Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merb. burada bazı arkadaşlar beni bilir ben haziran ayında vajiyi yendim. temmuz ayından beri bebek istiyorum ama daha nasip olmadı. Buradaki bütün arkadaşlar en kısa zamanda bu sorundan kurtulup isteklerine kavuşurlar inşallah.

Arkadaşlar bir önerim var kadınlar kulübü sayesinde vajiyi yenenler bana mesaj atabilir mi? Mesaj atma hakkı olmayanlar da bu yazıyı alıntılayıp bana yazabilir mi? Çünkü başlardaki listeler artık yenilenmiyor, o kadar çok yenen var ki burası sayesinde. Ama mesajlar çok olduğu için takip edilemiyor. O yüzden sayfanın en başındaki liste yenilenemiyor. Burada kk sayesinde yenenlerin listesini yapalım tekrar. Ve bunu moderatörlere bildireyim. Hem liste yenilenmiş olur hem de yeni gelen arkadaşlar ya da ziyaretçiler kk sayesinde kaç kişinin vajiyi yendiğini öğrenmiş olur. Tarih ve kullanıcı adınızı mesaj atar mısınız?

Ben kendimden ve bildiklerimden başlıyorum listeye (yanlışım varsa düzeltin);

Ekim 2012 gelinleri :)

cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Son düzenleme:
bende gelin olduuuuuuuuuuuuuuum. tam 3 ay sonra .... çok mutluyum... inşallah herkes kurtulur bu baş belası hastalıktannn

Tebrikleeeer...Yenenleri gördükçe gaza geliyoruz biz de ...ama taze gelinlerden ne oldu ne bitti nasıl oldu diye anlatmalarını bekliyoruz yelkenlicim, ona göre haaa anlat sen de

Arkadaşlar bir önerim var kadınlar kulübü sayesinde vajiyi yenenler bana mesaj atabilir mi? Mesaj atma hakkı olmayanlar da bu yazıyı alıntılayıp bana yazabilir mi? Çünkü başlardaki listeler artık yenilenmiyor, o kadar çok yenen var ki burası sayesinde. Ama mesajlar çok olduğu için takip edilemiyor. O yüzden sayfanın en başındaki liste yenilenemiyor. Burada kk sayesinde yenenlerin listesini yapalım tekrar. Ve bunu moderatörlere bildireyim. Hem liste yenilenmiş olur hem de yeni gelen arkadaşlar ya da ziyaretçiler kk sayesinde kaç kişinin vajiyi yendiğini öğrenmiş olur. Tarih ve kullanıcı adınızı mesaj atar mısınız?

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Son düzenleme:

tipican/07 Ekim 2012

VAJİYİ KK SAYESİNDE YENENLER LİSTESİ / Ben kendimden ve bildiklerimden başlıyorum listeye (yanlışım varsa düzeltin);

tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Son düzenleme:

nacisss 26 Eylül 2012

VAJİYİ kk SAYESİNDE YENENLER LİSTESİ /

naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Kızlar en azından Eylül gelinlerini de ekleyeyim diye geçmiş sayfalarda geziyorum ama çıkmam lazım, vakti olan biri görevimi devralırsa çok mutlu olurum 12129. sayfaya kadar kontrol ettim, sonrası yok :)

Son düzenleme:

:)))))) sen yine 22 de yapmışın ben daha hiç ağda yapamadım hep korkuttular ama kızım ağdayla yapma sakın kızlık zarın bozulur orası zarar görür dudakları gevşer sarkar oo neler neler halende yapamıyorum tüy dökücü krem kullanıyorum ben hep şu işi aşalımda belki ağdaya geçerim

