Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar bugun doktor muayenem süperrrrrr geçtiiiiiiiiiiiherşey çok iyiydi.herşey çok normal hiçbi sorun yok gebelige.o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:121::121::121:rabbim herkese böyle mutlu olmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar merhaba benim 1 ay sonra düğünüm var ilk birleşmeden çok korkuyorum bu açıklanan egzersiz tuvaletimi tutup bırakma acaba ilk gecenin rahat gecebilmesine yardımcı olabilirmi

kesinlikle yer 11.5 herkesin harcı değil.mikiyi begenmıycen kız buda neymış ne kolaymış diyceksin:)basit gelcek o aparatlardan sonra.

althea sıra sende canım. bende en son egzersizlerimı 11 cm le yapıyodum.hatta 11 cm lik kalınlaştırılmış mumdan sonra pe... daha kolay oldu bile diyebilirim hiç hissetmedim nerdeyse.

kızlar desteğiniz için hepinize çoookkk teşekkür ederim.yüzünüzü kara çıkartmıycam inşallah

Son düzenleme:
vajinusmusu yenen arkadaşlar vajinal orgazm ile ilgili problem yaşıyorlar mı?
eğer yaşadılarsa ve bu problemi aşmışlarsa bilgi verebilirler mi?nasıl aştıklarıyla ilgili (((

arkadaşlar merhaba benim 1 ay sonra düğünüm var ilk birleşmeden çok korkuyorum bu açıklanan egzersiz tuvaletimi tutup bırakma acaba ilk gecenin rahat gecebilmesine yardımcı olabilirmi

Kegel egzersizleri çok faydali.. yani kasip rahat birakmayi ögreniyosun.. Korkuyla vajinusmus ayni degil.. sakin bunlarla kurcalama aklini.. korkulacak bisey yok rahat ol sadece ve okuma buralari. Simdiden mutluluklar dilerim

koptummmmmmmmmmm hadi bakalim bu performansi o andada sergilersin InsAllah

Kegel egzersizleri çok faydali.. yani kasip rahat birakmayi ögreniyosun.. Korkuyla vajinusmus ayni degil.. sakin bunlarla kurcalama aklini.. korkulacak bisey yok rahat ol sadece ve okuma buralari. Simdiden mutluluklar dilerim

idrarımı tutup bırakıcam ya öyle kötüyüm ki hiç birleşme yaşamadım ama korkuyorum nişanlım
sen merak etme dio canın hiç acımıcak dio umarım öyle olur teşekkür ederim bu arada

Tatlim tabi belli bi uzunlugu var.. vaji bebek çikacak sekilde esneyebiliyo ama uzunlugu sinirli Zaten p.s boyunu tamamen aliyo.. mumu 6 cm kadar içine alsan yeterli zaten.. önemli olan enliligi.. o yere dayaninca bilki yolun sonu.. ha tabi giristeki halkadan bahsetmiyosan.. Zaten sorun orda hepimiz orada takiliyoruz.. hemen giris kisminda.. ama sen itiyorum itiyorum demissin zannedersem halkadan bahsetmiyosn

Şekerim biz 6 aydır evliyiz...milletin kocası yıllaaaaarca bekliyomuş, benim koca da surat asıyo işte habire...cinsellikten soğudum falan diyo...ben de bütün ayrıntılarıyla araştırdığım için konuyu, erkekler de bu tarz şeyler yaşayabiliyorlarmış diye öğrendim, artık eskisi kadar üstüne gitmiyorum ben de...küçücük şeylerden bağırmalar azarlamalar...ama şimdilik yutuyorum hepsini...sizin tabirinizle mikiden sonraya saklıyorum içimde tuttuklarımı:))

İki şey soracağım: 1-Ne zamandır devam ediyorsun sen egzersizlere? ben de inş. bi cesaret başlıycam da...bakalım nasıl olcak...
2- Hangi kremleri kullanıyosun?

Psikoloğum bebe yağıyla yap demişti ama tahriş oldu içersi... sadece 2 kez yaptığım halde... travocort falan mı kullansam acaba...bepanthen diyo arkadaşlar, hangi bepanthen acaba?

