- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.541
kıızzzlarrrr şimdi de bizim miki nazlanıyor 3.denemeyi yapamadık:44:gerçi bugun temizlik yaptık belim ağrıyor dedi bizim paşa ama inşallah geçicidir.kukinin gönlünü aldık derken mikiden de olmayalım da
egzersızlere basladım ve bugun ilk egzersızımı yaptım bıle. umarım hersey guzel olur ben askımımutlu etmek istiyorum:)
kızlaaar bana da yardımcı olun bu işin parmak egzersizinden başka yolu yok mu??doktorda bunları mı öneriyor?
3 aydır bekliyoruz eğer 2 hafta daha olmazsa doktor yolu gözükecek gibi bize gerçi eşim pek taraftar değil gitmeye ben kendimde çok büyük bi yük hissediyorum parmağımı sokma fikri bile beni ürkütüyor ne yapacağım
Tebriklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Ben kısaca anlatayım nasıl olduğunu,
Ben dün annemde kalmıştım evde yoktum, dün egzersizde yapmamıştım, ama denemek istiyordum açıkçası, kendime pek güvenmesemde. Neyse eve geldim. benimki özlemiş beni tabi,sonra biraz konustuk falan ben duşa giricem dedi. tamam dedim. sen de gel dedi. yok dedim.
neyse sırtını keselemek için girdim. baktım rahat durmuyo, tamam dedim çıkınca deneyelim.
Ama olmazsa yapamazsam sen istedin dedim.
bu çıktı, ben bekle dedim, jel yoktu zeytinyağı peçeteye döküp krem işlevi yapsın diye sürdüm, geldim bu sefer yine bekle ayna almam lazım dedi, oda isteğim kaçtı falan dedi. ben yok dedim yapıcam bu sefer neyse ayna aldım geldim. (ilk kez üstte) yavaş yavaş ayna karşısında denedim. ilk biraz girişte tırstım anaaa sonra bi baktım girmiş. aynada elimde anaaa girmiş dedim. oda evet hissediyorm dedi. Hadi git gel yap dedi. ayaklarım ağrıyordu, yapamadım.
Sonra hemen altta denedim ama pref.. yoktu diye işi tamamlayamadık, ama git gelide yaptı. Kızlarrrr o kadar mutluyum ki. Şimdide korkum acaba tekrar yapabilir miyim.
Size tavsiyem kesinlikle egzersizlere devam edin, bide kendinize güvenin. Ben egzersiz sırasında olumsuz olsamda burda hep yapıcaz edicez dedim ve yaptım. İnanın sizde yapacaksınz. Bazen egsersizlerde olumsuz olsanızda sonra tekrar deneyin. 1 gün olup diğer gün olmuyorsa tekrar deneyin. Oluyordu. Ben bide Althenada öğrendiğim gibi hep içimde beklettim 2-3 saat etkisi çok olllldu diye düşünüyorum onun. Onun için ayrıca tşkrer Atlhena
Benim yapmamda emeği gecen herkeseeee çok çokk tşkrler..Allahım herkesi kurtarsın bu dertten.
Bende eylül geliniyim artıkkkkk yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Bu arada uzun oldu kusura bakmayın )
tebrikler canım gözunaydın
Tekrar tebrk ederim canm.. Bu soruyu baslarda bizde sorduk hep.. tekrar yapabilcekmiyim acaba bi tesadüfmüydü KOCAMAN harflerle; HAYIRRRRR DEGIL
Yapabilirsin tabiki.. Sen yendin 1kere yaptin artik
yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)
arkadaşlar bir senelik evliyim sizlerin sayesinde okuyup okuyup iki haftadır egzersiz yapıyordum. Allah a şükür bugün başardım hepinizden Allah razı olsun... kocaman öpüyorum hepinizi...:))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...
2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar bizim miki gece gündüz ayaktaydı.neden böyle oldu anlayamadım.bir de biz birbirimize bakınca gülme kırizine girdik belki de ondan konsantre olamamışızdır.bizimki belim ağrıyor o havada değilim dedi ama pek inanmadım bizim mikiyi bildiğim için.bakalım zaten mikinin keyfi bilir benim mumlarım var hııııııhhhhh dedim kocama hala nasıl sağ kaldım bilemiyorum
EVVeeettttt iste yarismamizin 2. Galibi 1i7beni
SON günü 11 Ekim olan yarismamizin galipleriiii;
1. Althea
2. 1i7beni
3. ?????
Sirada kim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrrrr elinizi çabuk tutun 10 gününüz kaldi.. çok az kaldi demeyin, 2 günde bile yenebilirsinizyeterki isteyin
tebrık ederım gozunaydınnnn kurtuldunnnnnnnn bu hafta cok bereketlı bır hafta oldu yaaaaaaaa
Tebriklerrrrrr yapacagina inaniyordm en.kisa surede ama bukadari superrrr
:92: :92: :92:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...
2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
uygun ortam hazırlmak ne zormuş arkdaş.yok sen regl olmayacaksın da,miki formunda olacak da,kukinin canı isteyecek de,ev müsait olacak da falan da filanAlthea kıs bizim mikide öyleydi, ben istedim hani yapmışken yapayımda iyice açılsın diye yok, bu seferde miki kendini naza çekiyo, valla bi daha yapamazsm mikinin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?