Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr bi haftadır adet yüzünden egzersiz yapamadım ama eylül bitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum artık!!!!!!! bütün bi hafta boynca yazdığınız herşeyi okudum veee cesaretimi iyice topladım :) sadece orta parmağımı alabilmiştim bi de pen.. isin başını ama tabi ki gerisi fosssssssss... bu sefer çokkkkk kararlıyım bitircem bu işi aaaaaaaaaaaaaaa yettiiiiii amaaa fazlaa oluooo artıkkkkk!!!!

realove aynen öyle.yetti artık.bu ay bitirelim bu işi.ben başlamıştım ama yarım bırakmıştım araya regl ve başka dertler girdi.ama artık karalıyım bu vaji bitcek.vajiye ölüm:)

kızlaarrrrrrr 11.5 cm denedim azcık alabilidm ama yarın eş denemesi yapayım diiiii miiiiii:18ffff buarada yarın sınavım var şu vajiyle uğraştığım kadar ders çalışsaydım odtü mezunu olurdum herhaldeyarın eşim de izinli tenhada kıstıracak beni vallasona yaklaşınca heyecan mı bastı ne

Son düzenleme:

hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler

evettt altea:)artık alt et şu vajiyi:)sınavda başarılar cnm.yarın 2 sınavınıda bitirirsin işte ne güzel:)tam günü:)ben inanıyorum sen bitirceksin bu işi.11,5 yapan p...haydi haydi yapar.başarılar:)))

hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler

inşallah bitecek az kaldı:18:düzenli çalışırsan o günler senin için de çok uzakta sayılmaz,her gün kendıne hedef koy ve gerçekleştir.bizim neyimiz eksik diğer kadınlardan başarıcaz

evettt altea:)artık alt et şu vajiyi:)sınavda başarılar cnm.yarın 2 sınavınıda bitirirsin işte ne güzel:)tam günü:)ben inanıyorum sen bitirceksin bu işi.11,5 yapan p...haydi haydi yapar.başarılar:)))

çoookkk teşekkürler canıminşallah hep birlikte kurtulacağız şu vaji belasından

inşallah bitecek az kaldı:18:düzenli çalışırsan o günler senin için de çok uzakta sayılmaz,her gün kendıne hedef koy ve gerçekleştir.bizim neyimiz eksik diğer kadınlardan başarıcaz

bundan sonra hergün burdayım adım adım ilerlicem inş. allahım sen işlerimizi güçleştirme kolaylaştır.. inş. haftasonunda sen de bu işi bitirisin çok yaklaştın bi tık kalmış ittiriver şu mikiyi gitsin içeri artık :))

canım sana geçen gün yazdım ama görmedin herhalde.üye olduğum ilk zamanlardan hatırlıyorum seni,eşin askerden döndüğünde hazır olup ona süpriz yapmalısın,kaytarmak yok,takiptesin

Arkadaşlar ne kadar sabırlısınız ya ben hemen pes ediyorum bir de zor geliyor sanki hep erteliyorum geçen akşam denedim itiyorum gitmiyor bütün söylenenleri de yaptım kendimi sıktım ama biraz, bacak kaslarımın kasıldığını hissettim sıkmaktan, yenen arkadaşlar imreniyorum size bravo sanırım ben yapamıycam bu işi çok zor birşey gibi geliyor bana bir de hep kanayacak gibi geliyor çoğunlukla gelmiyormuş kan ama yine de tedirginim işte çok çaresiz ve zavallı hissediyorum kendimi, benden küçükler 2. çocuğu yapıyor ve herkes çocuklarından bahsediyor iş yerinde de gezmeklerde de her yerde, artık biryere de gitmek istemiyorum ama mecburen gidiyoruz ne yapalım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...

inşallah öyle olur bakalım.bazen çok cesur hissediyorum o zaman da eşim olmuyorbazen egzzersızler cok kolay oluyor bazen delıgın yerını tutturamıyorum,umarım yarın günümde olurum:18:

canım sana geçen gün yazdım ama görmedin herhalde.üye olduğum ilk zamanlardan hatırlıyorum seni,eşin askerden döndüğünde hazır olup ona süpriz yapmalısın,kaytarmak yok,takiptesin

Canım ya ben çok giremedim bu aralar, yazmışsındır geçmiş sayfalara da bakmaya zaman bulamadım, kusura bakma evet hafızan çok iyi eşim askerde doğru hatırlıyorsun, izne gelecek ve bana çalış gelince deneyelim demeye başladı hiç böyle demiyordu zaten deseydi belki hallederdim biraz da eşlerimizin iyi niyetinden böyleyiz inşallah yapıcam ama eşim olmadığı için yapasım gelmiyor temmuzda ne güzel ilerlemiştim şimdi en başa döndüm tekrar başlamam lazım sen iyi gidiyorsun ne güzel, mumla yapıyorsun değilmi?
Ben mumla deniyorum.

senem bende takipteyim.. pes etmek yok.. olmuyor diye bir şey yok olacak.. herkes yapıyor sende yapacaksın.. ama bu iş için biraz emek vermek gerekiyor.. bayadır ara verdiğin için denemen başarısız olmuş olabilir..ama bunu yapabilirsin..bugün tekrar dene.. günde yarım saatini mutlaka egzersize ayır.. kaygılarını anlıyorum.. hepimiz korktuk.. erteledik.. ama çözüm değil ki.. kan meselesine gelince hepimizin korkularının esas nedeni bu ama bu bahsettiğimiz şey bildiğimiz kan değil.. hafif pembemsi bir sıvı.. bir ya da iki damla.. ve bu herkeste olmayabiliyor..çaresiz ve zavallı falan değilsin.. at bunları kafandan.. evet herkes yapıyor ve sende bunu yapabilirsin... biyolojik alt yapımız buna çok uygun.. psikolojimizi de hazırladık mı oldu da bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…