- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.101
Cnm tebrik ederim seni ywrum omur boyu mutluluklar...kiz daha dun bana yaaaaa ben 9 girmiooo diom sen 11 diooon die agliodun kuzum:)))) cok sevindim opuldun...
Yapıcam ben deeeeeee...Benim hafta içi zor da, hafta sonu oturup çalışayım bari...Çooook teşekkür ederim, söylediklerin altın kıymetinde ...Yenmiş olan sizlerin hala burada yenemeyenlere destek olmanız da harika bişey...Yani bir nev'i terapi gibi ...Bana desteğe devam lütfen...biraz korkuyorum ya çuvallarsam diye...:18:
Haydin kıslarr yok mu egzersiz yapan, ben yapmayacağım diyordum ama şimdide yapayım boş boş oturacağıma diyorum, mumu hazırladım 7-7.5 cm cm falan oldu, yaparsam yazarım, ay inş.yapabilirim bunu. kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim ya, tek başına olmuyor
mumu alıyoz diyosunuz ama benim anlamadığım bişey var,mumu o kadar içinize aldığınızda nasıl oluyoda kızlık zarınız yırtılmıyo.yani o kadar geridemi
bence boşsan hiç durma derim cnm oturduğun yerden yaparsın zaten önce ilk yaptığını dene 5cm olanı ardından 7 ye geç derim ben daha rahat olur hadi başla bakalım ben de eşimin gelmesini beklyorum ama sanırsam bugün yapamayacaz egzersiz yarına kaldı artık kolay gelsin derin derin nefess hadi bas gaza:))
Evet aslında dediğin gb ilk 5 le başlasam iyi olacaktı ama 1 tane mum vardı onu da hazırlamıştım. ve şuan o 7 cm lik şey içimde, ama çok zorlandım. hatta bir ara vazgectim, bana ne ya gerekirse boşanırız deyip, çıkardım. biraz sonra tekrar aldım zar zor şuan içimde ama kımıldıyamıyorum bile, ama çokta itmedim dünkü gb değil yani. bakayım ne kadar dayanacağım.
hiç çıkarma derim durdukça orası genişleyecektir çünkü bir süre sonra daha fazla sıvı salgılanıyor orda ben bunu anladım egzersizlerde,çıkarınca tekrar sokmak da zor olbiliyor,o yüzden çıkarma sıkarsa derin derin nefes al cnm
Canım ya çıkardım bile şimdide kendime kızıyorum ya, lavaboya gitmem de gerekti daha doğrusu bana öyle gelmiş off acayip canım sıkıldı şimdi.
ben de egzersize başlamadan önce hep wc giderim ama gene de o lavabo ihticaı bende acayip oluyor hep yaptım sanıyorum egzersiz anında eşime soruyorum sürekli ama yanılıyorum:))) canını sıkma bence biraz sakinleş tekrar deneyebilirsin daha vakit var ya yavaş yavaş ilerlemeye çalış, ben kendim yapabilsem yapacam parmak eg. ama eşimle yapabiliyorum sadece bugün de ara verdik mecburen iş yoğun olunca bari sen durma
içimde bekletemediğim 7 cm lik mumun üstünde ki peçetelerden çoğunu çıkardım, dünki gb oldu bari boş duracağıma dünkünden deneyeyim dedim. şimdi gene normal beyaz mumu koydum. demek ki birden o kadar ilerletmemek gerekiyor.bugün daha denemem diyodum ama deneyeceğim, kalsın içimde hiç yoktansa 4-5 cm içimde kalsın.
ben de egzersize başlamadan önce hep wc giderim ama gene de o lavabo ihticaı bende acayip oluyor hep yaptım sanıyorum egzersiz anında eşime soruyorum sürekli ama yanılıyorum:))) canını sıkma bence biraz sakinleş tekrar deneyebilirsin daha vakit var ya yavaş yavaş ilerlemeye çalış, ben kendim yapabilsem yapacam parmak eg. ama eşimle yapabiliyorum sadece bugün de ara verdik mecburen iş yoğun olunca bari sen durma
1beni7 moralini bozma canm iyi gidiyorsun olur oyle seyler sikildigin anda birak biraz dinlen sonra tekrar dene pes etme yeterki ve unutma moral motive cok onemli egz de.hepimiz desikk yeter ya ne bu iskence bosanirimm olmuyor die ama sonra bi gaza geldikk burada ve devam ettk aldikca alasin gelecek aparatlari inan ..
Sekerpare seninki daha guzell aslinda hem egz yapiosun hemde ayni zamanda esine guven olusuyo oda ogrenio bu asamada vajinin yapisini nasil alabildigini ve giris acisini ogrenio esinn bu dqha iyi sakin moralinizi bozmayin kizlar tam gaz devammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?