- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.801
kızlar bişey sorucam, benim yazılarımı alıntı yapanları görmek için tek tek sayfaları dolaşmam mı gerekiyor... bişey daha sorucam biz eşimle başka poz. denediğimzde canım yanıyor hep ben altta ve popo altında yastık var başka pozi. ne zaman deneyebilirz yoksa can yanmasıyla mı alışcam farklı poz.lara
bende de bu pozisyon sorunu var... ben hep üstteyim... diğerlerini yapamıyorum... daha yeni yendik ondan olabilir mi??ne zaman alışacağız acaba??
az once denedim deligi gorebiliyorum ama dokunamiyorum.. egzersizlere de basladim, sorunu kabul edip cozum icin ugrasmak iyi geldi, tesekkur ederim.
bende yine hiç ilerleme yokbugün deneme yaptım ama olmadı yine.bu nasıl bir şey ya anlamıyorum acı falan umrumda değil ama yinede kendime hükmedemiyorum otomatik sanki vücudum.artık bebek ne zaman sorularına sahte yalan cevaplar vermekten bıktım ya (
bende yine hiç ilerleme yokbugün deneme yaptım ama olmadı yine.bu nasıl bir şey ya anlamıyorum acı falan umrumda değil ama yinede kendime hükmedemiyorum otomatik sanki vücudum.artık bebek ne zaman sorularına sahte yalan cevaplar vermekten bıktım ya (
ben de senden rapor bekliyordum.. bu sorulardan kurtulmak senin elinde.. öncelikle egzersiz yapmalısın, hatta egzersiz sürecinde deneme yapmamak daha iyi.. neler yaptın? egzersiz denedin mi?
egzersiz denedim olmadı belki egzersiz yapmadan başardım diyebilirim diye eşli deneme yaptım o da olmadı.en yakın zamanda bir jinekologtan randevu alıcam fiziksel olarak bir sorun olmadığını doktordan duymadan olmayacak galiba.beynimle savaşıyorum resmen
acı felan umrumda değil diyosun inan benim o bile umrumdaydı:))buna rağmen başardım sende yapacaksın ama önce şu olumsuzlukları at kafandan...ilaç tedavisi gibi düşün ve yılmadan yap...kegel egzersiziyle başla başardınmı hemen kulak çöpü varya al onu geçir prez..i bolca kayganlaştırıcı sür (ben bebek yağı kullandım)ve onu deliğe yerleştir deriiiin nefes al verirken ıkın ıkınınca açılıyo zaten ve deliğe yerleştir ama çekme bekle nefes al tekrar ve popo yönüne doğru ittir inan kayıyo ve gidiyo anlamıyosun bile o öyle bi yaratılmışki 12 cm şey oraya rahatca girebilecek kadar kaldıki kulak çöpü incecik...ama yönünü öğren popoya doğru eğimi tamammı..dene mutlaka ve başarana kadar...ben ilk kulak çöpü yaptım ve gördümkii kayıp gidiyo gördükçe gaza geldim inandım vede...hızımı alamadım ilk denemede( korkak ve dokunamazken:)))rimel kalınlığına kadar oldu dahada olurdu ama ben denemedim...sonraki gün denedim daha kalınını..demekki oluyo...sende yaparsın önce cesur ol karar ver ve egzersizleri yap:))
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 3.5 yıldır evliyim vajinismus sorunum var bende burdaki anlatılanları okuyunca bende atlatabilirim dedim bana yardımcı olurmusunuz
tabiiki ederiz seve seve...istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz...hangi aşamada olduğunuzu neler sormak istediğinizi aklınızza takılanları sorun saçmamı olur ne olur diye düşünmeyin herşeyiii sorabilirsiniz her konuda şahsım adına elimden ne geliyosa yardıma hazırım:))
