- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.061
kızlar yeni ekim geliniyimmmmmmmm oldu bu işşşşşşşşş :)
Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....
Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....
Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))
mrb arkadaşlar kuzenimde bu sorunu 2 yıldır yaşıyor. 2 hafta önce kayınvalidesi öğrendi ve o melek kaynana gitti( kuzenime demediği söz kalmamış kız çok daha kötü oldu. zaten bu dertten psikolojisi bozlmuştu iyice depresyona girdi. sizler kayınvalidenize nasıl söylediniz onlar ne tepki verdi.herkesmi aynı tepkiyi verirdi yoksa bizimkisi mi abarttı
İnşallah ben de bumuymuş gerçekten derim ama birkaç ay daha sürecek sanırım, yarım cm kalınlaştırarak yapıyorum ama hergün kalınlaştırmıyorum haftada 1 yarım cm falan kalınlaşıyor kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ben bu korkaklıkla ne yapıcam bilmiyorum canım çok tatlı eşim de bugüne kadar hiç destek olmadı O destekleseydi belki de yenerdik şimdiye kadar.
ben size ankarada hera klinik i öneririm bende aynı sorunu
15 ay yaşadım.3 günde sorunumdan kurtuldum çok güvenilir insanlar internettende araştıra bilirsiniz..SÜLEYMAN ESERDAĞ doktorun ismi ben geçen 17 eylülde gittim 19 eylülde sorunumdan kurtuldum rahatsızlığın derecesine göre egzersiz programı uyguluyolar bana orta derecede demişti çok kötü durumdaydım oraya gittiğimde inanın %100 garanti veriyolar tedavi olamasam ben olamazdım..
benim ki de başlarda öyleydi. zamanla bunun bir rahatsızlık olduğunu kasıtlı yapmadığımı anladı. netten okudum bu rahatsızlığı nedenlerini,belirtilerini başlarda dinlemedi bile. erkekler öyle,bir şeyi dinlemeleri anlamaları için 5-10 kere tekrar lazım.inan psikoloğa gittim parmak egzersizi diyince daha da gitmedim. eşim denemek istediğinde hep bağırdım.bacak açamamalar,titremeler. kasmalar,çığlıklar,ağlamalar,küsmeler,itmeler... olay sadece egzersize başlamakta ve pes etmemekte. ben sana inanıyorum canım. 1 hafta kalınlaştırmak için çok uzun bir süre. bunu azalt öncelikle. 2 günde bir yarım cm yeter bence sana.ama yapmadan kalma başından. 3 saat uğraştığı bilirim ben
Arkadaşlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr canlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr artık vajinismusu yenen bişi daha vaaaaaaaaaaaaaaarrrr.......berayyy cadı kediiiiiiiiiiii herkesssssssssssssssssssss teşekkürler........bu nasıl bi psikoloji ağlamak la gülmek bi andamı yaşanırrrrr:))))inanamadım bi dahada denedim üstüneee....
Artık bende burda birilerinin mutluluğa ulaşması için varımmmmmmmmmmmm...........halay çekemiyorum ben burdannn kendimi ve fikir verenleriii hepimizi kutluyorummm....
Koççuuuuuuuuummmmmmmmm berayyycımmmmm ekim gelini olucam demiştim oldum gitiiii 14.10.1012 ve bennn vajinismusa çelme taktımm veee yendimmmmmmmmmmmmmmm....saat 02 52 ama olsun ben bu saatlerde birileri bi ipucu yazdımı die beklerdim pc başındaaa....
şimdiii mutluluğumu başarımı paylaşıyorum sizlerle....:))))
Ben bu konuda çok sabırlı olamıyorum hemen midem bulanıyor bırakıyorum ağlıyorum en fazla 1 saat yaptığım olmuştu ama genelde yarım saati geçmiyor öyle 3 saat falan hiç yapmadım demek ki daha uzun süre yapmak gerekiyor öyle mi, bundan sonra daha sabırlı olucam ne kadar midem bulansa da . Bir de her egzersizde bir önceki aparatı deniyoruz ya ondan sonra diğerine geçiyoruz sonra da ben yoruluyorum daha sonrakine geçemiyorum o yüzden yerimde sayıyorum.
canımmm tebrik ederimmm....aynı zamanlarda başardık bu şeyii.....inşaallah herşey güzel olacak:))...
canımmm tebrik ederimmm....aynı zamanlarda başardık bu şeyii.....inşaallah herşey güzel olacak:))...
Ekim bayağı uğurlu bir ay sanırım art arda yeniyoruzÇok tebrik ederim canım seni de
bi dakka başka sorularım da var :)) kulak çöpünün tamamını aldım sayılır. parmak ucum kadar bir yeri kaldı sokmadığım. daha uzun bir cisme korkuyorum kızlığımı bozar diye. boyu ne olmalı bu aparatın?????? kendime zarar vermek istemiyorum eşim kendisi yapmak isteyebilir sonuçta :)))
bi de bu egzersizleri ne kadar sürdüreyim??? 3 saat falan diyenler var, nasıl zaman geçiriyorsunuz bu üç saatte :)) oraya sokup orda tutup kasıp bırakacak mıyım? egzersizde yapmam gerekenler tam olarak neler???
cnm ben ist. anadolu yakasındayım kesin çözüm alabilceğimi bilsem zaten giderim ama işteegzersizleride denedim olmuyor her defasında aglayarak kalkıyorum ama deneyecem tekrar
oleeeeey, biri daha kurtuldu yaaaaa, hadi gözünaydın tebrikleeerr
kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.
Evet mesela ben 4 günde yendim bazı arkadaşlar bir hafta bazıları bir kaç haftada bazıları birkaç ayda çözüyor ama egzersiz yapıncai sabredince ve inanıncaEgzersiz yap, sabret göreceksin senn de başaracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?