- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.141
arkadaşlar şu anda 11.5 cm ile yapıyorum yaşasın... bir kaç gün alışayım buna deneme yapacağıııııııııııııııııııııız:)))
11.5 cm çapı.. boyu mum boyu...aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum
herkese merhaba yazmıcam die karar akmıştım ama bu forum sayesınde çok ilerledim paylaşmak istiyorum
ben daha orda bi delik olduğuna ınanmazken burası sayesınde çok ilerledim.serçe parmak,baş parmak derken rimelle bütünleştim artık çok rahatım egzersizlerde.artık yapabileceğime eminim inşallah olacak bu akşam büyük günn
aparat 11,5 cm derken çapmı uzunluk mu arkadaşlar anlamıyorum
Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...
Tatlım Senidee Çok Tebrik ediyorum. Allah Başkaa dert,sıkıntı vermesin. Halaylarr Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn...
tebrik ederim senin halayınıda çekelimm ekim geliniii:))) ::
Ohhh halaylar sana o zaman gözümüz aydın
tebrık ederım sen de ekım gelını oldun. gozunaydın
Vajinismusu yendim kizlar darisi sizlerin basina azicik azim egzersiz gerisi geliyor cok mutluyum cok ben yendiysem herkes yener
kızlar mumu kalınlaştırdım pecete ve pamukla baya p.....s kalınlığında oldu bi kac gündür egzersiz yapıyorum bugün baya kalınlaştırdım ilk basta girerken etrafı acıyor sonradan alısınca farketmiyorum bu aksam denesem yapabilirmiyim gerceğini yaparken heyecan basıyor beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?