Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten yendiğinde halayını çekememiştim( forumu henüz bulamamıştım).. iyi oldu bu şimdi:)tebrikler.. miki korksun senden

Kuzumm hg yaa sende git ersata soyle sende ben vajiliyim nazik davranabilirmisinz die bakalim nasil davranacak gerci oda cok nazikk ama ne bilim.hic icime bise sokark muayene olmadm ne zaman gitcenn

Gidicem canım da bu hafta izinliydik dişlerden fırsat bulup gidemedim bi türlü bugün randevum vardı ama çok ağrım oldu gidemedim yarın da dişçideyim aradım erşatı taa haftaya randevu verdi sekreter hatun izin alabilirsek geleceğiz bakalım.

Oh sen atlattın darısı bize :) 5-6 cm ise kolaydır daha kalınlarını aldık ki biz ben korkmuyorum aslında sadece çekiniyorum önceki doktorum bayandı bu gideceğim arkadaşımın babası ama sadece annesi tanıyor babası bilmiyo beni neyseki..

Kaçış yok ama gidicez illaki incimm..Sana da tekrar geçmiş olsun zealea bi sorun olmamasına sevindim..

neye benzio biliomusun canım 90 dakıka 1_0 maglup oynuosun mac bıtmesın dıee duaa ediosuun 90 artılarda 2 gol buluosuun..bu seferde bi türlü o uzatmalar bitmiyooooo neyse cok cok ne kadar uzar diye beklioruz......

tebrik ederim canııımm...ohhh kökünü kuruttun bu işin bende yoktum senin halayında sımdı cekiyiiiiim

oleeeyyyyy, foruma dönüşüm halayla olduuuu, hadi gözünaydın, geçmiş olsun

bak bunu da bildim artık tarikatımı kuruyorum. adı da sela ağa tarikatı :)))) müritlerim el kaldırsın gezegenin en eğlençeli tarikati

ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?

Ya arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Dün itibariyle ilk egzersizlerime başladım. sadece kaslarımı sıkıp bırakmayı yaptım. Forumda başarı hikayelerini okuyorum da parmak, aparat, vs sokuyorlar. Benim sormak istediğimse hala bakireyken nasıl oluyor bu? Yani kızlığını kendin mi bozuyorsun? Anlayamadım bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…