Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahahaha çok güldüm buna ço kdoğru valla düzgün duranı alamıyoruz titreyeni nasıl alıcaz ay çok güldümm Allah da seni güldürsün inş.

merhaba, umarım tekrar girerde sana yazılanları okursun; bu ruh hali hepimize okadar tanıdık ki hatta nekadarda bensin, ben de nekadarda sendim...
bu saçma durumu ben de yaşadım 10gün, egzersizi tamamladım olmuyor yine kasılıyorum sanki o şeyi sokan ben değilimde başkası tam bir sinir harbi idi, dilatörlerimi fırlattım yemin ettim bidaha yapmıcam demekki yapamıyorum adım hıdır elimden gelen budur mantığı yani ama her yemin sonrası tekrar aldım elime:)deli gibi şekilden şekile giriyordum kendime en uygun pozisyonu bulmak için veee popomu kaldırınca nasıl kolay girdiğini tecrübe ettim dedim bitti gel okadar emindimki kendimden ve öyle de oldu; bak altta ise bacaklardan güç alarak kaldır poponu ve aparatını o şekilde sokarak bunu tecrübe et gözlerini kapa ıkınarak kendini eşine doğru iterek yine sen al içine ve böylece kontrol de sende olmuş olacak ama dikkat bacaktan güç alman önemli popodan güç alırsan kasılmış olursun bir anlamı kalmaz, dilerim kurtulursun bu aşamaya gelmişken

herşeyi denediğimi düşünüyorum ama eksiklerim war mutlaka başarılı olamadığıma göre..aslında o kadar çok olumsuzluk war ki.eşim biraz kilolu oldukca buyuk bi göbeği war bense tam tersi 1.80 boyunda 58 kiloyum.onu üstümde taşıyamıyorum zaten.üste geçincede yapamıyorum bi türlü olmuyo.ister istemez eşime kızıyorum.belki de onun kilosunuda bahane ediyorum bilmiyorum hiç bişeyden emin değilim.bildiğim tek şey war artık dayanamıyorum mutsuz olmakdan yoruldum

denıyorum ama rahatlayamıyorum birtürlü sanki ondan sonrası yokmus gıbı gelıyo .acımasının nedenı kendımı kasmammı sadece acaba .bende bı sorun mu var doktoramı gıtsem dıye dusunuyorum

merhaba, yarıya kadar sokmak orada takılmak sanılan şeyde aslında sadece başının teması mevcut şöyle ki; ben diyorum girmedi eşim diyor girdi çıkar diyorum ve bakıyoruz ki hakkaten girmemiş sadece başı giriş kaslarına takılıp oradaki eğimi geçemeyip yukarı doğru gidiyor ve bu da canımızın yanmasına neden oluyor işte bu noktada hiç zorlama hemen çek ve tekrar en alt kısma yerleştir kendi elinle, sonra burundan aldığın derin nefesini ağzından deriiinnce ver ve çişini yaparcasına ıkın bu esnada eşin yavaşça itsin ama tutarak yukarı baskı yapmasını engelleyin burda sen tutarsan belki kendini daha iyi hissedebilirsin kontrol sende hissini alarak, ve yine mi takıldın orda sabit durun nefes alarak kendini sakinleştir ve tekrar ıkınarak poponu da hafif kaldırarak itmeyi deneyin eminim ki başarıya ulaşacaksınız bu şekilde

Rüzgarcım bak ben de senin gibiyim şekilden şekile girdik eşimle gene de olmadı...ama umudunu kaybetmemen lazım...bu allahın cezası vaji insanı umutsuzluğa sürüklüyo biliyorum...ben de çok yaşadım...ama şöyle düşün; dünyada milyonlarca çift var, hepsi kilo ve boyca birbirlerine uygun değil ancak bu durumları onlara ilişkiye girmeleri için bir sorun teşkil etmiyor, herkes çatır çatır yapabiliyor bunu...ben çok sık egzersiz yapamasam da, birkaç denememde oraya bişeylerin girebildiğini gördükten sonra tamam dedim bu iş eninde sonunda olacak...sana gevşeme egzersizi yapmanı öneriyorum çok iyi geliyor...ne bileyim youtube' da fizy'de bulabilirsin bu tarz terapi meditasyon müziklerini...seni müzik eşliğinde yönlendiren türkçe egzersizlerde var...bunları yatarak dinle, kendini tüm düşüncelerden arındır...gözlerini kapatıp derinleşmeye çalış...burnundan nefes alıp ağzından ver, derin derin ve sakince...burada herkes sürekli olarak egzersizden bahsediyo ama onuda endişeler içersinde veya ağlayarak veya umutsuzlukla yaptıklarında eşli denemeleri gene başarısız oluyor bence...bu gevşeme egzersizleriyle önce endişelerden kurtulup, mutlu ve huzurlu hissetmek sonra umudunu yitirmeden egzersiz yapmak gerek bence...benim vaktim olsa daha çabuk çözücem bu işi de, yok işte ...dediğim gibi önce kendini rahatlat, bunun en doğal şey olduğuna inandır kandini, sonra egzersizlerini yap ki yaptığında gayette iyi yapabilmişsin; sonra da eşinle mutlu ve huzurlu hissettiğin bir gün deneyin , bak o zaman olacak göreceksin...

