Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bebek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canımmm azmet ve egzersizlere başla lütfen lütfen lütfennnnnnnn

ARKADAŞLAR ARADA KAYBOLUR BELKİ, GEÇMİŞ SAYFALARI ZİYARET EDEMEYENLER OLURSA DİYE MESAJIMI TEKRAR YAZIYORUM...

Herkese tekrar merhaba.

Arkadaşlar ben 4 gün egzersiz yaptım. Hatta 3. günün sonunda eşimin başı ağrımasaydı 3 gün egzersiz yapıp yenmiş olacaktım. Bir gün gecikmesinin sebebi de 3. gün deneyememiş olmam

Yeni başlayacaklar, cesaret edemeyenler, yarıda bırakanlar lütfen kendinize güvenin, inat edin, başaracağınıza inanın. "Başaramıyorum" "Yapamıyorum" "Korkuyorum" kelimelerini silin zihninizden. Gerçekten "başaracağım, yeneceğim" kelimelerini zihninize yerleştirdiğinizde her şey yavaş yavaş geliyor inanın bana.

1 yıllık evliyim. Evliliğimin 19. gününde bu topiğe girdim ve şunları yazdım;

(Sizler için üşenmeden geçmişe dönüp yazdıklarımı buluyorum ki benim için çok zor oldu , kıymetinizi bilin )

Çok sağol canım, vakit buldukça deneyeceğim. Gün içinde sürekli kegel yapıyorum, fazlası zarar değildir umarım

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012 YANİ BU AY

Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum:26: biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni :26: puf!:26:

Ben parmaktan başka bir şey sokma kısmında çok çekiniyorum, parmak sokunca en azından içeriyi hissedebiliyorum, ama kulak çöpü falan diyince çok kasıyorum kendimi oyyy kastım gene

İşte benim hatam burada... Bir-iki gün egzersiz yaptım, sonra mantar oldum, sonra 2,5 ay yatılı misafir geldi, sonra soğudum bir daha da egzersiz yapmadım, egzersizsiz deniyoruz onda da başarılı olamıyoruz tabi...

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8 EKİM 1. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

10 EKİM 3. GÜN

Son düzenleme:

CANIM GERÇEKTEN OKURKEN KENDİMİ GÖRDÜM 12 AYLIK EVLİYİM AYNILARINI YAŞADIM VE ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUN EGZERSİZ YAPIYORUM HATTAN DÜN AKŞAM MUMDAN 12 CM LİK APARATLA ÇALIŞTIM VE DÜN ÇOK GERGİN OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ZORLANDIM AMA BAŞARDIM. BENDE BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA NE ŞEKİLDE DAHA KOLAY OLUYOR NASIL YATMALIYIZ BUNLARIDA PAYLAŞ. ACI YANMA OLDUMU GİTGEL YAPABİLDİNİZMİ ? ....[/QUOTE]

arkadaşlar ben daha bugün ilk defa denicem bu aparat dediğiniz ne.. mum derken yanlızca mumla mı yapıyosunuz yoksa mumu bişeye mi sarıyosunuz anlamadım.. lütfen yardım edin

esra1645 .!.:
arkadaşlar ben daha bugün ilk defa denicem bu aparat dediğiniz ne.. mum derken yanlızca mumla mı yapıyosunuz yoksa mumu bişeye mi sarıyosunuz anlamadım.. lütfen yardım edin

Canım ben kulak çubuğunu aldım, 3-4 kat peçeteye sardım, sonra bir de 2 kata kağıt havluya sardım, sonra streç film ile sardım, sonra da ameliyat eldivenlerinin orta parmak kısmına yerleştirip, eldiveni bağladım, yıkadım jelledim ve denedim oldu Kalınlığını sen ayarlayacaksın

Son düzenleme:
artık foruma yazmıcam defalarca yazdım kimse yardım etmedi hatta cewap weren dahi olmadı çok kırıldım herkese herşeye neyse ALLAH HERKESE KOLAYLIK WERSİN

lütfen kimse alınıp kırılıp forumu terk etmesin çünkü bu kendinize zarar.. sorular arada gözden kaçıyor olabilir.. gerekirse bir kaç defa yazın..gün içerisinde yazdığınızda cevap hemen gelmeyebilir.. bir çok arkadaşımız akşamları tek tek okuyup cevap vermeye çalışıyor.. yani soruyu yazdığınız an cevap gelmemiş olabilir..ama daha sonra cevap verenler olacaktır.. aslında bende benzer bir konudan muzdaripim..soru soruluyor fakat cevaplar pek takip edilmiyor.. karşılıklı anlayış gerekli sanırım..

Ben de bu konudan çok muzdarip olmuştum. Geçmişe dönük takip bazen yapılıyor sorular cevaplanıyor bazen çok fazla şey yazılıdığından gözden kaçabiliyor. :26:

Üstüne tersimi oturimmmmmmm ;((((( yaaaaaa gözümü kapasam acsam bitmiş olsaaaa allahım yardımcımız olsun insallahhhhh

Üstüne tersimi oturimmmmmmm ;((((( yaaaaaa gözümü kapasam acsam bitmiş olsaaaa allahım yardımcımız olsun insallahhhhh

Cnm benim birde suan diyorum hadi dene egzersizi ama sonra canım acır aksamda hiçbişe yapamam diye cok korkuyorum ama sana soz veriyorum bugün eşimle denedikten sonra yarın mutlaka denicem mutlaka parmağı denicem ama lütfen hep burda olun bize yardım edin destek olun lütfen

Bana kimin önerdiğini hatırlamıyorum ama yenenlerden biri de ters oturmuştu... Canım elimden geldiğnce burada olmaya çalışacağım. Canım yanarsa diye düşünmeyeceksin. Bu düşünceden sıyrılman lazım. Ben bu düşünceden sıyrıldığım zaman başardım

Tm bugün denedikten sonra (inşallah olurr) yarın mutlaka yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…