Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gün günü tutmuyo haklısın o sorun herkeste var.zamanla olur canım endışelenme.kafan rahat oldumu daha kolay oluyo sanki bastan endışe edersek zorlanıyoruz.

Bende de şöyle bir sorun var. Ben de egzersizsiz ilişkiye girmiyorum. 3 gün girdim, her günün ertesi günü de çok şiddetli mide bulantılar çektim

Canım ben de aparatı kalınlaştırınca ilk girişte zorlandım, biraz ittirdim, acı çekince demekki yönünü yanlış ayarlıyorum dedim tekrar çıkardım bu sefer aşağı doğru itmeye başladım, girişte biraz yansa da ileride sadece baskı hissi oluyor. Zaten o baskı hissi demek yavaş yavaş ilerlediğin anlamı taşır

Vajio girişin dar değildir canım, o bende de oluyor mumu kalınlaştırdıkça girişte çok zorlanmıştım. Hatta girmiyo girmiyoık ben de girmesi lazım artık diye bir soktum sonra çıkarttığımda bi baktım kan gelmişti çok zorladığım için. Canım hiç acımadı kan geldiğini çok sonra farkettim yani ama girişte hart diye soktum bütün cesaretimi toplayıp sonraki denemelerim de öyle çok zor olmuştu aparatı içime sokmak 10-15 dakkamı bile alıyordu. ama egzersiz yapa yapa yavaş yavaş baktım daha kolay alıyorum yani herşey egzersizle oluyor. egzersizleri bıkmadan usanmadan yapmak lazım. derin nefes alıp ver. kegel hareketleri yap apartı almadan önce. Sonra aparatı içine almaya çalış bu sıradada yap egzersizleri. Bu buraya girecek başka yolu yok diye düşün ben öyle motive ettim hep kendimi. Sokaana kadar uğraştım yani. Kolay gelsin canım :)

Cem keçenin kitabında da okudum arkadaşlar. KIZLIK ZARI KANAMAZ, PATLAMAZ, ACIMAZ!!! Sakın kızlık zarından korkmayın. Kızlık zarı delik olmayan kapalı birşey olsa adet kanaması bile çıkmaz oradan bunu unutmayın. Kızlık zarı zaten yapısı gereği delik, kendinden delik yani Allah öyle yaratmış. Sadece zorlandığı zaman kan geliyor yani mesela boğazınız çok kuruyken kurumuş ekmeği çiğnemeden yutarsanız boğazınız da kanar değil mi? bu da öyle yeterince ıslanmadığınızda veya aniden bir hareketle oraya birşey sokulduğu zaman tahriş olduğunuz için kan geliyor oradan. Aslında yırtılan delinen patlayan hiçbirşey yok orada. O vaji girişinin etrafını çevreleyen bir halka ve içi boşluk. Esneyebilen bir yer. O yüzden çoğu arkadaşımızdan gelmiyor kan. Ben kendim mumla egzersiz yaparken çok zorlamıştım aniden ve jel kullanmadan sokmaya kalkışmıştım mumu ve ondan sonra çıkarttığımda kan geldiğini farkettim ama ondan 2 gün önce aynı mumu kansız alabilmiştim. O zaman çok jel sürmüştüm ve daha çok kegel ve nefes egzersizleri yapmıştım gene de mumu çok kalınlaştırdığım için zor almıştım içime ama alıştıra alıştıra yaptım o yüzden de zorlanmadı vajim. Ama sonrakinde nedense girecek bu artık diye kendim hart diye bi soktum o zaman da bir acı olmadı ama sonra çıkarttığımda farkettim pembe bi kan geldiğini yani. Sakın kızlık zarı kanıycak diye korkmayın. Öyle birşey yok. O zaten kendinden delik. Ne yazık sırf bu yüzden ne kadar çok genç kadının canına kıyıldı ne kadar cahil bir toplummuşuz biz meğer.

