Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günün geçmedikçe hamile olamazsın. bazen hamilelik çok istendiğinde psikolojik belirtiler olabilir reglin 1 hafta gecikirse test yaparsın.

Allahım sen KAHHAR sıfatınla KAHRU PERİŞAN ET BUNLARI!!!!!HAYVAN BİLE DİYEMİYORUM BUNLARI YAPANLARA ONLAR HAYVAN KADAR BİLE VİCDAN SAHİBİ AKIL SAHİBİ DEĞİLLER..............

hoooooleeey!!! bi gelin daha!!! gözünaydın, tebriklerrrrr!!!

eline sağlık, matematik bilenleri görünce pek mutlu oluyorum çap değil çevre diyin demekten elimde tüy bitti çünkü

ohhh ohhhh ekim gelinlerinin kuyruğuna takılan gelsinnn kızlaarrrr:)))YENEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM VEEEEE HALAYINIZI ÇEKİYORUMMM HAYDİİİİ HALAYAAA::

eline sağlık, matematik bilenleri görünce pek mutlu oluyorum çap değil çevre diyin demekten elimde tüy bitti çünkü

Rica ederim ahahahahahaaaa :) ben de ilk sorduğumda çapı dendiğimde şoka girmiştim.Tamam ordan 50 cm uzunluğunda çocuk çıkabiliyor olabilir ama yani çocuğun kafa çapı ancak en fazla 12 cm olur yani yani çocuk kafası kadar bişey mi sokmamız lazım diye çok korkmuştum ilk forumda yazılanı görünce :) Neyseki öyle değilmiş ::)))

ya bacaklarımı acamıyorum bile hep kafamda bitiriyorum ama olmuyo acsamda ucu degsin cıglıgı basıyorum bugun en sonunda kocam deldiriyomusun ne yapıyorsan yaptır dahada cekemiyorum dedi cok kötüyüm cok

ya bence iş kızlık zarında bitmiyorki bak bendede o sorun var aştımdadiyemiyorum aşmadımda beklemedeyim çünkü vajiyken hamile kaldım üstüne düşük yaptım bisürü şey yani benim kızlık zarım hiç acımadı zaten hemen girişte eğer çok kalın ve kapalı sorunlu bir zardeğilse inanılmaz kolay yırtılıyor benim sorunumda yırtıldıkdan sonra oldu orda kaldım çünkü ilerisi dar kasıncada büyük acı yaşadım düşük yaptıgım için 2 buçuk hafta dinlenmemgerektiği söylendi denemelerimiz bayram sonrasına kaldı yani 1 ayı geçti evliyim ahh bende şöyle yaşasam şu durumu ahhhh
ama canım lütfen kızlık zarından korkma o hiç önemli değil inan bana rahat bırak kendini onu aşabilirsin ama sonrasını ben aşamadımki sana bişiy diyemicem ama bende arkadaşların yazıla<rını okuyorum okurken ağlıyorum resmen inş. bizde yenicez sabırlı ollllll.........

kızlar bu aksam denicem demiştim denedim denerken cok heyecanlıydım ama nasıl oldu anlayamadım ilk üstte denedim yapamadım üzüldüm gene yapamıcam deyip sonra eşim üstteyken denedik önce aparatı denedim sonra oldu biraz rahatsızlık hissi vardı ama iyiyidi cok sükürrrrr ekimde bitcek bu iş dedim cok sükür bitti inşallah sizde yenersiniz sormak istediğiniz seyler olursa cevap veriirim buranın cok faydası oldu 3,5 ay sonra nihayetttttttttttttttttttttttttt:)))))))))))))))))

Canıııııııııım tebrikler alaylar sana gelsin o zaman 46:

EVVETTTTT!!!!! tebrik ediyorum senideeee darısı diğer arkadaşların başınaa ...Hadi kızlaarrrrr ekimde rekor varrr:))))ayy halayını çekelimmm durrr ::

off okudum gözlerim doldu canım ya seni tanımıyorum ama inan kendim yenmiş gibi sevindim inş. bende şu ekim ayı bitmeden rahat rahat şu işi yapanlar kervanına katılırım Allah ım bu sıkıntıyı hepimizin üzerinden alsın inşallah...

inşaallah hepinize dua ediyorum...bu duyguyu bende tattım benden öncekilerde insan tanımadığı halde keni gibi seviniyo..inşaallah rabbim en kısa sürede bu ekim kervanına sizleride dahil eder...canı gönülden istiyorumm....

ay çok sevindim okudukça rahatlıyorum ya darısı başımıza inş. bizlerde ekim gelini oluruzhoş ben daha egzersizlerede başlıyamadım düşük den sonra ara verdim ama inş. bayram sonrası kararlıyımmm inş. ya

oyy oyy herkescikler gelin oldu ben yerimde sayıyorum vajime bakıyom bakıyom oda bana bakıyor parmagımı koymaya calısıyorum benimkiini fışş diye almıyor ya ben anlamadım bu işten
ayrıca bugun bir hastaneyi aradım ki büyük bi hastanedeydi vajinismus tedavisi veriliyormu dedim one be dedi türkçesi yokmu deyip güldü öyle zoruma gittiki anlatamam türkçeci karı koca ilişkiye girememesi diyemedim cok alıngan ve ruhsal durumum cok alt üst oldu sonra baska yere aktardılar birbrilerinden haberleri yok ki büyük arastırma hastanesiydi daha vajinismusun ne oldugunu bile bilmiyolar hadi dansıma bilmedi tam 4-5 ayrı kişiyle görüştüm bilmedikleri gibi one bee dediler yada konusma tarzları beni incitti belkide kötü niyetle gülmediler ama na bileyim o telefondan sonra oturdum nasıl agladım ama anlatamam

Mübarek bayrama girceğimiz bu zamanda rabbim dertlerimize care verir inş.

canımmm okuduğum kadarıyla cesaretin henüz yok ve çok yıpranıyorsun yarın nasib olursa uzun uzun seninle burda bu konuyu bi ele alalım....herkes yapıo ben yapamıyorum deme belki nerden nasıl başlayacağını bilemiosun ben sana yardımcı olmaya hazırım ne iistersen sorabilirsin öncelikle açık ol çekinme...ve kimseye anlatmaya çalışma seni bizden biri yani yenen yada yenmeye çalışan biri anlar emin ol en yakın oldukların bile anlayamaz yaşamadıkları için.....yarın 3 den sonra inş. bi görüşelim dertleşelim ve yoluna sokalım bişeyleri olurmu?bu gece geç oldu ama yarın detaylı bi şekilde bu konuyu ele alır Allahın izniyle çözüm buluruz...ve yeneceksin inan bana...cesaretini hiç kırma ümitsiz olma...şimdilik ii geceler...

selam kizlar yeni gelinleri tebrik ederim :)
bizim bi kac gündür yogun gecti deneme falan olmadi. ama bugun deneme yapicaz :) dua edin buraya guzel haberlerle geleyim

canım çookkkk teşekkürr ederim 3 buçuk sene olduu artıkk bende bıktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…