- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.881
bu kegel egzersizi,idrar yapılırken durdurulmasımı açıkça
esra1645 .!.:arkadaşlar ben daha bugün ilk defa denicem bu aparat dediğiniz ne.. mum derken yanlızca mumla mı yapıyosunuz yoksa mumu bişeye mi sarıyosunuz anlamadım.. lütfen yardım edin
artık foruma yazmıcam defalarca yazdım kimse yardım etmedi hatta cewap weren dahi olmadı çok kırıldım herkese herşeye neyse ALLAH HERKESE KOLAYLIK WERSİN
lütfen kimse alınıp kırılıp forumu terk etmesin çünkü bu kendinize zarar.. sorular arada gözden kaçıyor olabilir.. gerekirse bir kaç defa yazın..gün içerisinde yazdığınızda cevap hemen gelmeyebilir.. bir çok arkadaşımız akşamları tek tek okuyup cevap vermeye çalışıyor.. yani soruyu yazdığınız an cevap gelmemiş olabilir..ama daha sonra cevap verenler olacaktır.. aslında bende benzer bir konudan muzdaripim..soru soruluyor fakat cevaplar pek takip edilmiyor.. karşılıklı anlayış gerekli sanırım..
Canım ben araştırmadım, sadece burada yazılanları okudum ve yenen arkadaşlara egzersizlerle ilgili sorular sordum. Egzersiz yapmadan başarmak çok zor oluyor inşallah siz yaparsınızEşinle aranızın düzelmesine de çok sevindim , Allah mutluluğunuzu arttırsın İstersen söylediğim pozisyonda dene, ama başarılı olamazsan umutsuzluğa kapılma, bak ben önceleri nasıl umutsuzmuşum, şimdi size başarı hikayemi anlatıyorum, inan sende yenince anlatacaksın yenemeyenlere Eşinin üzerindeyken ona sırtını dönüp kendin yönlendirmeye çalış p...si ben öyle başardım ilk denemeyi O gelmeden hiç olmazsa parmak egzersizi yapabilsen harika olur
Üstüne tersimi oturimmmmmmm ;((((( yaaaaaa gözümü kapasam acsam bitmiş olsaaaa allahım yardımcımız olsun insallahhhhh
Cnm benim birde suan diyorum hadi dene egzersizi ama sonra canım acır aksamda hiçbişe yapamam diye cok korkuyorum ama sana soz veriyorum bugün eşimle denedikten sonra yarın mutlaka denicem mutlaka parmağı denicem ama lütfen hep burda olun bize yardım edin destek olun lütfen
Bana kimin önerdiğini hatırlamıyorum ama yenenlerden biri de ters oturmuştu... Canım elimden geldiğnce burada olmaya çalışacağım. Canım yanarsa diye düşünmeyeceksin. Bu düşünceden sıyrılman lazım.Ben bu düşünceden sıyrıldığım zaman başardım
Tm bugün denedikten sonra (inşallah olurr) yarın mutlaka yapicam
merhaba kızlar:80:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti,artık sanırsam tam olarak normale döndük şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin ,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,
merhaba kızlar:80:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti,artık sanırsam tam olarak normale döndük şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin ,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,
ohhh ohhh ne güzel darısı bizeBugün 2. deneme olacak :26:
Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordumSorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)
Evet dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?