Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evlimisin.. ?? :44:
işin garip tarafı da o evli değilim.normalde hani o konuda ne var ki yani diyen ben şimdi vajiyim de ilerde mi ortaya çıkacak diye düşünmeden edemiyorum :) mesela aparatlar falan okurken kendimi sıktığımı hissediyorum garip korkunç geliyor ama aynı şey mikiden bahsederken olmuyor nasıl bir iş bu :)

Son düzenleme:

teşekkürler canımilk üye olduğum zamanlar çekiniyordum bişey yazmaya ama şimdi çenem düştü maşallahbiara internetim yoktu 10 gün kadar foruma giremedim ve cidden pisikolojim bozuldu.burası bana çok iyi geliyor.yüzyüze tanışmışlığım yok benim kimseyle ama msnden konuştuklarım var hepsi gerçekten çok tatlı insanlar.forumu takip ettikçe motive olursun hem yaptıklarını hem sorularını paylaşırsan da daha hızlı çözersin bu işi ikonlar için;kullanıcı kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyici yi bir dener misin ordan oluyordu sanırım:26:

Tebrik ederim canım inşallah yakın zamanda bebek haberlerinde alırız burda ,bize egzersiz yardımlarını ve dualarını bekliyoruz inşallah bizde gelinler zümresine katılırız Yakın zamanda hiç kimse kalmaz burda

ben buraya bir kere denk geldim hep okuyorum ya okuduktan sonra sürekli vajimiyim diye geçiyor aklımdan :/

:) Yani vajinusmusu yasamamis bi kadinada aparat desen kasar kendini.. Misal vajinusmusu yasamayan kadarinlar ultrason aletinden korkarlar
Bence sakin böyle düsünme.. Bak miki den bahsedince bisey olmuyo diyosun.. Bende vajinusmusu mayista yendim.. Yazik etmisim geçen 1 yil 3 ayima.. Korkulacak hçbisey yok inan bana.. Sinek isirigi bile degilmis.. Olay rahat olmakta bitiyo.. Düsme sende bu tuzaga..
Bu yazilari unut ve hayatina devam :)

aparatlar sert miki en azından bildiğimiz et kırılmaz etmez diye düşünüyorum düşmemem lazım ama o egzersizlerden konuşulunca kasılıyorum sanırım dediğin gibi yaşamayana ne söylesen korkar ultrason aletide öyle yani :) Allah kolaylık versn buradakilere inşallah en kısa zamanda yenerler

Sen okuma bosver yazilanlari.. girme topige :)
Dedigin gibi miki kuki birbiri için yaratilmis..
Sana hayatinda basarilar ve mutluluklarrrrr Bidaha görmim seni burda

HUUUUUU :) Kizlar korkup kaçmak yok
Yarismaya hepinizi dahil ettim bile

Son düzenleme:

canım ne kadar zaman oldu evleneli?4 ay mı? doktorların söyledikleri doğru canım hatta daha kısa zamanda bile yenen oluyor.ama aşama aşama ilerleyip kendi psikolojik olarak hazırlaman da büyük önem taşıyor.yani iş kişinin kendisinde bitiyor.sana tavsiyem aşama aşama gitmen canım çünkü böylesi daha iyi

canım benim miki zamanı geldi geçiyor bile ama zamanla kavramını tutturamıyoruz.özel sektördeyim canım 6 gün çalışıyorum ben evleneceğim zaman bile zar zor izin aldım.1 hafta izin çok lüx

valla bende tekstil ortamında çalışıyorum ama işten çıktım çünkü çok bunaldım.içimden hiç çıkmıyordu bu vaji,ahtım var bunu yenmeden iş güç yok bazen makinada çalışırken birden hıçkırıklarla lavaboya koştuğum çok oldu soranlara ya karnım ağırıyo yada hastayım der geçiştirip dururdum sanki evde bu dört duvar arasında aparatlarla daha mutlu ve daha umutluyum eşimde birşey demiyo olur olur diyo:) o kadar

Vallaha mı? Ya ama adamlar 3 gün diyo 5 bini ver diyo halletcez diyo:)) Sen paraları kaptırdın mı yani şekerim??? ben psikoloğa 3 kere gittim 300 lira verdim içim gitti, egzersizleri verdi ama ben yapamamıştım...gitmeye devam etseydim aylarcaaaa gidip gidip bişey yapamayacaktım heralde:))

Hırslandık da işte kardeş, bakalım yapabilcez mi...tırsmıyom da değil hani:)) Yenmişsin sen ha, darısı başıma( ne kadar zamanda yendin, nasıl yendin, neler yaptın anlatabilir misin lütfen( Çok mu soru sordum:)))

canım bir çoğumuz çalışıyoruz tamam bu bahane olmamalı.fakat ben iki otelin departman müdürlüğünü yapıyorum ve sürekli kontrolde ve ayaktayım bu yüzden ayaklarım ve dizimi kullanamaz hale geldim.günün 3 saati evden işe işten eve gidebilmek için yollarda geçiyor.sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 de evdeyım.ondan sonra da evdeki maraton başlıyor yemek bulaşık çamaşır ütü duş falan derken saat zaten 11i geçiyor.bir de bu araya egzersiz sıkıştırmaya çalışıyorum.tüm yaşantım devam ederken aklımda hep vaji var.akşam yatmadan foruma bakıp yatıyorum sabah işe gelir gelmez geçmişi okuyorum.işten çıkmayı istiyorum en azından evimin olduğu yerden iş bulmaya çalışıyorum.kafam dolu bedenim yorgun eşim 2 gece var 2 gece yok hep ne zaman kurutulcam stresi vs... işte bazen şakayla o konulara geliyor iş ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlarım soruyor bunalıyorum.bu koşullarda elimden gelenin en iyisi bu.Engel olarak gördüğüm çoğu şeyi sabrederek aştım en kısa zamanda bunu da aşıcam inşallah.ev hanımı olan arkadaşlar siz bu konuda daha rahatsıznız benım 2 ayda geldiğim aşamaya siz 1 haftada çok rahat gelirsiniz.lütfen pes etmeyin.bu konuya nerden geldim onu da bilmiyorum ama çok dolmuşum.kafanızı şişirdiğim ve vaktinizi çaldığım için özür dilerim

