- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.181
kızlar bu aksam denicem demiştim denedim denerken cok heyecanlıydım ama nasıl oldu anlayamadım ilk üstte denedim yapamadım üzüldüm gene yapamıcam deyip sonra eşim üstteyken denedik önce aparatı denedim sonra oldu biraz rahatsızlık hissi vardı ama iyiyidi cok sükürrrrr ekimde bitcek bu iş dedim cok sükür bitti inşallah sizde yenersiniz sormak istediğiniz seyler olursa cevap veriirim buranın cok faydası oldu 3,5 ay sonra nihayetttttttttttttttttttttttttt:)))))))))))))))))
bilmem aranızda hatırlayan var mı burda bir arkadaş bişey paylaşmıştıı parmakla yapılıyodu az vajiya parmağı sokup gel gel yapar şekilde o konuyu arıyorum hatırlayan var mııı:44:
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. 4 buçuk aylık evliyim. bu süre zarfında kızlık zarı ameliyatı olmamı söyledi 4 ayrı doktora gittim. ameliyattan sonra ise vajinismusla yüzleştim. eşim sonuna kadar bana destek. burda bir psikiyatriye götürdü beni ve terapiye başlamamı istiyor. bense kendi kendine yenen sizleri gördükçe çok umutlandım. daha hiç bir egzersize başlamadım. bana da yardım ederseniz çok çok mutlu olurum bunalımın eşiğindeyim arkadaşlar
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. 4 buçuk aylık evliyim. bu süre zarfında kızlık zarı ameliyatı olmamı söyledi 4 ayrı doktora gittim. ameliyattan sonra ise vajinismusla yüzleştim. eşim sonuna kadar bana destek. burda bir psikiyatriye götürdü beni ve terapiye başlamamı istiyor. bense kendi kendine yenen sizleri gördükçe çok umutlandım. daha hiç bir egzersize başlamadım. bana da yardım ederseniz çok çok mutlu olurum bunalımın eşiğindeyim arkadaşlar
berayy bana ümit verdiğin için çok teşekkür ederim. eşim vardiyalı çalışıyor ve bu akşam yok. bugün egzersizlere başlayacağım inşallah hevesim kırılmazz
.Kızlar bu sabah 4. İlişkimize girdik. 2 gündür ilişkiye girmediğimiz halde, ilişki öncesi egzersiz yapmadığım halde başarılı olduksadece öncesinde jel sürdük. Hatta eşim biraz git gel yapabildi ve içime b....dı... ben hamileliğe hazır değilim, hamile kalırım diye korkuyorum:-( gerçi reglime 1 hafta falan var kalmam herhalde di mi?:26:
Ne demek Canım Benim. Egzersizlere Başlaa bak gör kısa bir süre İçinde Sendee Bu sorunu Atlatıcaksın !! Demek sende yalnızsın bugün. Aynen Bende Benim eşimdee Bugün Nöbetçi Gelmicekk:26::26:
berayy bi kayganlaştırıcı kullanıyor herkes. işten çıkınca alacağım ben de. hangisinden alayım
Canım Benimde Reglime 1 Hafta var. Amaa Bu Olmucak anlamına gelmezz.. Belkidee Şuan Hamilesindir bilemezsin. Onu 1 hafta sonra ancak öğrenirsin.. Madem hazır hissetmiyosusn nedşen korunmadınızz ki ??
.Kızlar bu sabah 4. İlişkimize girdik. 2 gündür ilişkiye girmediğimiz halde, ilişki öncesi egzersiz yapmadığım halde başarılı olduksadece öncesinde jel sürdük. Hatta eşim biraz git gel yapabildi ve içime b....dı... ben hamileliğe hazır değilim, hamile kalırım diye korkuyorum:-( gerçi reglime 1 hafta falan var kalmam herhalde di mi?:26:
canımmm okuduğum kadarıyla cesaretin henüz yok ve çok yıpranıyorsun yarın nasib olursa uzun uzun seninle burda bu konuyu bi ele alalım....herkes yapıo ben yapamıyorum deme belki nerden nasıl başlayacağını bilemiosun ben sana yardımcı olmaya hazırım ne iistersen sorabilirsin öncelikle açık ol çekinme...ve kimseye anlatmaya çalışma seni bizden biri yani yenen yada yenmeye çalışan biri anlar emin ol en yakın oldukların bile anlayamaz yaşamadıkları için.....yarın 3 den sonra inş. bi görüşelim dertleşelim ve yoluna sokalım bişeyleri olurmu?bu gece geç oldu ama yarın detaylı bi şekilde bu konuyu ele alır Allahın izniyle çözüm buluruz...ve yeneceksin inan bana...cesaretini hiç kırma ümitsiz olma...şimdilik ii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?