- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.041
yuppppiiiiiiiii bir mumcu daha kazandıkcanım o mumlar 5-6 cm kadar.sana nacizane tavsiyem 2 tane mumun olsun.Biri en son kaldığın aşama,diğeri geçeceğin aşamanın ölçüsünde olsun.mesela dün 5-6 cm ile çalıştın ya,bugün yine onunla başla içinde beklet,sonra diğer mumu peçeteyle kalınlaştırıp(7cm yapabilirsin) sterçle sabitle.buarada prezervatif kullanmayı unutma.6cm den sonra 7cm e geçiş çok rahat.bugun de kendıne 7yi hedefle.çok iyi gidiyorsun maşallah
Caanim merhaba "bildigim kadariyla" oraya bisey girdiginde deil zevk suyu geldiginde ve cinsel iliskide alinior.....yani oraya bsey girmesede zevke geldigin dede gusul gerekior..ve hic birimizin zevk alarak yatigmizi zannetmiorum:/ en azindan simdilikoptumm cnm....[/QU
Kızlar; herkes inandığı şekilde devam etsin bence:))
canım sana özelden mesaj attım...
kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....
yok canım yapmadık.dün de söylüyordum ya 2 haftadır doğru düzgün dinlenemedim çok yorgundum dün bütün gün uyukladım.akaşam yemekten sonra uyuyakalmışım yinedeneme için hazırım artık sadece uygun zamanı bekliyorum.bu akşam eşim evde bişeyler olur belki.bundan kaçış yok mutlaka bir gün olacak o yüzden daha fazla uzatmanın alemi yok.işte benim sorunum işim çok yorucu eşimim mesai saatleri farklı.biz denk gelicez de ben yorgun olmayacağım da deniycez pehhhhh
kızlar dun akşam vaji denen olayı yendim ve yaptıgım egzersizler sayesinde eşimle cok rahat birlikte olabildik . darısı tum vajılılerın basına. ben kurtuldum sonunda ....
Canım bizim eşimle mesailerimiz geyette uyumlu:)))ama aylardır ne deniyoruz ne bişey( Adam artık beni öpmüyo bile...totolarımızı birbirimize dönüp dönüp yatıyoz geceleri...senin en azından bir hedefin var "mesailer uyuşacak ve olacak" diyorsun...bak senden daha kötü durumda olanları gör de haline şükret diye yazıyorum bunları:))
Ben daha yeni üyeyim...burda yazılanları 2 haftadır falan itina ile okuyorum...tam gaza geldim ki benim anavatan kan ağlamaya başladı:)) bitince başlıcam egzersize de, parmak denemiştim bir iki defa da pek olmadı, beceremedim sanki...mumcu mu olsam ben de acaba...ama o da ürkünç geliyo kulağıma...şu minik doğum günü mumlarından mı bahsadiyosunuz yoksa büyük beyaz mumlardan mı? doğum günü mumları da burgulu falan ya, ne bileyim nasıl olur ki...Kararsız kaldım, bi de teşvik edilmeye ihtiyacım var galiba...sen iyi gazlıyon kızları, beni de gazlar mısın:)))
canım sen bu işi ertelemiyosun dimi:)bu erteleme hastalığı ya sen aparatlarda o kadar ilerleyip mikiden korkmuyon dimi
hayır canım 10 cmden sonra miki korkusu falan kalmadı.şuan 11.5 cmdeyim çok rahat olacağını hissediyorum.sadece uygun zaman bulamıyorum.bukadar yol almışken daha fazla ertelemek aptallık olur zaten.hem miki de neymiş benim kuki mikiyi yer
Kızlar, bir şey sorcam, bu vaji istediğimiz kadar uzunluk alıyor mu yoksa onun da bir sabrı var mı?
Dün bu beyaz mumlardan denedimde baya gitti sonra itiyorm itiyorm gitmiyoacaba bitiş noktasına mı dayandı? yoksa benden mi kaynaklanıyor?
Yuppi biri daha yendiCanımmmm gözün aydın, tebrikler. darısı bize
hayır canım 10 cmden sonra miki korkusu falan kalmadı.şuan 11.5 cmdeyim çok rahat olacağını hissediyorum.sadece uygun zaman bulamıyorum.bukadar yol almışken daha fazla ertelemek aptallık olur zaten.hem miki de neymiş benim kuki mikiyi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?