Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendime bi hedef koydum hastalığım bittikten sonra 5gün içinde bu iş tamamen bitmiştir benim içinnn azimliyim karralıyım vede sabırlıı

simdi kegel egzersizlerini calisiyorum sadece, ama daha once bu kadar acik oldugunu gormemistim . bir de parmak egzersizlerinde kizlik zari yirtilmiyor mu o kadar parmak falan girince.

Son düzenleme:
simdi kegel egzersizlerini calisiyorum sadece, ama daha once bu kadar acik oldugunu gormemistim . bir de parmak egzersizlerinde kizlik zari yirtilmiyor mu o kadar parmak falan girince.

benim kızlık zarı poblemim yoktu.. ama buradan öğrendiğim kadarıyla sana anlatayım.. orası esnek bir yapıya sahip.. egzersizler sayesinde esniyor... çoğu kişiden kırmızı gelmedi.. bir kaç kişiden pembemsi geldi... ama korkulacak bir şey yok.. çünkü esnediği için acımıyor.. rahat rahat egzersiz yapabilirsin...

kendime bi hedef koydum hastalığım bittikten sonra 5gün içinde bu iş tamamen bitmiştir benim içinnn azimliyim karralıyım vede sabırlıı

İştee Bu Çok İyi. Gerçekten Önüne Bir hedef Koyarak Çok İyi Yaptın. Hedef Koymakk çok önemli. Umarım Hedefini Gerçekleştirirsin !! Onun İçin Bol bol Egzersiz yapmayı unutmaa

Canım Bunun İçin Kesin bişey Söylememiz Mümkün değil. Kızlık zarının Yapısına Göre değişir bu. Yırtılır diyemeyiz yırtılmazda diyemeyiz. Ama Bu İllet Egzersiz yapmadanda Yenilmiyoo. Onun İçinn mecbur herkes yapıyoo..

Kızlar Bi kaç gündür bende Giremedimm. Tatile geldik memlekete. 10 gün tatil yapıcazz. O yüzden giremiyorum internete. Egzersizcilerr Süper gidiyosunuzz devammmm edin. İnş Ekim bitmedenn. Dahaa Çok gelin Çıkarr. Kendinizee Dikkat edinn.

egzersize nerden başlamak gerekiyor? kulak çöpünyle mi öncesinde bişey gerekiyomu

Egzersiz yapın diyorsunuz fakat parmağımı sokabilsem ben zaten çoktan yapmıştım nasıl sokuyorsunuz ben cesaret edemiyorum asla çok üzgünüm

Egzersiz yapın diyorsunuz fakat parmağımı sokabilsem ben zaten çoktan yapmıştım nasıl sokuyorsunuz ben cesaret edemiyorum asla çok üzgünüm

merhaba.. ben dokunamıyordum ... hatta doktor fitil verdi mantar içi sokamadım... küçücük düşünsene.. parmağımı sokmadım ben .. şimdi sok desen gene sokamam.. p... yaparım daha iyi diyordum.. bir tane kulak çöpüne pamuk sardım streçledim.. jelledim.. bir kerede yaptım ayna yardımıyla girişe yerleştirdim.. sonra hiç bakmadım.. doğru yönde ittim.. o zaten gidiyor.. bir kerede yapabilirsin... müsaitmisin kalk hemen dene.. bekliyorum... olacak göreceksin... olmaz dedim bende yapamam dedim ama oluyor

canım evet egzesiz şart...parmak aslında yenmeme rağmen hala tuhaf geliyo bana..ama kimisine daha kolay gelio..
ben sana kulak çöpünü tavsiye ediyorum ben öyle yaptım çünkü ilkten parmak bana görede bişey değildi ve onu yapsam zaten p....s de denerim diodum oyüzden ince bişi olmasını tercih ettim arkadaşların tavsiyesiyle kulak çöpüyle başladım...ama ilerledikçe inan bana parmak bile denedim olabildiğini görmek için denedim yine yaparatla devam ettim ayrı:))) önce sadece kulak çöpünü prez. geçir bol bol kayganlaştırıcı sür derinn nefes al ıkın gördüğün o deliğe yerleştir yine nefes alıp aynı şekilde popo yönünde ilerlet bunu çözünce zaten zamanla kalınlaştırarak ilerliyo egzersizler...

merhaba... egzersiz fikri başlangıçta çok itici geliyor.. ama maalesef bunun başka bir çözümü de yok.. öncelikle ilk yapman gereken ayna alıp vaji.yi incelemek.. bunun amacıysa kendini daha iyi tanımak.. (çünkü genel olarak hepimiz orasının kapalı olduğuna şartlıyoruz kendimizi, aynada incelerken özellikle ıkındığın zaman oranın açıldığını göreceksin) parmak çok itici geliyorsa kulak çubuğu deneyebilirsin.. ya da doğum günü mumu var ya o da olabilir.. hangisini kullanacaksan streçleyip prez. geçiriyorsun..jelin yoksa mutlaka bir jel edin, su bazlı jel olması daha iyi.. ultrason jeli olabilir.. sonra derin nefes alıp nefes verirken hafif hafif ilerletiyorsun.. takıldığın noktada kesinlikle vazgeçmek yok biraz bekleyip ıkınarak devam ediyorsun.. şu an bu fikre hazır değilsen al aynayı öncelikle incele.. hazır olunca da egzersize başlarsın

en başta söylemem gerekeni en sona bıraktım:) egzersize başlamadan önce bir jinekoloğa görünmek gerekiyor en azından fiziksel bir sorun olup olmadığını öğreniyorsun

Son düzenleme:

egzersize nerden başlamak gerekiyor? kulak çöpünyle mi öncesinde bişey gerekiyomu

merhaba
egzersize başlamadan önce bir jinekoloğa görünmek gerekiyor, fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrendikten sonra egzersize daha rahat başlayabilirsin..
öncelikle ilk yapman gereken ayna alıp vaji.yi incelemek.. bunun amacıysa kendini daha iyi tanımak.. egzersize parmakla kulak çubuğuyla ya da doğum günü mumu var ya onlardan biriyle başlayabilirsin.. hangisi kolayına geliyorsa..parmakla başlayacaksan eldiven kullan ve ilk adım olarak serçe parmakla başla..kulak çubuğu ya da mum kullanacaksan streçleyip prez. geçiriyorsun..jelin yoksa mutlaka bir jel edin, su bazlı jel olması daha iyi.. ultrason jeli olabilir.. sonra derin nefes alıp nefes verirken hafif hafif ilerletiyorsun.. takıldığın noktada kesinlikle vazgeçmek yok biraz bekleyip ıkınarak devam ediyorsun..ilk adımı at en azından bu fikre alış sonrasında sorularını ve raporlarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…