Tebrikleeeer...Yenenleri gördükçe gaza geliyoruz biz de ...ama taze gelinlerden ne oldu ne bitti nasıl oldu diye anlatmalarını bekliyoruz yelkenlicim, ona göre haaa anlat sen de

anlatayım hemen kısaca...
17 temmuzda evlendim... ilk gece yapamadık... sol ayağım çok kastı.. duvar varmış gibiydi ... bir türlü olmadı.. 3. gün kadın doğum uzmanına gittik.. doktorun dediğini hiç unutamıyorum... annen sana anlatmadı mı dedi.. bende teorikte biliyorum ama pratikte bilmiyorum dedim.. doktora bakmak istedi.. dokunmasına izin vermedim.. emla krem ve pasiflora şurubunu verdi.. onlar sayesinde yapabildik.. ama ikinci kez denediğimizde yine olmadı... emla krem çok yaktı...
tekrar başka bir kadın doğum uzmanına gittik.. o psikiyatriye yönlendirdi... psikiyatri vajina ve p.... şeklini önünde bulunan bilgisiyardan anlattı.. şimdi git parmak egzersizine başla dedi... başla dedi de ben daha deliğin nerde olduğunu bilmiyorum ki:)))
internetten araştırma yaptım.. kadınlar kulübüyle karşılaştım.. baktım bu hastalığı sadece ben yaşamıyorum.. buradaki arkadaşların sayesinde ilk önce deliği gördüm... ama yine yapamadım.. meğer yönü yanlışmış:))) yine buradaki arkadaşların sayesinde doğru yönü bulabildim.. ilk kulak çöpüyle başladım.. sonra 2,3,4,5,6,7,8,9,10 kulak çöpü derken muma geçtim... en son 10.5 cm mumla yaptım 15 ve 16 ekimde ... dün yine oturdum egzersiz yapmaya 8 cm mumla yapabildim... 10.5 cm zorladım zorladım olmadı... eşimde bugün yorgundun ondan olmadı dedi.. yatağa yattık eşim dokunmaya başladı.. deniyelim mi dedi... umudum yoktu... çünkü egzersizde mum olmamıştı.. neyse bir cesaret geldi.. p... jelledik.. ben üstteydim.. biraz ıkındım baktım hooop içerde ... mumdan daha kolay oldu inanın bana... bu kadar mıydı diyor insan ... inanamadım.. kontrol ettim hepsi içerde mi diye:))geliş gidiş bile yaptık... Allah herkesi kurtarsın bu lanet hastalıktan... 3 ayımı maffetti.. bir hiç uğruna... o kadar kolay bir şey anlatamam ... yaşadığınızda göreceksiniz:)) bir yerde okumuştum... belkide burda okudum hatırlamıyorum.. gözün görevi nasıl görmekse oranın görevide o işi yapmak... o iş için yaratılmış.. biz doğaya aykırı geliyoruz aslında... herkesten Allah razı olsun..

Kızlarrr Helal Olsun Sizee. Sizleri Tebrik ediyorumm. Artık Vaji Korksun sizdenn !! Napıyosunuzz ?? Artık Yapamadığınız zamanların acısını Çıkarıyosunuzz !! Allah Başkaa dert vermesin.. Halaylarr sizee Gelsinnnn

teşekkür ederim ... sizin sayenizde oldu... inşallah hiç birimize Allah başka dert vermesin... en kısa zamanda da herkes kurtulsuuuuuuuuuun..

tebrikler canım darısı bize inşallah aynı şeyleri okudukça bile sanki yeniden bişiy öğrenmiş gibi seviniyorum :)

Bepanthen ne kadar Çok tartışmaa çıkarmış. Oku oku bitmek bilmedi. Herkes Kendini neyde rahat hissediyosa onla yapsın. Burda Arkadaşlar soruyolar ne kullanalım diyee bende benim kullandığım bepatheni söylüyorum. Bilmediğim bişeyi niye söyliyim. Ben Jel kullanmıyorum. Ve nasıl bir etki yaptığını bilmiyorum. Bilmediğim Bişey İçinde Yorum Yapmıyorum. Ama Bepantheni Kullanıp bildiğim için onunla ilgili yorum yapıyorum. Burdaa Hiç Kimse Uzman değil !! Herkesin Kendi çapında bildiği şeyler iştee. Jelin yada bepanthenin yada başka bişeyin herkeste etkisi farklıdır. Biz öneride bulunuyoruz. Karşıdaki ister dinler ister dinlemez bu onaa kalmış!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…