Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin mi olmuş altheaaa amanda aman

Foruma girdiğim ilk günden beri beni şevkatli kanatlarının altına alarak varlıklarını hep yanımda hissettiren ve bu başarının perde arkasında olan kahramanlarım Ocean,Zealea,Sela,Beray,İnci,Umut,Çileklipuding,Yaramazpis,Yoruldum,Sessizcekimsesizce,E_lvan,Çiçekrose,Melis...başta olmak üzere bilgi destek ve motivasyonunu üzerimden eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim hakkınızı helal edin.her şer de bir hayır vardır ya benim hayrım sizlerdiniz sizin gibi inasanlarla tanışmaktı.sizleri tanıdığım için çok şanslıyım iyi ki varsınızsizleri çok seviyorum...

BEN BEN BEN OLDUMMMMMMMMMMM:123:Eylülün açılışını Beray yapmıştı kapanışa doğru da Eylül çıkmadan yakaladım kuyruğundan Eylül gelini oldum ben dekızlar ayağımı sürüyorum en kısa zamanda darısı başınıza

Cok sevindim cok cok cok seni gozluodum cnm darisi bize...yaa ne guzel yaa rabbim bizede nasip et.........ahhhhhh

umutcum şu nazlı kocanla aranı bir düzeltsen senin de hemen olacak inanıyorum.maket mum falan bahane onlar daha zormuş meğer.o duvar deiğimiz yerden geçtiğini bile anlamadım okadar diyorum.Dualarım seninle en kısa zaman da senin de halayını çekicez inşallah

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

Kuzuummmmm gözün aydın Allah başka dert, sıkıntı vermesin..Malum oldu galiba yüzümü yıkamadan foruma koştum..Şimdi de halay zamanı hobaaaa tey teyyyy

tuhhhh be ya gece ben 00:05te yazip cikmisim sen girip hbr etmisin00:13te 8dk ile halaybasiligi kacirdimm ama olsnn sen yendinya gerci sasirmadim okadar emindimki ilk denemede olacaginaaa bollll fikifikili geceler sizin olsn kuzum....

incim dün ben yazarken sen burdaydın ama yetiştiremedim mesajım bittiğinde çıkmıştın.herkes bekliyormuş zaten kimse şaşırmadı ağız tadıyla br süpriz bile yapamadım

Erşat beye gittik ilk çok kalabalıktı bekledik ama sıra cok olunca diş randevum kaçacak diye dişçiye gittik..Ordan çıkınca ben bugün muayene olcam dedim eşime a ya da b doktoru farketmez götür yeter ki cesaretlenmişken dedim..Ayşe hanıma gittik sevgi hast.daha önce de ona görünmüştm 1 kez zar sıkıntım oldugunda ona gitmiştim biliyordu vaji oldugunu da ben yapayım aleti dedim ama izin vermedi kendisi yaptı basta kasıldım sonra girince alıştım acı filan olmadı kuzum pek ilişki de nasıl hissediyorsan öyle..parmak filan sokmadı sonrasında spekulumla baktı.Enfeksiyon var ama yumurtalıkların iyi dedi..Erşat beye yönlendirdi beni Rahim filmi çektrmem için bu ilaçlar bitsin hsg çekilecek işte.Bu arada egzersizlerimi allık fırçasıyla yaptım prez. kullandım ondan olacağını sanmıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum da ama daha evvel duş alırken vajiyi bol köpükle yıkıyordum bu yanlışmış vajinin ph dengesini bozup bakteri üretiyormuş o sebep olmuş olabilir.

Bence ulaşabilleceksin bende yapamam diyordum şimdi içimde bekletiyorum. hepimi z yenecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…