Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bahsettiğim sorunlar yüzünden açamıyorum forumu msni filan pazar evime döncem inşallah doya doya konuşuruz

yine olmadi. bu sefer degil pe... basini almak yaklastirmadim bile. noluyor ya yine sil bastan oldu, of cok kiziyorum kendime. adet olucam yarin öbürgün 1 hafta yine uzayacak isler...

oceans nasılsın?sana msnden msj atmıştım ama almadın herhalde.pazartesi veya salı adetim bitecek.yoğun bir çalışmayla başlayalım mı?en kısa zamanda yenmek istiyorum:)

oceans nasılsın?sana msnden msj atmıştım ama almadın herhalde.pazartesi veya salı adetim bitecek.yoğun bir çalışmayla başlayalım mı?en kısa zamanda yenmek istiyorum:)

Mesaj kutusu dolmuş canım görmedim afedersin.Başlayalım tabi ki ben evde olacağım müsaitim her zaman msn ekleyebilirsen ordan daha kolay yardımcı olurum adresimi yollarım sana.olmazsa burdan da konuşuruz sorun değil yeter ki başla sen

Kızlarr bi haftadır adet yüzünden egzersiz yapamadım ama eylül bitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum artık!!!!!!! bütün bi hafta boynca yazdığınız herşeyi okudum veee cesaretimi iyice topladım :) sadece orta parmağımı alabilmiştim bi de pen.. isin başını ama tabi ki gerisi fosssssssss... bu sefer çokkkkk kararlıyım bitircem bu işi aaaaaaaaaaaaaaa yettiiiiii amaaa fazlaa oluooo artıkkkkk!!!!

realove aynen öyle.yetti artık.bu ay bitirelim bu işi.ben başlamıştım ama yarım bırakmıştım araya regl ve başka dertler girdi.ama artık karalıyım bu vaji bitcek.vajiye ölüm:)

kızlaarrrrrrr 11.5 cm denedim azcık alabilidm ama yarın eş denemesi yapayım diiiii miiiiii:18ffff buarada yarın sınavım var şu vajiyle uğraştığım kadar ders çalışsaydım odtü mezunu olurdum herhaldeyarın eşim de izinli tenhada kıstıracak beni vallasona yaklaşınca heyecan mı bastı ne

Son düzenleme:

hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler

evettt altea:)artık alt et şu vajiyi:)sınavda başarılar cnm.yarın 2 sınavınıda bitirirsin işte ne güzel:)tam günü:)ben inanıyorum sen bitirceksin bu işi.11,5 yapan p...haydi haydi yapar.başarılar:)))

hadi bitir artık althea yazdıklarını okudukça beni bile heyecan basıyooo.. ben de okadar ilerleyebilsemm offfffff gelcek mi o günler

inşallah bitecek az kaldı:18:düzenli çalışırsan o günler senin için de çok uzakta sayılmaz,her gün kendıne hedef koy ve gerçekleştir.bizim neyimiz eksik diğer kadınlardan başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…