- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.481
halaylar bana
full jinekolojik muayene oldum. smear verdim. ultrasonu soktum icime kukinin derinliklerini gördüm: (ehehe kendim soktum yav) sappi sappi.
doktor sarildi bana, ilk defa vajinismus gecmisi olan bir hastayi muayene edebildim, sen de benim ilkimsin dedi.
Superrrsinnn gecmos plsnn bide ben gidebilsem ya ;(
Nasildi muayene ne soktu icine yumrtalik falan baktim ne dedi bide yasn kacti cnm..
ben basinda söyledim, böyle böyle tekme atmisligim var doktora (hehe tekme attigim da senin doktorundu bu arada), ona göre nazik davranin lütfen dedim. ciktim catala. hazirim dememi bekleyin dedim, sonra bi ara hazirim dedim. adam da biliyorum parmagim icinde dedi. ben de kac parmak diye sordum. yani anlamadimm bile. sonra spekulum kardesle tanistim, smear aldi. ikisini de cok hissetmedim. ultrasonla da bakildi yumurtaliklarima ve uterusa el salladim. sorun gözükmüyor dedi. MMR ve baska hastaliklar icin kan verdim, anti-body var mi bakilsin. kedim de var benim. risk almamak icin korunuyorum. yani korkulcak bisi yokmus. cidden cok rahatladim. 30 yasindayim. geciktirme git vallahi, ziplaya ziplaya geldim eve.
Tebrikler !! Bunu da atlattın dilerim, bir dahakine bebek için gidersin :81:
Smear filan nasıl bakılıyor anlatır mısın biraz ?
Ben de gideceğim ama çok merak ediyorum..
Tebrikler !! Bunu da atlattın dilerim, bir dahakine bebek için gidersin :81:
Smear filan nasıl bakılıyor anlatır mısın biraz ?
Ben de gideceğim ama çok merak ediyorum..
Kuzumm anlat muayene nasildi neyle bKti ne dedi.zormuydu gitmeden once hic egz yaptinmi ben tirsiom.yas kacti bide.. Spekulm nasil aciomu
halaylar bana
full jinekolojik muayene oldum. smear verdim. ultrasonu soktum icime kukinin derinliklerini gördüm: (ehehe kendim soktum yav) sappi sappi.
doktor sarildi bana, ilk defa vajinismus gecmisi olan bir hastayi muayene edebildim, sen de benim ilkimsin dedi.
Kuzumm hg yaa sende git ersata soyle sende ben vajiliyim nazik davranabilirmisinz die bakalim nasil davranacak gerci oda cok nazikk ama ne bilim.hic icime bise sokark muayene olmadm ne zaman gitcenn
kk'da topik var da yönlendirmiyorum cünkü biz hassasiz zaten. yani söyle diyim, baskalari tirsabilir ama biz egzersiz yaptigimiz icin spekulum ve ultrason nasil desem 5 ile 6 cmlik aparat gibi. tek disi kalmis canavar dahi olamaz. hic korkmayin. ben bi de plastik spekulum varsa onu alayim dedim, hehe yokmus. jelsis melsiz seytti yani, hissetsem viyaklardim burda. spekulumun gagasini sokuyor rahatca, acildigini falan anlamiosun. cünkü his olan yeri gecmis oluyor. süprüntüyü alirken de icinde bisi var onu hissediosun ama gidiklanma gibi yani aci maci yok. zaten burda, elvan, sela ve cileklipuding de yazdi muayenelerini. ben onlari okuyup gaza geldim. bu kadar kisi yaniliyor olamaz. yeminle bisi yok. he koltuk sevimsiz. muayene olacagimi bilmedigim icin egzersiz yapmadim ama farketmedi. yapicaksaniz egzersiz jelsiz yapin. prezervatifle yapin sadece.
stres uzuntu yokkk canım elınde sonunda olucakkk ya . ben hıc kocamı kovalamıyorumm hala o ıstıyooo cunku onun geldıgı satte uyuy a kalıyorumm:)kaldırıyo ama yarı uyuya yarı uyanık oluyo bızım ısss:)umursamayınnn ustune dustukceee bu sefer onlar ıstemıyooo ben gıyınıyorummm herzamankı gıbıı aradıgı zaman gec kalma beklıyorum dedıgım zaman uyuma sakın dıye yazık yavrum benımm ama nerdee uyuyakalıyorummm umutcumm umursamıyomus gıbı yap bakalım bı kac gunn yaklasma napıcakkk?
halaylar bana
halaylar bana
ben egzersiz yamaya başlamıştım şimdide regl oldum.regl iken yapabileceğim bişey var mı.yoksa bekliyeyimm mi
regliyken enfeksiyon riski nedeniyle egzersiz yapmamak lazim. basari hikayelerini okumus muydun? onlari okuyup, regl sonrasi egzersiz icin moral ve motivasyon toplayabilirsin.
ben egzersiz yamaya başlamıştım şimdide regl oldum.regl iken yapabileceğim bişey var mı.yoksa bekliyeyimm mi
okey,,fiesta,,ultrason jel,,gleitgelen
bu jellerden hangisi daha iyi arkadaşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eczanede satılıyo mu peki bu ultrason jeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?