- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.461
neyse fazla lak lak ettim sanırımzealea bu msj beğenir kesin benım işe koyulmam lazım hemen su aparatı almaya calısıcam bugun kendı irademle deneme yapmadan dr a gdemem en iyisi yapımda hafızam tazelensin dr umun dedıgı gbi olumlu kas hafızamı tazeliiim he he cici kadın... bu arada yahu ben bununla nasıl eve geldım hala şoklardayım ayol şimdi bdaha güzelce ölçim dedimde tam tamına 11 cm
bana dua etmiyonmu ne ocean ve sela da yok taaa 1 aydırda belki daha fazla oldu giremiyorummm ve herşeyi sanki silbaştan almam gerekyor gibi... ne yapcammm offfkızlar yenmeden önce cogumuz eslerınde aynı sorunu yasadı ya sertlesme sorunu yada o kacar bız kovalarız modu
onlarda cekınıyor iş ciddiyete binince .. ama bız gucluyuz onlara rağmen bu ılletten kurtulduk kurtulucaksınız inşallah
kızlar aklıma bişey takıldı da:siz vajiliyken korunuyor muydunuz ya da korunuyor musunuz (doğum kontrol hapı ile)???
Merhaba arkadaşlar;
Bu konuyu epeydir okuyorum. 13 günlük evliyim. Bende eşimle henüz ilişkiye giremedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doktoroda gitmek istemiyorum. Burda yazılanlara göre bende vajinismus oldum sanırım( Görüyorum ki burdaki bir çok kişiye bilgili arkadaşlar yardım etmişler. Onlarda bu sorunu yenmişler. Bende yenmek istiyorum. Bende eşimle beraber olmak istiyorum. Ama çok korkuyorum, kendimi kasıyorum, bi türlü rahat olamıyorum, herşey güzel başlıyo ama iş oraya geldiğinde kasılıyorum, titriyorum, ağlıyorum. Allahtan eşim çok anlayışlı bir insan. Sen ne zaman hazır olursan o zaman yaparız diyor. Ama ben artık olsun istiyorum. Gerçek bir gelin olmak istiyorum. Lütfen banada yardım edin ne yapmam gerekiyor. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.
Canım benim hiç aklıma korunmak gelmedi. Çünkü vajiliyken hamile kalınabileceğini de bilmiyordum. Evliliğimin 3. senesinde hamile kaldım vajiliyken. 8 sene sonra vajiyi yendim. Evlendim evleneli bir korunmak nasip olmadı
Canım benim hiç aklıma korunmak gelmedi. Çünkü vajiliyken hamile kalınabileceğini de bilmiyordum. Evliliğimin 3. senesinde hamile kaldım vajiliyken. 8 sene sonra vajiyi yendim. Evlendim evleneli bir korunmak nasip olmadı
kemre ya mesaja cok guldum canım ya....evlendıme vlenelı korunmak nasıp olmadı cok sempatık geldınedense korunmak aklına gelmıyor ınsanın bende yenınce korunmadaım emın bıle degıldımn cunku oluyo mu olmuyor mu derken hamıle kalmstım o ıspatı oldu bırazda ...şimdi 3 aydır korunuyorum prez...ıle kadın dogum hapı hıc kullanmadım kullanmıyorumda tembellestrrse dıye bu benım dusuncem sonucta kımyasal bıse ve vucuduma yuklemek ıstemem ...hem pre kayganlasıtrıcılı olanları ılskıyı kolaylastırıyor bence vajılı arkdaslar korunsun sonucta vajen agzına bosalma ıle de hamıle kanıabılıyor kemre arkdsımızda oldugu gıbı ve vajılıyken hamıle kalmak bence sıkıntılı durum once yenmek orayla barısık olmak gerek kı kadın dogumcuları sık sık zıyaret etmek durumunda kalıyorsunuz hamılelıkte
bana dua etmiyonmu ne ocean ve sela da yok taaa 1 aydırda belki daha fazla oldu giremiyorummm ve herşeyi sanki silbaştan almam gerekyor gibi... ne yapcammm offf
kızlar aklıma bişey takıldı da:siz vajiliyken korunuyor muydunuz ya da korunuyor musunuz (doğum kontrol hapı ile)???
ben evlenmeden 1 ay önce başladım.sonra da ya bugun olursa ya yarın olursa diye ilk gece hamile kalmak istemediğimden devam ediyorum.nerden bilecektim vajili olacağımı ama kendimi salak gibi hissediyorum.neyden korunacaksam hap içmeyi bırakmıyorum:18:sen artık 3. çocuktan sonra korunursun herhalde
dua ederken hepımıze edıyorum yenmek ısteyenler yenenler hamıle kalanlar..
hıc aklımdan cıkmıyorkı kımse ne oldu anlat canım ? ozeldende yazabılırsın ıstersen
ah ah ben salakkk sankı ılıslı yasıyoruz gıbı herna denerız dıye 1 2 yıl korundum hap almıstım
6 ay korunup 6 ay ara ver demıstı doktor oyle yapmıstım sonra fecı kg aldım bıraktım..
Kiss sen nie evlenmeden basladin korunmaya seni gidi seniii
hem hap mi iciosun bence happ icme ya esin korunsun kurutma tarlayi..
halaylar bana
full jinekolojik muayene oldum. smear verdim. ultrasonu soktum icime kukinin derinliklerini gördüm: (ehehe kendim soktum yav) sappi sappi.
doktor sarildi bana, ilk defa vajinismus gecmisi olan bir hastayi muayene edebildim, sen de benim ilkimsin dedi.
kuzum benim görümcem hemşire.o söylemişti evlenmeden önceki ilk adetinde başla diye.ben de öyle yaptım yoksa ne seni gidiiii seni bişey yapabildiğimiz mi var sanki
halaylar bana
full jinekolojik muayene oldum. smear verdim. ultrasonu soktum icime kukinin derinliklerini gördüm: (ehehe kendim soktum yav) sappi sappi.
doktor sarildi bana, ilk defa vajinismus gecmisi olan bir hastayi muayene edebildim, sen de benim ilkimsin dedi.
halaylar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?