Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım süpersin süper çok hızlı ilerliyorsun 1i seni yemesin sen mikiyi yebundan sonraki denemende çok daha rahat olacaksın.nekadar bekletirsen okadar iyi bir de yapabilirsen içindeyken az az ileri geri yap,daire çizmeye çalış ve çıkartır çıkartmaz daha kalın olan aparatı yolla gitsin.derinliğinde sorun yaşıyorsan yanlış yöne itiyor olablirsin çünkü bende öyle oldu hep ilerlemediği zaman çıkartıp tekarar uğraşıyordum oluyordu

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

gozun aydın canımm yenı sayılırım ama gırdııgmden berı umutla senı takıp edıyorum ne zaman olcak dıye darısı umut a olsunnn AMİNNNNN
MUTLULUKLAR DİLİYORUM :)))

Cikar kuzmm cikarr git bugun kirmizi gecelik yatak.ortusu nevresim falan al los isiklarr veeeee senin dostun olan mumlar yak etrafa sloww da bi muzik ac kutlama yapp..hakettin sen hem kendini hem esini odullendir hadii bakimm
yehhuu biri daha yendi hadi kizlar sira sizde basta umuttt varr su yarisi bizde duzenleyelim valla ekim de baslio yarismaya katilmak isteyenler isimlerini yazsin parmakk kaldirsinn... Altheammm alisma.surecine hg.

Evet canım Erşat bey çeksin hsgni dedi..İlaçlar bitip hsgni çektirene kadar korun dedi.hatta krem fitil kullanırken ilişkiye girme dedi tahriş olmuşun daha zorlamayın dedi.Bebek işini sonra konuşuruz dedi

Himmm anladim canm cok dikkat et bi an once atlatki ayni zamanlarda bebis hayali kuralim.ben dr gittigimde vajini feminsoft die bi jel var onla yika demisti sabun sampuan orana kullanma demisti hep o jelle yikadim egz sonrasi ..

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

tebrıkler gozunaydın. en cok sevındıgım gelınlerden bırı oldun. sana bakmak ıcın gırıyordum son gunlerde resmen.

yasasın kurtuldun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım gecmıs olsun. ıltıhapa cok takılma hepımızde olabılıyor dıkkat etsek bıle. bazı kullandıgımız ılaclar bıle ıltıhap yapıyormus ya da mantar. yumurtalıklar ıyı durumda onemlı olan o. ve muayene ısını de rahat asman zaten baslı baslına cok buyuk asama.

evet kopukle sakın yıkama ıcerıye bolca su tutma oyle. temızlıyoruz sanarken hasta edıyoruz vajıyı sabun ve su ıle. tek su ıle de foş foş yıkama anlastık mı

duygularını da anlatsana althea. senın ve esın o ankı duygularını ve su ankı degısımlerı. kızlar ıcın tevsık edıcı olacaktır bence.

babetyanındı sanırım kadınım oldum guzel kadınım aferın sana demıs esı. o hepımızı cok duygulandırdı ve yenemeyenler ıcın duygularınızı da anlatmanız cok ıyı olacaktır bence

tebrıkler gozunaydın. en cok sevındıgım gelınlerden bırı oldun. sana bakmak ıcın gırıyordum son gunlerde resmen.

yasasın kurtuldun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çok teşekkür ederim canımsizler destek olmasaydınız ne egzersiz yapardım ne bişey sizlerin çok büyük emeği var allah razı olsun hepinizden

Teşekkür ederim yıkamıyorum zaten 1-2 aydır sadece su kullanıyorum.Ya o değilde hsg istedi yine , çok korkuyorum anestezi verip yapın dedim ameliyat hanemiz çok yoğun dedi başka doktora sevketti gittiğim hastanede 250 yönlendirdiğinde 160 mış fiyatı.. anestezisiz yaptıramam ben sanırım:18::18::18::18:

Son düzenleme:

heheh canım ben anlatmasam daha iyi,biraz kütük olduğumdan kötü bir örnek olurum ben pozisyon ayarlayacaktım ne olduğunu anlayamadan miki içerdeydi zaten.tabi kaç defa sordum bilmiyorum oldu dimi? oldu mu?bak oldu dimi ama?eşim hissetmiyorum bilmem ki dedikçe kegeldeki gibi sıktım bıraktım ozaman hissetti demek ki olmuş.hani buz devrinde palamutun peşinde koşan bir hayvancık var ya palamutu bulunca nasıl gözleri parladıysa eşimin de gözler aynı oldu,hipnoz olmuş gibiydi.ben oldu mu dedikçe o çok iyi yaaaa dedi dedi durduromantızımden zıyade komedi filmi gibiydik.sonrasında muzurluklara devam etti çocuk gibi şımardı.ben size haber vermeye çalışıyorum o klavyenin tuşlarına basıyor rahat bırakmadı bir türlübeni sorarsanız ben asıl zaferimi mumlarla çalışırken kazanmışım meğer.sanki miki herzaman olan bişeymiş gibi doğal geldi belki de umduğum acıları yaşamadığım içindir.Benim eşim herzaman duygusal ve şevkatliydi,hep destek çıkıyordu,hiçbir gün beni kırmadı,hiçbir gün bana sarılmadan uyumadı.hep alnımdan ve saçlarımdan öperdi dün de öyle uyuduk ama bu defa hepisnden güzeldi, yaklaşık 5 aydır taşıdığım yük üsütmden kalktı ve ben artık onun eşi olduğumu gerçekten hissediyorum.puzzle ın en buyuk parçalarından biri tamamlandı.Diğer parçalarını da olursa çocuklarımız tamamlayacak inşallah

İncim benim koca 2 gece daha kayıplarda.pazar günü ayda 1 kere denk gelen izinimiz bu hafta denk geliyor sonunda.sen action u ozaman gör Alışma sürecide neymiş alıştık gittisen ne yarışması düzenliycen kız şatillibebek için deme yemezler ben daha küçüküm

Bak seeennn hemen bi ozguven patlamasi yasamisin kuzum sen ne alisma sureci alistik dio suna bak hele.benden once bebis yok sana once ablann yapcekk hehehe saka kuzummm saka.afferiimm sana valla sen hemen cupp alirsin artkin.

Bebek yarismasi diil egz asamasinda olanlara biz gaz vericez bir ay muhleti var ekimde baslasinlar ekim sonuna patir patir dokulsunler istiyorm onlarda kurtulsunlarrrr ilk sira umutun olmali ona 1.ligi yakistirdim gitti

Heheee mumların gücü adına, 1 mumdur 2 mumdur iyim demi bakalım sen yendin darısı benim başıma arada yapıyorum şu ileri geriyi, mumu ve bekletmeyi senden öğrendim sağol cnm benim .....

çok teşekkür ederim canımsizler destek olmasaydınız ne egzersiz yapardım ne bişey sizlerin çok büyük emeği var allah razı olsun hepinizden

canım benım burda varlıgım yoktur ama ınanın sık sık bakıp enazından dua edıyorum enazından sızlerı anlamya calısıyorum ve yenen olunca cok mutlu oluyorum. ama egzersız ve moral konusunda destek olan herkesten ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…