- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.521
sil baştan alıosa ıyı canım senınkı...benımkı demorılıze oluyor mümkünatı yok yaptın yaptın yapamadın bi dahakı maca kalıo ısımız yanı benım tek atışlık bi sansım varvee kesınlıkle yapmam lazım yoksa uzuuuun bı ara yıne verebılırız
şimdilik tek atış o hedefi bulsun miki barışcak senle
canıııım kız naptın bi haber et
Kızlarr yaaa bana bişeylerr söyleyin yoksaa dert manyagı olcam ben yaaaaaaaaegzersizlerde eşimin 3 hatta 4 parmagını aldım resmen sonuna kadar.. ama p..s denemesnde kaskatı kesiliyorumm bacaklarımı acamıyorumm eşim tabi şaşırıyor okadar parmak denedik bu daha kolay diye ama olmuyor ya emla falan sürüyorum ama yokyokyok ((
canım koca fobisi oo bende de var aslında gözlerımızı kapatıp mı yapsak bende mesela kafa olarak hazırım tamam ok süperaksam herıf mac ızlıo söyle bakıorum bi tırsaklık geliiooo anaaaam nası olcak dıe :18:zannedıomkı adam bütün vücuduyla komple gircek gircek içime pskolojık ...
canım akşam eşim geç geleceği için özel bir durum yoktu.bu gece de geç gelecek.kız ben pek sevdim bu mumla uyuma işiniakşam 10 cmlık le 1.5 saat kadar uyudum ohhhh misssss biz artık c.ertesi deniycez konuştuk eşimle.sen ne yaptın bakim:18:
sorun o tabi aynnı bende öyle tamam hazırım diyorumm bi bakıyorum eşime yokyok değilimm diyoruminan bacaklarımı kasmaktan bacagımm tutmuyo oysaki cevredede yeni gelinler varr bacaklarını acmaktan yürüyeemıyolar hayat işte
ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?
ben mesela kısmet olurda esım keyfe gelırse aklımdakı fikir....altta uzanıp nefes egzersızı yapıp bacaklarımı ıyıceee ayırıp gözlerimi tavana dikmek mumkun oldugunca esımle göz göze gelmemeyı tercıh edıyorum..ne yaparsa yapsın oo:13:
ben mesela kısmet olurda esım keyfe gelırse aklımdakı fikir....altta uzanıp nefes egzersızı yapıp bacaklarımı ıyıceee ayırıp gözlerimi tavana dikmek mumkun oldugunca esımle göz göze gelmemeyı tercıh edıyorum..ne yaparsa yapsın oo:13:
hadii bakalım ınsallah...eşim sogudum derdıde umursamazdım kıız ..meger adam dogru soyluomus bi düzene girse ınsallah bu arada adet gbı belım de nası bı agrı var bde acayıp bı akıntı var...acaba yumurtluyommu neeşimdilik tek atış o hedefi bulsun miki barışcak senle
canım rabbım ısını kolaylastırsın amiiincanım sanırım benimde zar esnedi kanamam falan olmadı ama vajina dar mı ne pe..........icinde sıkışıyo cıkarırken bile zorlanıyozya ama suan pe.. hepsi giriyo ama daha önce yarısı girdiginde doktor zar duruyo demişti.ama şuan daha çok ilerledik cnm perşembeye doktora gidicez dua edin bana..........
hiç cnm napim aksam bepantenımı sürdüm yattım valla hıcte hazırlanmadım...ıyıkıde hazırlanmamısım totosunu dönmüştü yınee :26:umut naptın dunn canımm ?
hadii bakalım ınsallah...eşim sogudum derdıde umursamazdım kıız ..meger adam dogru soyluomus bi düzene girse ınsallah bu arada adet gbı belım de nası bı agrı var bde acayıp bı akıntı var...acaba yumurtluyommu nee
canım rabbım ısını kolaylastırsın amiiin
hiç cnm napim aksam bepantenımı sürdüm yattım valla hıcte hazırlanmadım...ıyıkıde hazırlanmamısım totosunu dönmüştü yınee :26:
arkadaşlar... ben egzersizlere devam ediyorum..dün iki kulak çöpünü bir araya getirdim... pamuk sardım... sonra streç filmle üzerini kapladım.. serçe parmağımdan dah büyük oldu... onunla yapabildim.. ama daha alışamadım.. bir kaç gün onunla devam etmem gerekiyor mu??kaç gün yeterli olur?? ondan sonra ki aşama ne??
arkadaşlar... ben egzersizlere devam ediyorum..dün iki kulak çöpünü bir araya getirdim... pamuk sardım... sonra streç filmle üzerini kapladım.. serçe parmağımdan dah büyük oldu... onunla yapabildim.. ama daha alışamadım.. bir kaç gün onunla devam etmem gerekiyor mu??kaç gün yeterli olur?? ondan sonra ki aşama ne??
bu erkekler kendılerını ne zannedıyo acabaaa ben anlamıyorummm benımde canım sıkkıın sabah sabah agladımmm konusmak ıstemıyorumm bende cok konusuyomusummm derdımız bu sımdııı hersey bıttı
valla bende bılemedım be cnm olmuyooo nıee olmuyon dıe suratt hadi tamam olsun dıosun cnm ıstemıo zorlamı diee surat..nası yanı ılıskı esnasındamı nıe bu kadar müdahale edıosun dioo bde oo heeedesene daha ne evreler beklıo seni diee...
yok kızz normalde cok konusuyomusum sabah sbah bıraz cenem dustuu hemen kızdıı hıc konusmuycan bu adamlaaa sessız sessız otırcann nederse yapcannn bunu ıstıyo herhaldeee aman tınlamıycamonuu konusmuycamda dayanamam ama dısımı sıkıcam bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?