Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım senin bahsettiğin işte o takılan yer meşhur:)) orayı şöyle aşıyorsun deriiiiinnn nefes akıyosunn sonra ıkınarak popoya doğru ilerletiyosun unutma bu çok önemli..yönünü bulacaksın p...s de denesen aynı olur ama yönü bi kavrarsan inan bana p....sss daha kolay mumdan:)))

canım llk hedefimm şunu ajinismusu yenmek allahın izniyle bi aşıyım şunu inş bebegimde olur..bu arada cadıkedi sen ne zaman yendin vajinismusu?

Anladım canım teşekkürler ama bazı arkadaşlar uzunluk önemli değil diyorlardı demek ki önemli yani ne kadr daha itmem gerekir, böyle gitsem p....sss te çok mu zorlanırım

yazdıklarını dehşetle okudum kapının önunde beklıyen ve böyle korkutucu sozler söyliyen birini düşünemiyorum bileo sözlerı duyan kımse ypamzkı.burayı 1 senedir takıp ettğine göre sende biliyosun çogumuzdn hıç kırmızı gelmediğini.şimdi kayınvaldenden uzaksın dimi.eşini tebrik etmek lazım annesi çocuk için başının etini yiyodur diye aklımdan geçtı inş böyle bişey yokturr.jınekologa hiç gittinmi canım?

Anladım canım teşekkürler ama bazı arkadaşlar uzunluk önemli değil diyorlardı demek ki önemli yani ne kadr daha itmem gerekir, böyle gitsem p....sss te çok mu zorlanırım

uzunluk önemli değil ama onoktayı geçmek önemli...asıl birleşme o noktadan sonra gerçekleşiyor...senin başaarmana çok az kalmış canım yönü dene mumla ne demek istediğimi anlayacaksın ondan sonra eş denemelisin...

ya çocuk için çok fazla baskı yapmıyolar ama yinede hastaneye gitmemi istiyolar ben eşimin ailesinden uzagımm allahtan zaten ama izne gitmemizde iile bi doktor ar gidelim dediler gittik odaya girdi allahtan doktor üsten baktı hiç bişi diyemedim vajinismus u falan söyleyenedim ultrasyonla baktı 1 kaç ay önce kist tim var çok korktum çikolata kisti die ama degilmiş şükür normal kistmiş dagıldı ...daha sonra yeni taşındk bizbatıya doktora da kist için gittim vajinismusuda anlattım öncelilkle kistti erittik ama doktor vajinismusu atlatmadan çocuk için bişi yapamayız dedi vajinismus içinde zarımın ince oldugunu aslında çok kolay ilişkiye girebilecegimi söyledi yani piskolojik dedi piskyatra git dedi 1 kere gittim dogudayken ama devam ettiremedik gidemedigimiz için...kırmızı gelmiyo derken kanamanın bazılarından gelmedigini biliyorum ama herkezdenmi gelmiyo

arkadaslar benımkı vajınısmus mu degılmıydı bılmıyorum ama yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum.. evlenene kadar hıc korkum yoktu hatta korkan arkadaslarıma bıle ne var bunda sacmalamayın dıye akıllarda verıyordum kendımce.. benım dugunume yakın aıle buyuklerınden bırı bana sacma sapan seyler anlatınca cok etkılenmısım o anda oyle etkılendıgımı dusunmemıstım ama o ılk gece aklıma hep o seyer geldı.. panık atagımda var bı turlu yenemedım.. esım cok anlayıslıydı ben surekı aglıyordum yapamıyorum dıe.. 1 ay gectı uzerınden ben hergun kendı kendıme bugun kesın olmalı dıe kararlar alıyordum... artı olmalıydı dedımm ama nafıle hergun husran oluyordu.. evden cıktım sabahtan cıktım gezdım arkadaslarımla bulustum eglendık yemege bıle eve gelmedım.. esıme arkadaslarımlayım dedım ve ıyıce uzaklasmaya calıstım herseyden.. eve gelırken ıckı aldım ve geldımm.. bıldıgınızz ıctım arkadaslarr herseyı hatırlıyordumm ama boyle vucuduma hukmedemıyordum.. relaxtım ıyıce.. zaten hersey ba acesaret versın dıyeydı.. esım bana eslık etmek amacıyla 1 kadeh ıcmıstı sadece. ummuyordu boyle bısı yapcagımı galıba o gece yendım bunu arkadaslar.. sonrakı gunlerde yıne kasılmalarım oldu korkuyordum ama yavasca gunden gune yendım tum korkularımı... darısı hepınıze arkadaslarr onemlı olan aklınızda hersseyın bıtmesııı...

