- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.421
kızlar benim kafam karıstı hangi jel yada kremi kullanacaz simdi bi gün girmiyoruz ne kadar cok yorum yazılıyor takip etmekte zorlanıyom valla :)
bepanten mi alayım jelmi alsak
bide bir arkadas vibratörden bahsetmiş vajinismsu olan o aletlerle nasıl iş yapsın ya bence kanaatimce olamaz belki yapabilenler vardır ama ne bileyim titreyen bi alet oldugunu biliyorum onu
yani sabit duranı alamazken içimize bide titremesini düşünemiyorumneyse sorunlarımız halledilse herseye razıyızda gerisi boşş
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
yawrilarr sız nasılsınız gorusmeyelı..
merhaba, umarım tekrar girerde sana yazılanları okursun; bu ruh hali hepimize okadar tanıdık ki hatta nekadarda bensin, ben de nekadarda sendim...
bu saçma durumu ben de yaşadım 10gün, egzersizi tamamladım olmuyor yine kasılıyorum sanki o şeyi sokan ben değilimde başkası tam bir sinir harbi idi, dilatörlerimi fırlattım yemin ettim bidaha yapmıcam demekki yapamıyorum adım hıdır elimden gelen budur mantığı yani ama her yemin sonrası tekrar aldım elime:)deli gibi şekilden şekile giriyordum kendime en uygun pozisyonu bulmak için veee popomu kaldırınca nasıl kolay girdiğini tecrübe ettim dedim bitti gel okadar emindimki kendimden ve öyle de oldu; bak altta ise bacaklardan güç alarak kaldır poponu ve aparatını o şekilde sokarak bunu tecrübe et gözlerini kapa ıkınarak kendini eşine doğru iterek yine sen al içine ve böylece kontrol de sende olmuş olacak ama dikkat bacaktan güç alman önemli popodan güç alırsan kasılmış olursun bir anlamı kalmaz, dilerim kurtulursun bu aşamaya gelmişken
denıyorum ama rahatlayamıyorum birtürlü sanki ondan sonrası yokmus gıbı gelıyo .acımasının nedenı kendımı kasmammı sadece acaba .bende bı sorun mu var doktoramı gıtsem dıye dusunuyorum
herşeyi denediğimi düşünüyorum ama eksiklerim war mutlaka başarılı olamadığıma göre..aslında o kadar çok olumsuzluk war ki.eşim biraz kilolu oldukca buyuk bi göbeği war bense tam tersi 1.80 boyunda 58 kiloyum.onu üstümde taşıyamıyorum zaten.üste geçincede yapamıyorum bi türlü olmuyo.ister istemez eşime kızıyorum.belki de onun kilosunuda bahane ediyorum bilmiyorum hiç bişeyden emin değilim.bildiğim tek şey war artık dayanamıyorum mutsuz olmakdan yoruldum
herşeyi denediğimi düşünüyorum ama eksiklerim war mutlaka başarılı olamadığıma göre..aslında o kadar çok olumsuzluk war ki.eşim biraz kilolu oldukca buyuk bi göbeği war bense tam tersi 1.80 boyunda 58 kiloyum.onu üstümde taşıyamıyorum zaten.üste geçincede yapamıyorum bi türlü olmuyo.ister istemez eşime kızıyorum.belki de onun kilosunuda bahane ediyorum bilmiyorum hiç bişeyden emin değilim.bildiğim tek şey war artık dayanamıyorum mutsuz olmakdan yoruldum
ruzgar inan boyla posla kiloyla alakası yok bir arkadaşım vardı adam nasıl kilolu inan normal standartlarda bir kişiden tam 3 kişi ederve eşi de Allahım minicik ufacık tefecik bir kız ve ben ilk gördüğümde şok olmuştum aklıma ( Allah affetsin) nasıl yaptılar diye şemşekler çakmıştı
eğer yatarak olmuyorsa bak benim klasiğim oldu bu ve çok rahat oluyor böyle; sen olabildiğince yatak ucunda yatacak bu şekilde zaten ayaklar olabildiğince popoya yakın olmak zorundaki sen yatağın en ucunda olabilesin, eşin de ayakta yatağın ucuna gelecek işte, sen az da popoyu diklersen inan bak çok kolay olacak yaa gerçekten egzersizi tamamlayıpta nihai sonuca ulaşamayana extra üzülüp takıyorum çünkü ben de yaşadım bunu insanın tahammül sınırını zorluyor bu durum ama bu bahsettiğim popo kaldırmayı önce aparatınla dene lütfen bak göreceksin nasıl kolay kayıp gittiğini vaji dümdüz oluyor vakum gibi çekiyor nolur dene sen de tecrübe ederek gör ki kendine inancın gelsin