ruzgar inan boyla posla kiloyla alakası yok bir arkadaşım vardı adam nasıl kilolu inan normal standartlarda bir kişiden tam 3 kişi eder ve eşi de Allahım minicik ufacık tefecik bir kız ve ben ilk gördüğümde şok olmuştum aklıma ( Allah affetsin) nasıl yaptılar diye şemşekler çakmıştı
eğer yatarak olmuyorsa bak benim klasiğim oldu bu ve çok rahat oluyor böyle; sen olabildiğince yatak ucunda yatacak bu şekilde zaten ayaklar olabildiğince popoya yakın olmak zorundaki sen yatağın en ucunda olabilesin, eşin de ayakta yatağın ucuna gelecek işte, sen az da popoyu diklersen inan bak çok kolay olacak yaa gerçekten egzersizi tamamlayıpta nihai sonuca ulaşamayana extra üzülüp takıyorum çünkü ben de yaşadım bunu insanın tahammül sınırını zorluyor bu durum ama bu bahsettiğim popo kaldırmayı önce aparatınla dene lütfen bak göreceksin nasıl kolay kayıp gittiğini vaji dümdüz oluyor vakum gibi çekiyor nolur dene sen de tecrübe ederek gör ki kendine inancın gelsin

inşallah artık dediğim gibi yapacak bişey kalmadı bide tarif ettiğin gibi yapayım.canıma tak etti artık başka birine dönüştüm eşime çok hırslandım.egzersizleri yaptım ya sanki artık o yetersiz o beceremıyo gibi geliyo.ona da belli edemiyorum ama tawırlarımdan anlıyo az ewwel telefonda saçma sapan bi sebepten dolayı tartıştık we olay büyüdü küstük gelecek göremiyorum artık hiçbişeyden emin değilim

belki de kocişimin kilosunu bahane ediyorum dedim ya bilmiyorum ki.ben çok gergin bi tipim aşırı agrasifim aslında müzik gene de rahatlatırmı dersin

arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(

Eşinin mikisini sen yönlendir yarısına kadar alıyorsan zaten devamı gelir Totoya doğru ittirip bastırın biraz, biraz yanma olacak ama ona da katlanıverin gari Yukarı doğru zorlarsanız duvara toslar gibi olur, batar, canınız çok yanar, aşağı doğru olması lazım

az daha sabır bak aynı şekilde ben de dedim ya 10gün hergün denedik artık eşim sen koca şeyi sokarsın ama bunu yapamazsın dedi ben de onu suçladım hem de sen gibi içimden ya da hareketlerimle değil direk sözlü, ama inan ramak kalmış ve başardığında bumuymuş peehhhh diyeceksin ve eşine deil artık kendine kızacaksın; popo kaldırmayı dene mutlaka ve o esnada, takıldığın yerde durun eşin sabit dursun ozaman kendini serbes bırakıp derince bir nefes alıp ıkınarak nefes verirken eşin tekrar itsin sen de dibinden tutarak destekleki kontrol sende gibi hisset ve kasılma bak bu ıkınmak (kendini sıkmadan çiş yapar gibi) çok faydalı ve kolaylaştırıyor içeri çekiyor adeta, zaten 3-4 cm lik bölümden sonra kayıp gidiyor o kasıldığın yerde nefes nefes nefes ıkınmak ıkınmak ıkınmak birde yön aşağı doğru zaten egzersizinden biliyorsundur bunu lütfen bu noktada bırakma bu işin peşini çok çok çok zorlanıyorsan emla (lokal anestezik) sür giriş kaslarına faydasını görürsün

Mantar öyle şiddetli bir kaşınma yapıyor ki yerinde duramıyorsun. Bir de vaji ağzında kabarcıklar oluşuyor. Arkadaşlar hemen vazgeçiyorsunuz , biraz inat edin, ağrıdığı yandığı anda geri çekiyorsunuz, çekmeyin, yönünü değiştirip tekrar deneyin. Yukarı doğru değil aşağı doğru ittirin. Çok mu canın yandı battı mı yanış istikamettesin, çıkar, derin nefes al bu sefer o denediğinin ters istikametinde dene

