Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ıstanbulda oturuyorum ıstanbulda yesım yercok dıe bı jınekolog var ona gıttım cnm bnm memnunda kaldım

cok ıyı bır doktor kesınlıkle ılla doktorla yenebılırım dıyenlere burda aktıf olanlar yesım hanımı tavsıye etsın lutfen
hem dıger doktorlardan daha uygun hemde gıdıpte memnun olmayan yok yenemeseydım kesınlıkle o doktora gıdıcektım bende ..

5 koca yıl kendımı eve kapadım arkadaslardan uzaklastım
kısır damgası yedım esımle kavga hır gur hergece korku ..
kendıne acıma hepsı erteleme ıcın bahane.. egsersıze basladıgımda enfazla 8 10 kere yaptım yendım
kendıne hedef biç ben esımın ölcüsünü alarak onun kadar olacak aparatı alırsam tamamdır yenmısımdır dedım
ve esımden destek degıl kostek gordum ondan gızlı egsersız yaparak yendım..
kendını bır silkele egsersızde daha ılerı gıt esınle denemeden once aparatı ıcınde tut sonra dırek esınle dene ve asla kacma
burda yenenlerı düşün motıve ol inşallah .. yalmız yada caresız değilsin ...

okey durex dediğin sadece jel değilmi prez... değil.
cünkü prez. ile yapamıyorum

off 5 yılı görünce yazmadan edemedim..ben 8 ay yaşadım diye yandım,sizinki daha betermiş..
Allah hayırlısıyla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza inşlh..

canım insan ister istemez cok kötü oluyor kendini bi işe yaramaz hissediyo yasamayan bilmez cok zor ama bende egzersizleri yapamam diye diye ugrastım olmadı bak gene baslıccam denemelere cok korkuyorum ama bak okudukca insana güven geliyo ben üye olduktn sonra kac kişi yendiii bizde yeneriz belkii neden olmasın . bak bide benim evimde sadece eşimle otrmuyrum ona ragmenn ugrasıyorum sende yılmaa bende yeniden denemelere baslıcam evde fırsat buldukca yanii :)

okey durex dediğin sadece jel değilmi prez... değil.
cünkü prez. ile yapamıyorum

jel markaları canım ..
egsersızdede prez.. şart aslında hıjyen ıcın ve durex elıte ultraince gercekten cok rahat
aparat hıcyenıne emın olmadan egsersız yapılmamalı ne olur ne olmaz mıkrop kapılabılır ..

off 5 yılı görünce yazmadan edemedim..ben 8 ay yaşadım diye yandım,sizinki daha betermiş..
Allah hayırlısıyla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza inşlh..

bu illetle uğrasana her gun 1 yıl gibi ne guzel basında yenmişşin ben yıllar sonra yenınde esım bukadarcık sey ıcınmı hayatı zehır ettın dedı hep
ara ara bu olay nuksedıyor aramızda ama cok sukur hersey bıttı gıttı..
duan ıcın cok sağol rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

canım ben dr eldiveni kullancam prez. sevmiyorum ama dediğiniz markalara bi bakayım teşekkürler

yeni geldim aranıza ve bende de aynı sorun var yardımlarını beklıyorum lütfen bu durumdan kurtulmayı çok istiyorum

hoşgeldin canım bende yeni sayılırım ama henüz bi ilerleme kaydedemedim ilk syfadaki kegel egzersizlerini incele umarım halledebilirsn
önce beyinde bitirmek gerekiyo cunku hiç jinekologa gitinmi öncelikle vajinadan kaynaklı sorun varmı yokmu onu bilmek gerek sonrasında bu egzersizlere baslasan daha mantıklı bence
ben denemeye kac kez calıstım olmadı ama yılmıcam deneyeceğim okudukca cogu üye iyileştiğini gördüjce şevk gelcek sende inş. yenersin hepimizde kurtuluruz bu ileltten

Ecrinxxxxx banada yardım edinnnnnnnnnn yaaaaa biri benimle ilgilensinnnnnnnnnnnnnnn destek istiyorummmmm;(((((

canlar bu gecelik bu kadar görüşmek üzere

kızlar merhaba diyceksiniz ki bu kim nerden çıktı çok eskilerden bende bu bölüme girerdim çünkü bi zamanlar ben de boğuştum vajiyla ama bu bölüm ve arkadaşlarımın sayesinde yendim ve artık bebek yapmayı bile düşünüyorum kısmetse bu gece aklıma geldi bi gireyim bakayım belki de bi faydam olur dedimm... ben parmak eğzersizlerini hiçbirzaman yapamadım aparat dediler olmadı onu da yapamadım artık iyice ümidimi kesmişken hatta dr düşünürken jel dediler birde onu deniyeyim dedim gittim kocaman bi kutuda yalan olmasın 5 tl gibi hatırlıyorum ultrason jeli aldım sürdüm kendime bol bol ve tabiki altımada yastık koydum ve inanırmısınız bilmiyorum ama birkerede oldu dedğim gibi artık bebek istiyrum size tek önerebileceğim
1- ultrason jeli
2- altınıza KESİNLİKLE yastık
3- kafanız rahat olsun sakın acıycak olmuycak die odaklanmamanız
işte emin olun ki hepsi bukadar basit....

