- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.541
kız amaaan erkekler hep aynı benımkı gelır sımdı tabi bse demıorum yorulmus aksama kadar 1500 musterıyle konusmus ama bende ınsanım o gelsınde ıkı konusum kocamla dıorum baslıorum sımdı .... ben -askııım naptın yoruldunmu...eşim- dur bi...ben-hmmm bende ıste suraya gttım sunu aldım fiyatı suydu nası ıyımı pahalımı almısım...eşim-az sus...spor yorumlarına bakıoo...ben-yaa sende hıc konusmuyosun anca aziz yıldırım bıktım bee...eşim -bi dur iki dakka yaa...iki dakka dedıgne bakmayın aradan saatler gecmıstır artık......
kız amaaan erkekler hep aynı benımkı gelır sımdı tabi bse demıorum yorulmus aksama kadar 1500 musterıyle konusmus ama bende ınsanım o gelsınde ıkı konusum kocamla dıorum baslıorum sımdı .... ben -askııım naptın yoruldunmu...eşim- dur bi...ben-hmmm bende ıste suraya gttım sunu aldım fiyatı suydu nası ıyımı pahalımı almısım...eşim-az sus...spor yorumlarına bakıoo...ben-yaa sende hıc konusmuyosun anca aziz yıldırım bıktım bee...eşim -bi dur iki dakka yaa...iki dakka dedıgne bakmayın aradan saatler gecmıstır artık......
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaaaynısı desene o'' dur bı dur ıkı dakka susu bıı'' kelımesı bızdede var yemın ederım o kelımelerden nefret ettım artıkkk demekkı hepsı aynıymısss
aman hepsi aynı bizde kız kıza konuşuruz.gıcıklar
selamün aleyküm kızlar.benim kocada aynı konuyu okuyunca selam vermeden konuya daldım.nasılsınız güzeller
.
umutcummmmm nasıl gidiyooooooooooo
beklemedeyım cnm napim sende iyisin insallah muayeneden hıc korkma valla kayıııp gdıoo..bak sen bde ılıskı yasıon sen hıc farketmezsın
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaabende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...
ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....
senden yorum bekliyodum cnm
ama şimdi sen benım hayallerımı yıktın canımcıım yaabende adamı mutlu edince içinden romantık bı adam fırlıcak diee beklıorum...
ayyyy ablacııım sen nerdeydın hıc yoktun yaaa ....
görmedim canım neyle ilgili alttan muayene mi ?
ne için olcaksın muayeneyi konu ne?
kizlar yemek yapiyordum yazamadim : ) oh althea kiz aliyon 10cmleri uyuyon ne guzel ben daha iki parmak bir bogum ya...buna ragmen deniycem sonucta basi aliyorum yani gerisi gelmesi gerek yetti gariiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?