- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.581
umutcum çok tatlısın:)yorumların çok içten:)inş yencez bu illeti.ben de bu hafta salıdan itibaren asılcam egzersizlere:)
realove aynen öyle.yetti artık.bu ay bitirelim bu işi.ben başlamıştım ama yarım bırakmıştım araya regl ve başka dertler girdi.ama artık karalıyım bu vaji bitcek.vajiye ölüm:)
kızlaarrrrrrr 11.5 cm denedim azcık alabilidm ama yarın eş denemesi yapayım diiiii miiiiii:18ffff buarada yarın sınavım var şu vajiyle uğraştığım kadar ders çalışsaydım odtü mezunu olurdum herhalde yarın eşim de izinli tenhada kıstıracak beni valla sonlara yaklaşınca heyecan mı bastı ne
1 yıllık evliyim cnm.sen ne kadarlık evlisin?ya bitsin bu işkence
hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler
evettt altea:)artık alt et şu vajiyi:)sınavda başarılar cnm.yarın 2 sınavınıda bitirirsin işte ne güzel:)tam günü:)ben inanıyorum sen bitirceksin bu işi.11,5 yapan p...haydi haydi yapar.başarılar:)))
inşallah bitecek az kaldı:18:düzenli çalışırsan o günler senin için de çok uzakta sayılmaz,her gün kendıne hedef koy ve gerçekleştir.bizim neyimiz eksik diğer kadınlardan başarıcaz
bundan sonra hergün burdayım adım adım ilerlicem inş. allahım sen işlerimizi güçleştirme kolaylaştır.. inş. haftasonunda sen de bu işi bitirisin çok yaklaştın bi tık kalmış ittiriver şu mikiyi gitsin içeri artık :))
canım sana geçen gün yazdım ama görmedin herhalde.üye olduğum ilk zamanlardan hatırlıyorum seni,eşin askerden döndüğünde hazır olup ona süpriz yapmalısın,kaytarmak yok,takiptesin
Arkadaşlar ne kadar sabırlısınız ya ben hemen pes ediyorum bir de zor geliyor sanki hep erteliyorum geçen akşam denedim itiyorum gitmiyor bütün söylenenleri de yaptım kendimi sıktım ama biraz, bacak kaslarımın kasıldığını hissettim sıkmaktan, yenen arkadaşlar imreniyorum size bravo sanırım ben yapamıycam bu işi çok zor birşey gibi geliyor bana bir de hep kanayacak gibi geliyor çoğunlukla gelmiyormuş kan ama yine de tedirginim işte çok çaresiz ve zavallı hissediyorum kendimi, benden küçükler 2. çocuğu yapıyor ve herkes çocuklarından bahsediyor iş yerinde de gezmeklerde de her yerde, artık biryere de gitmek istemiyorum ama mecburen gidiyoruz ne yapalım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?