kızlarrr kesınlıkle su bazlı jeller kullanınnn hatt alabılırsenız ultrason jelı alın hem uygun fıyatlı hemde zararı yokk yok bepanten yok bebeyagııı kesınlıkle bunlarla egzersız yapmayın sonra acısını cekersınız benden soylemesııı

canım konu vajinismus olarak değil aslında bebek isteyen ve vajinismusu yendikten sonraki aşama için konuşuldu...sen kayganlaştırıcı olabilecek şekilde en iyisi eczaneye sor hatta bu ismi geçenlerinde vajide kullanılıp kullanılmadığını sor eeğer sorun teşkil etmiosa al sorun eder derlersede kayganlaştırıcılar satılıomuş özel vaji için onlardan al..

birde bu bahsedilen vibratör değil aman haaa yanlış bişey yapma,o vibratör farklı amaçlar için kullanılıo da ondan titrio sanırım..burda konusu geçen DİLATÖR canım arasında fark var...dilatör bizim kendi yaptığımız aparatların hazır hali yani inceden kalına doğru 4-5 tane aparat birarada olanı...

ecrinxxxxx banada yardım edinnnnnnnnnn yaaaaa biri benimle ilgilensinnnnnnnnnnnnnnn destek istiyorummmmm;(((((

oyyyyyy çığlıklar yüreğimi deldi geçtii....dur sakin ol önce...merak etme bu derdi çekip de yok arkadaş ben yardım edemem diyecek biri olmaz burda...yardıma hazırım...bu mesajı nezaman okursun bilmiyorum ama okur okumaz hemmmennn egzesize başlıyosun ve sakınnnn ertelemiyosun bu birinci kural:))kegel egzersizi yap nedir bu egzersiz??bu egzersiz wc de tuvaletini(küüçük)yaparken tut bırak tut bırak öyle yap..tek fark otururken yatarken tv izlerken aynı hareketi aklına geldikçe yap...ben bunu çok az yaptım toplasan 10 değildir ilk egzersize başlamadan..sonrada karşına bir ayna al aç bacaklarını en rahat vajinayı nasıl görebileceksen öyle aç ve ıkınn bakmaktan çekinme ıkındıkça açılan deliği farkedeceksin..sonrasında ince kulak çöpü varya al bi tane prez.fe geçir yağla veya işte kayganlaştıracak bişi sür aman zararlı olmasın.ve onu ıkındıkça ileri ittir ama ittirme yönün popoya doğru olacak sakın unutma...derinnn nefes al verirken ıkın ve ittirr..şimdilik böyle başla zaten oraya bişeylerin girebildiğini görünce başaracağına ve başka şeylerinde olacağına inanıyosunn...

arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(

Bende orda takılmıştım ilk gecemizde eşimi hemen itmiştim çok ağladım titreme falan tutmuştu ben bunu bidaha yapmam bu çok kötü bişiymiş hiç güzel bişiy değilmiş diye diye cocuk gibi zırlamıştım :) zaten ogünden sonra birdahada yarısına kadar hiç yapamadık ucunda kaldı hep ama nezaman rahatladı kafam biliyormusun ben 5 ekimde hamile olduğumu ve üstünede düşük yaptıgımı öğrendim düşün yani o yarıya kadargiripde zırladığım gün hamile kalmışım tamda yumurtlama dönemindeydim hesaplarımagöre nasıl tuttuysa istesen tutmaz ama oda nasip değilmiş zaten düştü ve üzerine doktora gittiğimde kaynanamda gelmişti bizimle geldi diye doktora vajiyim ben diyemedim kadın duyucak diye duysa yanmıştım heralde şükürki öğrenmedi kadın vajinal muayeneyi yaptı bu konuların cahiliyiz işte kocaman bişeyi sokuverdi ben hiç beklemiyordum bacağım bi havaya fırladı bi çığlık attımki sorma çok acımıştı inanılmaz yanmıştı ama okadar acıyıp yanmasına rağmen ve o gün kızmama rağmen sonra evegeldiğimde mutlu oldum ya iyiki yapmış doktor dedim çünkü demekki oraya bişiy tamanlamıyla girebiliyormuş fikri yattı aklıma dalgınlığımda bilmiyorken soktu çünkü o yüzdende kendimi kasmafırsatım olmadı kasmadığım içinde girmişti işte hikayem bu şimdi bekliyorum düşük olduğu için bir deneyemiyoruz bi bu süreç bitsin denicez inş. ogün doktorda olduğu gibi hemencecik girer amaben biliyorum yine kasıcam kendimi ama olsun en azından bişiy giriyor bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…