- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.541
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaabende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...
ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....
senden yorum bekliyodum cnm
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaabende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...
ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....
görmedim canım neyle ilgili alttan muayene mi ?
ne için olcaksın muayeneyi konu ne?
kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii
evet canim egzersiz yapiyorum iki parmak 1 bogum alabiliyorum. sonra ilerlemiyor sanki, bide acik söyleyeyim tembelim bu konuda. hemen cikariveriyorum :)
yanma falan hissetmiyorum egzersizde.
ama esimin pe... basini aldiktan sonraki 1-2 cm cok agrili ve yaniyor yani cesaretimi yitiriyorum. diyor ki ,,biraksan cuk diye giriyor 1 saniyelik is'' hakli da sanirim. dün düsündüm kadinlar hamile kaliyor 9 ay sonra dunyanin en buyuk acisini yasiyorlar dogum yapiyorlar :)) bu yaninda hic bisey diye dusunup kendi kendime morel veriyorum
ama her ne konu için gidiceksen git canın yanmaz kendını rahat bırak doktoruna eskı vajılı oldugunu söyle...kamera ıle muayene edıceksıe vajınal usg ıle al kendın sok dıyor bazıları bana oyle yapmıstı sagolsun sonra ben baktım kayıyo buyurun devam edın korkmuyorum dedım zaten o usg ınce bı alet parmak egzersızlerı ve ılskının yanında cok kolay :) dert etme smear falan alıcaksada o alet ıcıne gırınce nefes ver aynı egzersız gıbı kasma kendını hıssetmessn bıle sanıyelık olay
tamam canım sagol eşim diyo zaten zarın durması imkansız takıldıgım yer falan yok diye ama aklım vaji sanki cok dar pe........sıkışıyo cıkarırken bile biraz kendimi kasıyom ondan sanırım
o hala kastıgın ıcın merak etme bızdede oluyor cıkarrken sankı lastıklı bı yapıdan cıktıgını hıssedıyorum bende hıssedıyorum yanı gırıs cıkısı dar falan degıldır kasıyorsundur canım zaten ılskı olmus zar falan esnemıs gıtmıstır rahat ol sen
cok sagol cnm ya rahatlattın beni allah kimseye böyle bişey yaşatmasın canım sen bi ara hamilemiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?