- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.461
kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii
Tebrikler kızlarrr gözünüz aydın, ben kaç gündür hastayim, çok kötüydüm bi bakayim ne var ne yok die maşallahhhhhhh gelinlerimiz varmiş.....
Geçmişi okuyamıyorm daha iyileşemedim.. Eğer başka gelin olanlar varsaaaa kocaman tebriklerrr.. DArısı diğer vajililere
aparatlarla ilgili daha önce de sana cevap yazmıştım ama sanırım görmedin, burada çoğu arkadaş kendisi aparat yaptı, kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarını streçleyip prez. geçirip aparat olarak kullanabilirsin, sonraki aşama adım adım kalınlaştırmak.. onlardan biriyle başlarsan devamında da yardımcı olmaya çalışırız
kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii
kendın parmaklarınla calıs yaa acıkcası buldugunu strecleyıp egzersız yapmak banada tuhaf gelıyr kendın parmaklarnla yap snra esınlemum yaptım ama canımı çok yakyo yaa havlu kağıtla mı kalınlaştırcaz
Merhaba.... Henüz yenemedim egzersiz aşamasındayım dikkatimi çekti de bepanten krem spermleri öldürmüyormu bilelim de yendikten sonra hemen çocuk istiyorum ona göre hareket ederim, ben bazen bebe yağı bazen de ultrason jeli kulanıyorum ama bunlar da öldürür mü spermleri acaba.. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hayır Canım Bepanthen Merhemin hiç bir zararı yok. Tam tersinee Çok Yararı var. Hem kayganlaştırıyo,hem tahriş olmasını engelliyo,hemde tahriş olmuşsaa onarıyoo. Harika Bir Merhem Kesinliklee. Ben herkese Öneriyorum..
Bepanthen ne kadar Çok tartışmaa çıkarmış. Oku oku bitmek bilmedi. Herkes Kendini neyde rahat hissediyosa onla yapsın. Burda Arkadaşlar soruyolar ne kullanalım diyee bende benim kullandığım bepatheni söylüyorum. Bilmediğim bişeyi niye söyliyim. Ben Jel kullanmıyorum. Ve nasıl bir etki yaptığını bilmiyorum. Bilmediğim Bişey İçinde Yorum Yapmıyorum. Ama Bepantheni Kullanıp bildiğim için onunla ilgili yorum yapıyorum. Burdaa Hiç Kimse Uzman değil !! Herkesin Kendi çapında bildiği şeyler iştee. Jelin yada bepanthenin yada başka bişeyin herkeste etkisi farklıdır. Biz öneride bulunuyoruz. Karşıdaki ister dinler ister dinlemez bu onaa kalmış!!
mum yaptım ama canımı çok yakyo yaa havlu kağıtla mı kalınlaştırcaz
Ecrinxxxxx banada yardım edinnnnnnnnnn yaaaaa biri benimle ilgilensinnnnnnnnnnnnnnn destek istiyorummmmm;(((((
Alt tarafı 3-5 ileti var bunu oku oku bitiremediysen ohohoooo :)
yalnız dikkatimi çeken son iletinde çok güzel özetlemişsin kullandığım birşeyi önerdim diye ama önceki iletine bakıyorum öneriden ziyade bilimsel olarak kanıtlanmış gibi yazmışsın, polemik için değil tezatlığa istinaden yazıyorum; bepanten bu işte uzmanlaşmış dr.ların tercihidir egzersiz aşamasında (ben de egzersizimi bepanten ile yaptım). Bunun sebebi; kendimizi kastığımız için tahrişi engellemek ve tedavi sürecini uzatmamak, zaten okadar kremi oraya boca edince kayganlıktan ziyade kuruluk hissinden uzaklaşarak aparatın girmesini sağlıyor, vajinanın bir ph dengesi var, orada yararlı bakteriler var bepanten bir hücre yenileyici olduğu o bakterileri de öldürüyor,en azından egzersiz değilde çocuk düşünenlere bunun bir zararı yok demekten ziyade su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye etmek daha doğru olur, he bepantenle ya da jelle hamile kalınmaz diye bir kural yok ama oranı düşürmemek adına önce tedbir sonra tevekkül lazım
Alt tarafı 3-5 ileti var bunu oku oku bitiremediysen ohohoooo :)
yalnız dikkatimi çeken son iletinde çok güzel özetlemişsin kullandığım birşeyi önerdim diye ama önceki iletine bakıyorum öneriden ziyade bilimsel olarak kanıtlanmış gibi yazmışsın, polemik için değil tezatlığa istinaden yazıyorum; bepanten bu işte uzmanlaşmış dr.ların tercihidir egzersiz aşamasında (ben de egzersizimi bepanten ile yaptım). Bunun sebebi; kendimizi kastığımız için tahrişi engellemek ve tedavi sürecini uzatmamak, zaten okadar kremi oraya boca edince kayganlıktan ziyade kuruluk hissinden uzaklaşarak aparatın girmesini sağlıyor, vajinanın bir ph dengesi var, orada yararlı bakteriler var bepanten bir hücre yenileyici olduğu o bakterileri de öldürüyor,en azından egzersiz değilde çocuk düşünenlere bunun bir zararı yok demekten ziyade su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye etmek daha doğru olur, he bepantenle ya da jelle hamile kalınmaz diye bir kural yok ama oranı düşürmemek adına önce tedbir sonra tevekkül lazım
Tatlım İlla ki Aparatlarla Çalışıcaksın Diye Bişey Yok. Ona Bakarsan Ben Hiç Aparatla Çalışmamıştım. Sadece Parmak Egzersiziylee Yenmiştim Vajiyi. Ve Eşimede yaptırıyordum parmak egzersizii
sende gelısme var mı ?
Berayyyyyy şükür burdasinnnnnnnn yardimmmm eeeetttttttt şimdi egzersize başlıcam cok heyecanlıyım es denemem yine sonuc vermedi ilk serçe parmagimla yapmaya çalışicam beraycim aklımda bikac sey var aşamadım bu aparatlari yada parmak soktugumuzda hatta bazıları epey uzun sokuyorlar bu esnada kızlik bozulmuyormu yada kan gelmiyomu;((( birde cesaretim eksikkkk atıcak diyede korkuyorum allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsinnnnnnn ;((((
Gelişme derkennnnn ben egzersize şimdi başlıcam inşallahh ;(((
Canım Şimdi Kızlık Zarının Yapısını Bilmediğim İçin Bozulur yada bozulmaz gibi kesin bişey söylemem yanlış olur. Her ikiside Olabilir. Ama egzersizleri yapmak zorundasın bunuda biliyosun. Parmak Egzersizi Daha rahat olur bencee istersen parmak egzersizi yap tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?