Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya mum beni biraz zorladı uzun geldi galiba, daha fazla gitmedi. tamam 1 tane daha alayım, ama bugun denemiyeyim diyordum sıkıldım artık 3 gündür eve gidince hiç bir şeyle ilgilenemiyorum, neyse ki eşim 12 de geliyo bu hafta, bugun izin vereyim diordum kendime. gözümü kapıom mum ve kalem görüyorum ya

canım sana özelden mesaj attım...

Canikom çok sağol...söylediklerini yapıcam adetim biter bitmez...ben psikoloğa gittim de bir kaç ay önce, ilk o söyledi bu egzersizleri...ama yapamadım da yapamadım...bi türlü olmadı...ha bugün ha yarın derken 4 ay geçti...ama bu siteye üye olduğumdan beri gaza geldim iyice...bak dedim herkesler yapıyo sen de yapıcaksın...yarın falan biter benim adet heralde...sonra başlıcam yapmaya...bi de doktorlar 3 günde bitiyo diyo ama öyle mi gerçekten merak ediyorum:))) sorularım olursa sorarım gene konuşuruz ok? öptüm çok...tekrar teşekkürler...

kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....

canımm Tebrik ederimmm Eylül Bitmeden Bitirdin Bu İşii sende Eylül Gelini Oldunnn.. Allah başka dert vermesinn inşş. Halaylar Sanaa gelsinn.. :118::118::92: Darısı Diğer Kızlarınn Başınaaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşş

Canım bizim eşimle mesailerimiz geyette uyumlu:)))ama aylardır ne deniyoruz ne bişey( Adam artık beni öpmüyo bile...totolarımızı birbirimize dönüp dönüp yatıyoz geceleri...senin en azından bir hedefin var "mesailer uyuşacak ve olacak" diyorsun...bak senden daha kötü durumda olanları gör de haline şükret diye yazıyorum bunları:))

Ben daha yeni üyeyim...burda yazılanları 2 haftadır falan itina ile okuyorum...tam gaza geldim ki benim anavatan kan ağlamaya başladı:)) bitince başlıcam egzersize de, parmak denemiştim bir iki defa da pek olmadı, beceremedim sanki...mumcu mu olsam ben de acaba...ama o da ürkünç geliyo kulağıma...şu minik doğum günü mumlarından mı bahsadiyosunuz yoksa büyük beyaz mumlardan mı? doğum günü mumları da burgulu falan ya, ne bileyim nasıl olur ki...Kararsız kaldım, bi de teşvik edilmeye ihtiyacım var galiba...sen iyi gazlıyon kızları, beni de gazlar mısın:)))

kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....

Canım çok tebrik ederim...sizleri duydukça seviniyorum ve daha çok umutlanıyorum kendim için de...allah başka dert tasa göstermesin inş. Sen de milli oldun hadi bakalım:))

İnciii Canımmm Haberlerde izlemiştimm O kazayıı çook üzülmüştüm. :2:Gerçekten Kötü Bir kaza olmuş. Çook Üzüldümm tatlımm.Başınızz Sağolsunn. Allah amcanın mekanını cennet etsinn. Babaanne uzun ömürler,sağlıklı nefes almayı nasip etsin.Sizlerede Sabır Versinn. İnş Geçicek bu günlerr. Allah yar ve yardımcınız olsunn..

tebriikler canımmm:)Allah baska deert sıkıntı vermesin inşallah.egzersizlerin faydası gercektende çok.althea sen o kdr egzersizde ilerledinki sana çok basit gelcek

