- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.041
Canım bizim eşimle mesailerimiz geyette uyumlu:)))ama aylardır ne deniyoruz ne bişey( Adam artık beni öpmüyo bile...totolarımızı birbirimize dönüp dönüp yatıyoz geceleri...senin en azından bir hedefin var "mesailer uyuşacak ve olacak" diyorsun...bak senden daha kötü durumda olanları gör de haline şükret diye yazıyorum bunları:))
Ben daha yeni üyeyim...burda yazılanları 2 haftadır falan itina ile okuyorum...tam gaza geldim ki benim anavatan kan ağlamaya başladı:)) bitince başlıcam egzersize de, parmak denemiştim bir iki defa da pek olmadı, beceremedim sanki...mumcu mu olsam ben de acaba...ama o da ürkünç geliyo kulağıma...şu minik doğum günü mumlarından mı bahsadiyosunuz yoksa büyük beyaz mumlardan mı? doğum günü mumları da burgulu falan ya, ne bileyim nasıl olur ki...Kararsız kaldım, bi de teşvik edilmeye ihtiyacım var galiba...sen iyi gazlıyon kızları, beni de gazlar mısın:)))
canım sen bu işi ertelemiyosun dimi:)bu erteleme hastalığı ya sen aparatlarda o kadar ilerleyip mikiden korkmuyon dimi
hayır canım 10 cmden sonra miki korkusu falan kalmadı.şuan 11.5 cmdeyim çok rahat olacağını hissediyorum.sadece uygun zaman bulamıyorum.bukadar yol almışken daha fazla ertelemek aptallık olur zaten.hem miki de neymiş benim kuki mikiyi yer
Kızlar, bir şey sorcam, bu vaji istediğimiz kadar uzunluk alıyor mu yoksa onun da bir sabrı var mı?
Dün bu beyaz mumlardan denedimde baya gitti sonra itiyorm itiyorm gitmiyoacaba bitiş noktasına mı dayandı? yoksa benden mi kaynaklanıyor?
Yuppi biri daha yendiCanımmmm gözün aydın, tebrikler. darısı bize
hayır canım 10 cmden sonra miki korkusu falan kalmadı.şuan 11.5 cmdeyim çok rahat olacağını hissediyorum.sadece uygun zaman bulamıyorum.bukadar yol almışken daha fazla ertelemek aptallık olur zaten.hem miki de neymiş benim kuki mikiyi yer
kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....
Kuzummmm Napıyosunn ?? Nasıl gidiyorr? Ne zaman kendini hazır hissediceksin canımm. Bakkk Eylül Bitiyooo.Bitmedenn Sen bu işi Bitir. İnann Her gün Buraya o kadar umutla giriyorumkiii İnşş Yenmişsindir diye. O Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mesajını Okumak İçin O kadar sabırsızlanıyorum ki. Hadii Kuzumm Daha fazla erteleme. Çook iiyi konumdasın. Egzersizlerde Harika gidiyosunn ama artık Mikiyeee geçme zamanın geldide geçiyoo. Korkuu yokkk,acıı yokk kuzumm benim.. Yapıcaksın Biliyorum bennn.Biraz cesaretle bu işi bitiriceksinn.. Mikiye geçmeden önce hemen bir eş denemesi vee ardındann mikiiSonraa sonsuzz Mutlulukkkk. Mutluluk Seni Bekliyorr kuzummm hadiiii. Bugün akşam bitir Bu İşiii
kesinlikle yer 11.5 herkesin harcı değil.mikiyi begenmıycen kız buda neymış ne kolaymış diyceksin:)basit gelcek o aparatlardan sonra.
althea sıra sende canım. bende en son egzersizlerimı 11 cm le yapıyodum.hatta 11 cm lik kalınlaştırılmış mumdan sonra pe... daha kolay oldu bile diyebilirim hiç hissetmedim nerdeyse.
arkadaşlar merhaba benim 1 ay sonra düğünüm var ilk birleşmeden çok korkuyorum bu açıklanan egzersiz tuvaletimi tutup bırakma acaba ilk gecenin rahat gecebilmesine yardımcı olabilirmi
Kegel egzersizleri çok faydali.. yani kasip rahat birakmayi ögreniyosun.. Korkuyla vajinusmus ayni degil.. sakin bunlarla kurcalama aklini.. korkulacak bisey yok rahat ol sadece ve okuma buralari. Simdiden mutluluklar dilerim
Kızlar, bir şey sorcam, bu vaji istediğimiz kadar uzunluk alıyor mu yoksa onun da bir sabrı var mı?
Dün bu beyaz mumlardan denedimde baya gitti sonra itiyorm itiyorm gitmiyoacaba bitiş noktasına mı dayandı? yoksa benden mi kaynaklanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?