- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.161
canmm oncelikle saol rabbimin isleri sabir dilemekten.baska bise yapamioruz.
sanada cok gecmiss olsunn sukur bunuda atlattin canm sen.neyle egz yapmistin yada iliskide ne kulllanmistinki baya enfeksiyon var dedii sende kasinma falan oluyomuydu ersat beye gittin.demi ilk soyledinmi ben vajiliydim.die ne dedi? Girdigini falan hissettinmi el.parmak.falan soktumu acimi duydun yoksa korkudan kastinmi kendini yumurtaligina bise dedimii ayy cokk soru sordum k.b tatlim ama gecmiss olsnn atlattin bunuda anlayisli davrandimi dr
|
|
Düdük makarnanın güzel karısı bitanemsin canım benim çok teşekkürler
bu halaylari nasil yapiyonuz giilar :)) umuut sira senle bende ha ona göre kiz yoksa napcaz netcez artikin
Cok sevindim cok cok cok seni gozluodum cnm darisi bize...yaa ne guzel yaa rabbim bizede nasip et.........ahhhhhh
Çok güzel bir haber! TEBRİKLER!halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:
Ooo 1.5 saattir içinizde mi?Ah, ah. Ben o başarılara uraşabilecek miyim bakalım? İnşallah, inşallah. Vaji' sorununu atlatanları duydukça sanki kendim atlatmış gibi seviniyorum. Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.
İnşAllah en kısa zamanda deneyeceğim bakalım. Olumlu yanıtla dönerim(z) inşAllah. ^^
İnşAllah. Bakalım, egzersizleri yaparsam diğerini daha iyi yaparım diye düşünüyorum. Bu arada ne kadar süredir egzersiz yapıyorsun?Bence ulaşabilleceksin bende yapamam diyordum şimdi içimde bekletiyorum. hepimi z yenecek inş.
incim dün ben yazarken sen burdaydın ama yetiştiremedim mesajım bittiğinde çıkmıştın.herkes bekliyormuş zaten kimse şaşırmadı ağız tadıyla br süpriz bile yapamadım
Erşat beye gittik ilk çok kalabalıktı bekledik ama sıra cok olunca diş randevum kaçacak diye dişçiye gittik..Ordan çıkınca ben bugün muayene olcam dedim eşime a ya da b doktoru farketmez götür yeter ki cesaretlenmişken dedim..Ayşe hanıma gittik sevgi hast.daha önce de ona görünmüştm 1 kez zar sıkıntım oldugunda ona gitmiştim biliyordu vaji oldugunu da ben yapayım aleti dedim ama izin vermedi kendisi yaptı basta kasıldım sonra girince alıştım acı filan olmadı kuzum pek ilişki de nasıl hissediyorsan öyle..parmak filan sokmadı sonrasında spekulumla baktı.Enfeksiyon var ama yumurtalıkların iyi dedi..Erşat beye yönlendirdi beni Rahim filmi çektrmem için bu ilaçlar bitsin hsg çekilecek işte.Bu arada egzersizlerimi allık fırçasıyla yaptım prez. kullandım ondan olacağını sanmıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum da ama daha evvel duş alırken vajiyi bol köpükle yıkıyordum bu yanlışmış vajinin ph dengesini bozup bakteri üretiyormuş o sebep olmuş olabilir.
İnsan bi kulagima fisildar sonra lafi uzatirditabii mikiyi alinca basin dondu ..sasirmadim be ya napimm cook inaniyodm ve hep diodum
eylul cikmadan bitir su isi die bitti sukurr.kuzumm senn nasill esnettinki masallah mumla butunlestin heralde bise hissetmiycennsimdide mumlra veda et mikiye saril artk niki icimde uyudum desende sasirmam
buarada sasirdim ve merak ettim mikinin ustune oturdum demisin ama sirtin donuk uuuu neyynn onu nasi yaptn ben yuzum donuk aliom sanki oyle yon bulamam gibi geliof
Cok gecms olsun canim desene ersat yolu gozuktu yinede dikkat et ilaclari ihmal etme .hsg de kolay gecr ins.hamilelikle ilgili bise sordunmu yada dr bise dedimi korun korunma gebelik dusunuyosan sunu yap gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?