Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 aydır internete giremiyorum gibi bişey....

vajiyide yenemedim offff eşim hiç iyi davranmıyor zaten onun bu olumsuzluğu bence beni böyle yaptı
ben yenmek kurtulmak isterken o nun yaptığı her olumsuz darbe bende aman boşver ne buna kendini vereceksin psikolojisini oluşturuyor... zaten çok zorlu şartlarla evlendik ve evlendik evlenelide hiç mutlu değilimmmmmmm ne edeceğimi şaşırdım.. açrşamba sonkez jinekologa gideceğim ama eşimde destek 0 olduğu için bilemiyorum artık... sanırım bir evlilik daha bitecek ülkemizde... hiç böyle bir hayat beklemiyordum.. böyle olsun diye de evlenmedim ama neden oldu.... neden... neden... okuyan okuyacak olan herkesden bana dua etmesini istiyorum... tek ihtiyacım bu... ve belki duası kabul olan birine rastlarım yoksa benim duamda icraatımda artık olumlu sonuç bulmuyor bu dünyada ALLAH büyük diyorum iyi geceler herkese... eşi hakeden herkes çarçabuk kurtulsun bu devadan... haketmeyenede allah sabır versin yinede alsın bu derdi allahım.... benide artık eş denilen ama asla eş olmayan o yaratıkdan kurtarsın ALLAHIM.... iyi geceler

vajiyide yenemedim offff eşim hiç iyi davranmıyor zaten onun bu olumsuzluğu bence beni böyle yaptı
ben yenmek kurtulmak isterken o nun yaptığı her olumsuz darbe bende aman boşver ne buna kendini vereceksin psikolojisini oluşturuyor... zaten çok zorlu şartlarla evlendik ve evlendik evlenelide hiç mutlu değilimmmmmmm ne edeceğimi şaşırdım.. açrşamba sonkez jinekologa gideceğim ama eşimde destek 0 olduğu için bilemiyorum artık... sanırım bir evlilik daha bitecek ülkemizde... hiç böyle bir hayat beklemiyordum.. böyle olsun diye de evlenmedim ama neden oldu.... neden... neden... okuyan okuyacak olan herkesden bana dua etmesini istiyorum... tek ihtiyacım bu... ve belki duası kabul olan birine rastlarım yoksa benim duamda icraatımda artık olumlu sonuç bulmuyor bu dünyada ALLAH büyük diyorum iyi geceler herkese... eşi hakeden herkes çarçabuk kurtulsun bu devadan... haketmeyenede allah sabır versin yinede alsın bu derdi allahım.... benide artık eş denilen ama asla eş olmayan o yaratıkdan kurtarsın ALLAHIM.... iyi geceler

LİNKİN ACIKLAMASI :

ilaçlar:KUıFLEX
SPAZMOL
TERMOTERAPı(JEL)
GLEıTGELEN
FıTOKREM
XYLOCAıNE PUMP SPREY
EMLA POMAD
AĞRIKESıCı
TÜP VAZELÝN

3 hapı yutun.(kuiflex:2 spazmol:1)(Bu ilaçlar psikolojik rahatlamayı ayrıca vajen kaslarının gevşemesini sağlar)
Bir tencerede su kaynatın.içine vazelinin üçte birini sıkın .
3 hapı yuttuktan 15 dakika sonra 1/3 vazelin sıkılmış tencereye oturun.(tencerenin buharına duracak şekilde oturun,suyla temas etmeyin.sadece buharı vajinanıza gelecek şekilde bacaklarınızı açın ve oturun.etrafınıza bi havlu sarınki buhar sadece o bölgeye güçlü bir şelilde gelsin,başka yere kaçmasın.bu buhar bu bölgeyi genleştirir ve genişletir.arzu ederseniz tencereyi oturmalı tuvaletiniz varsa oraya yerleştirebilirsiniz.böylece oturmanız ve beklemeniz daha rahat olacaktır.)not:tenceredeki su soğumadan ocaktan alır almaz buharına oturunuz.
Kalkın.
Bacaklarınızı açın xylocaine pump spreyi sıkın.(vajinanın içine)yani cinsel birleşme gerçekleştirilen deliğin içine.parmaklarınızla deliği iki yandan çekerek aralyabilir ve spreyi sıkabilirsiniz.eğer kendiniz yapamazsanız bunu eşiniz yapabilir.bu sprey bu bölgedeki hassasiyeti en aza indiri hissisleştirir.
Bu sırada TERMOTERAPi JEL KAYNAMIŞ SU OLAN TENCEREDE 3-4 DAKıKA KALSIN.
Termoterapiyi ince bir havluya sarın.
Bacaklarınızın arasına koyun.
Bacaklarınızı kapatın.(3-4 dakika bekleyin)
Bekledikten sonra spreyi
gene 3-4 defa sıkın
Tekkrar 4-5 dakika termoterapiyi koyun.(ısınan herşey genleşir.bu işlemi yapmanın amacı bu bölgeyi ısıtarak genişlemesini kasların gevşemesini sağlamaktır)
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanıza sürün.(cinsel birleşme deliğinin içine sürülecek.isterseniz eşiniz yumuşak dokunuşlarla sürebilir.)
2-3 dakika ovalayarak sürün.(deliğin bir iki santim kadar içine ovalayarak yavaş yavaş parmağınızla girin.)
3-4 dakika bekleyin
ve kolay gelsin:)
not:birleşme sırasında penis vajina deliğinin içine girdikten sonra öne değil makata doğru hareket etmelidir.bu işlem sırasında eşiniz mutlaka prezervatif takmalı yoksa bu kremlerin etkisinden uyuşabilir.vajina deliği bir balona benzer.ilk üç santimlik kısmı dar sonrası kocaman geniş bir balondur.bu ilaçlar bu üç santimlik bölgeyi uyuşturur dolayısıyla hi ortadan kalkar.böylece acı ağrı hissetmezsiniz.
bu işlemler esnasında rahat olun .üstüste başarısızlıkla sonuçlanmış yatak odasında değilde salonda televizyon karşısında yapabilirsiniz.

