Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese merhaba yazmıcam die karar akmıştım ama bu forum sayesınde çok ilerledim paylaşmak istiyorum
ben daha orda bi delik olduğuna ınanmazken burası sayesınde çok ilerledim.serçe parmak,baş parmak derken rimelle bütünleştim artık çok rahatım egzersizlerde.artık yapabileceğime eminim inşallah olacak bu akşam büyük günn

Canım Lütfen Kimseye Küsmee. Burdaki Arkadaşlar Vakitleri Olduklarında İnan Hemen Yazarlar. Demek ki O sıradaa Kimse Sana cevap veremedi. Alınacak,Gücenecek Hiç bişey Yok. Bak Ben Gördüm Hemen yazıyorumm. Öncelikle İlerlemen Çok iyi. Bu Şekilde Devam et. Herşey Kafada biter bunu unutmaa !! Kendini Ne zaman p....s hazır hissedersen O zaman dene. Eş Egzersizide Yapın. Senin Yaptığın Egzersizi Eşine Yaptırrr. Böyleliklee Eşinee Güvenin gelecek ve herşey daha da kolay olacakk. İnş Ekim Bitmeden. Ekim gelini Olacaksınn !! Hedefimizz Buu Anlaştıkmııı Ne OLuyoruzzz ?? EKİMM GELİNİİ. Hadi elini Çabuk tut. Ekim Bitmeden Sen Bu işi Bitiriceksinnn !!!

aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum

Çapı da değil canım çevresi. Yani normal bir penis çapı ortalama 4 cm dersek yarıçapı 2 cm olur. Çevresi de yuvarlak hesap daire çevresi kadardır dersek 2 x 3,14 x r den pe..s çevresi ortalama 11-12-13 cm civarı olur. 11,5 u alırsan da rahatlıkla onu da alırsın zaten..

Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...

Çooooooooooook teşekkür ederim hiç aklıma gelmezdi benim de halayımın çekileceği bir gün :) :118::119::121::124::122::125::128::129::129::130:

Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...

Çooooooooooook teşekkür ederim hiç aklıma gelmezdi benim de halayımın çekileceği bir gün :) :118::119::121::124::122::125::128::129::129::130:

ecrinx ya sana yazdım görmedin mi
canım çok sevindim senin adına bna neler yaptığını nasıl yaptığını aşama aşama yazarmısın ya 3 buçuk sene oldu bana ilerleme yokk

Vajinismusu yendim kizlar darisi sizlerin basina azicik azim egzersiz gerisi geliyor cok mutluyum cok ben yendiysem herkes yener

şu yenen arkadaşlar azıcık cesaretlendirin yaa kaç ayda yendinizzz canınız acımadımı neler yaptınızz dün azıcık denedim ondada 2 parmak ptım orta kalınlıkta mumu yapayım dedim çok acıdı yapmadımm umutsuzumm

hemen rapor veriyim: :))
dün işaret parmağım kalınlığında ve boyunda aparatı aldım. :) bugün kalınlaştırsam hızlı mı olur :))

kızlar mumu kalınlaştırdım pecete ve pamukla baya p.....s kalınlığında oldu bi kac gündür egzersiz yapıyorum bugün baya kalınlaştırdım ilk basta girerken etrafı acıyor sonradan alısınca farketmiyorum bu aksam denesem yapabilirmiyim gerceğini yaparken heyecan basıyor beniii

hazir hissediyorsan denemelere gec, en güzeli mumu icinden cikarir cikarmaz deneme yapmak. elinle mumu yerlestiriyormus gibi derin nefeslerle penisi yerlestir. jel miktarini arttirirsan giristeki rahatsizlik verici hissi (aci degil o - aci yok) azaltirsin. heyecanini kontrol etmek icin egzersiz gibi düsün, esini sen yönlendir. kontrol sende olsun. cekirgenin sicrama sayisi belli... penis kalinliginda mumda rahatsan, denemelerde basari da yakindir =) belki bugündür o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…