Kayganlaştırıcı jel kullanmayı deneyin bir de. Kayganlaştırıcı jellerin yapısı zevk suyu ile neredeyse aynı. Ayrıca vajinin ph dengesini koruduğu için mikroplara karşı direnç sağlıyor

Canım inan bu hastalık inatla yeniliyor. Yapamıyorum diye söyleyip düşündükçe ve her hissettiğin yanma ve ağrıda kendini geri çekip yok yaa ben yapamıyorum dediğinde ileri gidemezsin. Biraz inat etmen lazım. Girişte yanıyor, çünkü orası bir şeylerin girmesine alışkın değil. Parmağını yukarı doğru ya da direk karşıya iterek yerleştirme, aşağı doğru it, bak başında biraz yanma olacak parmağın ilerlediğinde ilerisinde hiçbir şey hissetmediğini göreceksin. Hatta şaşıracaksın. İlerisi o kadar hissiz ki... Hani kolunun üzerinde uyuyakalsan uyuşur ya kolunu sıksan da hiçbir şey hissetmezsin işte vajinin ilerisi öyle hissiz... O yüzden biraz sabret yapamıyorum deme ve inat et!

Kızlar n'olur böyle yapmayın ... Biraz inatçı olun... İnat edin... Her başarısızlık sonucu ben yapamayacağım, olmayacak diye düşünmeyin. Bu sefer olmadı ama belki bir başkasına olacak deyin. Eğer hep olmayacak diye düşünürseniz olmaz! Rimeli bile almışsın... Ama sabırsız davranmışsın... Rimeli biraz daha kalınlaştır... Baktın onu da alabiliyorsun biraz daha kalınlaştır böyle böyle ilerle... Hemen p..ns denemek istersen başarısız olabilirsin. Bu işin tek çaresi bol bol egzersiz Ben de ilk prmak egzersizi yapmaya çalıştığımda korktum, yapamadım, bacaklarım titredi, aynayı falan topladım kalktım, sonra inat ettim hayır yapabilirim dedim ve bir anda serçe işaret ve orta parmağı sırasıyla yerleştirdim. İnat et, kendine güven , cesur ol, başaracaksın! Çok az kalmış!

Canım 5 gün önce yendim ben. Eşim 1 85 boy ve 107 kilo. Ben de 1 58 boy ve 62 kiloyum. Aradaki uyumsuzluğu sen düşün ama ben yendim... Ben inat ettim ama inat edip 4 günde yendim!

herkese selam :)) evvet dün akşam iki parmağa yakın kalınlıktaki aparatı kullandım. diğerleri gibi değildi girişte yaktı biraz ama sonra alıştım. ancak eve geç geldiğim ve yorgun olduğum için uzun çalışamadım 15 dakika ancak sürdü neyse bugün devam edecem inşallah :)) şu an bu konuyu evinden okuyor olan ve henüz milli formayı giyememiş genç kardeşlerim harekete geçsinler, oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur

merhaba canım.ben de izmirde yaşıyorum.bu hastalıktan şüphelendiğim zaman araştırma yaparken bir çok siteyi ziyaret ettim.izmirde bu konuyla ilgili sağlık merkezleri var ayrıca kuşadası da bize çok yakın ordaki doktoru da öven yazılar okumuştum.senin kendi kararın tabiiki ama ben sana şöyle söyleyim bu bahsettiğim doktorların yazılarında bizim burda yaptığımız egzersizlerin aynısından bahsediliyor.zaten bu siteyi de ben doktor araştırırken bulmuştum.ilk okuduğumda parmak mı aparat mı dehşete düşmüştüm.doktora gitseydim daha da gerilecektim belki bunları yaparken çünkü benim doktor fobim varbana sorarsan durumun okadar kötü değil burdaki arkadaş ortamı doktor terapisinden daha sıcak.parmakla ben de yapamamıştım bana çok itici gelmişti ama mumla direk 5-6 cmle başlayabilidim.sen de parmak yerine kulak çubuğu,rimel,mum vb.rahat edebılceğin başka bir aparat denesen belki faydası olabilir.öncelikle burdan yardım almaya çalış bütün arkadaşlarımız elinden geldiğince yardımcı olacaktır,paranı ziyan etme canım benim.baktın olmuyor ondan sonra doktora git.haa ben doktora karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bizler bu illeti arkadaşlar sayesinde yenebildiysek sen de yapabilirsin tedavi için ödenen ücretler az bişey değil.egzersizlere bizlerin desteğiyle başlamak istersen biz burdayız.umarım kısa sürede aşarsın bu sorunu daha çok yenisin bu açıdan çok şanslısın bunu unutma

Az yaptım 15 dk falan düşünme Hiç yapmamaktansa günde 15 dk bile kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…