlı jel bıle sursem yıkamadan dus alamdan yatmıyordum o kremı hıc tanımıyorum ınan oraya herseyı surmek yerıne yanma ve sıslk varsa bı doktora goster dogru kremı versın ıstersen..
hayal ben 27 yasındayım çalışıyorum finans ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?