Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yaaa ıncım bı tek sen varsın galıba sımdı dr bana bu 11 cm lık maketle egzersız yapıo falan parmakta yapıo tamam..sımdı ben deneme yapmadıgım ıcın dr uma gdemıorum kendımı sınayamadım cunku..esımı beklerkende egzersız yapmaya calısım dıorum ama ne kadar ugrastıysam yok o maketı ben sokamıyom göz kalemını sonuna kadar sokuyorum saga bastırıom sola bastırıom ama onu yapamıom.....bı fıkır versenız

şimdi egzersizleri kendi yapan karsı cınse guvenmezyaa bende sımdı kendıme guvenmıyorum heralde ama yapsam cok ıyı olur benım ıcın...nası gırdı bu yaaaaa.......

arkadaslar foruma ıkı gun once gırdım aynı dertten yakınıyordum ama az once sorunu astım hemde hıc egzersız vs olmadan.
basarabıldıgıme ınanamıyorum.Egzersizleri okuyunca dehsete kapılmıstım ama onlarsız yapabıldım şükür rabbime ben yapabıldıysem herkes yapar
dün eczaneden jel almıstım belkı onun sayesınde oldu ama olduya :))))

şimdi egzersizleri kendi yapan karsı cınse guvenmezyaa bende sımdı kendıme guvenmıyorum heralde ama yapsam cok ıyı olur benım ıcın...nası gırdı bu yaaaaa.......

Canım bence sen eşinle dene, 11 cm çok iyi bir ölçü 10 cmden sonra eşle yapanlar var okumuşsundur mutlaka bence sen de yapabilirsin ben çok üşengecim ya offf yapmam lazım artık. Doktorun İstanbulda mı? Ünlü birisimi acaba? Bence çok iyi aşamadasın tebril ederim eminim en kısa zamanda güzel haberler vereceksin... Darısı benim de başıma inşallah..

Caniim egzersizlerden korkup pen...semi sarildn :)) aferin sana tebrik ederim mutluluklar

umutcum mumla denesen 8-9 cmlık bır aparatla başalayıp sonra makete geçersen daha rahat edersin gibi gibi:26:burada ben bir tane daha mum aldım 11 cm denıycem

tebrikler gözün aydın canım darısı başımıza

umutcum mumla denesen 8-9 cmlık bır aparatla başalayıp sonra makete geçersen daha rahat edersin gibi gibi:26:burada ben bir tane daha mum aldım 11 cm denıycem

Kiz mum sende bagimlilik yapti bde her defasinda yenimi alion kalinlastirsana kiz mevcut mumu:) yawrum yaa ne bilim of bu herif ugrastirio beni yaaa....

Kiz mum sende bagimlilik yapti bde her defasinda yenimi alion kalinlastirsana kiz mevcut mumu:) yawrum yaa ne bilim of bu herif ugrastirio beni yaaa....

yok canım 2 tane vardı 9cm ve 10 cm şimdi 11e geçicem ya.çalıştığımının altındaki ölçüle başlıyorum sonra kaldığım cm e geçiyorum.şimdi 11 e geçicem ya bekleme yapmayım dedımsenin koca da çok nazlı çıktı yahu

Bahsettiğim sorunlar yüzünden açamıyorum forumu msni filan pazar evime döncem inşallah doya doya konuşuruz

yine olmadi. bu sefer degil pe... basini almak yaklastirmadim bile. noluyor ya yine sil bastan oldu, of cok kiziyorum kendime. adet olucam yarin öbürgün 1 hafta yine uzayacak isler...

oceans nasılsın?sana msnden msj atmıştım ama almadın herhalde.pazartesi veya salı adetim bitecek.yoğun bir çalışmayla başlayalım mı?en kısa zamanda yenmek istiyorum:)

oceans nasılsın?sana msnden msj atmıştım ama almadın herhalde.pazartesi veya salı adetim bitecek.yoğun bir çalışmayla başlayalım mı?en kısa zamanda yenmek istiyorum:)

Mesaj kutusu dolmuş canım görmedim afedersin.Başlayalım tabi ki ben evde olacağım müsaitim her zaman msn ekleyebilirsen ordan daha kolay yardımcı olurum adresimi yollarım sana.olmazsa burdan da konuşuruz sorun değil yeter ki başla sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…