- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.081
tamamen değil tabi... daha tek kulak çöpünü streç filme sardım.. jelledim .. ve oldu...... hiç yanma hissetmedim.
meğer günlerden beri yanlış yöne çalışıyormuşum...günlerim boşu boşuna gitmiş... bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... çok mutluyum... yeneceğim galiba...
şimdi iki kulak çöpüne geçeceğim....
Yatti aşşag horul horul uyuyo.sariliorum duuuuur filann...cildircam bu ne diooo yaaa...
Yatti aşşag horul horul uyuyo.sariliorum duuuuur filann...cildircam bu ne diooo yaaa...
merhaba kızlar ben de bu illeti 3 yıl çekmiş ve böyle bir siteye üye olarak sorununu bir haftada yenmiş biri olarak bu topiğe girmeden yapamıyorum.Sanki nostalji yaşıyorum.Ben bu sorunu halledeli 4 yıl oldu,lütfen egzersizlerinizi ihmal etmeyin ve bu sorunu halledemeyeceğinizi düşünmeyin.İnanın ben başardıysam herkes başarabilir.Sadece inanın ve azmedin.Her konuda yardımcı olmaya hazırım:)
bence nazlanıyo canımmmm umudunu sakın yıtırme elınde sonunda pes edıcekkk ve sakın denmekten vazgecmeeee sadece sabırrrr
Yaa konusmazmiyim yavuz konusuorum hatta gece hazir olsun die gunduz msj lar atiorum duvara diorum sanki...ben dr a gittikce bosuna gitme sen yapamazsiiiim demeyide ihmal etmiodu bu kadar duyarsiz olmasi na dayanamiorum....sabretmekten baska carem yokki zaten napim..yukardaki arkadasin (azygosvein) esinin modelinden benimkide...SESSIZCEKIMSESIZCE .....cnm hatirladigim kadariyla sende bu sorunu yasamistin bu benimki icimden gelmio istemiorum..iliskiden sogudum beni uyarmiosun falan dio ne yapmam lazim yada yapabilecegim bse varmi cnm....cileklimde hala yasiorum falan diodu ama bilmiorumki bu ser..medigi icinmi soyluyo boyle.....
bende dun dr dan geldıgımden berı aklıma geldıkce aglıorum aksam esım eve gelıncede tartıstık ustune gıttım sankı.oyle olunca o da bnm ustume geldı.bu yeme ıcme gıbı bı ıhtıyac herkes yapıo azcık sık dısını dedı bende ıstıorum dedım ama olmuo yapamıorum dedım yapamaıorum dıe bısı yok dıo bunu bende bılıorum ama nabıyım off en sonunda dedım kı gıt baskasıyla evlen o zaman:S bıraz zaman sonra sakınlestık sonra cnm cocuk ıstedı bı de oturdum cocuk ıcın agladım.zaman gectı alt komsunun oglu geldı 11 mı neydı 4 yaslarında bısı.esım onunla oynadı fılan ıcım bı kotu oldu cocugu evıne postalamaya calıstık ben sızde kalcam sızınle yatıcam dedı geldı aramıza yattı daha da kotu oldum bebek ıstegı daha da bı arttı ıcımde.sımdıde ole mal gıbıyım dr a gıttım kafam daha corba oldu delık orda burda yok hılal seklı kesık atalım fılan nabcm bılmıorum hanı o zarı acmyla yanı kesık atmasıyla olcksa gıdıp bugun attırıyım
bende de durumlar aynı sayılır,henüz bi ilerleme sarfademedim.benim eşimde çocuk istiyo ama ben ne yapacağımı şaşırdım.öyle korkuyorumki kız..zarı.. mı bile aldırmaktan korkuyorum
,arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..
arkadaşlar bu işin kızlık zarınız cok seyrek nadır olan turden olmadıgı surece (kalın olması yuksek kenarlı olması gıbı )ılskıye engel hıc bır tarafı yok zar konu bıle degıl cınsel ılskı eylemınde ınanın...bu yasadıgınız aysadıgımız psıkolojık malesef bu kelımeden cok sıkıldınız bılıyorum ama oyle...buradakı herkesın esı sertlesme prblemı yasadı cunku ılskı anlamını yıtırdı acı gozyası karsı taraf tarafından kabullenılmeme gıbı algılanmaya basladı erkek tarafında...bu da onun spontane yasaması tamamen ona odaklanıp zevk almak yerıne seksı onun nazarında aglayan bır partner basarısız mı oldum korkusu yasayan erkek bu sureclerde sertlesme sorunu yasaması sebebıyle artık bende cınsel ılskıye akrsı bır sogukluk mu oldu erkklıgımımı yıtırıyorum gıbı bır suru soru ısaretıne sebep oluyor ınanın...burada duydugum cumleler cok tanıdık esımde bana bır kez benı çekmıyorsun dedı ben cogu zaman yatakta aglamaya baslıyordum sınırlenıp kalkıyordu her zmaan ayrım kalan basarısız ılskı bu erkek ıcın cok tahrıbat yaratıcı bısey bız anlayamıyoruz duygusalız bızım gıbı dusunmelerını ıstıyoruz ama bu tarafını gormeyı deneyın lutfen egzersızı sıklastırın bol jelle deneyın sonra napmalyıım demıssın mesela umut esıne once bu sorunun sadece kendısınde var olmadıgını vajılı ınsanlarının esının cogunun aynı seyden bır donem gectıgını anlat ıkna et sonra bu durum ıcın elınden gelenı yaptıgını defalarca guzel bı uslupla anlat sonrasında ıse ıse denemek egzersız olarak bakmadan esıne onu ıstedıgını hıssettrerek yaklasmayı dene hadı deneyelım dıye gırme yataga...uyumak ıcın gır sonra yaklas acık konuscam ozur dılerım ama burada zaten mahrem denen bıse kalmadı hepımız esımız yuvamız ıcın cabalıyoruz esını tahrık et once..onunla beraber kendınide ..
,
cok guzl anlatmıssın tesekkur ederız.cnm bısı sorcam yuksek kenarlı zar nasıl oluo pekı bnmkı kalın deıl ınce zarmıs ama kenarını bılmıorum bak sımdı hılal seklınde oldugunuda bılıorum ama kenarından hberım yok.bencede zarla alakası yok cunku zar ddeıl ılıskıye engel olan bızım vajına gırısınde kasılan kaslar
egzersizlerde gelebildiğim yer sadece bir parmağımın birinci boğumu daha fazla ilerleyemiyorum korkuyorum yapmaktan.hiç böyle bişey olacağım evlenmezden önce aklıma gelmezdi.niye diye soruyorum hep kendime,sokağa çıktığımda bir sürü çocuklu bayan görüyorum.etrafımda evlenip ilk geceden çocuk sahibi olanlarda çok.ama ben çok başarısız ve beceriksizim.eşimde benimle bu ızdıraba mahkum bundan dolayı çok üzülüyorum.15 aydır çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?