Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynısı desene o'' dur bı dur ıkı dakka susu bıı'' kelımesı bızdede var yemın ederım o kelımelerden nefret ettım artıkkk demekkı hepsı aynıymısss

umutcummmmm nasıl gidiyooooooooooo

aynısı desene o'' dur bı dur ıkı dakka susu bıı'' kelımesı bızdede var yemın ederım o kelımelerden nefret ettım artıkkk demekkı hepsı aynıymısss
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaa bende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...
aman hepsi aynı bizde kız kıza konuşuruz.gıcıklar

ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....

selamün aleyküm kızlar.benim kocada aynı konuyu okuyunca selam vermeden konuya daldım.nasılsınız güzeller
.

aleyküm selam cumanız mubarek olsun ıns hepınız yenersınız en yakın zamandaaa sonrada raabım su cuma vakıtlerının yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ben ikiz istiyorum

kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii

ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaa bende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...

kız ben buralardayım.hergün senin haberlerine bakıyorum. iyi biraz ilerleme var.doktorun inş. faydası olur bitanem.

kız ben buralardayım.hergün senin haberlerine bakıyorum. iyi biraz ilerleme var.doktorun inş. faydası olur bitanem.

kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii

canım valla başı giriyorsa geriye hıııkkkk denmesi kalıyor ben 10 cm mumumla bütünleştim artık çok mutluyuziki parmak da iyi derinliği çok önemli değil diyorlardı.ama acaba sen tam o duvar dediğimiz yerde mi kalıyorsun:26:başı girdikten sonra gerisi çok kolay olmalı çünkü mumda da öyle oluyor

canım ilişki olduysa niye gidiyorsun ki takılmasana duruyor mu gitti mi baan en son esnek senınkı demıstı ılskı oldukltan sonra bu detaya hıc takılmadım sonra muayeneye gıttım ama zar ıcın degıl smear falan ...kadında bısey demedı duruyor durmuyor engel bısey olmadıgı ıcın artık...ama rutın kontrole gıdıcem muayene deneyımı yasamadım ılskıden sonra bu yuzden gıdıcem dıyorsan o ayrı ...ama doktor kafanı bulandırmassın sımdı hala duruyor der sende canını sıkarsın nasıl duruyor dıye ...bıde hepsı farklı konusabılıyor bende bırı duruyo bırı kısmen gıtmsı vs demıstı en son gıttıgım senın kı esnemıs dedı sonra zaten ılskıyı basardım bıdaha takılmadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…