Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Atlhena çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm, dün bugun için inş. gelin oldum diyeneler olur demiştim. sen olmuşsun halaylar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

incim dün ben yazarken sen burdaydın ama yetiştiremedim mesajım bittiğinde çıkmıştın.herkes bekliyormuş zaten kimse şaşırmadı ağız tadıyla br süpriz bile yapamadım

İnsan bi kulagima fisildar sonra lafi uzatirdi tabii mikiyi alinca basin dondu ..sasirmadim be ya napimm cook inaniyodm ve hep diodum
eylul cikmadan bitir su isi die bitti sukurr.kuzumm senn nasill esnettinki masallah mumla butunlestin heralde bise hissetmiycenn simdide mumlra veda et mikiye saril artk niki icimde uyudum desende sasirmam

buarada sasirdim ve merak ettim mikinin ustune oturdum demisin ama sirtin donuk uuuu neyynn onu nasi yaptn ben yuzum donuk aliom sanki oyle yon bulamam gibi geliof

Cok gecms olsun canim desene ersat yolu gozuktu yinede dikkat et ilaclari ihmal etme .hsg de kolay gecr ins.hamilelikle ilgili bise sordunmu yada dr bise dedimi korun korunma gebelik dusunuyosan sunu yap gibi..

hehe alemsin inci yaadün fazla duramadım eşim de yanımdan ayrılmadı pek vaktim yoktu yani. valla benim mi mikinin mi başı döndü bilememısınma turu yapmadan bile giriverdi oysaki ben sadece yönünü ayarlayacaktımyüzü dönük de denedim ama aynı pozısyonu sırtımı eşime dönerek üstte yapınca hafif de belimi kırdım öyle oldu yüzün eşine dönükten daha kolay oldu sanki o:26:inciiiiiiiiiiii çıksın dolaptaki gecelikler piyuuuuuuuuuuuuu

Cok gecms olsun canim desene ersat yolu gozuktu yinede dikkat et ilaclari ihmal etme .hsg de kolay gecr ins.hamilelikle ilgili bise sordunmu yada dr bise dedimi korun korunma gebelik dusunuyosan sunu yap gibi..

Evet canım Erşat bey çeksin hsgni dedi..İlaçlar bitip hsgni çektirene kadar korun dedi.hatta krem fitil kullanırken ilişkiye girme dedi tahriş olmuşun daha zorlamayın dedi.Bebek işini sonra konuşuruz dedi

Herkese çok teşekkürler darısı tüm vajili arkadaşlara inşallahKızlar korkacak hiç birşey yok düzenli egzersiz yaparsanız ve inanırsanız egzersizden çok daha kolay.tosladığımız o duvar vardı ya sanki yıkılmış miki kayıp geçmiş hissetmemişim okadar yani diyorum.kendimizi kastığımız için canımız acıyormuş meğer.itiraf edcek olursam çok az yanma oldu ama tamamen içerdeyken sonra o da geçti hepsi bu.haydi kızlar egzersiz başına vajili kimse kalmayacak buna inanıyorum

canım süpersin süper çok hızlı ilerliyorsun 1i seni yemesin sen mikiyi yebundan sonraki denemende çok daha rahat olacaksın.nekadar bekletirsen okadar iyi bir de yapabilirsen içindeyken az az ileri geri yap,daire çizmeye çalış ve çıkartır çıkartmaz daha kalın olan aparatı yolla gitsin.derinliğinde sorun yaşıyorsan yanlış yöne itiyor olablirsin çünkü bende öyle oldu hep ilerlemediği zaman çıkartıp tekarar uğraşıyordum oluyordu

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

gozun aydın canımm yenı sayılırım ama gırdııgmden berı umutla senı takıp edıyorum ne zaman olcak dıye darısı umut a olsunnn AMİNNNNN
MUTLULUKLAR DİLİYORUM :)))

Cikar kuzmm cikarr git bugun kirmizi gecelik yatak.ortusu nevresim falan al los isiklarr veeeee senin dostun olan mumlar yak etrafa sloww da bi muzik ac kutlama yapp..hakettin sen hem kendini hem esini odullendir hadii bakimm
yehhuu biri daha yendi hadi kizlar sira sizde basta umuttt varr su yarisi bizde duzenleyelim valla ekim de baslio yarismaya katilmak isteyenler isimlerini yazsin parmakk kaldirsinn... Altheammm alisma.surecine hg.

Evet canım Erşat bey çeksin hsgni dedi..İlaçlar bitip hsgni çektirene kadar korun dedi.hatta krem fitil kullanırken ilişkiye girme dedi tahriş olmuşun daha zorlamayın dedi.Bebek işini sonra konuşuruz dedi

Himmm anladim canm cok dikkat et bi an once atlatki ayni zamanlarda bebis hayali kuralim.ben dr gittigimde vajini feminsoft die bi jel var onla yika demisti sabun sampuan orana kullanma demisti hep o jelle yikadim egz sonrasi ..

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

tebrıkler gozunaydın. en cok sevındıgım gelınlerden bırı oldun. sana bakmak ıcın gırıyordum son gunlerde resmen.

yasasın kurtuldun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım gecmıs olsun. ıltıhapa cok takılma hepımızde olabılıyor dıkkat etsek bıle. bazı kullandıgımız ılaclar bıle ıltıhap yapıyormus ya da mantar. yumurtalıklar ıyı durumda onemlı olan o. ve muayene ısını de rahat asman zaten baslı baslına cok buyuk asama.

evet kopukle sakın yıkama ıcerıye bolca su tutma oyle. temızlıyoruz sanarken hasta edıyoruz vajıyı sabun ve su ıle. tek su ıle de foş foş yıkama anlastık mı

duygularını da anlatsana althea. senın ve esın o ankı duygularını ve su ankı degısımlerı. kızlar ıcın tevsık edıcı olacaktır bence.

babetyanındı sanırım kadınım oldum guzel kadınım aferın sana demıs esı. o hepımızı cok duygulandırdı ve yenemeyenler ıcın duygularınızı da anlatmanız cok ıyı olacaktır bence

tebrıkler gozunaydın. en cok sevındıgım gelınlerden bırı oldun. sana bakmak ıcın gırıyordum son gunlerde resmen.

yasasın kurtuldun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çok teşekkür ederim canımsizler destek olmasaydınız ne egzersiz yapardım ne bişey sizlerin çok büyük emeği var allah razı olsun hepinizden

Teşekkür ederim yıkamıyorum zaten 1-2 aydır sadece su kullanıyorum.Ya o değilde hsg istedi yine , çok korkuyorum anestezi verip yapın dedim ameliyat hanemiz çok yoğun dedi başka doktora sevketti gittiğim hastanede 250 yönlendirdiğinde 160 mış fiyatı.. anestezisiz yaptıramam ben sanırım:18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…