Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off okudum gözlerim doldu canım ya seni tanımıyorum ama inan kendim yenmiş gibi sevindim inş. bende şu ekim ayı bitmeden rahat rahat şu işi yapanlar kervanına katılırım Allah ım bu sıkıntıyı hepimizin üzerinden alsın inşallah...

inşaallah hepinize dua ediyorum...bu duyguyu bende tattım benden öncekilerde insan tanımadığı halde keni gibi seviniyo..inşaallah rabbim en kısa sürede bu ekim kervanına sizleride dahil eder...canı gönülden istiyorumm....

ay çok sevindim okudukça rahatlıyorum ya darısı başımıza inş. bizlerde ekim gelini oluruzhoş ben daha egzersizlerede başlıyamadım düşük den sonra ara verdim ama inş. bayram sonrası kararlıyımmm inş. ya

oyy oyy herkescikler gelin oldu ben yerimde sayıyorum vajime bakıyom bakıyom oda bana bakıyor parmagımı koymaya calısıyorum benimkiini fışş diye almıyor ya ben anlamadım bu işten
ayrıca bugun bir hastaneyi aradım ki büyük bi hastanedeydi vajinismus tedavisi veriliyormu dedim one be dedi türkçesi yokmu deyip güldü öyle zoruma gittiki anlatamam türkçeci karı koca ilişkiye girememesi diyemedim cok alıngan ve ruhsal durumum cok alt üst oldu sonra baska yere aktardılar birbrilerinden haberleri yok ki büyük arastırma hastanesiydi daha vajinismusun ne oldugunu bile bilmiyolar hadi dansıma bilmedi tam 4-5 ayrı kişiyle görüştüm bilmedikleri gibi one bee dediler yada konusma tarzları beni incitti belkide kötü niyetle gülmediler ama na bileyim o telefondan sonra oturdum nasıl agladım ama anlatamam

Mübarek bayrama girceğimiz bu zamanda rabbim dertlerimize care verir inş.

canımmm okuduğum kadarıyla cesaretin henüz yok ve çok yıpranıyorsun yarın nasib olursa uzun uzun seninle burda bu konuyu bi ele alalım....herkes yapıo ben yapamıyorum deme belki nerden nasıl başlayacağını bilemiosun ben sana yardımcı olmaya hazırım ne iistersen sorabilirsin öncelikle açık ol çekinme...ve kimseye anlatmaya çalışma seni bizden biri yani yenen yada yenmeye çalışan biri anlar emin ol en yakın oldukların bile anlayamaz yaşamadıkları için.....yarın 3 den sonra inş. bi görüşelim dertleşelim ve yoluna sokalım bişeyleri olurmu?bu gece geç oldu ama yarın detaylı bi şekilde bu konuyu ele alır Allahın izniyle çözüm buluruz...ve yeneceksin inan bana...cesaretini hiç kırma ümitsiz olma...şimdilik ii geceler...

selam kizlar yeni gelinleri tebrik ederim :)
bizim bi kac gündür yogun gecti deneme falan olmadi. ama bugun deneme yapicaz :) dua edin buraya guzel haberlerle geleyim

canım çookkkk teşekkürr ederim 3 buçuk sene olduu artıkk bende bıktımm

Ohhh Ohh Maşallah EKİM GELİNLERİ Arka arkaya çıkıyo Bravoo sanaa canımm. Çook Çok tebrik ediyorumm. Bundan Sonra Yapadığınız zamanların acısını çıkarıyosun vee bol boll yapıyosun. Çünkü Alışmak istiyosan Eğerr Boll boll yapmak lazım. Allah Başkaa dert vermesinn. Halaylar Sanaa ve Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinn ...

bilmem aranızda hatırlayan var mı burda bir arkadaş bişey paylaşmıştıı parmakla yapılıyodu az vajiya parmağı sokup gel gel yapar şekilde o konuyu arıyorum hatırlayan var mııı:44:

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. 4 buçuk aylık evliyim. bu süre zarfında kızlık zarı ameliyatı olmamı söyledi 4 ayrı doktora gittim. ameliyattan sonra ise vajinismusla yüzleştim. eşim sonuna kadar bana destek. burda bir psikiyatriye götürdü beni ve terapiye başlamamı istiyor. bense kendi kendine yenen sizleri gördükçe çok umutlandım. daha hiç bir egzersize başlamadım. bana da yardım ederseniz çok çok mutlu olurum bunalımın eşiğindeyim arkadaşlar

bilmem aranızda hatırlayan var mı burda bir arkadaş bişey paylaşmıştıı parmakla yapılıyodu az vajiya parmağı sokup gel gel yapar şekilde o konuyu arıyorum hatırlayan var mııı:44:

