Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim senin adına bna neler yaptığını nasıl yaptığını aşama aşama yazarmısın ya 3 buçuk sene oldu bana ilerleme yokk

Bu illeti yenen arkadaşlar bişey soracağım. Bir kere tamamen girince diğerlerinde hiç canınız yanıyor mu? Yaklaşık 2 ay filan oldu vajiyi yeneli ama her seferinde yine canım acıyor. Bi yerde takılıyor ve orda çok canım yanıyor. Orayı zar zor da olsa geçtikten sonra tamamı rahatça giriyor fakat bu seferde müthiş bir basınç hissediyorum. Sanki bağırsaklarım dışarı fırlayacak gibi. Normal şeyler mi bunlar ? Bıktım yaa

canlarımmmmm nasılsınız?yeni gelinler var hepinizi tebrik ediyorum darısı bu illetle savaşan arkadaşların başınatipican denemelere devam eşini boş bırakma her seferinde daha kolaylaşıyor canım.Beraycım iyiyim canım eşim rahtasız 3 gündür gece gündüz onunla uğraşıyorum ondan giremiyorum foruma ama aklım hep burda.umarım herkes iyidir kendinize çok iyi bakın.umarım birdaha geldiğimde yine yeni gelinler olur morale ihtiyacım var

Evett Canım Harikasınn. Artık Önünde Kimse Duramaz. Gitgellerde sıkıntı yaşaman gayet normal. Daha Çok Yeni Çünkü Bir Kaç yapmadan Sonra Onlardan Eser Bile Kalmıcakk. Sen Kendini rahat bırak hiç bişe düşünmee o anın zevkinee bırakk. Görüceksin Gerisi İğne söküğü Gibi Gelecek. Bundan Sonra Durmak yok amaa süreklii Yapıcaksın !! Unutmaa Alışman İçin Bu Çoook önemli Tekrar Tebrik ediyorum seni EKİM GELİNİ

Canımm benimmm Geçmiş Olsun Çok. İyidir İnş eşin. Eşinee Ve Kendine Çok iyi Bak.İyileşsin eşin biran öncee. Gerçi senin yanındaa iyileşmeme gibi bir şansıda yokkk Çook Öptüm senii. Allah Yardımcın Olsunn..

Canım Normaldee Yeni Yenmiş olsan Tamam dicem amaa. Senin ki 2 ay olmuş. Geçmesi Lazım amaa. Çok Fazlaa Yapmamanızdan Kaynaklanan bişey olabilir. Kendini Halaa Belki İster istemez kasıyosundur ondan olabilir. Rahat bırak kendinii bişey düşünmemeye çalış. Psikolojik te olabilir.

Çok sık çalışamıyoruz ikimizde çok yoğun çalıştığımız için nerdeyse sırf haftasonları deneyebiliyoruz malesef. Hatta ben farkında olmadan kasıyorum onuda eşim söylüyor kastın bak yine diye.

İşte Bundan Kaynaklanıyodur canım. Çok ara vererek yapmak iyi olmuyo gerçekten. Alışabilmek için ben hep söylerimm Sürekli Yapmak lazım. Çünkü ancak o zaman alışıyo orası. Bak sende diyosun kendini biraz kastığın içinde oluyo. Yani Anormal bişe yok. Aslında Kendini Kasmasan rahat olsan vee sürekli olarak yapsanız. Bunların Hiç biri Kalmazz İnan banaa !!

bende ilk evlendiğimde yasadım bu problemi 4 ay kadar ben egzersizle değil doktor yardımıyla problemsiz hallettik doktora basvurduktan 3 gün sonra vajinismusu yenmiştim ve suan cok tatlı bir kızım var 2 aylık allah herkese nasip etsin :))

arkadaşlar şu anda 11.5 cm ile yapıyorum yaşasın... bir kaç gün alışayım buna deneme yapacağıııııııııııııııııııııız:)))

Kendini Ne zaman Hazır Hissedersen O zaman denee canım. Eş Egzersizide Yapın derim ben. İnan bana Çok etkisi oluyo. Ve Önünee Mutlaka bir hedef koymayı Unutmaa !! Hedef Çok önemli.

herkese merhaba yazmıcam die karar akmıştım ama bu forum sayesınde çok ilerledim paylaşmak istiyorum
ben daha orda bi delik olduğuna ınanmazken burası sayesınde çok ilerledim.serçe parmak,baş parmak derken rimelle bütünleştim artık çok rahatım egzersizlerde.artık yapabileceğime eminim inşallah olacak bu akşam büyük günn

Canım Lütfen Kimseye Küsmee. Burdaki Arkadaşlar Vakitleri Olduklarında İnan Hemen Yazarlar. Demek ki O sıradaa Kimse Sana cevap veremedi. Alınacak,Gücenecek Hiç bişey Yok. Bak Ben Gördüm Hemen yazıyorumm. Öncelikle İlerlemen Çok iyi. Bu Şekilde Devam et. Herşey Kafada biter bunu unutmaa !! Kendini Ne zaman p....s hazır hissedersen O zaman dene. Eş Egzersizide Yapın. Senin Yaptığın Egzersizi Eşine Yaptırrr. Böyleliklee Eşinee Güvenin gelecek ve herşey daha da kolay olacakk. İnş Ekim Bitmeden. Ekim gelini Olacaksınn !! Hedefimizz Buu Anlaştıkmııı Ne OLuyoruzzz ?? EKİMM GELİNİİ. Hadi elini Çabuk tut. Ekim Bitmeden Sen Bu işi Bitiriceksinnn !!!

aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum

Çapı da değil canım çevresi. Yani normal bir penis çapı ortalama 4 cm dersek yarıçapı 2 cm olur. Çevresi de yuvarlak hesap daire çevresi kadardır dersek 2 x 3,14 x r den pe..s çevresi ortalama 11-12-13 cm civarı olur. 11,5 u alırsan da rahatlıkla onu da alırsın zaten..

Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...

Çooooooooooook teşekkür ederim hiç aklıma gelmezdi benim de halayımın çekileceği bir gün :) :118::119::121::124::122::125::128::129::129::130:

Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...

Çooooooooooook teşekkür ederim hiç aklıma gelmezdi benim de halayımın çekileceği bir gün :) :118::119::121::124::122::125::128::129::129::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…