- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.721
bende aynı sorunu yaşıyorum.uzun süredir yazılanları takip ediyorum.parmak egzersizi yapma fikri bile itiyor beni aslında ama bunu başaranlar olduğunu gördükce bende denemeye karar verdim.benim için dünyanın en zor işi haline geldi bu durum artık kurtulmak gerek.doktora gitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum umarım başarırım
Başarırsın canım. Önce vajiye dokunup alışmaya çalış. Sonra serçe parmağını jelle ve yavaşça içeri it. Hepimiz korkuyorduk ama başardık
bende aynı sorunu yaşıyorum.uzun süredir yazılanları takip ediyorum.parmak egzersizi yapma fikri bile itiyor beni aslında ama bunu başaranlar olduğunu gördükce bende denemeye karar verdim.benim için dünyanın en zor işi haline geldi bu durum artık kurtulmak gerek.doktora gitmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum umarım başarırım
merhaba.. egzersiz fikri hepimize başlangıçta çok itici geldi.. başka çözümler , bizi bir anda kurtaracak sihirli değnekler aradık.. ama malesef yok..bu işin tek çözümü egzersiz.. başlangıç için önce fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek amacıyla bir doktora görünsen iyi olur.. sonrası ise egzersiz.. egzersize parmakla, kulak çubuğuyla ya da doğum günü mumlarından herhangi biriyle başlayabilirsin, sana hangisi daha kolay geliyorsa.. eğer parmakla başlayacaksan eldiven kullanırsan daha hijyenik olur.. kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarından biriyle başlayacaksan da önce streçleyip daha sonra prez. geçirip kullanabilirsin.. daha kolay egzersiz yapmak için jel kullanabilirsin.. ben ultrason jeli kullanıyorum, medikallerde satılıyor,5 lira civarında.. şu an ilk adımı attın buraya yazarak, ikinci adımın vaji. yi incelemek olsun, aynayı al karşına, ıkınınca oranın açıldığını göreceksin.. herkes başarabilir.. biyolojik alt yapımız buna tamamen uygun.. sende başaracaksın
kulak çubuğunu çok az bir miktar alabiliyorum ama parmakta hiç ilerleme olmuyor.ıkınıncada bir açılma göremiyorum acaba fizksel bir sorunmu diye tedirginim umarım öyle değildir.sizlerin yorumları cesaret veriyor gerçekten daha önce denemeyi bile düşünemiyordum şimdi denemeye başladım tşkler..
Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?
egzersizden önce doktora görünmek bu açıdan iyi, en azından fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenince kafan rahatlar ve egzersize odaklanabilirsin..o zaman kulak çubuğuyla başla egzersize.. önce bir kulak çubuğu , sonra iki- üç şeklinde arttırarak devam edersin.. başlayıp karar vermek çok önemli.. burayı takip edip rapor verirsen hem daha disiplinli olursun hem de bizler takip etmeye çalışırız..
Selam arkadaşlar HSG çekilecekti bugün bahsetmiştim hatırlayanınız varsa , sonuç temiz çıktı çok şükür perde filan yokmuş çok sevindim hemen sizinle paylaşmak istedim...
Normal yolla çekilmek istedim ama bacaklarımı açamadım titredim korkudan.sonra tekrar bi korku olur da vajili hallerime dönerm diye hemen anestezi istedim 15 dk sürmüş uyuyup uyanmam filan..Bunu da atattım şükür..
:109::122:
yapamıyorum malesef mantığım oraya bir şey girebileceğini almıyor.parmakla deniyorum hiç ilerleme yok.nasıl aşıcam ben bu durumu ya.çok korkağım ben
gerçekten burda beni anlayabilen birilerinin olması çok güzel.çünkü bu durumu yaşamayan anlamıyor.çevremde bahsettiğim kişiler bi anlık bi şey kasmıcaksın olup bitecek diyerek basite alıyorlar.belkide yaşamayan için çok kolay ama benim için gerçekten çok zor bir durum hatta etrafımda bunu yaşayan insanlara şaşarak bakıyorum nasıl bu kadar kolay başarmışlar diye.
burayı takip edicem bundan sonra burayı takip edip başaran arkadaşlar arasına girmek için sabırsızlanıyorum
Of kızlar ya... Bugün bayram dolayısıyla eşimin ailesinin şehrine doğru yola çıkacağız... Gel gör ki 1 hafta ilişkiye giremeyeceğiz... Gerçi ben regl olacağım iyiki tam bu zamana denk geldi ama rahatsız olduğum için de 2 gündür zaten ilişkiye giremiyoruz... 4'te kaldık biz... Araya bir de 1 hafta girecek, hatta bazen reglim 10 gün sürer bir de okadar uzarsa vay halime...
kız en üüzlüyon neyseki yapıyon boşver işte özlersiniz birbirinizi sonra daha güzel olur daha istekli olurr
kulak çubuğunu çok az bir miktar alabiliyorum ama parmakta hiç ilerleme olmuyor.ıkınıncada bir açılma göremiyorum acaba fizksel bir sorunmu diye tedirginim umarım öyle değildir.sizlerin yorumları cesaret veriyor gerçekten daha önce denemeyi bile düşünemiyordum şimdi denemeye başladım tşkler..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.seni merak ediyordum ben de.hadi gözün aydın kuzucum
üzülme, reglinden sonra daha da kolay olacak. giriş regliden sonra daha açık ve gevşek oluyor. sakın gerilerim diye strese sokma kendini, stresle gerilersin (yani psikolojik) ama ara verdin diye değil. arayı elbette uzatma alışmak için, 10 gün elbette uzun. ama yaptım ben bunu, artık sıkıntı yok diye sürekli kendine telkin et. iyi tatiller şimdiden.
Selam arkadaşlar HSG çekilecekti bugün bahsetmiştim hatırlayanınız varsa , sonuç temiz çıktı çok şükür perde filan yokmuş çok sevindim hemen sizinle paylaşmak istedim...
Normal yolla çekilmek istedim ama bacaklarımı açamadım titredim korkudan.sonra tekrar bi korku olur da vajili hallerime dönerm diye hemen anestezi istedim 15 dk sürmüş uyuyup uyanmam filan..Bunu da atattım şükür..
:109::122:
Teşekkürler canım atlattım sonunda çok rahatladım valla
Her gün yapıp alışmak taraftarıydım ama napalım beklicez artık , yoksa çok zevk aldığımdan ya da can attığımdan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?