Canım Söylediğin şey Parmak egzersizi heraldee. Ama Tam Olarak ne dediğinide anlamış değilim açıkcasıı..:26::26:

Canım Merhaba Burayı Buldun Çok Şanslısın.Burdaki Herkes Kendi kendine Yaptıkları egzersizlerle Yendi. Buna Bende Dahil.Egzersizi sormuşsun nasıl oluyo diye. Sana Biraz Anlatim. Şimdi Parmak egzersizi ve Aparatlarla Egzersiz Var. Kişi Kendini hangisinde daha rahat hissediyosa o egzersizi yapıyo. Aynanın Karşısına Geç . Bacaklarınıı Sonunaa kadar ayır vee vajini ellerinle aç açtıktan sonraa Bolcaa Ikınnnn çünkü ıkındığındaa deliği görüceksin. Deliği gördükten sonra işaret parmağına biraz krem sür kaysın diye. Sürdükten sonra yavaşça parmağına deliğe doğru sokmaya başla. Zaten İçerisi Çok Kaygan olduğundan parmağın kayıp gidicekk. Ve sen oraya parmağının girdiğini gördüğündee bu seni çok mutlu edicek. Ve böyle böyle motive olacaksın. Sakın Ben Yapamam demee yapamam dersenn işte o zaman kaybetmiş olursun. Yapıcaksın. Burdaki arkadaşların bir çoğu senin gibi Bu derdi çekiyolar. Ve hepside egzersiz yapıyo. Egzersiz yaparak vajinismusu yenen o kadar çok arkadaşımız varki. Korkmaa kendine güven. Ve bu dediklerimi yap. Egzersizleri günde 2 -3 defa tekrarla. İşaret parmağına alıştıktan sonra orta parmağa geçicez çünkü. Cesaretlen ve bu işi bir an önce bitirmeye çalış.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. 4 buçuk aylık evliyim. bu süre zarfında kızlık zarı ameliyatı olmamı söyledi 4 ayrı doktora gittim. ameliyattan sonra ise vajinismusla yüzleştim. eşim sonuna kadar bana destek. burda bir psikiyatriye götürdü beni ve terapiye başlamamı istiyor. bense kendi kendine yenen sizleri gördükçe çok umutlandım. daha hiç bir egzersize başlamadım. bana da yardım ederseniz çok çok mutlu olurum bunalımın eşiğindeyim arkadaşlar

Tatlım Yukardaa sana cevap yazdımm !! O yazdığımı oku lütfenn !!

Hoşgeldin canım. Öncelikle korkularınla yüzleşmelisin. Geçmişte yaşadığın herhangi bir duyum, bir olay...vs. Öncelikle, korkularını buraya yazabilirsin. Cinsel ilişki olduğunda neler hissedebileceğini düşünüyorsun, başına neler gelecek diye düşünüyorsun...vs.

Korkularınla yüzleştikten sonra. Bir ayna al, birkaç gün vajiye bak, bakmanda herhangi bir sorun olmadığında (bazıları ben de dahil, vajime bakınca başım dönüyordu), vajini ellemeyi dene, vaji dudaklarını aç ve deliği görmeye çalış...Eğer bunları çok rahatlıkla yapabiliyorsan, egzersize başlaman için hiçbir sorun yok arkadaşım...

berayy bana ümit verdiğin için çok teşekkür ederim. eşim vardiyalı çalışıyor ve bu akşam yok. bugün egzersizlere başlayacağım inşallah hevesim kırılmazz

Ne demek Canım Benim. Egzersizlere Başlaa bak gör kısa bir süre İçinde Sendee Bu sorunu Atlatıcaksın !! Demek sende yalnızsın bugün. Aynen Bende Benim eşimdee Bugün Nöbetçi Gelmicekk:26::26:

.Kızlar bu sabah 4. İlişkimize girdik. 2 gündür ilişkiye girmediğimiz halde, ilişki öncesi egzersiz yapmadığım halde başarılı olduk sadece öncesinde jel sürdük. Hatta eşim biraz git gel yapabildi ve içime b....dı... ben hamileliğe hazır değilim, hamile kalırım diye korkuyorum:-( gerçi reglime 1 hafta falan var kalmam herhalde di mi?:26:

Son düzenleme:

Canım Benimde Reglime 1 Hafta var. Amaa Bu Olmucak anlamına gelmezz.. Belkidee Şuan Hamilesindir bilemezsin. Onu 1 hafta sonra ancak öğrenirsin.. Madem hazır hissetmiyosun neden korunmadınızz ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…