Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ikoncanların için teşekkürler.düşünce olarak seninle çok benziyoruz.ben de 2 yıl kadar çocuk istemiyordum ama eşimin yeğenine ve çocuklara ilgisini gördükçe kendimi bu fikre alıştırmya başlıyorum.aqua parktaki duyguyu çok iyi anlatmışsın aynen ordaki gibi ilk başta korkuyorsun sonra devamı geliyor.

Şekerim 6 ay oldu da, ben 2 ay sonra psikoloğa gittim...2 ay boyunca nasılsa olur diye diye bekledim, olmadığını görünce çareler aramaya başladım...Ama eşim de sağolsun hiç bir şekilde beni teşvik etmedi...boşuna para veriyoruz dedi vs...Nazlandığımı düşünüyo heralde, kabul edemiyo...Nasıl olur diyo...doktora falan gitmem ben diyo...psikoloğum beraber gelceksiniz dedi, bizimki de gitmem dedi...o yüzden bıraktım onu da...evlilik terapisi gibi bişeydi zaten, vajiye pek yararı olmuyodu...Ağlıyorum zırlıyorum, bağırıyorum, güzelce anlatmaya çalışıyorum, olmuyo olmuyo olmuyo duvara anlatıyorum sanki, dinlemiyo beni anlamıyo...Psikolojim ondan bozuldu iyice anlayacağın...Baştan bana destek olsaydı, çoktan çözmüştük belki de...Ama onu da anlamaya çalışıyorum, onun için de zor, biraz da kendini suçluyo galiba...psikolog işe yaramadı değil aslında,onun verdiği gevşeme egzersizlerini dinliyorum, iyi geliyo, daha sakin kafayla düşünebiliyorum artık...Psikolojiyi hazırladık da, egzersizlerde çuvallamam inş....

Yapıcam ben deeeeeee...Benim hafta içi zor da, hafta sonu oturup çalışayım bari...Çooook teşekkür ederim, söylediklerin altın kıymetinde...Yenmiş olan sizlerin hala burada yenemeyenlere destek olmanız da harika bişey...Yani bir nev'i terapi gibi...Bana desteğe devam lütfen...biraz korkuyorum ya çuvallarsam diye...:18:

canım daha yeni olmuş sen evleneli ve vajiyi başta farkedenler için yenme süreci daha hızlı ilerliyor ama çaba göstereceksin.sonuçta armut piş ağzıma düş olmuyor vajide sabırlı olmak gerekiyor.o kriz anlarını çok iyi bilirim.yaşadıklarının çoğu bu duruma bağlı olarak oluşuyor zaten.eşleri de anlamak gerekiyor bir açıdan onlarda sapıtıyor,hazmedemiyorlar canım sen reglin bitince egzersizlerine odaklan,yenmeye çalış bir an önce.sen bi yen bak nasıl dolaşacak peşinde)

canım bebeyağını tavsiye etmem,mantara neden olabiliyor.travocort krem mantar için kullanılıyor canım vajinanın dışına sürülüyor.ultrason jeli ya da herhangi bir jel kullanabilirsin.

Bence vazelin kullan ben egzersiz boyunca vazelin kullandim ne mantar ne tahris hic bisey olmadi.vazelin kullani ca jele de gerek kalmiyo hem.

Cnm senin esini kendi esime o kadar benzetiorumki boyle agzim acik okuyorum sadece bende var bu model zannediodum...ama sen daha 6 aylik evlisin biz iki seneden.sonra bu sene bu hale geldik 15 gunluk evliydik sen vajinusmussun dedi ama ben kesinlikle hic bir yere gtmem bu konuyla il..gili dedi..netten arastirmis..ne cok is yapmis demi cnm ...simdi tedavi gordum beynen ruhen her anlamda hazirim ama kacio istemiorum sogudumm her gece yatip uyuyo yaklasmio..benim yapabilecegim hic bsey yok coktan bitmistibelkide ama boyle suruncemede kaldim iste ...ALLAH hepimize yardim etsin...halbuki nede buyuk bi askla evlenmistik...

