- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.741
ben de ara vereli 2 hafta oldu o da regl ve eşimin hastalığı nedeniyle.hatta geçen gün konuştuk da artık sorunu çözdük ya onun rahatlığından mıdır bilmem mikiyi pek aramıyoruz.kafa rahatladı birkere acelemiz yok ama ben hala eşimin peşindeyim ahh bir de görüşebilsek çalışma saatlerimiz çok zıt
O zaman ilk denk geldiği an ne kadar yorgun olursan ol fanfinifinfon derim ben
Sağol canım... Evet işte 10 gün sonra ya başaramazsam diye korkmaya başladım :18: ama ben de bu inat varken onu da hemen hallederim ben
ooh, gözünaydın, geçmiş olsun. atlatmana ve temiz çıkmasına çok sevindim.
Neyin vardı canım geçmiş olsun
Teşekkürler.Rahimde perde olabileceği şüphesiyle HSG istediler bugün çektirdim de ondan bahsediyorum..Aslında bu kadar büyütülecek bi olay değil jinekolojik muayenenin aynısı sadece ilaç veriyorlar tüplere ulaşıyor mu,rahimde bozukluk var mı diye ama ufacık iğne battığında ağladığım için bana kocaman bi sorun geldi uykularım kaçtı ,stresten uçuklar çıkardım(anestezili çektirmeyi dşünmeme rağmen) kaç gündür düşün :)neyse ki açıkmış bi sorun yokmuş da rahatladım..
Teşekkürler.Rahimde perde olabileceği şüphesiyle HSG istediler bugün çektirdim de ondan bahsediyorum..Aslında bu kadar büyütülecek bi olay değil jinekolojik muayenenin aynısı sadece ilaç veriyorlar tüplere ulaşıyor mu,rahimde bozukluk var mı diye ama ufacık iğne battığında ağladığım için bana kocaman bi sorun geldi uykularım kaçtı ,stresten uçuklar çıkardım(anestezili çektirmeyi dşünmeme rağmen) kaç gündür düşün :)neyse ki açıkmış bi sorun yokmuş da rahatladım..[/QUO
tatlım cok yogunum. ısler cok yogun. bır de dıyet ıle kafayı bozunca :)))) ne senınle ne sela ıle gorusemıyorum cok sevındım guzel haberlerıne. hep guzel haberler vermenı dılerım canım. opuyorum kocaman senı
Teşekkürler.Rahimde perde olabileceği şüphesiyle HSG istediler bugün çektirdim de ondan bahsediyorum..Aslında bu kadar büyütülecek bi olay değil jinekolojik muayenenin aynısı sadece ilaç veriyorlar tüplere ulaşıyor mu,rahimde bozukluk var mı diye ama ufacık iğne battığında ağladığım için bana kocaman bi sorun geldi uykularım kaçtı ,stresten uçuklar çıkardım(anestezili çektirmeyi dşünmeme rağmen) kaç gündür düşün :)neyse ki açıkmış bi sorun yokmuş da rahatladım..[/QUO
tatlım cok yogunum. ısler cok yogun. bır de dıyet ıle kafayı bozunca :)))) ne senınle ne sela ıle gorusemıyorum cok sevındım guzel haberlerıne. hep guzel haberler vermenı dılerım canım. opuyorum kocaman senı
Teşekkürlerözelden mesaj attım msnde de yoksun ben de merak etmiştim seni bu aralar hastanedeyim hep ben de pek giremiyorum zaten bayram sonrası görüşürüz inş bol bol..
