Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdilik tek atış o hedefi bulsun miki barışcak senle

canım sanırım benimde zar esnedi kanamam falan olmadı ama vajina dar mı ne pe..........icinde sıkışıyo cıkarırken bile zorlanıyoz ya ama suan pe.. hepsi giriyo ama daha önce yarısı girdiginde doktor zar duruyo demişti.ama şuan daha çok ilerledik cnm perşembeye doktora gidicez dua edin bana..........

canıııım kız naptın bi haber et

canım akşam eşim geç geleceği için özel bir durum yoktu.bu gece de geç gelecek.kız ben pek sevdim bu mumla uyuma işiniakşam 10 cmlık le 1.5 saat kadar uyudum ohhhh misssssbiz artık c.ertesi deniycez konuştuk eşimle.sen ne yaptın bakim:18:

Son düzenleme:
Kızlarr yaaa bana bişeylerr söyleyin yoksaa dert manyagı olcam ben yaaaaaaaa egzersizlerde eşimin 3 hatta 4 parmagını aldım resmen sonuna kadar.. ama p..s denemesnde kaskatı kesiliyorumm bacaklarımı acamıyorumm eşim tabi şaşırıyor okadar parmak denedik bu daha kolay diye ama olmuyor ya emla falan sürüyorum ama yokyokyok((

canım koca fobisi oo bende de var aslında gözlerımızı kapatıp mı yapsak bende mesela kafa olarak hazırım tamam ok süper aksam herıf mac ızlıo söyle bakıorum bi tırsaklık geliiooo anaaaam nası olcak dıe :18:zannedıomkı adam bütün vücuduyla komple gircek gircek içime pskolojık ...

Son düzenleme:

sorun o tabi aynnı bende öyle tamam hazırım diyorumm bi bakıyorum eşime yokyok değilimm diyorum inan bacaklarımı kasmaktan bacagımm tutmuyo oysaki cevredede yeni gelinler varr bacaklarını acmaktan yürüyeemıyolar hayat işte

yok anam bizde de tık yok...her gece hazır veee nazır beklemek ıstemıorum belkıde bu ılgıden alakadan sıkılıooo bılemedım hıc görmedıgı sey sonucta bu kadar ıstekli beniiağar abiye benımkı müslüm babadan (üstüme düşme beniimm) dioo heralde bana

ben mesela kısmet olurda esım keyfe gelırse aklımdakı fikir....altta uzanıp nefes egzersızı yapıp bacaklarımı ıyıceee ayırıp gözlerimi tavana dikmek mumkun oldugunca esımle göz göze gelmemeyı tercıh edıyorum..ne yaparsa yapsın oo:13:

ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?

canım o yanma hıssı ılk gırıste azıcık bendede oluyoooda kaastıgımızdan bıraz beklee derın derın nefes all 1 2sanıyelık bıseyy gecıyo hemen ıkınınca acılıyo ve grınce hıc bısey hıssetmıyosunn ınsallh basarırsın bugunnn halayını cekerız hep bırlıkteee

valla cok zormus bu işler Rabbim yardımcımızolsuunn

hadii bakalım ınsallah...eşim sogudum derdıde umursamazdım kıız ..meger adam dogru soyluomus bi düzene girse ınsallah bu arada adet gbı belım de nası bı agrı var bde acayıp bı akıntı var...acaba yumurtluyommu nee
canım rabbım ısını kolaylastırsın amiiin
umut naptın dunn canımm ?
hiç cnm napim aksam bepantenımı sürdüm yattım valla hıcte hazırlanmadım...ıyıkıde hazırlanmamısım totosunu dönmüştü yınee :26:

arkadaşlar... ben egzersizlere devam ediyorum..dün iki kulak çöpünü bir araya getirdim... pamuk sardım... sonra streç filmle üzerini kapladım.. serçe parmağımdan dah büyük oldu... onunla yapabildim.. ama daha alışamadım.. bir kaç gün onunla devam etmem gerekiyor mu??kaç gün yeterli olur?? ondan sonra ki aşama ne??

bu erkekler kendılerını ne zannedıyo acabaaa ben anlamıyorummm benımde canım sıkkıın sabah sabah agladımmm konusmak ıstemıyorumm bende cok konusuyomusummm derdımız bu sımdııı hersey bıttı

bıraz alıs canım ondan sonra buyutursun bıraz

cnm ben bu sekılde yapmadım pek bılmıorum ama okudugum kadarıyla mesela artık onu rahatca alabılıosan kulak cubugnu 3 4 5 taneye cıkaranlar vardı sanırım gıt gıde sayısını artırıolardı...

valla bende bılemedım be cnm olmuyooo nıee olmuyon dıe suratt hadi tamam olsun dıosun cnm ıstemıo zorlamı diee surat..nası yanı ılıskı esnasındamı nıe bu kadar müdahale edıosun dioo bde oo heee desene daha ne evreler beklıo seni diee...

yok kızz normalde cok konusuyomusum sabah sbah bıraz cenem dustuu hemen kızdıı hıc konusmuycan bu adamlaaa sessız sessız otırcann nederse yapcannn bunu ıstıyo herhaldeee aman tınlamıycam onuu konusmuycamda dayanamam ama dısımı sıkıcam bıraz

kız amaaan erkekler hep aynı benımkı gelır sımdı tabi bse demıorum yorulmus aksama kadar 1500 musterıyle konusmus ama bende ınsanım o gelsınde ıkı konusum kocamla dıorum baslıorum sımdı .... ben -askııım naptın yoruldunmu...eşim- dur bi...ben-hmmm bende ıste suraya gttım sunu aldım fiyatı suydu nası ıyımı pahalımı almısım...eşim-az sus...spor yorumlarına bakıoo...ben-yaa sende hıc konusmuyosun anca aziz yıldırım bıktım bee...eşim -bi dur iki dakka yaa...iki dakka dedıgne bakmayın aradan saatler gecmıstır artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…