Hosgeldin :) Psikologami gitmedim cinsel terapiyemi gitmedim :) neler çekti doktorlar benden, bende onlardan tabi
En son buraya üye oldugumda bende cinsel terapistte terapi görüyordum, ama sürekli ertelemek için bahaneler ariyordum.. doktorda önce psikolojik tedavi uygulamak istemisti ona kalsa 4-5 ay kadar sadece konusmalar yapicaktik :) sonra burayi buldum.. herkes egzersiz yapiyo, yenen yenene.. banada bi güven geldi bende yaparim dedim bi süre sadece okudum, sonra hirs yaptim ve çok kisa bi zamanda yendim.. Terapiyide yarida biraktim :) hepsi fasa fisoydu.. burda benimle ayni derdi skntiyi yasayanlar varken doktora gerek görmedim..
Sendede o hirsi gördüm :) Reglin biter bitmez basla.. Erteleme bak baslayinca devamini getirmek için firsat kollicaksin :)
En kisa zamanda yenmen dilegiyle

canım ben siteye temmuz sonunda üye oldum egzersizlere bayramdan 1 hafta önce başlamıştım sonra regl oldum ara verdim.toplasan 6-7 defa egzersiz yapmışımdır ama vaktim olmadığı için ve araya regl girdiği için süreç uzadı.eğer evdeysen bence 1 hafta bile yenersin.travocort mantar ilacı diye biliyorum doktora danışmadan kullanma bence çünkü mantar olmayabilir.egzersizlerde prezervatifin üsütüne ve kendime önce fito krem ya da bepanten krem(mavi) sürüyorum üzerini bolca jelliyorum.bebe yağınının mantar yapabilceği söyleniyor. o yüzden su bazlı bir jel kullanırsan iyi edersin.ben okeyin çileklisini almıştım zor bitirdim memnun kalmadım durex o açıdan daha iyi ama o da su gibi akıyor.

ya canım senin miki ile buluşma zamanın gelmiş,1 hafta işe gitmesen bi bahane bulsan hastayım desende yoruldumlar olmasan ne güzel olur olmaz mı :)

kızlar desteğiniz için hepinize çoookkk teşekkür ederim.yüzünüzü kara çıkartmıycam inşallah

Bazen tanışıyor mu bu insanlar acaba diye düşünmeden edemiyorum:)) Çok tatlısınız ya...ben buraya üye olurken inanın böylesine bir içtenlikle karşılaşabileceğimi düşünmemiştim...Pek umudum da yoktu yardımı dokunabileceğinden...Egzersizleri o kadar itici buluyordum ki...Ama artık o kadar da itici gelmiyor...2 kez parmak denedim araya regl girdi...devam edicem artık umudum var en azından...

Bi de şu ikonları nasıl kullanıcağımı bulamadım:)) Avatar eklemeyi becerebildim de, ikonları arıyom tarıyom bulamıyom:)))

Kizlar snowflaken arkadasimiz önceleri yarisma düzenlerdi.. Feci gaza gelirdik
Güzel bi sistemdi.. Liste düzenlemek isterdim ama pek giremiyorum epey yeni egzersizcilerimiz var..

Yarismanin son günü 11 EKiM .. Varmisiniz kizlarrrrrr - Vajinusmusa SoNnnnnnnnn -
Bakalim ilk gelinimiz kim olacak.. :97:

ben buraya bir kere denk geldim hep okuyorum ya okuduktan sonra sürekli vajimiyim diye geçiyor aklımdan :/

ya canım senin miki ile buluşma zamanın gelmiş,1 hafta işe gitmesen bi bahane bulsan hastayım desende yoruldumlar olmasan ne güzel olur olmaz mı :)

canım benim miki zamanı geldi geçiyor bile ama zamanla kavramını tutturamıyoruz.özel sektördeyim canım 6 gün çalışıyorum ben evleneceğim zaman bile zar zor izin aldım.1 hafta izin çok lüx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…