Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende sadece bizde var bu sorun zannediyodum..butun soylediklerin benm estede var kendimikotu hissediyorm pazar surtunerek bo... İstedi hayir asla dedimm bekle ben hazirlanim yok dedi neyse sonkezz hadi diip kandirdi ama dedm sali deneme yapicaz tmm dedi.sali deneyelm demeye kalmadi uyumus adam dun arkadaslariyla disardaydi gec geldi ozmana kadar egz yaptim deneyelim.bugun dedm yarin dedi dur bakalom bugun kacacak mi bende sey delisi diilim sirf alisiyim unutmayim die.oofff ooff

canımmm sen hayatta yapamam dediğin şeyi yaptın vajiyi yendin.bundan sonrası artık daha kolay olmalı rahatla artık.ikiniz de stres yaptıkça vajiden sonra defalarca yaptığınız denemeleri unutuyorsunuz.siz bunu başardınız sadece gergin olduğunuz için yapamam edemem ya olmazsa bak olmadı gibi kuruntular yüzünden sorun yaşıyorsunuz.moralini bozma sakın bak daha geçen haftalarda ne kadar kadınsı cümleler kuruyordun o inci sensin bu inci de sensinsin.herşey düzelecek sadece birazcık sabır canım

ya kuzu öyle yapıcamda inan hepten işi batırırım die korkuyorum sen beni bir gör bir hizmet bir hörmet ses tonum minumum yeterkii yapsın die..normal gbı algılasın die ...ben cıkıssam sımdı bana nolduuu 15 gun bekledın zorunamı gıttı dese ne cevap vericem...normal bi dille sordum kaç defaa içimden gelmioo zorlamı diooo üstelemiorum ...bende hmm tamam askım ne zamandan içinden gelirse o zaman yapalım dioruuum tabi bi tane patlatasım geliooda tutuyorum kendımı
canım doktoruna bahsettinmi eşinin durumundan ?
egzersiz yapmaya devam et bari sende canım.inş. en kısa zamanda oluverir.
biliooorr dr taa gecen haftadan en sık karsılastımız durum dior..ankaradan hastası gelmıs 3 gunlugne kadın hallolmus adam bu sefer yapamamıs heyecan stres ..sonra dönmusler dıokı 1, bucuk ay sonra aradı kadın yaptık yesım hanım dıee...yaa allah korusun benim miki can okadar beklemz ınsallah...

zaten aksam bi sinir geldiki sorma zealea :)aparatı alıp sokasım geldi valla ...

Son düzenleme:

Kuzuuuummmm saoll caimm morall oldugun icin..yahuu ben onun icin cabaliyorumda ona deli oluyorm ama napimmm tatlm artk o yanassin bana.korkakkkk
kuzucummm seninde masallahin varr mumla uyumuss wwwaaooww sen hazirsinn emiinim ilk denemede bu isss biter ama sakinn ola hadi deneyelim.deme kocise korkuolar bisden ozman
caninida skmaa olaaacakk ama beni uykusuz biraktinn

umuuuttttt ahhh umut ahhhh hem cümlelerine gülüyorum hem üzülüyorum.napalım ozaman sen de üsteleme er ya da geç kendi gelip sırnaşacak.sen bişey yokmuş gibi devam et çalışmalarına.bakıyorum da vajiyi yenmek de çözüm değil bu defa da mikiler naza çekiyor kendini.ne olcak bilmiyorum

siz kocalara dopingli yiyecekler yedirin fındık fısıtık çikolata falan mumlar artık benden bir parça onlara alıştım da nasıl uyudum ben de şaşırdımkuzucum özür dilerim uykusuz bıraktığım için ama nerden bileyim uyuyakalacağımızammannnn incim boşver ben senin yerine de uyudum üzülme sen

Bitmiyoo valla biz kadinlar istemesekte erkek istio die yataga girioz:)) ama erkekle oyle deil

umuuutt patlatt kuzumm hatta gel.bide benimkine patlat
benimde canim.bii patlatmakk istioki bazenn velahavle diomm kendime

ayyynen öle ben ilkten düştüm o hataya yanında hazırlandım hadii dedim adam delirdiyaa o gün sen beni robotmu sanıon sür kremi hadiii bu nee diee...kızlar yazıodu bılıorum ama diodumki yok cnm benımkı her daim ayakta olmaz öyle bse dıodum amaaa oldu ..şimdi cok özen gösteriorum ama miki can küstü bi kere denek zannedioo kendını pisicim yaaa....
ayyy yerim ben seni kız şu halimize bak aylarca kaç sen heriften geceler olmasın die dua et...şimdide tam tersi bunlar nasıl beklemıs ben beyleri burdan gercekten tebrik ediorum sahsen bravooo ben 15 gunde kurdeşen döktüm:) bde cnm senınkı bu sür....olayına bayaa alısmıs bence izin vermne tatlım o zaman mecbur kalır...

diodum altheaa kesın yapmıstır en son 3 ee gelıodu baktım ...cnm en azından senınkınde bu sorun yok ınsallahta olmasın aman git