Rüzgarcım bak ben de senin gibiyim şekilden şekile girdik eşimle gene de olmadı...ama umudunu kaybetmemen lazım...bu allahın cezası vaji insanı umutsuzluğa sürüklüyo biliyorum...ben de çok yaşadım...ama şöyle düşün; dünyada milyonlarca çift var, hepsi kilo ve boyca birbirlerine uygun değil ancak bu durumları onlara ilişkiye girmeleri için bir sorun teşkil etmiyor, herkes çatır çatır yapabiliyor bunu...ben çok sık egzersiz yapamasam da, birkaç denememde oraya bişeylerin girebildiğini gördükten sonra tamam dedim bu iş eninde sonunda olacak...sana gevşeme egzersizi yapmanı öneriyorum çok iyi geliyor...ne bileyim youtube' da fizy'de bulabilirsin bu tarz terapi meditasyon müziklerini...seni müzik eşliğinde yönlendiren türkçe egzersizlerde var...bunları yatarak dinle, kendini tüm düşüncelerden arındır...gözlerini kapatıp derinleşmeye çalış...burnundan nefes alıp ağzından ver, derin derin ve sakince...burada herkes sürekli olarak egzersizden bahsediyo ama onuda endişeler içersinde veya ağlayarak veya umutsuzlukla yaptıklarında eşli denemeleri gene başarısız oluyor bence...bu gevşeme egzersizleriyle önce endişelerden kurtulup, mutlu ve huzurlu hissetmek sonra umudunu yitirmeden egzersiz yapmak gerek bence...benim vaktim olsa daha çabuk çözücem bu işi de, yok işte ...dediğim gibi önce kendini rahatlat, bunun en doğal şey olduğuna inandır kandini, sonra egzersizlerini yap ki yaptığında gayette iyi yapabilmişsin; sonra da eşinle mutlu ve huzurlu hissettiğin bir gün deneyin , bak o zaman olacak göreceksin...
arkadaşlar bana yardım edın lutfen .yarısına kadar yapabılıyoruz ama ondna sonra sankı bı duvara tosluyorum cok acı verıyo oda.ne yapmam gerekıyo bundan sonra ...(
inşallah artık dediğim gibi yapacak bişey kalmadı bide tarif ettiğin gibi yapayım.canıma tak etti artık başka birine dönüştüm eşime çok hırslandım.egzersizleri yaptım ya sanki artık o yetersiz o beceremıyo gibi geliyo.ona da belli edemiyorum ama tawırlarımdan anlıyo az ewwel telefonda saçma sapan bi sebepten dolayı tartıştık we olay büyüdü küstük gelecek göremiyorum artık hiçbişeyden emin değilim
Kızlar moralim çok bozuk dün gece çok güzel egzersiz yaptım bu gece daha incesinden başlıyayım dedim o bile girmiyor yanma oluyor sanki, bebe yağı kullanıyorum acaba mantar mı oldum mantar olduğumuzu nasıl anlıycaz hafif acıma da var ittirirken çok az ucu giriyor devamı yok çıldırıcam ağlamaktan gözlerim şişti 1 saattir uğraşıyorum olmuyor ultrason jelim de var ama ben memnun kalamadım ondan ne yapayım şimdi ben ya doktora gitsem o da aynı şeyleri verecek.
bende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn
Ya bilemiyorum ben de tam çözemedim hangisi iyidir, ultrason jelinden herkes memnun genelde ama beyaz beyaz birikiyor içeride sonra onları temizlemeye uğraşıyorum ve fazla kaydırmıyor bebe yağının da olumu olumsuz yanları var herkesin kendi tercihi artık sabredip denemekten başka çaremiz yok durmak yok yola devam kimisi hızlı ilerliyor ben çok yavaş gidiyorum psikolojim alt üst oldu psikoloğa gittiğim halde. Hiçbir işe yaramadı.
