- 4 Ekim 2012
- 16.788
- 33.243
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.921
mrb arkadaşlar.ben burayı 1 aydır falan takıp edıyorum ama ilk defa yazıyorum.3aylık evlıyım ve burada yazılanları yapmaya calısıyorum.adetım yenı bıtmıstı ve denemek ıstedım ben.p...sın yarısını aldım kanama oldu.hepsını alamadım.acıdı ve kastım kendımı .bundan sonra ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz ..
arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz
teşekkür ederim:)).evet bıyere takılıyo sankı yer kalmamıs gıbı gelıyo ve cok acıyo .ben ustte denıyorum alttayken olmuyo cunku.cok ıtıyorum .cok mutlu oldum suandaa.sankı olmamıs gıbı gelıyo bana kanama olmasına rağmen ..:)))
teşekkür ederim:)).evet bıyere takılıyo sankı yer kalmamıs gıbı gelıyo ve cok acıyo .ben ustte denıyorum alttayken olmuyo cunku.cok ıtıyorum .cok mutlu oldum suandaa.sankı olmamıs gıbı gelıyo bana kanama olmasına rağmen ..:)))
hersey senın sayendeeeee
12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda
kimse kalmamış ama ben yine de yazıp rahatlayayım:)
eşim çok anlayışlı bu konuda ama artık o da bunaldı..13 ay oldu evleneli..
hep bişeyler eksik..hiçbirşeydeb zevk almıyorum.yeme, içme, gezme hiçbirşey istemiyorum çevremdekilerle bile zoraki konuşuyorum. aklımda hep bu konu var.bunalımlardayım
eşimi çoooook seviyorum onun gözlerine baktığımda hep içim doluyor ağlamaklı oluyorum. artık onu mutlu etmek istiyorum..bunu aşabilirim çalışayım başaracağım diyorum ama sadece düşüncede kalıyor yine erteliyorum
neyse..
lütfeeen dua edin arkadaşlar. bitsin bu işkence....Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar 9.5 cm le yaptı şimdi:)))
Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım
afferin kız sana, yaman muhabirtebrik ediyorum, gözünaydın
Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel tavsiyenize ihtiyaç var????
Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel tavsiyenize ihtiyaç var????
lütfen kimse alınıp kırılıp forumu terk etmesin çünkü bu kendinize zarar.. sorular arada gözden kaçıyor olabilir.. gerekirse bir kaç defa yazın..gün içerisinde yazdığınızda cevap hemen gelmeyebilir.. bir çok arkadaşımız akşamları tek tek okuyup cevap vermeye çalışıyor.. yani soruyu yazdığınız an cevap gelmemiş olabilir..ama daha sonra cevap verenler olacaktır.. aslında bende benzer bir konudan muzdaripim..soru soruluyor fakat cevaplar pek takip edilmiyor.. karşılıklı anlayış gerekli sanırım..
Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordumSorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?