Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?

Ya arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Dün itibariyle ilk egzersizlerime başladım. sadece kaslarımı sıkıp bırakmayı yaptım. Forumda başarı hikayelerini okuyorum da parmak, aparat, vs sokuyorlar. Benim sormak istediğimse hala bakireyken nasıl oluyor bu? Yani kızlığını kendin mi bozuyorsun? Anlayamadım bi türlü

ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?

canım sen egzersız yapıodun dimi tecrübeli arkadasların dedıgne göree oo yanma hıssı oluyoo ıste ondan sonra bse yok orda braz bekleyıp ittirivermek gerekiomuş biz bu yanmanın ardında amanında ne var deyip kaçtıgımız ıcın finisi göremiyoruz bi türlü

evet canim egzersiz yapiyorum iki parmak 1 bogum alabiliyorum. sonra ilerlemiyor sanki, bide acik söyleyeyim tembelim bu konuda. hemen cikariveriyorum :)
yanma falan hissetmiyorum egzersizde.
ama esimin pe... basini aldiktan sonraki 1-2 cm cok agrili ve yaniyor yani cesaretimi yitiriyorum. diyor ki ,,biraksan cuk diye giriyor 1 saniyelik is'' hakli da sanirim. dün düsündüm kadinlar hamile kaliyor 9 ay sonra dunyanin en buyuk acisini yasiyorlar dogum yapiyorlar :)) bu yaninda hic bisey diye dusunup kendi kendime morel veriyorum

Ya ben nasıl yapıcam oraya dokunamıyorum bile off yaa ölmek istiyorum

bunu bende ilk anlamiyorum. ama kizlik zari dedigimiz sey deligin etrafindaki ince dokular. yani sen oraya bisey sokarken zaten esniyor orasi. kalinlastikca (aparat,parmak) yirtilabilir ama söylenene göre cok bisey hissetmiyomus insan zaten bence bunda takili kalma.ben iki parmak 1 bogum aliyorum daha aci hissetmedim

canım kızlık zarı dedıgımız bır delıgın etrafında dantel gıbı ınce bır doku zar denıldıgıne bakma o zar bile değil inan bana...orada zaten acık bır delık var ki adet kanaman buradan geliyor...sen egzersiz yaptığında orayı esnetıyorsun kımılerınden kucukte az da olsa kanama gelebılıyor ama benden gelmemıstı ve doktor baan orayı ıyıce esnetmıssın demıstı ölmek falan istiyorum deme bu cok bait ve yenebileceğin birsey aslında çabalaman gerek zor bir süreç sıkıtnılı ever canını sıkıyor adamı ama sımdı kendın ıcın bırsey yap eldıvenlerı tak jelı sür ve yavas yavas popoya dopgru hafıf egımlı sekılde nefes vererek it parmagını girdiğini görceksin bişey kaybetmezsin yanma hıssedıyorum dıyorsunuz ya bu cok normal bende ilk zamanalr cok yanma hissetmiştim tek parmagımı zor alıyorum sonra ıkı uc derken hooooop yendim

canım o zaman sen kendıne dokunmayla baslıcaksın bak ben dr la ılerlıorum suan ...bende bacaklarımı acmaya dakıkalarca dırenınce dokunmayla baslıcaz dedı eve ble vermıstı bu egzersızlerı dıs dudaklara ıc dudaklara ust alt heryerıne dokun vaj...nanın alış o senın bununla bı basla cnm aynayı koy ıncele rabbım ısını kolaylastırsın şöyle düşün rabbim kullarına asla kaldıramayacagı yük vermek ALLAH zalim deildirr inan güven..bılıomusun bılmıorum ama cok sıkılıp yapamayacagnı dusundugun an AMENERRASULU yü oku türkcesındende okuyabılırsın cnm.......

yırtılma diye birşey yok arkdslar :) bunu bir sürü kadın yapıyor ki burada parmak değdiremem diyen bizler bile yaptık geçin bir sürü kadını yanıyor parmagım girmiyor mümkün değil bu cümlelerin hepsini kurduk oluyor işte olucak sehervaktı sen dıyosun ya bı bogum alıyorum parmakta sonra gıtmıyor esımlede deneyınce pe...basını alabılıyorum devamı gıtmıyor sen kesınlıkle yonu bulamıyorsun ve canının yanması sırf bu yuzden...oarmagınla yonu kesfet ıyıce popoya dopgru egımlı sonra esını yonlendır al elınde yerlestır yanı egzersız gıbı

İnşallah bende yenebilirim. Dediklerinizi bugün yapıcam umarım olur çünkü canımı çok sıkıyor bu durum. Daha çok yeni evliyiz ama olsun bitsin istiyorum artık. Beni en iyi siz anlarsınız

evet yön bulamiyor olabiliriz...ben parmagimla yaptigimda aci hissetmiyorum sadece bi an ilerlemeyince birakiyorum pes ediyorum. bugun ama hepsini almayi denicem. esimle denedigimizde cok yaniyor, diyorum icimde birak bi nefes alayim yönünü bulalim bu seferde sertlesme sorunu oluyor hoooop tekrar basla :)

İnşallah bende yenebilirim. Dediklerinizi bugün yapıcam umarım olur çünkü canımı çok sıkıyor bu durum. Daha çok yeni evliyiz ama olsun bitsin istiyorum artık. Beni en iyi siz anlarsınız

doktora gıttın mı gıtmedın mı bılmıyorum ama ilk aşama jinekolojk muayene ..anatomik bır sorun var mı yok mu dıye doktor muayene edıcek acısız bır surec...sadece dıs dudakları ayırarak elyıle bakıyor ıcerı gırıs yapmıyor eğer sorun yoksa eldiven ve jelle başla...ben direk işaret parmagımı almıstım sonuna kadar düşün...yavaş yavaş iticeksin aşağı dogru hafif ben ilerletememiştim ilk basta sonra forumda kızların dedıklerını dusundum asagı dogru popoya egımlı nefes vererek ıkınarak ittimn ve girdi derken git gel yaptım dene basarıcaksın eminim burada yazılan herseyı her satırı okurdum ben ..kendımden bısey bulmak motıve olmak ıcın....bu kadar kısı var aynı seylerı yaşayan bırınden duydun mu cok acıdı öldüm bittim hayır cunku oyle bırsey yok sadece cınselliği bilmiyoruz kafamızda yanlış kodlamışız...bu egzersizlerle öğreniyoruz aslında ilk etapları....canımızın yanma sebebi kasmamız ve yanlış yöne baskı yapmamız...ben yendım ustune hamıle kaldım kurtaj oldum kac kez alttan muayene oldum kastıgımda catalda canım yanar ama gecen kültür verdim kasmıycam dedım o kadar rahat gectı kı ...

sil baştan alıosa ıyı canım senınkı...benımkı demorılıze oluyor mümkünatı yok yaptın yaptın yapamadın bi dahakı maca kalıo ısımız yanı benım tek atışlık bi sansım var vee kesınlıkle yapmam lazım yoksa uzuuuun bı ara yıne verebılırız

pes etme işte o noktada tvyı ac ızle elın orda kalsın cekme etrafnda gezdır ayvas yavs ıttır kendını kandır yanı :) pes ettıkce zaman kaybedıyorsun ben merak ederdım ya meraktamı etmıyosun yonu bulamayınca nerde bu dıye emrakımdan buldum ılerledım dedım boyle bısey var herkes ılerlıyor bende de var var ki adet olabılıyorum dedım aradım buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…