Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dun aksam basladım serce parmagın ıkıncı bogumuna kadar uygulayabıldım tabı bebe yagı ve anestol kremle bır sey hıssetmedım ama ıcerı bır sey gırebılıyomus bu bana umut verdı sadece dun uye olmadan bu sayfada okuduklarım la sadece

arkadaslar serce parmakla denedım sadece ıkıncı boguma kadar uygulayabıldım daha fazla ılerı gıtmıyor popo tarafınamı ıttırecegım tum detayları yazarmısınız ınanaın aksamdan berı heyecan bastı artık bır an once kurtulmak ıstıyorum

süpersin canımm...tebrikler sen zaten yol almışsın...parmak biraz yorucu ve zor oluyo istersen aparatlarladene..iki boğum almışsın ohalde hep tıkanıp kalınan o meşhur noktaya geldin..o noktadan sonra parmağını popoya aşağıya doğru eğimli olarak ilerleteceksin..

faydası olurmu bilmem ama ben 5 egzersiz günüyle yendim ve düzenlide yapamamıştım sonradan çok pişman oldum çünkü dahada kısa sürerdi :)) ben önce kulak çöpünü prez.geçirip bolca bebe yağı sürüp yaptım hepsini soktum(tabii şunuda söyliyim sanmayın cesur biriydim bakamıyodum bile:))aynı gün ince bi rimelim vardı onu geçirdim prez.e onuda denedim ve yaptım böylelikle kontrol bende olduğu sürece içeri herşey giriyodu bendeydi iş yani bunu iyice anladım..ertesi gün kalın bi rimelim daha vardı onu aynı şekilde yaptım oda oldu ve kendi işaret parmağımı denedim zaten rimelim ondan kalındı yani kesin buda olur die denedim olduda zaten...ertesi gün bunları tekrar ettim eşim gelince onun da tek parmağını denedim bunun nedeni kendi kendime yapabiliyorum ama kendimi eşimede güvenerek bırabilmemi sağlamaktı oda oldu..ertesi gün tekrarladım egzersizleri ve rimeli de kalınlaştırmaya karar verdim üzerine havlu kağıt peçeteler varya onlardan sardım jiletinledim prez. geçirdim yaptım yavaş yavaş her aşamada kalınlaştıkça arttı güvenim ve en son 7 cm kalınlığında denedim aparatımı bu arada rimel boyunuda düşünün hepsini aldım her aşamayı hepsini içeri alana kadar ittirdim..içimde biraz bekledim...böylelikle yenilerini denedim...ve 7 cm den sonra bugün bunu denicem dedim başarıcam dedim müthiş güvenim artmıştı ve 8 cm..sonra 9...sonra 10 cm denedim ve dedimm eşime şimdi deneyelimm...ve başardımm.... oanki halim geldi gene aklıma saçma sapan gülmüştüm:))))umarım faydası olur...

anestol kullandınmı pekı ben bu aksam mum la denemeyı dusunuyorum bı noktadan sora ılerı gıtmıyor kalemle dedenemıstım dun aksam ılrı gıtmıyor dememkkı asagı dogru ıtelemek gerekıyor bırde bu uygulamda kızlık zarı yırtılırmı sımdıde onun korkusu var ben ılk cınsel bırlıktelıkte bozulsun ıstıyorum

anestol felan kullanmadım sadece kayganlaşması için bebe yağı kullandım..kızlık zarı yırtılmıyo canım egzersizle genişliyo...benim hiç bir aşamam da kanama felan olmadı yaniii eşimle yaptığımızdada olmadı ben de istemiştimki eşimle olduğunda bunun bi göstergesi olsun...ama olmadı çünkü yaptıkça genişledi ve bbenide psikolojik olarak rahatlatmıştı...eşim anlayışlı çok şükür böyle bişeyi sorun edecek değildi yani beni çok ii biliyor(ondan önce bana ters böle bişi) ama ben aklında kalırsa die isterdim..kısacası hiçbir aşamada kan gelmedi...

o noktaya geldiğinde nefes alıp ıkınırken hafif poponu havaya kaldırır gibi yap tamamen kaldırma kaldırır gibi yap...ve popo yününde aşağı dortu ittir kayıp gidecek korkma o noktadan sonrası daha kolayy..yani acıcak diye düşünme orası hiç acımıo burda önemli olan työnü yönüde anlattığım gibi popo tönünde..

tesekkurler sımdı deneyecegım sonrasında tekrar burda gorebılırmıyım senı bana yardım cı olman acısından deneyıp yazıcam benım de esımden dolayı oyle bır sıkıntım yok dıyor kendısıde zaten dun aksam bırlkte denedık ve esım dedı parmagın gırıyo dıye sıkıntı yok ama ıste yıne ılk bırlesmede her kes gıbı benımde olsun ıstıyorum ben b arada yenı uye oldugum ıcın ozel mesaj yazamıyorum benı aradas lıstene eklersen sevınırım tesk.

