Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şekerim biz 6 aydır evliyiz...milletin kocası yıllaaaaarca bekliyomuş, benim koca da surat asıyo işte habire...cinsellikten soğudum falan diyo...ben de bütün ayrıntılarıyla araştırdığım için konuyu, erkekler de bu tarz şeyler yaşayabiliyorlarmış diye öğrendim, artık eskisi kadar üstüne gitmiyorum ben de...küçücük şeylerden bağırmalar azarlamalar...ama şimdilik yutuyorum hepsini...sizin tabirinizle mikiden sonraya saklıyorum içimde tuttuklarımı:))

İki şey soracağım: 1-Ne zamandır devam ediyorsun sen egzersizlere? ben de inş. bi cesaret başlıycam da...bakalım nasıl olcak...
2- Hangi kremleri kullanıyosun?

Psikoloğum bebe yağıyla yap demişti ama tahriş oldu içersi... sadece 2 kez yaptığım halde... travocort falan mı kullansam acaba...bepanthen diyo arkadaşlar, hangi bepanthen acaba?

Hosgeldin :) Psikologami gitmedim cinsel terapiyemi gitmedim :) neler çekti doktorlar benden, bende onlardan tabi
En son buraya üye oldugumda bende cinsel terapistte terapi görüyordum, ama sürekli ertelemek için bahaneler ariyordum.. doktorda önce psikolojik tedavi uygulamak istemisti ona kalsa 4-5 ay kadar sadece konusmalar yapicaktik :) sonra burayi buldum.. herkes egzersiz yapiyo, yenen yenene.. banada bi güven geldi bende yaparim dedim bi süre sadece okudum, sonra hirs yaptim ve çok kisa bi zamanda yendim.. Terapiyide yarida biraktim :) hepsi fasa fisoydu.. burda benimle ayni derdi skntiyi yasayanlar varken doktora gerek görmedim..
Sendede o hirsi gördüm :) Reglin biter bitmez basla.. Erteleme bak baslayinca devamini getirmek için firsat kollicaksin :)
En kisa zamanda yenmen dilegiyle

canım ben siteye temmuz sonunda üye oldum egzersizlere bayramdan 1 hafta önce başlamıştım sonra regl oldum ara verdim.toplasan 6-7 defa egzersiz yapmışımdır ama vaktim olmadığı için ve araya regl girdiği için süreç uzadı.eğer evdeysen bence 1 hafta bile yenersin.travocort mantar ilacı diye biliyorum doktora danışmadan kullanma bence çünkü mantar olmayabilir.egzersizlerde prezervatifin üsütüne ve kendime önce fito krem ya da bepanten krem(mavi) sürüyorum üzerini bolca jelliyorum.bebe yağınının mantar yapabilceği söyleniyor. o yüzden su bazlı bir jel kullanırsan iyi edersin.ben okeyin çileklisini almıştım zor bitirdim memnun kalmadım durex o açıdan daha iyi ama o da su gibi akıyor.

ya canım senin miki ile buluşma zamanın gelmiş,1 hafta işe gitmesen bi bahane bulsan hastayım desende yoruldumlar olmasan ne güzel olur olmaz mı :)

kızlar desteğiniz için hepinize çoookkk teşekkür ederim.yüzünüzü kara çıkartmıycam inşallah

Bazen tanışıyor mu bu insanlar acaba diye düşünmeden edemiyorum:)) Çok tatlısınız ya...ben buraya üye olurken inanın böylesine bir içtenlikle karşılaşabileceğimi düşünmemiştim...Pek umudum da yoktu yardımı dokunabileceğinden...Egzersizleri o kadar itici buluyordum ki...Ama artık o kadar da itici gelmiyor...2 kez parmak denedim araya regl girdi...devam edicem artık umudum var en azından...

Bi de şu ikonları nasıl kullanıcağımı bulamadım:)) Avatar eklemeyi becerebildim de, ikonları arıyom tarıyom bulamıyom:)))

Kizlar snowflaken arkadasimiz önceleri yarisma düzenlerdi.. Feci gaza gelirdik
Güzel bi sistemdi.. Liste düzenlemek isterdim ama pek giremiyorum epey yeni egzersizcilerimiz var..