Ayy benimki surekli yer onlari alaasini yer hatta ama neyyysee...
Kuzum sendeki romantizme hayranimmmillett romantik bi hava olsun die mumu komodine koyarr ama senn direkk romantizmin odakk noktasina yerlestirmisin hahahahha

Kuzum sendeki romantizme hayranimmmillett romantik bi hava olsun die mumu komodine koyarr ama senn direkk romantizmin odakk noktasina yerlestirmisin hahahahha

kız inciiii boğuluodum az kalsın zeytin bogazıma durdu ayyy öldüm gülmekten hala ölüyorumm..

merhaba senem ben foruma ilk üye olduğum zaman konuşmuştuk seninle eşinin askerde olduğu sürede egzersizleri yapıp geldiğinde süpriz yapacaktın.çalışmalarına kaldığın yerden devam et lütfen bol bol jel sür,yandığı yerde bekle birkaç sanıye ıcınde gecıyor zaten.korkarak hiç bir yere varamazsın yerinde saymaktan başka birşey değil,daha nekadar böyle beklemeyi düşünüyorsun ki!ilk başlarda kanama korkusundan tedirigindim ya şimdi kanarsa diye geriliyordum ama 10 cme geldim benden kan gelmedi sanırım orayı egzersizlerle esnettim.kanaması olan arkadaşlar da 1-2 damla bişey diyor.hem kanasın ne olacak ki.hiç mi bir yerimiz kanamıyor.eminim ki eşini çok seviyorsun bu yüzden kendini topla ve egzersizlerini düzenli yap.sence eşin böyle bir süprizi haketmiyor mu?kendin karar ver

evet bende onaa delleniom.yoluyom saci basi ne surtunmesi artk kafayimi yedinn sen dur bakalim pazar jubile yapmis artk o sekilde olmayacakms.kiss valla adamlar iyi sabirli davranmislarr
ammmaann bundan sonraki hit parcam

buuudaaa geliiirr budaa gecerr alismaliyizzz dayanmaaliyizz

inciiiiiiiiiiii ne diyeyim sana bilemedim bugun umutla ikiniz bombasınız maşallahgüne iyi başaldım sayenizde.valla biz fazla romantik olmaya başladık artık her gördüğüm mumu denıycem empati oluştu bende muma karşı.dur hele sen ben şu 11cme geçeyim ozaman şamdan mumlarını bile deniycem doğum günümde bana mum alın uleynnn artık benim favori şarkım da bir mumdur iki mumdur üç mumdur da 4 mumdurrrr dilililililililiiiiiiiiiiiiiiii teyteytey ha ha ha

Son düzenleme:
tuttum bu parçayı yawrum valla benımde moralım yerıne geldı saolun kızlaaar canımsınızzz...kız yalnız senın herifte bi anormallık varneyse kız bdaha izin verme bakalım napcak....

altheaaaa

Ammaan dikaat kuzumm tabi bize agzimizda bise v arken konusmamamiz gerektigini ogrettiler ama boole.mustehcen seyler okumamayi ogretmedilerr.. Ee yalanmi ama kiza bak mumla uyumuss icinde

kız uyur bacım uyur bende mınubuste gelmektense uyumayı tercıh ederdım sahseeen

mikicanlar küstüyse mikicanları yola getırmeyı ogrenın goster ama elletme taktığı kızlar malesef bu ısler boyle adamların onlemı cok sert cocuk gıbıler sogudular mı bıseye artlandılar mı kırılmaları zaman alıyor... ben yendım ona ragmen bakıyorum soyle bır duruma o ıstedı mı ben reddetmıyorum ama ben yanasıyım cocuk gıbı nazlanır bazen yarın erken kalkıcam iş var su bu sankı ben ıse gıtmıyorum sonra bu konuları acıp tepkı verınce sen kadınsın ısrarcı ol sana baglı ıkna etmek gıbı cumleler kuruyor anlycagınız ıntıkam mı alıyolardır nedır ama fazla naz asık usandırır mıkı meraklısı degılım akıllı olun gecen sehır dısından geldı bılıyorum yanasıcak yıne bende ınadıan onun bana yaptıgı gıbı yaptım oyalanıyorum spor yapıyorum evde utu yapıyorum hadı uykun gelmedı mı falan dıyoo yoo gelmedı daha ısım var dedım oyalanma o zaman bıtır ıslerıne beraber gırıcez o yataga dedı bende seslı guldum nıyeymıs aa uykum yok zaten benım dedım gülüyor kıs kıs o benı bozarken utandırrken ıyıydı mıkı meraklısı ılan edılyıroz resmen

Ahaha superrr tam sana gore bi parca.
Kuzumm sen benim eve gel her ebattan mum bulunurr ayy baska bise yazcaktimdaa olmasss simdii kovulurumm topiktenn

Superrsinn yavrummm birakk kazinsinlarr ay cokk hos
bende dunn acildim sacildimm suslendmm saclarimi acik sever die actmm ama fooss ben disari cikcam dedi uzerini deisti ciktii ammmaaaaa ben vazgecermiyimm asla bugunde devamm edicmm oo yanasacakk bu seferr kazundircammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…