- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.781
off bak biri daha benim gözlerimi doldurdu ya çok sevindim canım helal olsun be darısı başımıza galibası falan yok artık girmiş işte sonuna kadar daha ne olsun :) hadi canım asla ucunu bırakmayın alıştırın iyice of bende yüreklendim bak ya şu bayram sonrası gelsede bizde denesek hakketen şu konuda burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun bu siteyi bulup onların bilgilerini okumamış olsaydım ben nerden bilicektim popoya doğruymuş yok ıkınmakmış yok egzersizmiş doktora dunya kadar para vericektim birde bileziklerimi gözden cıkarmıştım okadar diyorum ama burası varken ne doktoru ya doktorda neymiş hiç gerek yok biraz uzun sürebilir ama olsun benim moralim çok iyi oluyo burayı okuyunca hiç umutsuz değilim inşallah başarmış bir şekilde bende birgün vaji bilgilendirmesini yapıcam inşallah:)
kızlar bişey sorucam, benim yazılarımı alıntı yapanları görmek için tek tek sayfaları dolaşmam mı gerekiyor... bişey daha sorucam biz eşimle başka poz. denediğimzde canım yanıyor hep ben altta ve popo altında yastık var başka pozi. ne zaman deneyebilirz yoksa can yanmasıyla mı alışcam farklı poz.lara
heyy kızlar duyan duymayana duyursunnnn :)) başardım olduu:) çok mutluyum ağzımı toparlayamıyorumm surekli gülüyorumm oldu da bittii maşallahhh :)) burdakı herkese teşekkürler.herksin çok yardımı oldu
kızlar hamileyimmmmmmmm:) ınsallah sızde once bırer gelın daha sonrada bir anne olursunuz zamanında bana yardım edenlere cok tesekkur ederim:) suan o kadar mutluyum kı ılk sızınle paylasım dedim
herşey iyi hoşta bu bacak açma olayını nasıl yenicemm(
o kadar kasıyorum ki eşim elinle zor açıyo backlarımı.hep düz pozisyonda yatmak istiyorum ölede girmez diyobirde üstüme geldiği zaman çok baskı hissediyrum sanki nefessiz kalcakmış gibi
kizlar ben de yapamiyorum ve cok uzuluyorum
emla falan denedim ama olmayinca daha kotu oldum. hic aci hissedecek kadar ilerleyemedim, aciya raziyim ama batma hissedince kapatiyorum kendimi. basta bu batma normal midir, illa egzersiz mi yapmam gerekiyor
kizlar ben de yapamiyorum ve cok uzuluyorum
emla falan denedim ama olmayinca daha kotu oldum. hic aci hissedecek kadar ilerleyemedim, aciya raziyim ama batma hissedince kapatiyorum kendimi. basta bu batma normal midir, illa egzersiz mi yapmam gerekiyor
canim, girmesine izin veremiyorum ki, batma hissedince esimi durduruyorum ve cok korkuyorum o an. istem disi bacaklarimi kapatiyorum kacmaya basliyorum, aci falan umrumda degil yeter ki izin verebileyim
5 gün oldu benimde yeneli... 4 kez yaptık.. ama hala daha bir basınç var ve tek pozisyonda yapabiliyorum normal mi bu?? ne kadar sürer acaba bu durum??
bende bu soruyu çok sordum canım merak etme aynen normalmiş:))) rahat ol zaten çok yeniyiz daha hepimiz farklı pozisyon deneme bi süre git geller felan baya bi rahatlasın alışsın vaji.bu süre kişiden kişiye değişiyo canım sana bağlı ne zaman artık rahat yapabilirsen ozaman farklı denizlere yelken açarsınız tatlımm...:))
çok teşekkür ederim... insan merak ediyor elinde olmadan ... gerçi bunada şükür ... ne haldeydim... bu duruma gelebildim... bu bile güzel.. ama işte daha iyi olsun istiyorum... acele etmeyede gerek yok aslında... aman neyse:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?