Yarismanin son günü 11 EKiM .. Varmisiniz kizlarrrrrr - Vajinusmusa SoNnnnnnnnn -
Bakalim ilk gelinimiz kim olacak.. :97:

Kegel egzersizleri çok faydali.. yani kasip rahat birakmayi ögreniyosun.. Korkuyla vajinusmus ayni degil.. sakin bunlarla kurcalama aklini.. korkulacak bisey yok rahat ol sadece ve okuma buralari. Simdiden mutluluklar dilerim
ben buraya bir kere denk geldim hep okuyorum ya okuduktan sonra sürekli vajimiyim diye geçiyor aklımdan :/

ya canım senin miki ile buluşma zamanın gelmiş,1 hafta işe gitmesen bi bahane bulsan hastayım desende yoruldumlar olmasan ne güzel olur olmaz mı :)

canım benim miki zamanı geldi geçiyor bile ama zamanla kavramını tutturamıyoruz.özel sektördeyim canım 6 gün çalışıyorum ben evleneceğim zaman bile zar zor izin aldım.1 hafta izin çok lüx

Evlimisin.. ?? :44:
işin garip tarafı da o evli değilim.normalde hani o konuda ne var ki yani diyen ben şimdi vajiyim de ilerde mi ortaya çıkacak diye düşünmeden edemiyorum :) mesela aparatlar falan okurken kendimi sıktığımı hissediyorum garip korkunç geliyor ama aynı şey mikiden bahsederken olmuyor nasıl bir iş bu :)

Son düzenleme:

teşekkürler canımilk üye olduğum zamanlar çekiniyordum bişey yazmaya ama şimdi çenem düştü maşallahbiara internetim yoktu 10 gün kadar foruma giremedim ve cidden pisikolojim bozuldu.burası bana çok iyi geliyor.yüzyüze tanışmışlığım yok benim kimseyle ama msnden konuştuklarım var hepsi gerçekten çok tatlı insanlar.forumu takip ettikçe motive olursun hem yaptıklarını hem sorularını paylaşırsan da daha hızlı çözersin bu işi ikonlar için;kullanıcı kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyici yi bir dener misin ordan oluyordu sanırım:26:

Tebrik ederim canım inşallah yakın zamanda bebek haberlerinde alırız burda ,bize egzersiz yardımlarını ve dualarını bekliyoruz inşallah bizde gelinler zümresine katılırız Yakın zamanda hiç kimse kalmaz burda

ben buraya bir kere denk geldim hep okuyorum ya okuduktan sonra sürekli vajimiyim diye geçiyor aklımdan :/

:) Yani vajinusmusu yasamamis bi kadinada aparat desen kasar kendini.. Misal vajinusmusu yasamayan kadarinlar ultrason aletinden korkarlar
Bence sakin böyle düsünme.. Bak miki den bahsedince bisey olmuyo diyosun.. Bende vajinusmusu mayista yendim.. Yazik etmisim geçen 1 yil 3 ayima.. Korkulacak hçbisey yok inan bana.. Sinek isirigi bile degilmis.. Olay rahat olmakta bitiyo.. Düsme sende bu tuzaga..
Bu yazilari unut ve hayatina devam :)

aparatlar sert miki en azından bildiğimiz et kırılmaz etmez diye düşünüyorum düşmemem lazım ama o egzersizlerden konuşulunca kasılıyorum sanırım dediğin gibi yaşamayana ne söylesen korkar ultrason aletide öyle yani :) Allah kolaylık versn buradakilere inşallah en kısa zamanda yenerler

Sen okuma bosver yazilanlari.. girme topige :)
Dedigin gibi miki kuki birbiri için yaratilmis..
Sana hayatinda basarilar ve mutluluklarrrrr Bidaha görmim seni burda

HUUUUUU :) Kizlar korkup kaçmak yok
Yarismaya hepinizi dahil ettim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…