öncelikle teşekkürler... bende aslında 1 senedir okuyorum buraları ama kendimde o cesareti bulamadım ama artık bitsin istiyorum çok zor durumdayım artık millatin çocuk olmuyomu sorusuna cvp bulamıyorumm...ve kendimde çok istiyorum bi bebegim olmasını hep bi umut bekledim bu işi halletmeden hamile kalsam die ama anladım ki önce bu işi halletmem lazım ....benim hikayemde şu ben ilk evlendigimizde eşimin ailesinin evinde oldugu iççin dügünn herşey berbattı diyebilriim ...o gece kabus gibiydi kayınvalidem yüzünden baskı kurdu ve kapıda bekledi tabiki olmadıı...iikinci günde kayınvalidem kesin yapmalısınız dedi tabi bende baskı hissettigimden olmadı yapamadım eçarşaf beklediler bizde mecbur eşimin elini kanattık sürdük ...evimize gidince yaparızz dedik ama tabi eşimin aşırı beni rahatlantmasından olmadı evet eşim çok anlayışlıydı ama sen ne zaman hazır olursan dedi ilk sene hastalıgımın adını bile bilmiyodum bi gün olur diyoduk hep 1 sene dolmuştu biz böle düşünürken 2. sene eşimin görevinden dolayı doguya gittik e ordada malum hastane yok bişi yok doktorada gidemeidk 2 senem boşuna gitti kendi başımızada halledemedik şimdi batıdayız çok şükür ama doktora gitmek istemiyorum eşimde istemiyo ama kendim halletmek istiyorum bebeişim olmasını istiyoorum aşırı derecede herkes bekliyoo bilmiyorum bana yardım edin
öncelikle teşekkürler... bende aslında 1 senedir okuyorum buraları ama kendimde o cesareti bulamadım ama artık bitsin istiyorum çok zor durumdayım artık millatin çocuk olmuyomu sorusuna cvp bulamıyorumm...ve kendimde çok istiyorum bi bebegim olmasını hep bi umut bekledim bu işi halletmeden hamile kalsam die ama anladım ki önce bu işi halletmem lazım ....benim hikayemde şu ben ilk evlendigimizde eşimin ailesinin evinde oldugu iççin dügünn herşey berbattı diyebilriim ...o gece kabus gibiydi kayınvalidem yüzünden baskı kurdu ve kapıda bekledi tabiki olmadıı...iikinci günde kayınvalidem kesin yapmalısınız dedi tabi bende baskı hissettigimden olmadı yapamadım eçarşaf beklediler bizde mecbur eşimin elini kanattık sürdük ...evimize gidince yaparızz dedik ama tabi eşimin aşırı beni rahatlantmasından olmadı evet eşim çok anlayışlıydı ama sen ne zaman hazır olursan dedi ilk sene hastalıgımın adını bile bilmiyodum bi gün olur diyoduk hep 1 sene dolmuştu biz böle düşünürken 2. sene eşimin görevinden dolayı doguya gittik e ordada malum hastane yok bişi yok doktorada gidemeidk 2 senem boşuna gitti kendi başımızada halledemedik şimdi batıdayız çok şükür ama doktora gitmek istemiyorum eşimde istemiyo ama kendim halletmek istiyorum bebeişim olmasını istiyoorum aşırı derecede herkes bekliyoo bilmiyorum bana yardım edin
aynayı alıp ordaki deliği keşfettiysen vakit kaybetme başlayabilirsin sen nezaman kendine güvenirsen gün ogündür...an o andırr...başlayabilirisin:))ben de başlamak istiyorum kegel egzersizlerine önce kulak çöpü ile mi başlamalıyım
aynayı alıp ordaki deliği keşfettiysen vakit kaybetme başlayabilirsin sen nezaman kendine güvenirsen gün ogündür...an o andırr...başlayabilirisin:))
ben kegel egzersizine başladım aslında tuvalette yaptım sıkıp bırakmayı bide biraz inceledim ama kulak çöpüne başlamadım evde şuan kayganlaştırıcı jel yok ama yarın kesin alıp başlıcam çok teşekkür ederim destegin için sen ne zaman yendin bu hastalıgı? kaynanamı dersen sorma bende çok sinir oldum hayatımda ilk kez böle bişi duydum zaten vajinismus sorunumun kaynagı kaynanam yoksa benimle birlikte evlenen arkadaşlarım korkarken ben çok rahattım yaparım die hiç korkmuyodum hem onun yüzünden oldu kapıyı kilitlettirmedi bişi mişi olursa bayılırsan hastaneye yetiştirmek için dedi bide örnek verdi birinin hastalanmış kanaması çok olmuş hastanelik olmuş die e sen gelde yap işte beynime yerleştirdi sürekli kapıda daha bitmedimi olmadımı die bagırdı düşün yani nasıl ben vajinismus olmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?