- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.181
İnşAllah. Bakalım, egzersizleri yaparsam diğerini daha iyi yaparım diye düşünüyorum. Bu arada ne kadar süredir egzersiz yapıyorsun?Bence ulaşabilleceksin bende yapamam diyordum şimdi içimde bekletiyorum. hepimi z yenecek inş.
incim dün ben yazarken sen burdaydın ama yetiştiremedim mesajım bittiğinde çıkmıştın.herkes bekliyormuş zaten kimse şaşırmadı ağız tadıyla br süpriz bile yapamadım
Erşat beye gittik ilk çok kalabalıktı bekledik ama sıra cok olunca diş randevum kaçacak diye dişçiye gittik..Ordan çıkınca ben bugün muayene olcam dedim eşime a ya da b doktoru farketmez götür yeter ki cesaretlenmişken dedim..Ayşe hanıma gittik sevgi hast.daha önce de ona görünmüştm 1 kez zar sıkıntım oldugunda ona gitmiştim biliyordu vaji oldugunu da ben yapayım aleti dedim ama izin vermedi kendisi yaptı basta kasıldım sonra girince alıştım acı filan olmadı kuzum pek ilişki de nasıl hissediyorsan öyle..parmak filan sokmadı sonrasında spekulumla baktı.Enfeksiyon var ama yumurtalıkların iyi dedi..Erşat beye yönlendirdi beni Rahim filmi çektrmem için bu ilaçlar bitsin hsg çekilecek işte.Bu arada egzersizlerimi allık fırçasıyla yaptım prez. kullandım ondan olacağını sanmıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum da ama daha evvel duş alırken vajiyi bol köpükle yıkıyordum bu yanlışmış vajinin ph dengesini bozup bakteri üretiyormuş o sebep olmuş olabilir.
İnsan bi kulagima fisildar sonra lafi uzatirditabii mikiyi alinca basin dondu ..sasirmadim be ya napimm cook inaniyodm ve hep diodum
eylul cikmadan bitir su isi die bitti sukurr.kuzumm senn nasill esnettinki masallah mumla butunlestin heralde bise hissetmiycennsimdide mumlra veda et mikiye saril artk niki icimde uyudum desende sasirmam
buarada sasirdim ve merak ettim mikinin ustune oturdum demisin ama sirtin donuk uuuu neyynn onu nasi yaptn ben yuzum donuk aliom sanki oyle yon bulamam gibi geliof
Cok gecms olsun canim desene ersat yolu gozuktu yinede dikkat et ilaclari ihmal etme .hsg de kolay gecr ins.hamilelikle ilgili bise sordunmu yada dr bise dedimi korun korunma gebelik dusunuyosan sunu yap gibi..
Evet aslında dediğin gb ilk 5 le başlasam iyi olacaktı ama 1 tane mum vardı onu da hazırlamıştım. ve şuan o 7 cm lik şey içimde, ama çok zorlandım. hatta bir ara vazgectim, bana ne ya gerekirse boşanırız deyip, çıkardım. biraz sonra tekrar aldım zar zor şuan içimde ama kımıldıyamıyorum bile, ama çokta itmedim dünkü gb değil yani. bakayım ne kadar dayanacağım.
halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:
hehe alemsin inci yaadün fazla duramadım eşim de yanımdan ayrılmadı pek vaktim yoktu yani. valla benim mi mikinin mi başı döndü bilemem ısınma turu yapmadan bile giriverdi oysaki ben sadece yönünü ayarlayacaktım yüzü dönük de denedim ama aynı pozısyonu sırtımı eşime dönerek üstte yapınca hafif de belimi kırdım öyle oldu yüzün eşine dönükten daha kolay oldu sanki o:26:inciiiiiiiiiiii çıksın dolaptaki gecelikler piyuuuuuuuuuuuuu
Evet canım Erşat bey çeksin hsgni dedi..İlaçlar bitip hsgni çektirene kadar korun dedi.hatta krem fitil kullanırken ilişkiye girme dedi tahriş olmuşun daha zorlamayın dedi.Bebek işini sonra konuşuruz dedi
halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:
Erşat beye gittik ilk çok kalabalıktı bekledik ama sıra cok olunca diş randevum kaçacak diye dişçiye gittik..Ordan çıkınca ben bugün muayene olcam dedim eşime a ya da b doktoru farketmez götür yeter ki cesaretlenmişken dedim..Ayşe hanıma gittik sevgi hast.daha önce de ona görünmüştm 1 kez zar sıkıntım oldugunda ona gitmiştim biliyordu vaji oldugunu da ben yapayım aleti dedim ama izin vermedi kendisi yaptı basta kasıldım sonra girince alıştım acı filan olmadı kuzum pek ilişki de nasıl hissediyorsan öyle..parmak filan sokmadı sonrasında spekulumla baktı.Enfeksiyon var ama yumurtalıkların iyi dedi..Erşat beye yönlendirdi beni Rahim filmi çektrmem için bu ilaçlar bitsin hsg çekilecek işte.Bu arada egzersizlerimi allık fırçasıyla yaptım prez. kullandım ondan olacağını sanmıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum da ama daha evvel duş alırken vajiyi bol köpükle yıkıyordum bu yanlışmış vajinin ph dengesini bozup bakteri üretiyormuş o sebep olmuş olabilir.
gozun aydın canımm yenı sayılırım ama gırdııgmden berı umutla senı takıp edıyorum ne zaman olcak dıye darısı umut a olsunnn AMİNNNNN
MUTLULUKLAR DİLİYORUM :)))
Herkese çok teşekkürler darısı tüm vajili arkadaşlara inşallahKızlar korkacak hiç birşey yok düzenli egzersiz yaparsanız ve inanırsanız egzersizden çok daha kolay.tosladığımız o duvar vardı ya sanki yıkılmış miki kayıp geçmiş hissetmemişim okadar yani diyorum.kendimizi kastığımız için canımız acıyormuş meğer.itiraf edcek olursam çok az yanma oldu ama tamamen içerdeyken sonra o da geçti hepsi bu.haydi kızlar egzersiz başına vajili kimse kalmayacak buna inanıyorum
tebrıkler gozunaydın. en cok sevındıgım gelınlerden bırı oldun. sana bakmak ıcın gırıyordum son gunlerde resmen.
yasasın kurtuldun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım gecmıs olsun. ıltıhapa cok takılma hepımızde olabılıyor dıkkat etsek bıle. bazı kullandıgımız ılaclar bıle ıltıhap yapıyormus ya da mantar. yumurtalıklar ıyı durumda onemlı olan o. ve muayene ısını de rahat asman zaten baslı baslına cok buyuk asama.
evet kopukle sakın yıkama ıcerıye bolca su tutma oyle. temızlıyoruz sanarken hasta edıyoruz vajıyı sabun ve su ıle. tek su ıle de foş foş yıkama anlastık mı
İnşAllah. Bakalım, egzersizleri yaparsam diğerini daha iyi yaparım diye düşünüyorum. Bu arada ne kadar süredir egzersiz yapıyorsun?[/QUO
Bu hafta başladım cnm, ilk gün kalemle yaptım sonra muma geçtim. inan sende yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?