- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.901
merhaba kızlar:80:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti,artık sanırsam tam olarak normale döndük şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin ,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,
merhaba kızlar:80:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti,artık sanırsam tam olarak normale döndük şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin ,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,
ohhh ohhh ne güzel darısı bizeBugün 2. deneme olacak :26:
Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordumSorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)
Evet dün
Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordumSorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)
oooooo aferin sanaaa cnm süpersinnno zman halay zmanı gelmişş hadi bakalım geç yanıma
yeni gelinimiz cadikedi yuppii:123:
Ayyyy ne güzellllAynı gün çözmüşüz Tebrik ederim canım seni de
Ben de seni tebrik ederim :):):) Darısı diğerlerinin başına İNŞALLAHHH:)
Ben hala inanamıyorumEşime sürekli şimdi sen benim içimde misin? Oldu mu yani? Başardık mı sonunda? Ben şimdi senin tam anlamıyla karın mıyımmm yupppiiiii deyip duruyordum
ben de çok sormuştum oldu oldu mu diye yüz kere sordum gün boyunca hattagerçekten inanmak zor oluyor başta çünkü zor olacağını düşündüğümüz için kolaylığını görünce bilinç kabullenemiyor,aslında çok kolaymışş hem de egzerszilerden çoook dahah kolayy yapınca anlıyoruz işte sonra da havalara uçuyoruz
sizlerle gurur duyuyoruzz....:))tebrik ederim senide...sende aynı şekildemi yendin..ne kadar sürdü paylaşabilirmisin.
Sela yardım ett;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?