Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman ilk denk geldiği an ne kadar yorgun olursan ol fanfinifinfon derim ben

Neyin vardı canım geçmiş olsun

Teşekkürler.Rahimde perde olabileceği şüphesiyle HSG istediler bugün çektirdim de ondan bahsediyorum..Aslında bu kadar büyütülecek bi olay değil jinekolojik muayenenin aynısı sadece ilaç veriyorlar tüplere ulaşıyor mu,rahimde bozukluk var mı diye ama ufacık iğne battığında ağladığım için bana kocaman bi sorun geldi uykularım kaçtı ,stresten uçuklar çıkardım(anestezili çektirmeyi dşünmeme rağmen) kaç gündür düşün :)neyse ki açıkmış bi sorun yokmuş da rahatladım..

Son düzenleme:

Zaten orayla ilgili en ufak bir şey olsun hemen hepimiz telaş oluruz:18: Tekrar geçmiş olsun canım

kızlar çok mutluyum
yazmıştım buraya 1 aylık evliyim ve ilişkiye girememiştim eşimle.
eşimde bu kadar anlayışlı olcağı hiç aklıma gelmezdi sağolsun ..doktora gittim jineloloğa bişey yok dedi falan filan yine olmadı yine olmadı.
2 gün önce eşim gel seni gezdireyim kafan dağılsın dedi gittik yemeğe karşılıklı şarap içtik falan ben sarhoş olduğumu bir nebze hissettim yani rahatlık çöktü sonra eve gelince almış olduğum anestol kremi sürdüm özel bölgeye.yarım saat sonra eşim bile parmağını sokamaz dı bas bas bağırırdım ve tek parmağını aldım sonuna kadar ve sıfır acı hissettim sıfır kasılma çok mutluyum daha ilk aşamadayız dedi eşimde ikinci hafta 2 parmak yaparız sonra normal ilişki dedi ve ben bu vajinismusu yeniyorum galiba.

Evettttttttttttttttttt harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aynen devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hay Allah seni düşündüğü şeye bak sanki ara verince başa döncek hissi veriyor değilmi ayy hak veriyorum canım sana egzersizlerde öyle işte yapıyoruz ama ara verdikmi 2 sonra sanki yapamıcakmışız gibi geliyor amasen bu işi başardın yparsın artık inş. üzülme

evetkatılıyorum ben doktora gidene kadar yürüyüşüm bile değişmişti sanki hızlı yürüsem bişiy olacak yada psikolojik işte ağrıyodu sanki hep ama doktora gittim hiç bir sorun yok dediğinde nasıl değiştim birden anlatamam ah bu psiklojik olay insanı bitiriyor ya

aynı durumdayız canım şu ufacık çocuklar orda burda nasıl yapıyorlar ben yapamıyorum yazıklar olsun diye ağlamışlığım var düşün artık insan gerçekten şaşırıyor benden sonra evlenen kişileri sorgular oldum nasıl geçti diye bilemiyorum bu yönde hayata bakışım çok değişti ya hiç böyle tahmin etmiyordum bende tek sen değilsin rahat ol bu durumu yaşayan hepimiz birebir aynı düşüncelerdeyiz birebir aynı şeyleri konuşuyoruz canım hepberaber atlatıcaz inş.

Ama sonra ne dedim? "bendeki bu inat varken ben onu da hallederim" dedim

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?:26:

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?

kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür hasta olacakmış gibi amaben 5 ekimde olmuştum zaten yani neden ağrıyor anlamadım gögüslerimdede ağrı başladı o yüzden hiç bişiy yapamıyorum 2 gündür çokda ilerlemiş durumda değilim kulak çöpünü ve paş parmağımı geçirebilmiştim ondan önce baş parmaktan öteye geçemedim henüz eş denemesi yaptık eşim parmağını orta parmağını denedi işte oda sonuna kadar girdi ama en sonunda bi batma oluyo yine kasılıyorum umut var varda nasıl var bilemiyorum

Son düzenleme:

Yani sizlerden de aynı inadı bekliyorum ben Ne aşamadasın ?:26:

kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür hasta olacakmış gibi amaben 5 ekimde olmuştum zaten yani neden ağrıyor anlamadım gögüslerimdede ağrı başladı o yüzden hiç bişiy yapamıyorum 2 gündür çokda ilerlemiş durumda değilim kulak çöpünü ve paş parmağımı geçirebilmiştim ondan önce baş parmaktan öteye geçemedim henüz eş denemesi yaptık eşim parmağını orta parmağını denedi işte oda sonuna kadar girdi ama en sonunda bi batma oluyo yine kasılıyorum umut var varda nasıl var bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…