- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.581
sela, ocean nasılsınız ? eoeydır gorusemıyoruz. ben sureklı dıyet forumlarındayım.
kızlar bu hafta gelın cıkmamıs. haftasonu guzel haberler beklıyoruzzzzzzz
yaramazpısı cok gecmıs olsun benım haberım yoktu. ıns en kısa zamanda yenıden anne olursun kucagına almak nasıp olsun ıns.
oceans nasılsın?sana msnden msj atmıştım ama almadın herhalde.pazartesi veya salı adetim bitecek.yoğun bir çalışmayla başlayalım mı?en kısa zamanda yenmek istiyorum:)
cnm ben seni msnden ekledim.msnden msj attım.burdan özelden msj atamıyorum nedense?
umutcum çok tatlısın:)yorumların çok içten:)inş yencez bu illeti.ben de bu hafta salıdan itibaren asılcam egzersizlere:)
realove aynen öyle.yetti artık.bu ay bitirelim bu işi.ben başlamıştım ama yarım bırakmıştım araya regl ve başka dertler girdi.ama artık karalıyım bu vaji bitcek.vajiye ölüm:)
kızlaarrrrrrr 11.5 cm denedim azcık alabilidm ama yarın eş denemesi yapayım diiiii miiiiii:18ffff buarada yarın sınavım var şu vajiyle uğraştığım kadar ders çalışsaydım odtü mezunu olurdum herhalde yarın eşim de izinli tenhada kıstıracak beni valla sonlara yaklaşınca heyecan mı bastı ne
1 yıllık evliyim cnm.sen ne kadarlık evlisin?ya bitsin bu işkence
hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?