Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yürü kim tutar seni. Elimden geldigince burda olmaya çalisacam.. Korkma çuvallamazsin, biz yirtariz delik desik ederiz o çuvali

mumu alıyoz diyosunuz ama benim anlamadığım bişey var,mumu o kadar içinize aldığınızda nasıl oluyoda kızlık zarınız yırtılmıyo.yani o kadar geridemi

mumu alıyoz diyosunuz ama benim anlamadığım bişey var,mumu o kadar içinize aldığınızda nasıl oluyoda kızlık zarınız yırtılmıyo.yani o kadar geridemi

Haydin kıslarr yok mu egzersiz yapan, ben yapmayacağım diyordum ama şimdide yapayım boş boş oturacağıma diyorum, mumu hazırladım 7-7.5 cm cm falan oldu, yaparsam yazarım, ay inş.yapabilirim bunu. kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim ya, tek başına olmuyor

bence boşsan hiç durma derim cnm oturduğun yerden yaparsın zaten önce ilk yaptığını dene 5cm olanı ardından 7 ye geç derim ben daha rahat olur hadi başla bakalım ben de eşimin gelmesini beklyorum ama sanırsam bugün yapamayacaz egzersiz yarına kaldı artık kolay gelsin derin derin nefess hadi bas gaza:))

geride değil cnm giriş kısmında yaz googla görürsün zaten:)),ama esnediği için egzersiz yaptıkça bazılarında hiç kan gelmeyebiliyor bazılarından da çok hafif geliyor

Merhaba kızlar vaji sonrası ilk muayenemi oldum nihayet Biraz zorladım doktoru; kastım ,ittirdim ama oldu sonunda.nazımla niyazımla daha fazla uğraşmadan birden ittiriverdi
Önce ultrasonla sonra spekulumla baktı baya bi enfeksiyonun var dedi :26: Bi torba ilaç fitil verdi kullandıktan sonra hsg çekelim bi dedi rahmim darmış bi de septa yüzünden operasyon olmuştum hatırlarsanız,rahim boyunca başka perde var mı yok mu bakalım dedi kaçamadım yine rahim filminden

Bir de sorum olacak doktora sormayı unuttum..Bu fitiller içerde kalıp kendi kendine eriyor mu kullananlar bilgi verebilir mi?

Evet aslında dediğin gb ilk 5 le başlasam iyi olacaktı ama 1 tane mum vardı onu da hazırlamıştım. ve şuan o 7 cm lik şey içimde, ama çok zorlandım. hatta bir ara vazgectim, bana ne ya gerekirse boşanırız deyip, çıkardım. biraz sonra tekrar aldım zar zor şuan içimde ama kımıldıyamıyorum bile, ama çokta itmedim dünkü gb değil yani. bakayım ne kadar dayanacağım.

hehe, bu arada ben direnip girmemeye çalışan mumu yerine girmesini sağlarken bi yandan da tarkan çaıyordu elinde sonunda benim olacaksın diye nasıl bir psikolojiyse muma bu sana gelsin dedim

hiç çıkarma derim durdukça orası genişleyecektir çünkü bir süre sonra daha fazla sıvı salgılanıyor orda ben bunu anladım egzersizlerde,çıkarınca tekrar sokmak da zor olbiliyor,o yüzden çıkarma sıkarsa derin derin nefes al cnm

Canım ya çıkardım bile şimdide kendime kızıyorum ya, lavaboya gitmem de gerekti daha doğrusu bana öyle gelmiş off acayip canım sıkıldı şimdi.

Canım ya çıkardım bile şimdide kendime kızıyorum ya, lavaboya gitmem de gerekti daha doğrusu bana öyle gelmiş off acayip canım sıkıldı şimdi.

ben de egzersize başlamadan önce hep wc giderim ama gene de o lavabo ihticaı bende acayip oluyor hep yaptım sanıyorum egzersiz anında eşime soruyorum sürekli ama yanılıyorum:))) canını sıkma bence biraz sakinleş tekrar deneyebilirsin daha vakit var ya yavaş yavaş ilerlemeye çalış, ben kendim yapabilsem yapacam parmak eg. ama eşimle yapabiliyorum sadece bugün de ara verdik mecburen iş yoğun olunca bari sen durma

içimde bekletemediğim 7 cm lik mumun üstünde ki peçetelerden çoğunu çıkardım, dünki gb oldu bari boş duracağıma dünkünden deneyeyim dedim. şimdi gene normal beyaz mumu koydum. demek ki birden o kadar ilerletmemek gerekiyor.bugün daha denemem diyodum ama deneyeceğim, kalsın içimde hiç yoktansa 4-5 cm içimde kalsın.

evet cnm aşama aşama ilerlemek önemli birine alışmadan diğerine de geçmemek gerek ben de 2 parmaktayım mesela 3 keredir yapıyoruz ikili egzersizi,ama her seferinde azcık tek parmakla deniyip rahatlayınca hemen diğerine geçiyoruz öyle olunca rahat oluyor ve gevşemesi de çabuk oluyor ,amannnn beklet kalsın öle canı sıkılınca kediliğinden çıkar zaten:))

1beni7 moralini bozma canm iyi gidiyorsun olur oyle seyler sikildigin anda birak biraz dinlen sonra tekrar dene pes etme yeterki ve unutma moral motive cok onemli egz de.hepimiz desikk yeter ya ne bu iskence bosanirimm olmuyor die ama sonra bi gaza geldikk burada ve devam ettk aldikca alasin gelecek aparatlari inan ..

Sekerpare seninki daha guzell aslinda hem egz yapiosun hemde ayni zamanda esine guven olusuyo oda ogrenio bu asamada vajinin yapisini nasil alabildigini ve giris acisini ogrenio esinn bu dqha iyi sakin moralinizi bozmayin kizlar tam gaz devammm...

teşekkürler inci yorum ve destek için bu destekler sayesinde yenecez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…