Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugun denemek istiyorum. 2 aksamdir misafirlerim vardi gunduz zaten calisiyorum.

sorun zorlama kasma bu kadar daraldığın yerde dur derin nefes al fazla ıkınmada kendinide yormadan başarabilirsin

Basarabilmeyi cok istiyorum artik, bebegimle birlikte ailem icinde ben de mutlu olmak istiyorum.

sukur atlattim 13 hafta saglikla gecti. Dr sakincali bulmadi estriol vajinal krem verdi. Daha hic acmadim bile kremi iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim Allah isteyenlere de nasip etsin.

dr bir sakinca gormedi estriol krem verdi. 3 ayim var yaklasik olarak

Kızlar n'oldu bu topiğe? Sanki ben bu kadar yoğun girmeden önce daha çok kişi yazıyordu? Kaçirdım mı milleti n'aptım?:26:

Son düzenleme:
heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu

Ruzgarrrrrr gözün aydinn anlat detaylı nasıllll olduuuuu darısı bizimde başımızaaaa;( sen daha yeni başlamıştın egzersize degilmiiii

Ruzgarrrrrr gözün aydinn anlat detaylı nasıllll olduuuuu darısı bizimde başımızaaaa;( sen daha yeni başlamıştın egzersize degilmiiii

aslında yeni sayılmaz..11 aylık evliyim.başlarda olur die erteledim hep sonra jınekologa gittim fızıksel sorunum olmadığını öğrenınce rahatladım.zaten o gün doktor parmaını sokmuştu ben hissetmedim bile.sonra orada bi delik olduğunu iyice inandım.burdan öğrendiklermi yaptım tabi çok vazgeçtim çok ağladım çok hırpalandım ama boşunaymış..aynayla tanıdım önce,ıkınınca açıldığını filan.sonra parmağımı denedim oldu.rimelle kendime aparat hazırladım onla çalıştım bi kaç gün üstünde durdum.içimde beklettim yarım saat filan.bugunde eşimle öyle yatakda kitap okurken aklıma geldi bi deneyelim dedim.üstüne çıktım eşime sırtım dönük pozısyonda çok rahat oldu.
bu sözümden elbette cesaretlen ama ilk denemede olmasını bekleme bence aparatı hazırla we içinde beklet işin sırrı bu zamanla esniyo orası

oleeeeyy biri daha kurtuldu!!!! hadi gözünaydın, halaylar sana gelsin.

yenen arkadaşlar başarı hikayenizi mutlaka hikayelerin olduğu linkte paylaşın buraya da link verin. o hikayeler çoğalsın herkese cesaret versin. uzuuuunca bir zamandır, yenenler başarı hikayesi yazmadan gidiyor. rüzgar seninle başlayalım, neler yaşadın naptın, güzelce anlat. herkes bunun çözümü olan bir hastalık olduğunu bilsin. tekrar tebrikler.

özelden msj atamıyorum kımseye daha yeni üye oldum egzersizlerle ilgili yardım istiyorummm

aramıza hoşgeldin. arkadaşların sorduğu gibi kendini tanıtırsan daha çok yardımcı olunabilir. hiç doktora gittin mi? öncelikle fiziksel sorun var mı yok mu onu bilmelisin. sonra ilk sayfalarda anlatılan kegel egzersizlerine başla. bu arada ayna al, vajinayı incele. ıkınınca açıldığını gör. ilk günlerde dokunabilirsen dokun, yoksa sadece bakarak alışmaya ve tanımaya çalış. eğer fiziksel sorunun yoksa, parmakla ya da kendine aparat yaparak (pamuklu çubuk, doğumgünü mumu ve sonrasında normal mum) egzersize başlarsın. takıldığın yerde sorarsın.

kızlar hamileyimmmmmmmm:) ınsallah sızde once bırer gelın daha sonrada bir anne olursunuz zamanında bana yardım edenlere cok tesekkur ederim:) suan o kadar mutluyum kı ılk sızınle paylasım dedim

Harikasın cepten giriyorum yoldayım, eşimin ailesinin evinde bilgisdyardan bu topige girebilirsem kaçamak olarak hemen listeye adını yazcam ekim ayının 13. Gelini rüzgar2525 oldu 14. kim olacak bakalım

bende rapor yazayım kızlara die girmiştim.. gelinimiz oldugunu görünce cok sevindim..tebrik ederimmmm halaylar sanaaa gelsinnn

hadi bakalım egzersizci arkadaşlar hızlanalım pes etmek yokk :) gelinlerimizi bekliyoruzzzz..

bende 3. denemeyi yaptım dün hafif kırmızı geldi yine zar kalın demişti dr sanırım ondan ama uzun sürmüo çok az gelio okdar. bide hala emla kullanıyorum kızlar onsuz yapamıcakmısım gibi gelio tamamen psikolojik biliyorum ama paylaşmadan edemedim işte..son tüpüm kaldı onuda kullanınca emlasız denicem inş :)

kızlar hamileyimmmmmmmm:) ınsallah sızde once bırer gelın daha sonrada bir anne olursunuz zamanında bana yardım edenlere cok tesekkur ederim:) suan o kadar mutluyum kı ılk sızınle paylasım dedim

harikaa... tebrik ederim canım.. gelin olmayı başardım cok şükür ama artık bende anne olmak istiyorummm:) adetim düzenli degil.. dr gidip test yaptırayım diorum hersey yolundamı die.. sen gelin olduktan sonra hamile olman ne kdr zamn aldı canım? darısı isteyen herkese inş

3 hafta canım cok kısa bende onun saskınlıgı ıcındeydım tam zamanında gelın olmusuum:) ama her anlamda erken bir bebek bu saha 3 aylık evlıyız amaa napalım buyursun gelsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…