Cnm tebrik ederim seni ywrum omur boyu mutluluklar...kiz daha dun bana yaaaaa ben 9 girmiooo diom sen 11 diooon die agliodun kuzum:)))) cok sevindim opuldun...

Canimm izlemistim ve cok uzulmustum...rabbim amcaniza ve diger vefat edenlere rahmet eylesin ...mekanlari cennet olsun aminn...takdir ALLAH' in babaannende umarim sagligna kavusur onun icin zor bir durum rabbim sabir ihsan eylesin amiin....

Yürü kim tutar seni. Elimden geldigince burda olmaya çalisacam.. Korkma çuvallamazsin, biz yirtariz delik desik ederiz o çuvali

mumu alıyoz diyosunuz ama benim anlamadığım bişey var,mumu o kadar içinize aldığınızda nasıl oluyoda kızlık zarınız yırtılmıyo.yani o kadar geridemi

mumu alıyoz diyosunuz ama benim anlamadığım bişey var,mumu o kadar içinize aldığınızda nasıl oluyoda kızlık zarınız yırtılmıyo.yani o kadar geridemi

Haydin kıslarr yok mu egzersiz yapan, ben yapmayacağım diyordum ama şimdide yapayım boş boş oturacağıma diyorum, mumu hazırladım 7-7.5 cm cm falan oldu, yaparsam yazarım, ay inş.yapabilirim bunu. kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim ya, tek başına olmuyor

bence boşsan hiç durma derim cnm oturduğun yerden yaparsın zaten önce ilk yaptığını dene 5cm olanı ardından 7 ye geç derim ben daha rahat olur hadi başla bakalım ben de eşimin gelmesini beklyorum ama sanırsam bugün yapamayacaz egzersiz yarına kaldı artık kolay gelsin derin derin nefess hadi bas gaza:))

geride değil cnm giriş kısmında yaz googla görürsün zaten:)),ama esnediği için egzersiz yaptıkça bazılarında hiç kan gelmeyebiliyor bazılarından da çok hafif geliyor

Merhaba kızlar vaji sonrası ilk muayenemi oldum nihayet Biraz zorladım doktoru; kastım ,ittirdim ama oldu sonunda.nazımla niyazımla daha fazla uğraşmadan birden ittiriverdi
Önce ultrasonla sonra spekulumla baktı baya bi enfeksiyonun var dedi :26: Bi torba ilaç fitil verdi kullandıktan sonra hsg çekelim bi dedi rahmim darmış bi de septa yüzünden operasyon olmuştum hatırlarsanız,rahim boyunca başka perde var mı yok mu bakalım dedi kaçamadım yine rahim filminden

Bir de sorum olacak doktora sormayı unuttum..Bu fitiller içerde kalıp kendi kendine eriyor mu kullananlar bilgi verebilir mi?

Evet aslında dediğin gb ilk 5 le başlasam iyi olacaktı ama 1 tane mum vardı onu da hazırlamıştım. ve şuan o 7 cm lik şey içimde, ama çok zorlandım. hatta bir ara vazgectim, bana ne ya gerekirse boşanırız deyip, çıkardım. biraz sonra tekrar aldım zar zor şuan içimde ama kımıldıyamıyorum bile, ama çokta itmedim dünkü gb değil yani. bakayım ne kadar dayanacağım.

hehe, bu arada ben direnip girmemeye çalışan mumu yerine girmesini sağlarken bi yandan da tarkan çaıyordu elinde sonunda benim olacaksın diye nasıl bir psikolojiyse muma bu sana gelsin dedim

hiç çıkarma derim durdukça orası genişleyecektir çünkü bir süre sonra daha fazla sıvı salgılanıyor orda ben bunu anladım egzersizlerde,çıkarınca tekrar sokmak da zor olbiliyor,o yüzden çıkarma sıkarsa derin derin nefes al cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…