Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evettttttttttttttttttt harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aynen devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hay Allah seni düşündüğü şeye bak sanki ara verince başa döncek hissi veriyor değilmi ayy hak veriyorum canım sana egzersizlerde öyle işte yapıyoruz ama ara verdikmi 2 sonra sanki yapamıcakmışız gibi geliyor amasen bu işi başardın yparsın artık inş. üzülme

evetkatılıyorum ben doktora gidene kadar yürüyüşüm bile değişmişti sanki hızlı yürüsem bişiy olacak yada psikolojik işte ağrıyodu sanki hep ama doktora gittim hiç bir sorun yok dediğinde nasıl değiştim birden anlatamam ah bu psiklojik olay insanı bitiriyor ya

aynı durumdayız canım şu ufacık çocuklar orda burda nasıl yapıyorlar ben yapamıyorum yazıklar olsun diye ağlamışlığım var düşün artık insan gerçekten şaşırıyor benden sonra evlenen kişileri sorgular oldum nasıl geçti diye bilemiyorum bu yönde hayata bakışım çok değişti ya hiç böyle tahmin etmiyordum bende tek sen değilsin rahat ol bu durumu yaşayan hepimiz birebir aynı düşüncelerdeyiz birebir aynı şeyleri konuşuyoruz canım hepberaber atlatıcaz inş.

Ama sonra ne dedim? "bendeki bu inat varken ben onu da hallederim" dedim

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?:26:

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?

kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür hasta olacakmış gibi amaben 5 ekimde olmuştum zaten yani neden ağrıyor anlamadım gögüslerimdede ağrı başladı o yüzden hiç bişiy yapamıyorum 2 gündür çokda ilerlemiş durumda değilim kulak çöpünü ve paş parmağımı geçirebilmiştim ondan önce baş parmaktan öteye geçemedim henüz eş denemesi yaptık eşim parmağını orta parmağını denedi işte oda sonuna kadar girdi ama en sonunda bi batma oluyo yine kasılıyorum umut var varda nasıl var bilemiyorum

Son düzenleme:

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?:26:

kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür hasta olacakmış gibi amaben 5 ekimde olmuştum zaten yani neden ağrıyor anlamadım gögüslerimdede ağrı başladı o yüzden hiç bişiy yapamıyorum 2 gündür çokda ilerlemiş durumda değilim kulak çöpünü ve paş parmağımı geçirebilmiştim ondan önce baş parmaktan öteye geçemedim henüz eş denemesi yaptık eşim parmağını orta parmağını denedi işte oda sonuna kadar girdi ama en sonunda bi batma oluyo yine kasılıyorum umut var varda nasıl var bilemiyorum

Bugun denemek istiyorum. 2 aksamdir misafirlerim vardi gunduz zaten calisiyorum.

sorun zorlama kasma bu kadar daraldığın yerde dur derin nefes al fazla ıkınmada kendinide yormadan başarabilirsin

Basarabilmeyi cok istiyorum artik, bebegimle birlikte ailem icinde ben de mutlu olmak istiyorum.

sukur atlattim 13 hafta saglikla gecti. Dr sakincali bulmadi estriol vajinal krem verdi. Daha hic acmadim bile kremi iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim Allah isteyenlere de nasip etsin.

dr bir sakinca gormedi estriol krem verdi. 3 ayim var yaklasik olarak

Kızlar n'oldu bu topiğe? Sanki ben bu kadar yoğun girmeden önce daha çok kişi yazıyordu? Kaçirdım mı milleti n'aptım?:26:

Son düzenleme:
heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…