Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben santim falan ölçmedim arkadaşlar, eş işaret parmağı ilk boğum hesabındayım. :)) bu 10 santimler falan da ne ola ki :SS

merhaba..yarısından sonra bir şey kalmamış aslında.. tam orada bir yere takılıyor gibi oluyor ya ordan sonra yön popoya doğru eğimli olacak.. eğer altta deniyorsan poponu biraz havaya kaldır.. böylece yönü ayarlamış olursun.. yenmeye çok yakınsın:)

teşekkür ederim:)).evet bıyere takılıyo sankı yer kalmamıs gıbı gelıyo ve cok acıyo .ben ustte denıyorum alttayken olmuyo cunku.cok ıtıyorum .cok mutlu oldum suandaa.sankı olmamıs gıbı gelıyo bana kanama olmasına rağmen ..:)))

Canım üstteyken eşine sırtını dön bir de öyle dene, ben öyle başardım

üstte aslında daha kolay oluyor, yönü tam denk geliyor.. takıldığı yerde derin nefes al ve nefes verirken ilerlet.. ya da ıkın, ıkınınca daha kolay oluyor..jelin var mı, bol jel kullan

ıkınınca aparatlar gırıyo evet bılıyorum ama o an stresle ıkınmayı falan unutuyorum.jel var ama cok fazla surmuyoruz.bıdahakıne cok surelım.birde benım bugun kanamam oldu bıkac gun beklemek gerekırmı acaba ..

işte bir kaçak daha!!! tekrar hoşgeldin. neden kaçtın ki??? şimdiye yenmiş de alışmıştın bile. bu iş duayla olmaz, oturup egzersiz yapacaksın. sen çabalamazsan allah sana neden yardım etsin ki??? armut piş ağzıma düş yok, emek olmadan yemek olmaz. geriledim diye de canını sıkıp ertelemeye devam etme. asıl, ertelediğin zaman geriliyorsun. bak 2 ayın boşa geçmiş, daha kaç ay kaybedeceksin? değer mi?? yendiğin zaman boşa geçirdiğin bu 2 aya çok yanacaksın. lütfen erteleme hergün 10dk. da olsa egzersizi yap ilerle. bak 4 günde yendi cadıkedi, onu örnek al, hırs yap kurtul artık bu beladan. her şey senin elinde, eşine gözlerin dolarak değil gözlerinin içi gülerek bak. sen çabala, herkes yardımcı olur sana burda. hadi bakalım, üşenmeyi bırak

ay ben seni unutmuşum!!! ama şu yazdığını unutmamıştım "çevremden saklamıyorum, hastalık bu arkadaş"!!! hayran kalmıştım, valla helal olsun, bu ne özgüven diye imrenmiştim. tam da aynı zamanlar foruma girmişiz sanırım, benim üyelik ne zamandı hatırlamıyorum ama senin bu yazdığını çok iyi hatırlıyorum sana özelden bişe sorucam, bakarsın.

hay eline sağlık!!! soru soruyorum cevap verilmiyor deneceğine, sordukları sorunun takibini yapmıyor arkadaşlar. sonra da küsüp gitmeler... kime zararı var ki bunun? herkes kendine ediyor... egzersiz yapmayan kendi ömründen çalar.

tebrikleeeeeeeeer gizli takipçimiz!!! gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…