seni aanlayabiliyorum cnm cok zor bi durum ne kadarsa sevsende olmuyorsa ilişki bir yerden snra bişeyler kpuyor keske böyle olmasaydı

kızlar merabalar yenenler olmuş tebrik ederimm..eşim geldi sonunda hemen gelişmeleri aktarmak istiyorum :)) eşimle dün gece ve bu sabah deneme yaptık olmadı yine ( sabahki denemeden sonra çok moralim bozuldu eşimi çok özlemiştim,anestol sürmüştüm vazelin sürmüştüm olur diye beklerken yine olmadı... ben egzersiz yapmayı düşünüyordum ama eşim olumsuz bakıyodu saçmalama öyle şeymi olur falan diyodu zaten egzersizi de yapamadım kaç kere denedim neyse....sabahki denemeden sonra binbir yakarışla eşimi ikna ettim o gazla eşimin parmağıyla deneme yaptık önce eşimin serçe parmağını denedik ben tabi yine viyaklamaya başladım eşim tamam sokmuyorum falan dedi meğerse girmiş farkında bile değiildim sonra orta parmağı denedik orta parmakla gitgele alıştırmaya çalıştı eşim :)) sonra penis denemesi yapacaktık ama eşimin dikkati dağıldı, bu durum eşlerde sorun yaratıyo galiba neyse ben bu duruma bile çok sevindim sabah beri eşime sorup duruyorum girdi dimi parmağın falan diye :)) çok mutluyum yaaaaa kendi parmağımı sokamıyodum eşiminki oluverdii girdiğini farketmedim bile :)))

kızlar merabalar yenenler olmuş tebrik ederimm..eşim geldi sonunda hemen gelişmeleri aktarmak istiyorum :)) eşimle dün gece ve bu sabah deneme yaptık olmadı yine ( sabahki denemeden sonra çok moralim bozuldu eşimi çok özlemiştim,anestol sürmüştüm vazelin sürmüştüm olur diye beklerken yine olmadı... ben egzersiz yapmayı düşünüyordum ama eşim olumsuz bakıyodu saçmalama öyle şeymi olur falan diyodu zaten egzersizi de yapamadım kaç kere denedim neyse....sabahki denemeden sonra binbir yakarışla eşimi ikna ettim o gazla eşimin parmağıyla deneme yaptık önce eşimin serçe parmağını denedik ben tabi yine viyaklamaya başladım eşim tamam sokmuyorum falan dedi meğerse girmiş farkında bile değiildim sonra orta parmağı denedik orta parmakla gitgele alıştırmaya çalıştı eşim :)) sonra penis denemesi yapacaktık ama eşimin dikkati dağıldı, bu durum eşlerde sorun yaratıyo galiba neyse ben bu duruma bile çok sevindim sabah beri eşime sorup duruyorum girdi dimi parmağın falan diye :)) çok mutluyum yaaaaa kendi parmağımı sokamıyodum eşiminki oluverdii girdiğini farketmedim bile :)))

canımm bak sana şunu söyliyeyim biz vajiyle çok fazla psikolojik durumlar yaşıyoruz evet ama şunuda söyliyim erkekler çaktırmasalarda bizdende kötü yaşıyorlar bu durumu konduramıyorlar kendilerine malum türk toplumundayız ve onlar için gurur meselesi halini alıyor..emin ol boşanma derecesine gelenleri okudum ben inada bindirip yenip boşayacağım diyen vardı ve yendikten sonra pamuk gibi oldu herşey diyen var ve vazgeçenvar boşanmak gibi kavramdan...jinekoloğa git fiziksel sorun varmı öğren eğer yoksa...burdaki egzersizlere dön ve kendin için bunu başar...benide jinekologlar psikoloğa onlarda psikiyatri ye gönderdi ordan oraya gönderdikleri için ve dünyalar kadar para istedikleri için güvenemedimm ve burayı keşfettim...ben hiç yaklaştıramazken eşimi elhamdülillah yendimm..sende yenebilirsin ama önve istemelisin bu forumda yenenlerin başarı yazıları var onları oku ve inan çok cesaret veriyo bunları okumak özelliklede adım atıp başlamak için...pes etme herkes yaptıysa sende yaparsınn...ben yapabildiysem inan bana sende başarırsın....lütfen üzülme ve geri adım atma zamanı değil cesaret ve başlama zamanı....

