- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.061
Ben bu konuda çok sabırlı olamıyorum hemen midem bulanıyor bırakıyorum ağlıyorum en fazla 1 saat yaptığım olmuştu ama genelde yarım saati geçmiyor öyle 3 saat falan hiç yapmadım demek ki daha uzun süre yapmak gerekiyor öyle mi, bundan sonra daha sabırlı olucam ne kadar midem bulansa da . Bir de her egzersizde bir önceki aparatı deniyoruz ya ondan sonra diğerine geçiyoruz sonra da ben yoruluyorum daha sonrakine geçemiyorum o yüzden yerimde sayıyorum.
canımmm tebrik ederimmm....aynı zamanlarda başardık bu şeyii.....inşaallah herşey güzel olacak:))...
canımmm tebrik ederimmm....aynı zamanlarda başardık bu şeyii.....inşaallah herşey güzel olacak:))...
Ekim bayağı uğurlu bir ay sanırım art arda yeniyoruzÇok tebrik ederim canım seni de
bi dakka başka sorularım da var :)) kulak çöpünün tamamını aldım sayılır. parmak ucum kadar bir yeri kaldı sokmadığım. daha uzun bir cisme korkuyorum kızlığımı bozar diye. boyu ne olmalı bu aparatın?????? kendime zarar vermek istemiyorum eşim kendisi yapmak isteyebilir sonuçta :)))
bi de bu egzersizleri ne kadar sürdüreyim??? 3 saat falan diyenler var, nasıl zaman geçiriyorsunuz bu üç saatte :)) oraya sokup orda tutup kasıp bırakacak mıyım? egzersizde yapmam gerekenler tam olarak neler???
kızlar yeni ekim geliniyimmmmmmmm oldu bu işşşşşşşşş :)
cnm ben ist. anadolu yakasındayım kesin çözüm alabilceğimi bilsem zaten giderim ama işteegzersizleride denedim olmuyor her defasında aglayarak kalkıyorum ama deneyecem tekrar
oleeeeey, biri daha kurtuldu yaaaaa, hadi gözünaydın tebrikleeerr
kızlar ben de 10.5 cm yaptım şimdi:)bir kurtulsam şu vajiden.
Evet mesela ben 4 günde yendim bazı arkadaşlar bir hafta bazıları bir kaç haftada bazıları birkaç ayda çözüyor ama egzersiz yapıncai sabredince ve inanıncaEgzersiz yap, sabret göreceksin senn de başaracaksın
1 aydır internete giremiyorum gibi bişey....
Vajiyide yenemedim offff eşim hiç iyi davranmıyor zaten onun bu olumsuzluğu bence beni böyle yaptı
ben yenmek kurtulmak isterken o nun yaptığı her olumsuz darbe bende aman boşver ne buna kendini vereceksin psikolojisini oluşturuyor... Zaten çok zorlu şartlarla evlendik ve evlendik evlenelide hiç mutlu değilimmmmmmm ne edeceğimi şaşırdım.. Açrşamba sonkez jinekologa gideceğim ama eşimde destek 0 olduğu için bilemiyorum artık... Sanırım bir evlilik daha bitecek ülkemizde... Hiç böyle bir hayat beklemiyordum.. Böyle olsun diye de evlenmedim ama neden oldu.... Neden... Neden... Okuyan okuyacak olan herkesden bana dua etmesini istiyorum... Tek ihtiyacım bu... Ve belki duası kabul olan birine rastlarım yoksa benim duamda icraatımda artık olumlu sonuç bulmuyor bu dünyada allah büyük diyorum iyi geceler herkese... Eşi hakeden herkes çarçabuk kurtulsun bu devadan... Haketmeyenede allah sabır versin yinede alsın bu derdi allahım.... Benide artık eş denilen ama asla eş olmayan o yaratıkdan kurtarsın allahım.... Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?