- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.761
özelden msj atamıyorum kımseye daha yeni üye oldum egzersizlerle ilgili yardım istiyorummm
OhooooooSen zaten epey yol alımışsın yahuuuu sadece biraz gaza gelmen lazım
Doktorun ilişkiye girmende sakınca yok dediğine göre bu iş tamamdır
Parmağınla rahat yapabiliyorsan ki yarısına kadar yerleştirmişsin, devamını da getirebilirsin. Parmakları bitirdikten sonra da aparatlara geç benceÖncelikle işaret parmağının hepsini yerleştirmeye çalış, sonra da orta parmağını. Bunları başarırsan ikisini bir Hadi hadi nazlanma, ben sende o ışığı gördüm sen birkaç günde çözersin bu işi
sorun zorlama kasma bu kadar daraldığın yerde dur derin nefes al fazla ıkınmada kendinide yormadan başarabilirsin
ilk 3 ay çok önemli, onu atlatmışsın anladığım kadarıyla. ama bu durumu kendi jinekoloğuna danış mutlaka. eğer ilişki yasak değilse ve egzersize izin verirse yapabilirsin. yusnes' in dediği gibi hamileyken de yenebilirsin karnın büyümeden. ancak mutlaka doktor görüşü alarak ve onun kontrolünde ilerlemelisin. bebeği de kendini de riske atmak olmaz. eğer izin yok denirse bebekten sonra toparlanıp doktorun tamam dediğinde gene gelirsin burada ya da doktorunun yardımıyla bu sorunu aşarsın. hiç umutsuz olma, bebeğine odaklan, sağlıklı kalmaya bak. allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Merhba dr.un vaji durumunu biliyorsa egzersiz olarak, bilmiyorsa iliski devaminin sakincasi var mi die sor.eger yasaklamazsa bir risk yok demektir 6-7.ayina kadar devam edersun egzersize(karnindan rahat olabilmen icin)ki bu surece kadr tamamen kurtulmus olmani diliyorum
Bugun denemek istiyorum. 2 aksamdir misafirlerim vardi gunduz zaten calisiyorum.
Olsun geç olsun güç olmasın, gelişmeleri bekliyorum
özelden msj atamıyorum kımseye daha yeni üye oldum egzersizlerle ilgili yardım istiyorummm
Kızlar n'oldu bu topiğe? Sanki ben bu kadar yoğun girmeden önce daha çok kişi yazıyordu? Kaçirdım mı milleti n'aptım?:26:
heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu
heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu
Ruzgarrrrrr gözün aydinn anlat detaylı nasıllll olduuuuu darısı bizimde başımızaaaa;( sen daha yeni başlamıştın egzersize degilmiiii
kızlar hamileyimmmmmmmm:) ınsallah sızde once bırer gelın daha sonrada bir anne olursunuz zamanında bana yardım edenlere cok tesekkur ederim:) suan o kadar mutluyum kı ılk sızınle paylasım dedim
harikaa...tebrik ederim canım.. gelin olmayı başardım cok şükür ama artık bende anne olmak istiyorummm:) adetim düzenli degil.. dr gidip test yaptırayım diorum hersey yolundamı die.. sen gelin olduktan sonra hamile olman ne kdr zamn aldı canım? darısı isteyen herkese inş
3 hafta canım cok kısa bende onun saskınlıgı ıcındeydım tam zamanında gelın olmusuum:) ama her anlamda erken bir bebek bu saha 3 aylık evlıyız amaa napalım buyursun gelsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?