Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii

ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaa bende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...

ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....

kız ben buralardayım.hergün senin haberlerine bakıyorum. iyi biraz ilerleme var.doktorun inş. faydası olur bitanem.

ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaa bende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...

ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....

kız ben buralardayım.hergün senin haberlerine bakıyorum. iyi biraz ilerleme var.doktorun inş. faydası olur bitanem.

kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii

canım valla başı giriyorsa geriye hıııkkkk denmesi kalıyor ben 10 cm mumumla bütünleştim artık çok mutluyuziki parmak da iyi derinliği çok önemli değil diyorlardı.ama acaba sen tam o duvar dediğimiz yerde mi kalıyorsun:26:başı girdikten sonra gerisi çok kolay olmalı çünkü mumda da öyle oluyor

canım ilişki olduysa niye gidiyorsun ki takılmasana duruyor mu gitti mi baan en son esnek senınkı demıstı ılskı oldukltan sonra bu detaya hıc takılmadım sonra muayeneye gıttım ama zar ıcın degıl smear falan ...kadında bısey demedı duruyor durmuyor engel bısey olmadıgı ıcın artık...ama rutın kontrole gıdıcem muayene deneyımı yasamadım ılskıden sonra bu yuzden gıdıcem dıyorsan o ayrı ...ama doktor kafanı bulandırmassın sımdı hala duruyor der sende canını sıkarsın nasıl duruyor dıye ...bıde hepsı farklı konusabılıyor bende bırı duruyo bırı kısmen gıtmsı vs demıstı en son gıttıgım senın kı esnemıs dedı sonra zaten ılskıyı basardım bıdaha takılmadım ...

ama her ne konu için gidiceksen git canın yanmaz kendını rahat bırak doktoruna eskı vajılı oldugunu söyle...kamera ıle muayene edıceksıe vajınal usg ıle al kendın sok dıyor bazıları bana oyle yapmıstı sagolsun sonra ben baktım kayıyo buyurun devam edın korkmuyorum dedım zaten o usg ınce bı alet parmak egzersızlerı ve ılskının yanında cok kolay :) dert etme smear falan alıcaksada o alet ıcıne gırınce nefes ver aynı egzersız gıbı kasma kendını hıssetmessn bıle sanıyelık olay

Canım bende de fena halde bir yanma oluyodu...Doktora gittim, balayı sistiti dedi...mantar enfeksiyonu kapmışım meğer...Egzersiz yaparken ne kadara steril çalışılsa da gene de enfeksiyon kapmış olabilirsin... Egzersizden dolayı değil de havuzdan, denizden ya da deneme esnasında da enfeksiyon oluşmuş olabilir...Sonuçta hassas bir bölge...İstersen önce bi doktora git...öyle bir durum varsa eğer 2 günlük bir ilaç tedavisi uyguluyorlar ve sızı hissi azalıyor...

tamam canım sagol eşim diyo zaten zarın durması imkansız takıldıgım yer falan yok diye ama aklım vaji sanki cok dar pe........sıkışıyo cıkarırken bile biraz kendimi kasıyom ondan sanırım

tamam canım sagol eşim diyo zaten zarın durması imkansız takıldıgım yer falan yok diye ama aklım vaji sanki cok dar pe........sıkışıyo cıkarırken bile biraz kendimi kasıyom ondan sanırım

o hala kastıgın ıcın merak etme bızdede oluyor cıkarrken sankı lastıklı bı yapıdan cıktıgını hıssedıyorum bende hıssedıyorum yanı gırıs cıkısı dar falan degıldır kasıyorsundur canım zaten ılskı olmus zar falan esnemıs gıtmıstır rahat ol sen

cok sagol cnm ya rahatlattın beni allah kimseye böyle bişey yaşatmasın canım sen bi ara hamilemiydin

sela, ocean nasılsınız ? eoeydır gorusemıyoruz. ben sureklı dıyet forumlarındayım.

kızlar bu hafta gelın cıkmamıs. haftasonu guzel haberler beklıyoruzzzzzzz

yaramazpısı cok gecmıs olsun benım haberım yoktu. ıns en kısa zamanda yenıden anne olursun kucagına almak nasıp olsun ıns.

selam canım mesajına cvp veremiyorum,nişan felan olayı yeni bitti çooook yoğun ve yorgunluğu hala var.ben 2.aparatı yapabiliyorum 3. yarısı giriyor ama acıyo korkuyorum .akşam eğer müsait olursan eşimden seni arayacam ok. bide bugün yarın regl olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…