- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.441
Superrsinn yavrummm birakk kazinsinlarr ay cokk hos
bende dunn acildim sacildimm suslendmm saclarimi acik sever die actmm ama fooss ben disari cikcam dedi uzerini deisti ciktii ammmaaaaa ben vazgecermiyimm aslabugunde devamm edicmm oo yanasacakk bu seferr kazundircammmm
biz esımle tanıstıgımız zaman açıktım ben uzuun saclarım vardı...cıkmaya basladıktan sonra kendı ıstegımle kapandım bı gece vardıyası hıc haberı yoktu yemekhaneye gırdım sok olmustu:) benımkıde cok sever acık uzun salmayı saclarımı ama artık görmüooor ..onceleri kapıyı acar acmaz yıne salmışız sacları derdı... artık kestırsemde boyatsamda anlamıooo beee
Merhaba arkadaşlar;
Bu konuyu epeydir okuyorum. 13 günlük evliyim. Bende eşimle henüz ilişkiye giremedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doktoroda gitmek istemiyorum. Burda yazılanlara göre bende vajinismus oldum sanırım( Görüyorum ki burdaki bir çok kişiye bilgili arkadaşlar yardım etmişler. Onlarda bu sorunu yenmişler. Bende yenmek istiyorum. Bende eşimle beraber olmak istiyorum. Ama çok korkuyorum, kendimi kasıyorum, bi türlü rahat olamıyorum, herşey güzel başlıyo ama iş oraya geldiğinde kasılıyorum, titriyorum, ağlıyorum. Allahtan eşim çok anlayışlı bir insan. Sen ne zaman hazır olursan o zaman yaparız diyor. Ama ben artık olsun istiyorum. Gerçek bir gelin olmak istiyorum. Lütfen banada yardım edin ne yapmam gerekiyor. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.
ya kizlar ben aparat alamiyorum icime ya 5cmlik hazirladim ama onu icime alamiyorum ya cok huylaniyorum. parmakla daha rahatim ama bakiyorum herkes aparat hazirliyor. iki parmagimin bi bogumunu aliyorum. sizce iyi mi? sonra sanki ilerlemiyor takiliyor gibi. nefes aldikca giriyor ama bi bogumdan sonra girmiyor. heralde yavas yavas olacak. iki parmak kac cm acaba size yaklasiom mu he?
Insallah sen yapmisindir die dua ettim althea yaaa...bana uykular haram olsun bubis olana kadar benim kocada sizden ....oda mac ozetlerine bakarken gdip banyoya hazirlandim saat 1 .....tamam kalktim bir sigara ictim gttim uyumamis girdm yanina napiodun sen orda dio zikkimn kokunu yapiodum ..sarildim elliorum tokaniorum ..yok yok yok ... 3 geliodu inci nin yavuzun msj larini gordum nasil uzzuldum ..iyice stres oldum artik her gece her gece yaa bu gece olcakmi diee .....napicam ben....
merhaba canım:) henüz çok yenisin bu aşamada bugünleri çabuk atlatacağını umud ediyorum.klasik sorumuzla başlayım jinekoloğa gittin mi?
hmm peki canım ama dediğim gibi henüz çok yenisin korkunun ve heyecanının olması çok normal vajinismus demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.ben öyle olduğunu düşünmek istemiyorum en azından.peki ozaman rahatlaman açısından konunun en başında kegel egzersizleri var onunla başla bunu günün her anı yapabilirsin.daha sonra aynayı al ve o bölgeyi incele kendini tanı!bizim çoğumuzun hüsrana uğradığı bir durum bedenimizi tanımıyoruz.aynaya bak ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.ilk başta hepimizin düştüğü durum :bende öyle bişey yokHayır henüz gitmedim. Gitmekte istemiyorum(
kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle çalış canım.ben parmakla yapamıyordum mumla başladım ama şimdi parmak da yapabiliyorum.parmakla yapıcam diye uğraşşsaydım şimdiye yerimde sayar olurdum herhalde:18:ıkındığın zaman kolay ilerliyor yön konusunda takılıyor olabilir misin:26:gayet iyi gidiyorsun benim iki parmağımın çevresi 7cm kadar ama seninkini bilemem tabi ölçmek lazım
hmm peki canım ama dediğim gibi henüz çok yenisin korkunun ve heyecanının olması çok normal vajinismus demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.ben öyle olduğunu düşünmek istemiyorum en azından.peki ozaman rahatlaman açısından konunun en başında kegel egzersizleri var onunla başla bunu günün her anı yapabilirsin.daha sonra aynayı al ve o bölgeyi incele kendini tanı!bizim çoğumuzun hüsrana uğradığı bir durum bedenimizi tanımıyoruz.aynaya bak ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.ilk başta hepimizin düştüğü durum :bende öyle bişey yokyaaa ama bu çok küçük alakası yok.bu dediklerimle başla istersen daha sonrasından daha tecrübeli arkadaşlar devreye girer.aklına takılan herşeyi çekinmeden burda sorabilirsin.hadi bakalım kolay gelsin
İlk sayfadakileri okudum ama en başta hangisiyle başlamam gerekiyor? İdrar yaparken tutup bırakarak mı yoksa parmak egzersizleri filan var onlardan mı ? Tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olacak kimse yok mu
idrar yaparken tut bırak, hangi kasın çalıştığını öğren. sonra normal zamanlarda yapacaksın bu egzersizi, tuvaletini yaparken fazla yapmamak lazım, zarar verebilir, sadece öğrenmek amaçlı yapılacak tuvalette. Daha sonra da ayna egzersizi, ayna ile incelenecek. Hadi kolay gelsin, sonra buraya yaz yaptıklarınıİlk sayfadakileri okudum ama en başta hangisiyle başlamam gerekiyor? İdrar yaparken tutup bırakarak mı yoksa parmak egzersizleri filan var onlardan mı ? Tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olacak kimse yok mu
İlk sayfadakileri okudum ama en başta hangisiyle başlamam gerekiyor? İdrar yaparken tutup bırakarak mı yoksa parmak egzersizleri filan var onlardan mı ? Tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olacak kimse yok mu
ya valla su vajiyi artik bi yensek ya yeter da...aslinda biz deniyoruz ben hep basini alabiliyorum, pekte vajili sayilmam artik dimi? :) ama sonra esim ilerlemiyor. bana diyor bacaklarin kasiliyor ben ilerleyemiyorum. bide surat ifadem eksiyormus yapasi gelmiyormus. hay allahim yarabbim...deli ediyor beni...
eee başı giriyorsa çok az kalmış daha neyi bekliyorsunuz anlamadım kihehe eşinin gözlerini bağla ozaman mimiklerini görmesin
^hehe demi bende diyorum girmiyorsa icerde birak bi nefes alayim o zaman ilerler. diyo olmuyor yoruluyom ben? :))) yani yoruluomdan kasti anladin sen...bakalim bugun bidaha denicez
içimden bir ses arka arkaya gelin olcaz diyor yaaa hadi bakalım
kızlar nerdesiniz napıyorsunuz ? durumlar nasıl hamişler bebişler nasıl ?elvan sen nasılsın ? sela cok uzun zamndr senı gormuyor gıbıyım yoklugunu hıssettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?