- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.141
Ohhh halaylar sana o zaman gözümüz aydın
tebrık ederım sen de ekım gelını oldun. gozunaydın
Vajinismusu yendim kizlar darisi sizlerin basina azicik azim egzersiz gerisi geliyor cok mutluyum cok ben yendiysem herkes yener
kızlar mumu kalınlaştırdım pecete ve pamukla baya p.....s kalınlığında oldu bi kac gündür egzersiz yapıyorum bugün baya kalınlaştırdım ilk basta girerken etrafı acıyor sonradan alısınca farketmiyorum bu aksam denesem yapabilirmiyim gerceğini yaparken heyecan basıyor beniii
canım çok sevindim senin adına bna neler yaptığını nasıl yaptığını aşama aşama yazarmısın ya 3 buçuk sene oldu bana ilerleme yokk
bu illeti yenen arkadaşlar bişey soracağım. Bir kere tamamen girince diğerlerinde hiç canınız yanıyor mu? Yaklaşık 2 ay filan oldu vajiyi yeneli ama her seferinde yine canım acıyor. Bi yerde takılıyor ve orda çok canım yanıyor. Orayı zar zor da olsa geçtikten sonra tamamı rahatça giriyor fakat bu seferde müthiş bir basınç hissediyorum. Sanki bağırsaklarım dışarı fırlayacak gibi. Normal şeyler mi bunlar ? Bıktım yaa
kızlar mumu kalınlaştırdım pecete ve pamukla baya p.....s kalınlığında oldu bi kac gündür egzersiz yapıyorum bugün baya kalınlaştırdım ilk basta girerken etrafı acıyor sonradan alısınca farketmiyorum bu aksam denesem yapabilirmiyim gerceğini yaparken heyecan basıyor beniii
Selamlar nasılsın bacım... Bana hiç dua etmiyonuz galiba hiç iyi değilim
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar....ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ARAKAN MÜSLÜMANLARINI CANLI CANLI YAKIYORLAR « İSMAİLAĞA CEMAATİ
kızlar merabalar yenenler olmuş tebrik ederimm..eşim geldi sonunda hemen gelişmeleri aktarmak istiyorum :)) eşimle dün gece ve bu sabah deneme yaptık olmadı yine( sabahki denemeden sonra çok moralim bozuldu eşimi çok özlemiştim,anestol sürmüştüm vazelin sürmüştüm olur diye beklerken yine olmadı... ben egzersiz yapmayı düşünüyordum ama eşim olumsuz bakıyodu saçmalama öyle şeymi olur falan diyodu zaten egzersizi de yapamadım kaç kere denedim neyse....sabahki denemeden sonra binbir yakarışla eşimi ikna ettim o gazla eşimin parmağıyla deneme yaptık önce eşimin serçe parmağını denedik ben tabi yine viyaklamaya başladım eşim tamam sokmuyorum falan dedi meğerse girmiş farkında bile değiildim sonra orta parmağı denedik orta parmakla gitgele alıştırmaya çalıştı eşim :)) sonra penis denemesi yapacaktık ama eşimin dikkati dağıldı, bu durum eşlerde sorun yaratıyo galiba neyse ben bu duruma bile çok sevindim sabah beri eşime sorup duruyorum girdi dimi parmağın falan diye :)) çok mutluyum yaaaaa kendi parmağımı sokamıyodum eşiminki oluverdii girdiğini farketmedim bile :)))
Arkadaşlar..... Bi sorum olacak? Ben vajinismusu yeni yendim ama daha tam olarak sayılmaz. Yani egzersiz yapmadan henüz normal bi ilişkiye ulaşamadık. Ama bu aralar bende halsizlik falan var, başım falan dönüyo. Acaba hamile olabilirmiyimBelki de yaptığım egzersizlerden kaynaklanıyodur diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?