Veeeeeeeee sanırım ben de ekim gelini oldummm!!!!!!!
Dün gece eşimle her zamanki gibi mastür..yon yapmayı düşünüyorduk ama ön sevi..meden sonra ben dedim deneyelim mi? o dedi ki boşuna denemeyelim yapamıycaz gene sonra senin moralin bozulucak egzersizlerinde zorlanacaksın dedi. Ben de ama okeyin prezer..tifinin dışı kaygan onla daha kolay olur bir de jel süreriz üstüne dedim hadi yapalım dedim. Sonra dediğim gibi yaptık. Önce ben 2 parmağımı soktum çok rahat aldım sonra da denedik. Ben alttaydım altıma yastık koyduk ve içime girdiğini hissettim. Girdimi girdimi diye soruyorum bir de :) O da prezer..tiften anlayamıyorum pek ama girdi galiba ya dedi. Sonra ben üste geçtim ve oturarak içime soktum gene girdi. Ama bu arada eşimin sürekli sert kalması da gerekiyordu ara vermek zorunda kaldık çünkü sertleşme bitiyordu. Sonra tekrar deniyorduk onun için de çok zor bişey canım benim elinden geleni yaptı. Ne kadar sokabiliyor olsa da içimdeki kaslar p..isi sıkıyordu daha tam olarak rahat rahat alamıyorum içime. P..s içimde rahat olmadığı için gitgelde zorlandık hatta pek gitgel bile yapamadık bile diyebilirim. Ama inşallah o da olacak. Onu içime aldım ya artık hepsi olur. Sonra banyoya gireceğimiz zaman odanın ışığını yaktık (gece lambası açıktı önce) bir baktık ki eşimde bende pembe kan var gene. Sanırım sokarken zorladık biraz. Daha önce mumla yaparken ben zorlamıştım o zaman da böyle bişey vardı. Eşimle yaparken gene oldu. En çok ikisinde zorladım kendimi çünkü. Her zorlamamda da olacaktır diye düşünüyorum. Ama hiç dert değil. Çünkü farketmedim bile gene. Zaten yapa yapa alışa alışa ne kan gelicek ne birşey. Ve ben de zevk almaya başlıyıcam o zaman. Dün gece ben pek zevk alamadım tabi ama bu normal diye düşünüyorum. Bunun sevinci yeter zaten bana şimdilik. O sonraki aşama inşallah :) çok mutluyum gene de :)

tebrik ederim senin halayınıda çekelimm ekim geliniii:))) ::

Ohhh halaylar sana o zaman gözümüz aydın

tebrık ederım. bukadar hızlı ılerlemıs olman, uzun zamandır yenemeyen herkes ıcın tesvık edıcı ve umut verıcı. mutlulugun daım olsun gozunaydın

tebrık ederım sen de ekım gelını oldun. gozunaydın

tebrikler

eger sansli azinliktaysan 1 defaya mahsus belki basarabilirsin. ise yaramiyor, yarasa devami gelmiyor. sihirli degnek yok. bu isin kesin cözümü egzersizde. bunu kabul etmek basta zor, hatta kimisi icin coook zor. bazilari icin de cook coook cook zor. ben son gruptaydim, 6 yil direndim, sonunda pes ettim. ölürüm de yapamam dedigim seyle kisa sürede yendim. bak buraya geldiginden beri kac kisi egzersizle yendi, kac kisi receteyle yendi bir hesapla.

tebrikler! yuppi

Bende de şöyle bir sorun var. Ben de egzersizsiz ilişkiye girmiyorum. 3 gün girdim, her günün ertesi günü de çok şiddetli mide bulantılar çektim[/COLOR][/I][/B]

Evet bende de bulantı var hatta yatağa yatınca başım dönmeye başlıyooo. Çok sık nefes alıp verince baş dönmeleri oluyormuş ama mide bulanmasının sebebini bilmiyorum. Normal bir ilişki seviyesine ulaşalım da ben razıyım bulantılara falan

dün biraz uğraştım 2 parmak oldu canım yanınca hemen çıkardımm mumu hiçç yapamadım bileee:2: bu illet beni hiç bırakmayacakk

dün biraz uğraştım 2 parmak oldu canım yanınca hemen çıkardımm mumu hiçç yapamadım bileee:2: bu illet beni hiç bırakmayacakk

umutsuzluğa kapılma hemen bırakacak niye bırakmasın.. ben daha deliği bulamamıştım... şimdi 9,5 cm yapıyorum... buna buradaki insanlardan yüzlerce örnek verebilirim sana...

tebrık ederım. bukadar hızlı ılerlemıs olman, uzun zamandır yenemeyen herkes ıcın tesvık edıcı ve umut verıcı. mutlulugun daım olsun gozunaydın

Teşekkür ederimm...darısı diğer vajili arkadaşların başına...bu işi kısaltmak kendi elimizdeydi...bunu anladığım gün jübilemi yaptım ard arda aparat ve sonrası p....s...çok şükür kurtuldum...Arkadaşlar için yinelemiş olayımm SİZ karar verdiğiniz gün YARISINI tamamlamış sayılırsınız diğer YARISIDA CESARETLE VE SABIRLA YAPILAN EGZERSİZLER.......KESİN VE %99 DEMİYORUM % 100 ÇÖZÜMÜ BU....HEMDE BEDAVA:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…