- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.861
artık foruma yazmıcam defalarca yazdım kimse yardım etmedi hatta cewap weren dahi olmadı çok kırıldım herkese herşeye neyse ALLAH HERKESE KOLAYLIK WERSİN
esra merhaba.. hoşgeldin.. umutsuzluk yok burada.. hepimiz senin gibi ağlayarak başladık.. defalarca olmuyor yapamıyorum diye kalktık yataktan.. ama hepimiz atlattık.. sende bunu başarabilirsin kendine inan.. sana yazılan mesajları sayfaları takip ederek görebilirsin..eğer burayı takip edersen yenmen daha çabuk olur.. bu işin çözümü arkadaşlarında dediği gibi egzersiz..şu an egzersiz fikrine hazır değilsen önce ayna da vaji.yi incele.. ıkındığın zaman oranın açıldığını göreceksin.. sonra adım adım parmakla ya da mumla, ya da kulak çubuğuyla egzersize başlayabilirsin.. takıldığın her aşamayı sor herkes yardımcı olmaya çalışır.. ilk adımı bugün attın.. burayı buldun.. devamı gelecek
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
Cnmmmmmmm superrrrrrrrr su an sana nasil imrendimmmmmmmm yaaaaaa lütfen benim yanımda olllll bende yenmeyi istiyorummmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnn
Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.
Demem odur ki ;
* EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
* KORKMUYORUM - BAŞARACAĞIM
* BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM BUNU BAŞARABİLİRİM
* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...
LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
11 EKİM 4. GÜN (BUGÜNÜ ERTESİ GÜNE BAĞLAYAN GECE BEN DE BAŞARDIM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MUTLU SON
Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.
Demem odur ki ;
* EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
* KORKMUYORUM - BAŞARACAĞIM
* BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM BUNU BAŞARABİLİRİM
* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...
LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
egel egzersizini tam olarak nasıl yaptın.bide hangi poziyonda pe...s aldın içine ve sen mi aldın elinle eşin mi
vayyy beeee ben de mi burada yenenler arasına katılacaktım ben de mi yenemeyenlere destek olacaktım hey gidi günler heyyyyyyy
darısı başımıza canım benim :)
Vayyy beeee ben de mi burada yenenler arasına katılacaktım ben de mi yenemeyenlere destek olacaktım hey gidi günler heyyyyyyy
Canımmm Allah razı olsunn üşenmeden paylaşmışsınn...bende gece sen mutlu haberi paylaşınca ilk girdiğin günden bugüne okudum yazılarını bugünü bekleyemedim bileee(egzersizlerede bukadar üşenmesem çokk ii olur benim için :)))Ama süpersin azimm ve kararlılıkla oluyo demekkiii...bende yapamadım bi aparatı çok hayal kırıklığı olmuştu demekki herkes bi yaptığını sonra yapamayabiliyo ve sonra tekrar deniyoo...teşekkür ederim her konuda aynı şeyleri yaşayan birilerinin varlığı daha da rahatlatıyo bizim serüvende olanları...Ne mutlu sana bu başarıları gözlerim yaşlı mutluluktan dört köşe kendim başarmış gibi seviniyorum...bu nasıl bi duygudur hiç tanımadığın birine kendi canından gibi seviniyo insann.....GÜZELLL ŞEYLER BUNLARRR...Tekrar TEBRİKLER...MUTLULUKLARINIZ KAT KAT FAZLA ARTARAK BİR ÖMÜR DAİM OLSUNNN İNŞAALLAHHHHHHHH:)))
çok teşekkür ederim anlattığın için yoruldun tek tek bularak.tabi sen şimdi mutlusun,mutlu olduğun için bişey gözüne gelmez için kıpır kıpır.anlattığın herşey bana uyuyor,bende anasınıfı öğretmeniyim gündüz çok yoruluyorum akşam hiçbişey yapamıyorum anca hafta sonu ,bu yüzdende adapte olamıyorum.15 aylık evliyim.bir iki haftadır parmak egzersizinden eş denemesine ve aparata geçemiyorum,nasıl oluyoda o kadar kalın ve uzun şeyi içinize alabiliyosunuz
Canım inan ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bunlar nasıl parmak sokuyor yaaaa, nasıl aparat alıyorlar mümkün değil yapamam diyordum. Gerçekten azmettim, denedim ve oldu. 4 gün diyorum ama aslında eşimle 3. gün deneseydik 3. günde yenecektim biliyorum. Sizlere yardımcı olsun yeterki... Neler çektiğinizi biliyorum çünkü... Uykundan feragat edeceksin, mutlaka mutlaka her akşam denemeye çalışacaksın. İnan başka yolu yok. Azmetmek zorundasın... Azmedince oluyor gerçekten
Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım
pe.....s denemesi yaparken önce eğzersiz yapıp sonramı denemeye geçiyosunuz yoksa ön seviş.. den sonra gşrmesinimi bekliyosunuz
Neeeeee usenmesiiiii cadiiii bı çırpıda okudummm hepsini birbucuk yıllık evliyimmmm kendi hayatımı okudum tek fark sen araştırma egzersiz yapmissin ben hiç yapmadım yapamadım imkansız gibi geliyo hatta yazdıklarını okurken gıpta ettim..imrendimmmm..bu arada geçenlerde esimin olayını anlatmıştım sana o gece ağladım ufak bı tartıştık uyudum;( dün süperdi birlikte yemeğe çıktık cok keyifli vakit geçirdik esim özürler diledi eve geldik zaptedemedim ama yarın denemek icin izin istedim çünkü hiç hazır değildim bugün denicezzzz kendimi hazırlamaya calisiyorummmmmmmm yardımmmm etti rahatlamaya cok ihtiyacım varrrrr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?