Son düzenleme:

Ah şekerim nerdeee evde olcam(( Çalışıyom...Akşamları da yorgunluk vs...Ertelenip duruyo işte...Çok thank you verdiğin çok değerli bilgiler için :)) Ah bi bitse şu dert artık da kurtulsak hepimiz...Bazen herkes nasıl olur da çat çat yaparken ben yapamıyorum diye isyan etsem de artık düşünmiycem ve bir yerden başlayıp bitiricem bu işi...kararlıyım...Sizlerin de desteğiyle tabi...

rica ederim canım benim de pek bişey bildiğim yok da bakma işte arkadaşlardan öğrendiklerimle sana yardımcı olamaya çalışıyorum.gerçekten ilk gece nasıl yapıyor herkes,gerçi bizim sayımız da az değil hani ama yine de onalara imreniyorum.ben şimdi doğumu düşünmeye başladım millet çatır çatır doğuruyor biz daha bir mikiyi alamıyoruz

canım bebeyağını tavsiye etmem,mantara neden olabiliyor.travocort krem mantar için kullanılıyor canım vajinanın dışına sürülüyor.ultrason jeli ya da herhangi bir jel kullanabilirsin.

İkon olayını hallettim sayende, ilk ikonum sana... Aynı şeyi ben 6 aydır düşünüyom...Aslında bir kaç yıl çocuk yapmamayı düşlemiştim de şimdi eşimin yeğenini ve başkalarının bebeklerini deli gibi sevdiğini görünce kıskançlıktan çatlıyorum...bi de bu vaji olayı var ya kendimi daha da kötü hissediyorum...ama dediğim gibi bi yandan da doğurasım geliyo, ama nasıl yapıcam diorum vs vs...Kısır döngü içindeyim...

Artık şöyle düşünmeye başladım: Hiç aquaparktaki kaydıraklardan kaydın mı bilmiyorum...Ama ben ilk kayacağım zaman çıktım tepeye, ama nasıl tırsıyorum...Sonra bıraktım kendimi ama bir yandan da keşke bırakmasaydım diyorum...ama geri dönüşü de yok...akıyosun aşağıya doğru suyla beraber...ama biliyosun ki bi sonu var...sonunda cup diye düşüyosun havuza ve hiç de korktuğun gibi olmadığını görüyosun ve zaten 30 sn. bile sürmüyo...İlkini atlattıktan sonra bu işe öyle bi bayılıyosun ki ardı ardına belki 20 kere, 100-200 basamaklı merdiveni çok yorulcağını bile bile tırmanmayı göze alıyosun...ve kendi isteğinle yapıyosun bunu...Çünkü ordan kaymak harika bir duygu...Sanırsam 3- 5 tane doğuran kadınların yaşadığı şey de bu...Hiç biri onca doğum yapmış olmaktan pişman gözükmüyo...Bebeği bi yapalım da, o oradan çıkacak nasılsa...Sonsuza kadar içerde tutacak halimiz yok ya:)) Öncelikle miki

Yani bilmiyorum o doktorlari.. Ben yurt disindayim.. Burda bu konuyla ilgilenen çok fazla ve o derecede iddiali olan doktorlar pek yok..
çok nadir.. Benim gittigimse herseyi agirdan aliyordu(buna birazda ben sebep oluyordum tabi :) ).. Burayi bulduktan sonra biran önce ilerlemek istedim.. ve gerek duymadim doktora.. tabiki kendince gerek buluyosan birakma.. ama burda biçok arkadasimiz egzersiz sayesinde yendi ve parasi cebinde kaldi.. Ben az para dökmedim bu illet ugruna..
Hirslandin :) o halde gayet rahat yenebilirsin..
Est. ben sorularini cevapliyim: 2 gün egzersizle yendim.. 3 günde, 1 haftada yenen arkadaslarimizda var.. çalismadigim için bolca vaktim oldu.. 1.gün 4 saat, 2 . 5 saat çalistim.. burdaki bikaç arkadasla msnde konustk, ben stres yaptikça onlar sakinlestirdiler beni.. Büyüteç bi aynanin yardimiyla silikon dilatör setle basladim egzersizlere yavas yavas bol kayganlastiriciyla.. derin nefes alip verirken ikinarak ilerlettim.. aparati beklettim içimde.. sonra gitgel yaptm biraz.. Rahat alip çikarana dek çalistim sonra bi büyük boya geçtim.. sonuncu boya kadar bu sekilde devam ettm.. sonrasi denedm ve çok sükür oldu.. yaptikça dahada ilerletmek istedim.. çünkü yanildigimi görmek sasirtiyodu beni :) mutlu ediyodu.. o saçma sapan düsüncelerimi yavas yavas silip attim beynimden :) aci yoktu :) takilip kalmak yoktu..
Inaniyomusun kendine, düzenli egzersizde yaptinmi tamamdir bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…