Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umutcum ben de bugunki egzersizim için 11 cm lik bi aparat hazırladım. 9 ve 10 da bayag rahattım ama 11 de biraz zorlandım yanma oldu. sen 11 cm le nasıl doktordan eve geldin ilginç. nasıl rahatca yuruyebıldın anlamadım. cunku ben 11 cm deyken telefonum caldı ve telefon dıger odadaydı bı odadan dıger odaya bıle zor gıttım aparatla ve aklıma hemen sen geldın bu kız nasıl yolda gelmıs dıe :):)

kızlar yenmeden önce cogumuz eslerınde aynı sorunu yasadı ya sertlesme sorunu yada o kacar bız kovalarız modu
onlarda cekınıyor iş ciddiyete binince .. ama bız gucluyuz onlara rağmen bu ılletten kurtulduk kurtulucaksınız inşallah

Merhabalar herkese...Yatak ayırma durumlarımızda başladı Allah sonumuzu hayır etsin...Sanki diğer sorunum yetmezmiş gibi...Bu gece denemem var hayırlısı ile inşallah...Biz daha fazla birbirimizi yemeden biz yiyelim bari vaji yii.....

bana dua etmiyonmu ne ocean ve sela da yok taaa 1 aydırda belki daha fazla oldu giremiyorummm ve herşeyi sanki silbaştan almam gerekyor gibi... ne yapcammm offf

kızlar aklıma bişey takıldı da:siz vajiliyken korunuyor muydunuz ya da korunuyor musunuz (doğum kontrol hapı ile)???

Canım benim hiç aklıma korunmak gelmedi. Çünkü vajiliyken hamile kalınabileceğini de bilmiyordum. Evliliğimin 3. senesinde hamile kaldım vajiliyken. 8 sene sonra vajiyi yendim. Evlendim evleneli bir korunmak nasip olmadı

merhaba.. daha yolun başındasın yeni evlisin..korku ve heyecanın olması çok normal bu vajinismus olacağın anlamına gelmez.. ki öyleysen bile sakin ol çözümü var ve sen doğru yerdesin:) arkadaşların yazdığı gibi öncelikle kegel egzersizleriyle başlayabilirsin.. bu süreçte ben eşinle bir kaç kez daha denemeni tavsiye ederim.. belki pozisyon açısından sorun yaşıyor olabilirsin.. başarı hikayelerini okursan doğru pozisyonu bulabilirsin.. bir de eğer evde jelin yoksa bir jel edin.. jeller işimizi kolaylaştırıyor.. ultrason jeli olabilir... ya da okeyin , durexin su bazlı jellerinden her hangi biri olabilir.. başarı hikayelerinin linkini paylaşıyorum ordan bakarsın, takıldığın yer olursa mutlaka sor..

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-20.html

Son düzenleme:

ben evlenmeden 1 ay önce başladım.sonra da ya bugun olursa ya yarın olursa diye ilk gece hamile kalmak istemediğimden devam ediyorum.nerden bilecektim vajili olacağımı ama kendimi salak gibi hissediyorum.neyden korunacaksam hap içmeyi bırakmıyorum:18:sen artık 3. çocuktan sonra korunursun herhalde

Son düzenleme:

kemre ya mesaja cok guldum canım ya....evlendıme vlenelı korunmak nasıp olmadı cok sempatık geldı nedense korunmak aklına gelmıyor ınsanın bende yenınce korunmadaım emın bıle degıldımn cunku oluyo mu olmuyor mu derken hamıle kalmstım o ıspatı oldu bırazda ...şimdi 3 aydır korunuyorum prez...ıle kadın dogum hapı hıc kullanmadım kullanmıyorumda tembellestrrse dıye bu benım dusuncem sonucta kımyasal bıse ve vucuduma yuklemek ıstemem ...hem pre kayganlasıtrıcılı olanları ılskıyı kolaylastırıyor bence vajılı arkdaslar korunsun sonucta vajen agzına bosalma ıle de hamıle kanıabılıyor kemre arkdsımızda oldugu gıbı ve vajılıyken hamıle kalmak bence sıkıntılı durum once yenmek orayla barısık olmak gerek kı kadın dogumcuları sık sık zıyaret etmek durumunda kalıyorsunuz hamılelıkte

Canım yaaaa, düşününce ben de güldüm valla. 8 senedir evliyim, üstüne üstlük 4 yaşında oğlum var. Daha hiç alttan muayene olmadım ve hiç korunmadım. Zaten vajiyi yenmemin ardından gelen yumurtlama döneminde hamile kaldım. Vajiliyken hamile kalma vajili geçen süreleri uzatır...Hamile kalınca vaji zor çözülüyor...

bana dua etmiyonmu ne ocean ve sela da yok taaa 1 aydırda belki daha fazla oldu giremiyorummm ve herşeyi sanki silbaştan almam gerekyor gibi... ne yapcammm offf

dua ederken hepımıze edıyorum yenmek ısteyenler yenenler hamıle kalanlar..
hıc aklımdan cıkmıyorkı kımse ne oldu anlat canım ? ozeldende yazabılırsın ıstersen

kızlar aklıma bişey takıldı da:siz vajiliyken korunuyor muydunuz ya da korunuyor musunuz (doğum kontrol hapı ile)???

ah ah ben salakkk sankı ılıslı yasıyoruz gıbı herna denerız dıye 1 2 yıl korundum hap almıstım
6 ay korunup 6 ay ara ver demıstı doktor oyle yapmıstım sonra fecı kg aldım bıraktım..

Kiss sen nie evlenmeden basladin korunmaya seni gidi seniii
hem hap mi iciosun bence happ icme ya esin korunsun kurutma tarlayi..

benim kilo problemim yok hatta kilo alsam daha iyi olacak.hap adetimi düzene soktu,ağrılarımı azalttı,cildimi düzeltti fakat başladıktan sonra koltuk altımda beze çıktı3-4 aydır takip ediyorum hapın biteceğine yakın bezeler pörtlüyor,ara verince kayboluyor,başladıktan 3-4 gün sonra tekrar beliriyor.hap tetikliyor diye düşünüyorum,bırakayım diyorum.öte yandan ilk geceden kazaya kurban gidip hamile kalmak istemiyorum.ne yapmalıyım karar veremiyorum:18:

Kiss sen nie evlenmeden basladin korunmaya seni gidi seniii
hem hap mi iciosun bence happ icme ya esin korunsun kurutma tarlayi..

kuzum benim görümcem hemşire.o söylemişti evlenmeden önceki ilk adetinde başla diye.ben de öyle yaptım yoksa ne seni gidiiii seni bişey yapabildiğimiz mi var sanki

Ben hic korunmadim vajiliyim die sonucta bacaklarimi aca
miodum zatenn nasil gitsin bebislerr icime die
bise sorcam.prez..ile korunanlar tam bos...aninda disinami cikarionuz icindeykenmi boz..

halaylar bana
full jinekolojik muayene oldum. smear verdim. ultrasonu soktum icime kukinin derinliklerini gördüm: (ehehe kendim soktum yav) sappi sappi.
doktor sarildi bana, ilk defa vajinismus gecmisi olan bir hastayi muayene edebildim, sen de benim ilkimsin dedi.

tebriklerrrrrrrbunu da atlattın ya artık kim tutar seni

tebrikler zeala darısı bana perşembeye bende muayene olucam

Superrrsinnn gecmos plsnn bide ben gidebilsem ya ;(
Nasildi muayene ne soktu icine yumrtalik falan baktim ne dedi bide yasn kacti cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…