Tebrik ederim:):):) İnşallah bi an önce devamı gelir. Ben de yeni yendim bu illeti Darısı diğerlerinin başına. Her zaman dua ediyorum bu dertte olanlar için.... Egzersizlere devam et bırakma sakın. Zaten insan başarma sevinciyle daha da cesaretleniyooooo:):)

Arkadaşlar..... Bi sorum olacak? Ben vajinismusu yeni yendim ama daha tam olarak sayılmaz. Yani egzersiz yapmadan henüz normal bi ilişkiye ulaşamadık. Ama bu aralar bende halsizlik falan var, başım falan dönüyo. Acaba hamile olabilirmiyim Belki de yaptığım egzersizlerden kaynaklanıyodur diye düşünüyorum....

Arkadaşlar aparat kalınlaştıkça girişi de zorlaşıyor ve daha kuvvetli mi itmek gerekiyor başka türlü girmiyor çünkü onu fark ettim acaba benim vaj. girişim mi dar sizde de aynı sorun oluyor mu çok merak ettim, dün akşam az itmiştim korku da vardı bu akşam güçlü ittim girdi biraz baskı hissi oldu ama cesaretimi toplayıp ittim ama kalınlaştıkça daha da zor oluyor delikten daha büyük aparat olunca giriş çok zorlaşıyor sanırım bastırmak lazım yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen.

benim yenmem biraz uzun surmüştü canım bazı problemlerin çıktı tahriş,mantar gibi sorunlar yüzünden ara vermek durumunda kalmıştım.aparatlar kalınlaştıkça ilk başta zorlanıyodum ama sonra alışıyodum o aparatada.sen kafandan kırmızıların gelceğini at canım egzersizle esnemıştır mutlaka benden ve bırcok arkadaşımızdan gelmedi.gelenlerde pembe cok az geldiğini soylediler.buyuk ıhtimalle sendende gelmıycek canım aparatlarla esniyo

bence sen yönünde zorlanıyosun canım olmadığında başka yöne dogru dne popoya doğru dene.sen kırmızılar gelcek diye ıtmeye korkuyo olabilirmisin canım?ilk girişi biraz zor oluyo ama ondan sonra kayıp gıdıyo kendini kasmayınca çok kolay olcak gevşek bırakmaya çalış kendini

Ay canım sağol ya ne güzel moral verdin ben çok takıntılıyım eşim çalış dese de ben hep ileride onun bu kan meselesini sorun edeceğini düşünüyorum inşallah gelmez gelirse de onunla denerken gelsin hep öyle diliyorum kırmızının gelmeyeceğini bilsem 24 saat hiç ara vermem 1 günde çözerim ama kan meselesi geriyor beni, geçmişte de çok sorunlar yaşadık eşimle, olmayınca O başkasıyla yaptığımı düşündü hep günahlarımı aldı bir halletsem intikamım acı olacak...

Son düzenleme:

canım benim eşimde böyle şeyler söylemıştı maalesef.onlar bunun bir sorun olduğunu anlıyamıyabiliyolar.eşinle bu durumu konuş hatta bu sitede yazılanları okut çoğumuzdan gelmediğini bilsin.ben eşim neden gelmedi kan dediğinde burda bu konuyla ilgili yazılanları okuttum ikna oldu zaten yenince umurunda olmadı pek.sonradan herşey çok yoluna giriyo konusu bile olmaz sizin aranızdada.yenmek herşeyi unutturuyo:)

İyi geceler kizlarr moralim bozukkk...simdi arkadaslardan geldk yeni dogum.yapmisti derken dier arkadaslarda geldi ikiside ayni donemde dogum yaptilar ve 4 aylik bebekleri varr sevmekk.istedimm kucagima alip opmekk falan... Ama yapamadimm ((bendee artk anne olmak istiyormmm esimde ciktiktan sonra bizde artk yapalimm askm baksana insanlara dedi cok kotuu oldmm duaa edinnn nolurr saglikli bi bebekk istiyorm..

inci naptın canım ilerledinmi nasıl giidıyo alıştınmı iyicee

Valla canm bu ay adet bitti hemen yaptkk okadar rahat girdiki inanamadm veee gitgelde hizliydi.bugunn yine yaptk ama pen..bi kismi girmedi.anlamiyorum nie boyle oluyo bi cokk iyi oluyo bi bakiyosunn yavas oluyo.nasl duzene sokcam anlamadm..yaa o gun okadar sevinmistikki esimle oo hizlanmama izin verdn die pazar tekrar yapalim hatta bebek calismasina baslayalm dedikkk fossssss.o gunki gibi rahat olmadi..giriste problem yok hizlanmakkta var... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…