- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.121
ayyy ayyy vaji koçumm gelmişşş:))) iki gündür gözlerim seni arıyoooorr neredesinnn sennn:))) yendimmmm yendimmmm en son 7 cm denedim demiştim ya ogün tam yol ileri dedimmm ve 8..9...10 cm veeee jübilemi yapıp hadi dedim eşime ve oldu üstte denemiştim ilk inanmadım tekrar deneyelim dedi eşim ve oldu yinee ...dün de altta denedim yani normal pozis.da oda oldu elhamdülilah:)) şimsi sıra git gellerde işte onda sıkıntı var henüz:))inşaallah oda bitecek ve normale dönücez....
Sözümüz söz dedimm ve ekim gelini oldummmm...darısıı bu derdi üstlenen tüm vajililerinn başına...::64 bunlar en çok bize koçcuummm:)))
ayyy ayyy vaji koçumm gelmişşş:))) iki gündür gözlerim seni arıyoooorr neredesinnn sennn:))) yendimmmm yendimmmm en son 7 cm denedim demiştim ya ogün tam yol ileri dedimmm ve 8..9...10 cm veeee jübilemi yapıp hadi dedim eşime ve oldu üstte denemiştim ilk inanmadım tekrar deneyelim dedi eşim ve oldu yinee ...dün de altta denedim yani normal pozis.da oda oldu elhamdülilah:)) şimsi sıra git gellerde işte onda sıkıntı var henüz:))inşaallah oda bitecek ve normale dönücez....
Sözümüz söz dedimm ve ekim gelini oldummmm...darısıı bu derdi üstlenen tüm vajililerinn başına...::64 bunlar en çok bize koçcuummm:)))
canlarımmmmm nasılsınız?yeni gelinler var hepinizi tebrik ediyorum darısı bu illetle savaşan arkadaşların başınatipican denemelere devam eşini boş bırakma her seferinde daha kolaylaşıyor canım.Beraycım iyiyim canım eşim rahtasız 3 gündür gece gündüz onunla uğraşıyorum ondan giremiyorum foruma ama aklım hep burda.umarım herkes iyidir kendinize çok iyi bakın.umarım birdaha geldiğimde yine yeni gelinler olur morale ihtiyacım var
Bu illeti yenen arkadaşlar bişey soracağım. Bir kere tamamen girince diğerlerinde hiç canınız yanıyor mu? Yaklaşık 2 ay filan oldu vajiyi yeneli ama her seferinde yine canım acıyor. Bi yerde takılıyor ve orda çok canım yanıyor. Orayı zar zor da olsa geçtikten sonra tamamı rahatça giriyor fakat bu seferde müthiş bir basınç hissediyorum. Sanki bağırsaklarım dışarı fırlayacak gibi. Normal şeyler mi bunlar ? Bıktım yaa
Çok sık çalışamıyoruz ikimizde çok yoğun çalıştığımız için nerdeyse sırf haftasonları deneyebiliyoruz malesef. Hatta ben farkında olmadan kasıyorum onuda eşim söylüyor kastın bak yine diye.Canım Normaldee Yeni Yenmiş olsan Tamam dicem amaa. Senin ki 2 ay olmuş. Geçmesi Lazım amaa. Çok Fazlaa Yapmamanızdan Kaynaklanan bişey olabilir. Kendini Halaa Belki İster istemez kasıyosundur ondan olabilir. Rahat bırak kendinii bişey düşünmemeye çalış. Psikolojik te olabilir.
Çok sık çalışamıyoruz ikimizde çok yoğun çalıştığımız için nerdeyse sırf haftasonları deneyebiliyoruz malesef. Hatta ben farkında olmadan kasıyorum onuda eşim söylüyor kastın bak yine diye.
arkadaşlar şu anda 11.5 cm ile yapıyorum yaşasın... bir kaç gün alışayım buna deneme yapacağıııııııııııııııııııııız:)))
arkadaşlar şu anda 11.5 cm ile yapıyorum yaşasın... bir kaç gün alışayım buna deneme yapacağıııııııııııııııııııııız:)))
11.5 cm çapı.. boyu mum boyu...aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum
herkese merhaba yazmıcam die karar akmıştım ama bu forum sayesınde çok ilerledim paylaşmak istiyorum
ben daha orda bi delik olduğuna ınanmazken burası sayesınde çok ilerledim.serçe parmak,baş parmak derken rimelle bütünleştim artık çok rahatım egzersizlerde.artık yapabileceğime eminim inşallah olacak bu akşam büyük günn
aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum
Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...
Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...
tebrik ederim senin halayınıda çekelimm ekim geliniii:))) ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?