Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım biz daha yenemeden bizimki de nazlanmaya başladı tam hepsi giriyordu ki pısss indi

Altheamm moral bizma zamanla hepsioturacak ilk bi kac denemede olabilio ben hala gunduz egz yapmaya calisiyorm onuda halledsrsin sen.
Mikiye gelince iste buna bise diyemiorm kelin ilaci olsa misali tek cozum hadi deneyelimm kelimesini kullanmamak...

egzersızlere basladım ve bugun ilk egzersızımı yaptım bıle. umarım hersey guzel olur ben askımımutlu etmek istiyorum:)

Hadi bakalim :) en kisa zamanda yenersin Ins

Hosgeldin.. Malesef doktorada gitsen bunun tek yolu egzersiz.. Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz.. Bende burda yendim.. Terapi görüyordum cinsel terapistte ama biraktim sonradan..
Parmak ile çalismak zorunda degilsin canm arkadaslarinda dedigi gibi önce ayna al karsina.. Büyüteç kismiyla incele orani hafifçe dokun.. Sonra dogm günü mumunu peçeteyle sarip streç geçirip üstüne kayganlastirici sürüp deneyebilirsin.. yerlestir derin nefes al burnundan, sonra nefes verirken ikinarak ilerlet.. inanki hepimize ilk basta bunlar çok itici geldi ama üstesinden geldik.. yavas yavas büyüterek tamamlarsin egzersizini Ins..
Burayi takip et sürekli..

EVVeeettttt iste yarismamizin 2. Galibi 1i7beni

SON günü 11 Ekim olan yarismamizin galipleriiii ;
1. Althea
2. 1i7beni

3. ?????
Sirada kim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrrrr elinizi çabuk tutun 10 gününüz kaldi.. çok az kaldi demeyin, 2 günde bile yenebilirsiniz yeterki isteyin

Son düzenleme:

tebrık ederım gozunaydın kurtulmussun cok sevındıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))

ooooo bır gelın daha cıkmıs son uc aydır topık daha hızlı ve basarılı bence. gozunaydın tebrık ederım kurtulmussunnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyy

tebrık ederım gozunaydınnnn kurtuldunnnnnnnn bu hafta cok bereketlı bır hafta oldu yaaaaaaaa

kızlar bizim miki gece gündüz ayaktaydı.neden böyle oldu anlayamadım.bir de biz birbirimize bakınca gülme kırizine girdik belki de ondan konsantre olamamışızdır.bizimki belim ağrıyor o havada değilim dedi ama pek inanmadım bizim mikiyi bildiğim için.bakalım zaten mikinin keyfi bilir benim mumlarım var hııııııhhhhh dedim kocama hala nasıl sağ kaldım bilemiyorum

Althea kıs bizim mikide öyleydi, ben istedim hani yapmışken yapayımda iyice açılsın diye yok, bu seferde miki kendini naza çekiyo, valla bi daha yapamazsm mikinin yüzünden

ben neden parmak disinda bisey alamiyorum icime ya...iki parmagin bir bogumunu aldim daha fazlasi aciyor
bende biseyler alip bekleteyim acilsin diyorum olmuyor

Canım benim çok tebrik ederim...Darısı bu illeti yaşayan tüm kadınların başına...Eylül uğurlu geldi bir çok arkadaşa...Ekimden de aynı performansı bekliyoruz...:124::128:

Bir de sen neler yapmıştın, egzersizde hangi aşamadaydın, pozisyon vs...her konuda ayrıntı bekliyoruz ona göre

Son düzenleme:
Althea kıs bizim mikide öyleydi, ben istedim hani yapmışken yapayımda iyice açılsın diye yok, bu seferde miki kendini naza çekiyo, valla bi daha yapamazsm mikinin yüzünden
uygun ortam hazırlmak ne zormuş arkdaş.yok sen regl olmayacaksın da,miki formunda olacak da,kukinin canı isteyecek de,ev müsait olacak da falan da filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…