merhaba canım:)ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama siz olayı rutine bağlamışsınız nasılsa bişey yapmıyoruz diyerek bu konuyu hayatınızın parçası haline getirmişsiniz.daha önce de yazmıştım evet cinsellik herşey demek değil ama gel gelelim evliliğin olmazsa olmazı.bu vaji bir böcek gibi hergün evliliğimizi kemiriyor,zaman akıp gidiyor.Bir de dez avantaj mı bilmiyorum ama eşlerimizin anlayışlı olmasından nazlanıyor da nazlanıyoruz niye çünkü bizim kuşumuz altından!
egzersizlere gelince,herkesin yapısı ve düşüncesi farklı.mesela ilk başladığımda parmak dokunduramıyordum yanıyorum diyordum parmak çok itici geliyordu biraz kaba bir tabir olacak kusura bakmayın kendi kendimi parmaklamak son derece iticiydi benim için.sonra burda mum ve kulak çöpleriyle egzersiz yapıldığını öğrendim.kuşu ürkütmemek için kulak çöpüyle başalayacaktım ama ne özgüvenim varsa gözüme çok küçük geldi,sonra pasta mumunu denemye çalıştım sonuç başarısız ince olduğundan mı ne battığını hissettim.baktım bu iş böyle olacak gibi değil kaptım beyaz mumu,yavaş yavaş nefes egzersizleriyle ıkınaraktan bir baktım mum içerdetabi benim dizlerim nasıl titriyor sonraki egzersizlerde bu geçti çünkü artık oranın kapalı olmadığını kavramıştım ve daha çok egzersiz yapmak istiyordum.benim mum hikayem böyle başladı.şimdi okadar rahatladım ki artık zaman zaman onlar içimdeyken uyku kaçamakları yapıyorum.çok uzun yazdım kusura bakma ama parmak dokunduramayan birinin 11.5 cme nasıl geldiğini gör ve senin de bunu yapabileceğini bil diye yazdım.soruların olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

canım sen bu işi ertelemiyosun dimi:)bu erteleme hastalığı ya sen aparatlarda o kadar ilerleyip mikiden korkmuyon dimi

hayır canım 10 cmden sonra miki korkusu falan kalmadı.şuan 11.5 cmdeyim çok rahat olacağını hissediyorum.sadece uygun zaman bulamıyorum.bukadar yol almışken daha fazla ertelemek aptallık olur zaten.hem miki de neymiş benim kuki mikiyi yer

Kuzummmm Napıyosunn ?? Nasıl gidiyorr? Ne zaman kendini hazır hissediceksin canımm. Bakkk Eylül Bitiyooo.Bitmedenn Sen bu işi Bitir. İnann Her gün Buraya o kadar umutla giriyorumkiii İnşş Yenmişsindir diye. O Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mesajını Okumak İçin O kadar sabırsızlanıyorum ki. Hadii Kuzumm Daha fazla erteleme. Çook iiyi konumdasın. Egzersizlerde Harika gidiyosunn ama artık Mikiyeee geçme zamanın geldide geçiyoo. Korkuu yokkk,acıı yokk kuzumm benim.. Yapıcaksın Biliyorum bennn.Biraz cesaretle bu işi bitiriceksinn.. Mikiye geçmeden önce hemen bir eş denemesi vee ardındann mikii Sonraa sonsuzz Mutlulukkkk. Mutluluk Seni Bekliyorr kuzummm hadiiii. Bugün akşam bitir Bu İşiii

Son düzenleme:

kesinlikle yer 11.5 herkesin harcı değil.mikiyi begenmıycen kız buda neymış ne kolaymış diyceksin:)basit gelcek o aparatlardan sonra.

Kızlar, bir şey sorcam, bu vaji istediğimiz kadar uzunluk alıyor mu yoksa onun da bir sabrı var mı?
Dün bu beyaz mumlardan denedimde baya gitti sonra itiyorm itiyorm gitmiyo acaba bitiş noktasına mı dayandı? yoksa benden mi kaynaklanıyor?

Canımm Elbette Bir Bitiş Noktası Var . Ama O önemli değil merak etmee vaji P.....s tamamen içine alabiliyo. Allah Orayı O şekilde Yaratmış. Senn Bunu Kafana Takma. Önemli olan giriş yerii gerisii uzay boşluğu gibi uçuyo gidiyooo

althea sıra sende canım. bende en son egzersizlerimı 11 cm le yapıyodum.hatta 11 cm lik kalınlaştırılmış mumdan sonra pe... daha kolay oldu bile diyebilirim hiç hissetmedim nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…