Herkeste aynı olacak diye birşey yok elbette ki ben böyle yazdım diye kimse etkilenmesin sadece çok bunaldım ve paylaşmak istedim önceki muhabbetlerden haberim yok...
Yok arkadaşlar ben yapamıyorum. Bu parmak olayı işin içine girince olmuyo. Sokamıyorum ya o parmağı!! Parmak egzersizi yapmadan yenemiyomuyuz bu illeti ya illa yapmak mı lazım.. Ayrıca izmirde yaşıyorum evlenerek geldim izmire hiçbiyeri de bilmiyorum haliyle bana bilgili arkadaşlardan izmirde gidebileceğim bu illeti tedavi edebilecek bir sağlık merkezi yada doktor varmıdır??? Yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum. artık ağlamaktan gözlerimin ağrısından uyuyamıyorum. Ben napıcam böyle daha 1 aylık evliyim ama 1 aydır çile çekiyorum resmen. İşe gittiğimde bile bunu düşünüyorum Allahım yardım et bana nolursun..
O kadar canım yaniyo ki dayanamıyorm.nefes alamiyorum melankolik birine dönustum eskiden böyle değildim öylesine kendime guvenirdim ki artık sokağa çıkamıyorum anneme gidemiyorum zorla gulumsemekden yorulduum.bebeği olan arkadaşların darisi başına demesi öldüruyo beni.rimel parmak hepsini yaptım ama gene de eşimle basarisizim.her yoluu denedim.olmadı olmuyo olmayacak.
Duş aldım saçlarımı ikiye ayırdım annemin yaptığı gibi iki tane öruk yaptim.öylece oturuyorum.galiba kendime acıyıorum bu çok zawallica dayanamiyorum bişey yapmalı herşeyden kendimden uzaklaşmanın gerek
merhaba canım.ben de izmirde yaşıyorum.bu hastalıktan şüphelendiğim zaman araştırma yaparken bir çok siteyi ziyaret ettim.izmirde bu konuyla ilgili sağlık merkezleri var ayrıca kuşadası da bize çok yakın ordaki doktoru da öven yazılar okumuştum.senin kendi kararın tabiiki ama ben sana şöyle söyleyim bu bahsettiğim doktorların yazılarında bizim burda yaptığımız egzersizlerin aynısından bahsediliyor.zaten bu siteyi de ben doktor araştırırken bulmuştum.ilk okuduğumda parmak mı aparat mı dehşete düşmüştüm.doktora gitseydim daha da gerilecektim belki bunları yaparken çünkü benim doktor fobim varYok arkadaşlar ben yapamıyorum. Bu parmak olayı işin içine girince olmuyo. Sokamıyorum ya o parmağı!! Parmak egzersizi yapmadan yenemiyomuyuz bu illeti ya illa yapmak mı lazım.. Ayrıca izmirde yaşıyorum evlenerek geldim izmire hiçbiyeri de bilmiyorum haliyle bana bilgili arkadaşlardan izmirde gidebileceğim bu illeti tedavi edebilecek bir sağlık merkezi yada doktor varmıdır??? Yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum. artık ağlamaktan gözlerimin ağrısından uyuyamıyorum. Ben napıcam böyle daha 1 aylık evliyim ama 1 aydır çile çekiyorum resmen. İşe gittiğimde bile bunu düşünüyorum Allahım yardım et bana nolursun..
herkese selam :)) evvet dün akşam iki parmağa yakın kalınlıktaki aparatı kullandım. diğerleri gibi değildi girişte yaktı biraz ama sonra alıştım. ancak eve geç geldiğim ve yorgun olduğum için uzun çalışamadım 15 dakika ancak sürdüneyse bugün devam edecem inşallah :)) şu an bu konuyu evinden okuyor olan ve henüz milli formayı giyememiş genç kardeşlerim harekete geçsinler, oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?