tabiiiki yeneceksin..sana bi şey daha söylimm 4 günde başardı:))))...uzak değil sende yeneceksin...

ay inş ya inş bende yenerim ya düşünüyorum diyorumki 2 dakkalık bişi yani aşırı derecede acıcak bile olsa 2 dakkalık olsun bitsin istiyorum ama olmuyu yapamıyorum istem dışı kasılıyo...atık tam olarak eşimin olmak istiyorum bu hazzı ondan esirgedigim için çok üzülüyorum kendime güvenim kalmadı kadın olarak hissetmiyorumm artık asabileştim vajinismus yüzünden eşim benden soguyacak die çok korkuyoeum kolay degil adam 3.5 senedir bekliyoo

canım biz egzersiz yaptığımız icin esnıyo vaji o nedenle çogumuzdan gelmedi.gelenlerde genelde birkaç damla pembe renkte geldiğini soylediler.büyük ihtimalle sendende gelmiycek.o sözleri aklından at zor biliyorum ama başarı hikayelerini oku motive için.

Son düzenleme:

aynı benim yaşadıklarımı yaşamışın cnm allahtan fazla uzatmamışsın benim vajinismus oldugumu kabul etmem 1 sene sürdü ve kimseye diyemedigim için bide doguda köyde görevde oldugumuz için ne hastaneye gidebildim ne birine açıklayabildim o yüzden kaç senedir yenemedim ama inan bende içki içmeyi sarhoş olma inş bende yenerimündümm ama yapamadım

bu arada oyle konuya balıklama atladım arkadaslar konusmanızı boldum kusura bakmayınn

merak etme hepimiz eksik hisseettik kendimizi...Ama yenişin muhteşem olacak...öyle güzel kiiii...böylee saçma sapan gülmek geliyo içindeyken ve ağlamak aynı anda değişik yaaa..RABBİM HEPİNİZE YAŞATTIN EN GÜZELİNİ İNŞAALLAHH...dualarımız kalbimiz sizlerle:)))

aklından cıkar herseyı dıcem ama bılıyorum cok kolay degıl ve zaman gectıkce daha da yerlesıo ınsanın ıcıne korku... ama bısı dıyıımmı oyle cok acımıoo yanı daha ne cok acılar cekmısızdır belkı normal zamanlarda.. ben yastıgı agzıma tıkamıstım

hm sagol cnm bunu bilmiyodum ögrendigim ii oldu okudum başarı hikayelerini zaten o kadar mutluyumki bu gün başarı hikyelerini okudukçA MOTİVE OLUYORUMM ...inş bende baaşarı öykümü yazarımm oraya

hm sagol cnm bunu bilmiyodum ögrendigim ii oldu okudum başarı hikayelerini zaten o kadar mutluyumki bu gün başarı hikyelerini okudukçA MOTİVE OLUYORUMM ...inş bende baaşarı öykümü yazarımm oraya

inş yazarsın canım.hepimiz yaşadık bunları ama geçtı gitti.sen egzerszlre bir başla p...s öyle kolay gelcekki.aparatlardan daha kolay cünkü:)buranın klasik sözu oldu ama çok doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…