- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.081
1 aydır internete giremiyorum gibi bişey....
Vajiyide yenemedim offff eşim hiç iyi davranmıyor zaten onun bu olumsuzluğu bence beni böyle yaptı
ben yenmek kurtulmak isterken o nun yaptığı her olumsuz darbe bende aman boşver ne buna kendini vereceksin psikolojisini oluşturuyor... Zaten çok zorlu şartlarla evlendik ve evlendik evlenelide hiç mutlu değilimmmmmmm ne edeceğimi şaşırdım.. Açrşamba sonkez jinekologa gideceğim ama eşimde destek 0 olduğu için bilemiyorum artık... Sanırım bir evlilik daha bitecek ülkemizde... Hiç böyle bir hayat beklemiyordum.. Böyle olsun diye de evlenmedim ama neden oldu.... Neden... Neden... Okuyan okuyacak olan herkesden bana dua etmesini istiyorum... Tek ihtiyacım bu... Ve belki duası kabul olan birine rastlarım yoksa benim duamda icraatımda artık olumlu sonuç bulmuyor bu dünyada allah büyük diyorum iyi geceler herkese... Eşi hakeden herkes çarçabuk kurtulsun bu devadan... Haketmeyenede allah sabır versin yinede alsın bu derdi allahım.... Benide artık eş denilen ama asla eş olmayan o yaratıkdan kurtarsın allahım.... Iyi geceler
1 aydır internete giremiyorum gibi bişey....
vajiyide yenemedim offff eşim hiç iyi davranmıyor zaten onun bu olumsuzluğu bence beni böyle yaptı
ben yenmek kurtulmak isterken o nun yaptığı her olumsuz darbe bende aman boşver ne buna kendini vereceksin psikolojisini oluşturuyor... zaten çok zorlu şartlarla evlendik ve evlendik evlenelide hiç mutlu değilimmmmmmm ne edeceğimi şaşırdım.. açrşamba sonkez jinekologa gideceğim ama eşimde destek 0 olduğu için bilemiyorum artık... sanırım bir evlilik daha bitecek ülkemizde... hiç böyle bir hayat beklemiyordum.. böyle olsun diye de evlenmedim ama neden oldu.... neden... neden... okuyan okuyacak olan herkesden bana dua etmesini istiyorum... tek ihtiyacım bu... ve belki duası kabul olan birine rastlarım yoksa benim duamda icraatımda artık olumlu sonuç bulmuyor bu dünyada ALLAH büyük diyorum iyi geceler herkese... eşi hakeden herkes çarçabuk kurtulsun bu devadan... haketmeyenede allah sabır versin yinede alsın bu derdi allahım.... benide artık eş denilen ama asla eş olmayan o yaratıkdan kurtarsın ALLAHIM.... iyi geceler
kızlar merabalar yenenler olmuş tebrik ederimm..eşim geldi sonunda hemen gelişmeleri aktarmak istiyorum :)) eşimle dün gece ve bu sabah deneme yaptık olmadı yine( sabahki denemeden sonra çok moralim bozuldu eşimi çok özlemiştim,anestol sürmüştüm vazelin sürmüştüm olur diye beklerken yine olmadı... ben egzersiz yapmayı düşünüyordum ama eşim olumsuz bakıyodu saçmalama öyle şeymi olur falan diyodu zaten egzersizi de yapamadım kaç kere denedim neyse....sabahki denemeden sonra binbir yakarışla eşimi ikna ettim o gazla eşimin parmağıyla deneme yaptık önce eşimin serçe parmağını denedik ben tabi yine viyaklamaya başladım eşim tamam sokmuyorum falan dedi meğerse girmiş farkında bile değiildim sonra orta parmağı denedik orta parmakla gitgele alıştırmaya çalıştı eşim :)) sonra penis denemesi yapacaktık ama eşimin dikkati dağıldı, bu durum eşlerde sorun yaratıyo galiba neyse ben bu duruma bile çok sevindim sabah beri eşime sorup duruyorum girdi dimi parmağın falan diye :)) çok mutluyum yaaaaa kendi parmağımı sokamıyodum eşiminki oluverdii girdiğini farketmedim bile :)))
benim yenmem biraz uzun surmüştü canım bazı problemlerin çıktı tahriş,mantar gibi sorunlar yüzünden ara vermek durumunda kalmıştım.aparatlar kalınlaştıkça ilk başta zorlanıyodum ama sonra alışıyodum o aparatada.sen kafandan kırmızıların gelceğini at canım egzersizle esnemıştır mutlaka benden ve bırcok arkadaşımızdan gelmedi.gelenlerde pembe cok az geldiğini soylediler.buyuk ıhtimalle sendende gelmıycek canım aparatlarla esniyoAsında ben aparat kalınlaştıkça korkuyorum korkuyu bir yensem olacak doktor da fizyolojik bir problem olmadığnı söylemişti ben kalınlaşınca kan gelecek korkusu yaşıyorum sürekli ve hep aynı aparatı ya da çok az daha kalınını kullanıyorum ve çok az itebiliyorum çok fazla girmiyor ya da ben yapamıyorum siz ne kadar zamanda yendiniz...
Arkadaşlar aparat kalınlaştıkça girişi de zorlaşıyor ve daha kuvvetli mi itmek gerekiyor başka türlü girmiyor çünkü onu fark ettim acaba benim vaj. girişim mi dar sizde de aynı sorun oluyor mu çok merak ettim, dün akşam az itmiştim korku da vardı bu akşam güçlü ittim girdi biraz baskı hissi oldu ama cesaretimi toplayıp ittim ama kalınlaştıkça daha da zor oluyor delikten daha büyük aparat olunca giriş çok zorlaşıyor sanırım bastırmak lazım yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen.
benim yenmem biraz uzun surmüştü canım bazı problemlerin çıktı tahriş,mantar gibi sorunlar yüzünden ara vermek durumunda kalmıştım.aparatlar kalınlaştıkça ilk başta zorlanıyodum ama sonra alışıyodum o aparatada.sen kafandan kırmızıların gelceğini at canım egzersizle esnemıştır mutlaka benden ve bırcok arkadaşımızdan gelmedi.gelenlerde pembe cok az geldiğini soylediler.buyuk ıhtimalle sendende gelmıycek canım aparatlarla esniyo
Ay canım sağol ya ne güzel moral verdin ben çok takıntılıyım eşim çalış dese de ben hep ileride onun bu kan meselesini sorun edeceğini düşünüyorum inşallah gelmez gelirse de onunla denerken gelsin hep öyle diliyorum kırmızının gelmeyeceğini bilsem 24 saat hiç ara vermem 1 günde çözerim ama kan meselesi geriyor beni, geçmişte de çok sorunlar yaşadık eşimle, olmayınca O başkasıyla yaptığımı düşündü hep günahlarımı aldı bir halletsem intikamım acı olacak...
inci naptın canım ilerledinmi nasıl giidıyo alıştınmı iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?