- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.401
ben ıstanbulda oturuyorum ıstanbulda yesım yercok dıe bı jınekolog var ona gıttım cnm bnm memnunda kaldım
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
gecen sene 15 ekımde 5 yıllık vajı belasından kurtuldum çok şükür..
doktorum su bazlı jel harıc gerısını kesınlıkle yasakladı vajıye zararmıs
hatta vajı ıcın temızleme jellerı var onlar bıle zararlıymıs bepanten yada bebe yagı bunlar vajıye uygun degıl ve mantar yapar
ultrason jelı yada okey durex markaların su bazlı jellerı kayganlastırıcı olarak cok ıyıler
ben okeyın kullanıyorum 1 yıldır gayette memnunum
5 koca yıl kendımı eve kapadım arkadaslardan uzaklastım
kısır damgası yedım esımle kavga hır gur hergece korku ..
kendıne acıma hepsı erteleme ıcın bahane.. egsersıze basladıgımda enfazla 8 10 kere yaptım yendım
kendıne hedef biç ben esımın ölcüsünü alarak onun kadar olacak aparatı alırsam tamamdır yenmısımdır dedım
ve esımden destek degıl kostek gordum ondan gızlı egsersız yaparak yendım..
kendını bır silkele egsersızde daha ılerı gıt esınle denemeden once aparatı ıcınde tut sonra dırek esınle dene ve asla kacma
burda yenenlerı düşün motıve ol inşallah .. yalmız yada caresız değilsin ...
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
okey durex dediğin sadece jel değilmi prez... değil.
cünkü prez. ile yapamıyorum
off 5 yılı görünce yazmadan edemedim..ben 8 ay yaşadım diye yandım,sizinki daha betermiş..
Allah hayırlısıyla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza inşlh..
jel markaları canım ..
egsersızdede prez.. şart aslında hıjyen ıcın ve durex elıte ultraince gercekten cok rahat
aparat hıcyenıne emın olmadan egsersız yapılmamalı ne olur ne olmaz mıkrop kapılabılır ..
turquaazz .!.:2 kusura bakma daha msj atamadıgımdan yazma durumunda kaldım
ama bu dediklerini aldıktan sonra nasıl balayacagım birde sen yeşim hnm a gittikten sonramı çözdün yksa kendinmii egzersizlerle hallettin parmak denemelerin nasıldı önce serce en son orta parmakmıydı? eger yeşim hnmda çözdüysen kac seansta çözdün muayene ücreti ne kadar dı? ayrıntı msj atarsan sevinirim
yeni geldim aranıza ve bende de aynı sorun var yardımlarını beklıyorum lütfen bu durumdan kurtulmayı çok istiyorum
Ayyy Allahımm Nasıll sevindimm sana anlatamam canım benim. Seni Çoooook Tebrik ederimm. Çok azimliydinnn ve başardınn. Artıkk Sendee Gelin oldun. Yapamadığın zamanların acısını Çıkarr. Bundan Sonra Durmak Yok. Sen Vajinismusu Halt ettin . Artık Vaji senden Korksunn. Gerçekten Önümüzde Bir Hedefimiz vardı ve sen O hedefi Gerçekleştirdin. EKİM GELİNİ Oldunnn. Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii... Hadiii Bütün Halaylarr sanaaa gelsinnn ohhhh ohhhh yandann yandannnn..
turquaazz .!.:cnm msj atamadıgımdan sordugum soruların cvbın bi ara özelden yazarsan sevinirim.
herkese vajinismusu yeneceği eşiyle güzel güzel geçindiği uzun saglıklı günler temenni ediyorum
RABBİM yardımcımız olsunnnnnnnnnnn kendinize iyi bakın
yeni geldim aranıza ve bende de aynı sorun var yardımlarını beklıyorum lütfen bu durumdan kurtulmayı çok istiyorum
mutlulukolsun tebrikler
kızlar benim kafam karıstı hangi jel yada kremi kullanacaz simdi bi gün girmiyoruz ne kadar cok yorum yazılıyor takip etmekte zorlanıyom valla :)
bepanten mi alayım jelmi alsak
bide bir arkadas vibratörden bahsetmiş vajinismsu olan o aletlerle nasıl iş yapsın ya bence kanaatimce olamaz belki yapabilenler vardır ama ne bileyim titreyen bi alet oldugunu biliyorum onu
yani sabit duranı alamazken içimize bide titremesini düşünemiyorumneyse sorunlarımız halledilse herseye razıyızda gerisi boşş
ecrinxxxxx banada yardım edinnnnnnnnnn yaaaaa biri benimle ilgilensinnnnnnnnnnnnnnn destek istiyorummmmm;(((((
arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?