merak etme burdayım emin ol senin kadar bunu başarmana sevinir ve isterim...eşim mesaide 1 de gelicek sıkıntı yok:)))ben eklerim seni..

merak etme burdayım emin ol senin kadar bunu başarmana sevinir ve isterim...eşim mesaide 1 de gelicek sıkıntı yok:)))ben eklerim seni..

dun aksamkı denemem daha ıyı olmustu ama umudumu kesmek ıstemıyorum bu aksam kulak cubuguyla sadece ortasına kadar uyguladım bı noktadan sonra ılerleyemedım acıkcası daha ustune gıtmek ıstemedım zaman la dıye dusunuyorum ama ıcıme bı burukluk geldı aglamak ıstıyorummmmmmmmm

Heh :) geldin buraya.. Bak arkadaslar hemen imdadina yetistiler kusura bakma, dersim vardi çikmak zorunda kaldim..
Sakin umudunu kaybetme, agla içinde birikenleri dök bu gece.. Bitecek bu kabus yakin zamanda.. Egzersizde devamlilik çok önemli.. yilmadan olmadimi, ugras, pes etme sakin
Hani serçe yaptim demistin diger topikte, simdi isarete geç biraz beklet parmagini sonra git gel yap parmaginla rahat alip çikarana kadar sonra orta parmaga geçersin.. Kayganlastirici kullan sadece yada istersen prez. geçir parmagina, ama yeterince kaygan olmayabilir baslangiç için.. Basarilarrrrr

Son düzenleme:

evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum

merak etme olur böyle bende senin gibi denemelerde olmadığını düşündğüm oldu çok oldu ama yılmadım başarıcam dedim...sakın vazgeçme..tekrar deniceksin yarın olmazsa öbürgün ama emin ol bu aşamalardan sonra yeneceksin bitecek...bak istersen once o aşamaya kadar kalınlık dene mesela kulak çöpü olmuş oraya kadar kalem dene parmak dene tekrar o noktaya kadar sadece ama vazgeçme ...olduğu yere kadar dene alıştıkça rahatlayacaksın...seni gerçekten çok ii anlıyorum ilk sokmaya çalıştığımda olmuştum böyle ve bırakıyım dedim ben heralde ağır vakayım...sonra geldim topikte kızlar çatır çatır başarmış..döndüm tekrar tekrar denedim ve oldu..vazgeçme..

arkadaşlar jel konusu çok tartışma çıkardı burada ama söylemeden geçemeyeceğim.. egzersiz sırasında mümkün olduğunca su bazlı jeller kullanmaya çalışın..ultrason jeli olabilir ya da okeyin, durexin de su bazlı jelleri var onlardan biri olabilir.. bebe yağı mantar yapıyor.. bilginize...:)

Kulak çubugunla bendede olmamisti, kizlarin parmakla yap israrlarina ragmen ben yok ince ya kulak çubugu onda israr etmistim yapamadim ertesi gün parmakla çok kolay olmustu..

sid123 kardeşim..şimdik..kendine biraz büyük bi ayna ayarla al onu yatağının başına yerleştir geç karşısına aynayı iki bacağının arasına alır gibi arkana iki yastık koy ki otururken yerleştirirken yorulup kasma kaslarını..sonra uzanır gibi yamamen düz değil hilal şeklini dşün vücudun oşekilde sırtında yastık bacaklarını açabildiğin kadar aç ıkın tut ıkın tut bi kaç kez sonra al kulak çöpünü geçir prez. ve bol bol kayganlaştırıcı sür gireceği yer adar birazda vajiye sür ve derin nefes al ıkınnn orayı açıyomuşsun gibi mesela büyük tuvaletini yapar gibi sonra yerleştir yine aynı şekilde sürekli ıkınarak ilerlet..bi noktaya kadar oluyo donra takılıyo dimi evet...oraya geldiğini anladığında asıl problemi orda çözeceksin ıkınacaksın yapabildiğin kadar sağ sol aşağıya hareket ettir yönünü bulsun poponu hafif kaldırır gibi yapabilirsin faydası oluyo tön dedim ya bu önemli oturmakla yatmak arası oturuyosunya işte öyleyken popoya eğimli şekilde ilerletiyosun...dimdik değil ama dikkat eğimli yani popoya tamamne dik olmucak popoya doğru olacak sadece hafif eğim olacak yani...anlayamadığın takıldığın olursa gene sor çekinme..

evet uygun şekli bu özel kayganlaştırıcılar..ben bebe yağıyla yaptım mantar olmadım ama sizin mantar olmayacağınızın garantisi yok sağlıklı olanı yapın ama şuan elinizde yoksa eliniz anormal sayılmayacak kayganlaştırabilme özelliği olan bebe yağı gibi bişeyle deneme yapabilirsiniz ertelememek adına cesaret toplamışken kaybetmemek adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…