Teşekkürlerözelden mesaj attım msnde de yoksun ben de merak etmiştim seni bu aralar hastanedeyim hep ben de pek giremiyorum zaten bayram sonrası görüşürüz inş bol bol..
kuzu benım ısler cok yogun. bır de dıyet ve spor derken hıc vakıt bulamaz oldum. ozledım valla senı. en kısa zamanda konusalım ınsaallah. buarada msjını almadım ben.
ok bayramdan sonra goruselım. benım yılan hıkayesıne donen randevu olayım var zaten :)))) gelecegım ınsaallah. her ay bır aksılık cıkıyor ve regl donemını kacırıyorum doktora gıtmek ıcın.
kuzu benım ısler cok yogun. bır de dıyet ve spor derken hıc vakıt bulamaz oldum. ozledım valla senı. en kısa zamanda konusalım ınsaallah. buarada msjını almadım ben.
ok bayramdan sonra goruselım. benım yılan hıkayesıne donen randevu olayım var zaten :)))) gelecegım ınsaallah. her ay bır aksılık cıkıyor ve regl donemını kacırıyorum doktora gıtmek ıcın.
Vardır bir hayır bunda da
kızlar çok mutluyum
yazmıştım buraya 1 aylık evliyim ve ilişkiye girememiştim eşimle.
eşimde bu kadar anlayışlı olcağı hiç aklıma gelmezdi sağolsun ..doktora gittim jineloloğa bişey yok dedi falan filan yine olmadı yine olmadı.
2 gün önce eşim gel seni gezdireyim kafan dağılsın dedi gittik yemeğe karşılıklı şarap içtik falan ben sarhoş olduğumu bir nebze hissettim yani rahatlık çöktü sonra eve gelince almış olduğum anestol kremi sürdüm özel bölgeye.yarım saat sonra eşim bile parmağını sokamaz dı bas bas bağırırdım ve tek parmağını aldım sonuna kadar ve sıfır acı hissettim sıfır kasılma çok mutluyum daha ilk aşamadayız dedi eşimde ikinci hafta 2 parmak yaparız sonra normal ilişki dedi ve ben bu vajinismusu yeniyorum galiba.
Of kızlar ya... Bugün bayram dolayısıyla eşimin ailesinin şehrine doğru yola çıkacağız... Gel gör ki 1 hafta ilişkiye giremeyeceğiz... Gerçi ben regl olacağım iyiki tam bu zamana denk geldi ama rahatsız olduğum için de 2 gündür zaten ilişkiye giremiyoruz... 4'te kaldık biz... Araya bir de 1 hafta girecek, hatta bazen reglim 10 gün sürer bir de okadar uzarsa vay halime...
egzersizden önce doktora görünmek bu açıdan iyi, en azından fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenince kafan rahatlar ve egzersize odaklanabilirsin..o zaman kulak çubuğuyla başla egzersize.. önce bir kulak çubuğu , sonra iki- üç şeklinde arttırarak devam edersin.. başlayıp karar vermek çok önemli.. burayı takip edip rapor verirsen hem daha disiplinli olursun hem de bizler takip etmeye çalışırız..
gerçekten burda beni anlayabilen birilerinin olması çok güzel.çünkü bu durumu yaşamayan anlamıyor.çevremde bahsettiğim kişiler bi anlık bi şey kasmıcaksın olup bitecek diyerek basite alıyorlar.belkide yaşamayan için çok kolay ama benim için gerçekten çok zor bir durum hatta etrafımda bunu yaşayan insanlara şaşarak bakıyorum nasıl bu kadar kolay başarmışlar diye.
burayı takip edicem bundan sonra burayı takip edip başaran arkadaşlar arasına girmek için sabırsızlanıyorum
hay Allah seni düşündüğü şeye bak sanki ara verince başa döncek hissi veriyor değilmi ayy hak veriyorum canım sana egzersizlerde öyle işte yapıyoruz ama ara verdikmi 2 sonra sanki yapamıcakmışız gibi geliyor amasen bu işi başardın yparsın artık inş. üzülme
Ama sonra ne dedim? "bendeki bu inat varken ben onu da hallederim" dedim
Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?
Ama sonra ne dedim? "bendeki bu inat varken ben onu da hallederim" dedim
Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum benNe aşamadasın ?:26:
özelden msj atamıyorum kımseye daha yeni üye oldum egzersizlerle ilgili yardım istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?