Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar topiğinizi arada bir okuyorum. bende evliliğin 5-6 ayına kadar bu sorunu yaşadım pes etmeyin. acele de etmeyin. inanın kafanıza takmadığınız an kendiliğinden oluyor. ben bir gece başardım ama nasıl oldu anlamadım bile. oturur pozisyonda denemenizi öneririm daha kolay oluyor

Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....

Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....

Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))

kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.

canım çok teşekkür ederimm...sana şunu söyliyimm benim serüvenim 8 günlük....ve bunun 3 gününü çıkarın çünkü egzersiz yapamadımm...geriye kaldı 5 günn....7santime iki günde cesaretim olduğu sürece kalınlaştırarak geldimm ve bu gece 7 cmden de fazla kalınlaştırarak denedim 10 cm i aldım onu alınca iyice cesaretlendim ve eşime deneyelim dedimm hemen denedik azar azar derken aldım içime ..inanamadım bi daha denedim gene oldu ve şunu söyliyeyimmm aparatlardan dahada kolay p....s...

Sen 10.5 cm aldıysan önce bu aparatı içinde beklet ve cesaretlen hemen p...s dene..emin ol başarırsınn ve dahada kolay bi şekilde...yanma çok az yani aparat denerken olan şey...çıkma kal üstünde eşinin((ben üstte denedim oldu))yavaş yavaş p...s e popoya doğru yön vererek dene...ben yaptım yaaaa herkes yapar...hepinize kolay gelsin...inşaallahh yenmeyen kalmazzz....

tebrikler =) oh kurtuldun.

Ben bu konuda çok sabırlı olamıyorum hemen midem bulanıyor bırakıyorum ağlıyorum en fazla 1 saat yaptığım olmuştu ama genelde yarım saati geçmiyor öyle 3 saat falan hiç yapmadım demek ki daha uzun süre yapmak gerekiyor öyle mi, bundan sonra daha sabırlı olucam ne kadar midem bulansa da . Bir de her egzersizde bir önceki aparatı deniyoruz ya ondan sonra diğerine geçiyoruz sonra da ben yoruluyorum daha sonrakine geçemiyorum o yüzden yerimde sayıyorum.

bi dakka başka sorularım da var :)) kulak çöpünün tamamını aldım sayılır. parmak ucum kadar bir yeri kaldı sokmadığım. daha uzun bir cisme korkuyorum kızlığımı bozar diye. boyu ne olmalı bu aparatın?????? kendime zarar vermek istemiyorum eşim kendisi yapmak isteyebilir sonuçta :)))
bi de bu egzersizleri ne kadar sürdüreyim??? 3 saat falan diyenler var, nasıl zaman geçiriyorsunuz bu üç saatte :)) oraya sokup orda tutup kasıp bırakacak mıyım? egzersizde yapmam gerekenler tam olarak neler???

Vuhuuuuuu çok sevindim canımmmmmmm Ben yenince kendim yenmiş gibi sevindim yazdıklarında garip geliyordu ama hakikaten öyle oluyormuş ben yenmiş gibi sevindim yahu Bak inat edip devam edince yeniliyormuş Haydi kızlarrrr EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.

Canım yenmene çok az kalmış. Baktın kalınlaştırdığın aparatı yerleştirebiliyorsun, sana tavsiyem tekrar kalınlaştır ve onu dene. Ben öyle yaptım. Bir gün içinde bir öncekinin 2 katı aparatı yerleştirmiştim. Zaten aparatlar kalınlaşınca ve o kadar kalın aparatların girdiğini görünce kendini hazır hissediyorsun

Canım ben 4 günde yendim ve tuttuğum en fazla 40 dk falandır o kadar bile olduğunu sanmıyorum. Ben bi öncekinden başlamadım ertesi gün, direk kaldığım yerden devam ettim. İlkinde başaramadıysam inat ettim çıkardım tekrar tekrar yön değiştirerek denedim ve başardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…