- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #126.881
dun aksam basladım serce parmagın ıkıncı bogumuna kadar uygulayabıldım tabı bebe yagı ve anestol kremle bır sey hıssetmedım ama ıcerı bır sey gırebılıyomus bu bana umut verdı sadece dun uye olmadan bu sayfada okuduklarım la sadece
anestol kullandınmı pekı ben bu aksam mum la denemeyı dusunuyorum bı noktadan sora ılerı gıtmıyor kalemle dedenemıstım dun aksam ılrı gıtmıyor dememkkı asagı dogru ıtelemek gerekıyor bırde bu uygulamda kızlık zarı yırtılırmı sımdıde onun korkusu var ben ılk cınsel bırlıktelıkte bozulsun ıstıyorum
anestol felan kullanmadım sadece kayganlaşması için bebe yağı kullandım..kızlık zarı yırtılmıyo canım egzersizle genişliyo...benim hiç bir aşamam da kanama felan olmadı yaniii eşimle yaptığımızdada olmadı ben de istemiştimki eşimle olduğunda bunun bi göstergesi olsun...ama olmadı çünkü yaptıkça genişledi ve bbenide psikolojik olarak rahatlatmıştı...eşim anlayışlı çok şükür böyle bişeyi sorun edecek değildi yani beni çok ii biliyor(ondan önce bana ters böle bişi) ama ben aklında kalırsa die isterdim..kısacası hiçbir aşamada kan gelmedi...
o noktaya geldiğinde nefes alıp ıkınırken hafif poponu havaya kaldırır gibi yap tamamen kaldırma kaldırır gibi yap...ve popo yününde aşağı dortu ittir kayıp gidecek korkma o noktadan sonrası daha kolayy..yani acıcak diye düşünme orası hiç acımıo burda önemli olan työnü yönüde anlattığım gibi popo tönünde..
tesekkurler sımdı deneyecegım sonrasında tekrar burda gorebılırmıyım senı bana yardım cı olman acısından deneyıp yazıcam benım de esımden dolayı oyle bır sıkıntım yok dıyor kendısıde zaten dun aksam bırlkte denedık ve esım dedı parmagın gırıyo dıye sıkıntı yok ama ıste yıne ılk bırlesmede her kes gıbı benımde olsun ıstıyorum ben b arada yenı uye oldugum ıcın ozel mesaj yazamıyorum benı aradas lıstene eklersen sevınırım tesk.
merak etme burdayım emin ol senin kadar bunu başarmana sevinir ve isterim...eşim mesaide 1 de gelicek sıkıntı yok:)))ben eklerim seni..
dun aksamkı denemem daha ıyı olmustu ama umudumu kesmek ıstemıyorum bu aksam kulak cubuguyla sadece ortasına kadar uyguladım bı noktadan sonra ılerleyemedım acıkcası daha ustune gıtmek ıstemedım zaman la dıye dusunuyorum ama ıcıme bı burukluk geldı aglamak ıstıyorummmmmmmmm
Heh :) geldin buraya.. Bak arkadaslar hemen imdadina yetistiler kusura bakma, dersim vardi çikmak zorunda kaldim..
Sakin umudunu kaybetme, agla içinde birikenleri dök bu gece.. Bitecek bu kabus yakin zamanda.. Egzersizde devamlilik çok önemli.. yilmadan olmadimi, ugras, pes etme sakin
Hani serçe yaptim demistin diger topikte, simdi isarete geç biraz beklet parmagini sonra git gel yap parmaginla rahat alip çikarana kadar sonra orta parmaga geçersin.. Kayganlastirici kullan sadece yada istersen prez. geçir parmagina, ama yeterince kaygan olmayabilir baslangiç için.. Basarilarrrrr
dun aksamkı denemem daha ıyı olmustu ama umudumu kesmek ıstemıyorum bu aksam kulak cubuguyla sadece ortasına kadar uyguladım bı noktadan sonra ılerleyemedım acıkcası daha ustune gıtmek ıstemedım zaman la dıye dusunuyorum ama ıcıme bı burukluk geldı aglamak ıstıyorummmmmmmmm
evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum[/QUOTE
birden yüklenme tabiikii sen kendini ayarla onu dene oldukça yükselt ama şunu bil bişi olmaz zara hele hele kulak çöpüyle:))oraya 12 cm kalınlığında bişi giriyo yani yapısı öyle yaratılmış kaldıki kulak çöpü ona dokunmaz bile..yönünü ayarlayamamışsındır...dur bak ben sana şekil olarakda nasıl durman gerekir açık ve ayrıntılı anlatıcam bekle olurmu??üzülme ağlama az kaldı karar verdin yaa gerisi de gelecek sabırlı ol sakin ol...:))9
evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum[/QUOTE
birden yüklenme tabiikii sen kendini ayarla onu dene oldukça yükselt ama şunu bil bişi olmaz zara hele hele kulak çöpüyle:))oraya 12 cm kalınlığında bişi giriyo yani yapısı öyle yaratılmış kaldıki kulak çöpü ona dokunmaz bile..yönünü ayarlayamamışsındır...dur bak ben sana şekil olarakda nasıl durman gerekir açık ve ayrıntılı anlatıcam bekle olurmu??üzülme ağlama az kaldı karar verdin yaa gerisi de gelecek sabırlı ol sakin ol...:))9
ben ozleden mesaj yazamıyorum burdan yazabılıyorum sen yazarsın ben okurum olurmu bır kac gune hralde acılır ozel mesaj beklıyorum
ben ozleden mesaj yazamıyorum burdan yazabılıyorum sen yazarsın ben okurum olurmu bır kac gune hralde acılır ozel mesaj beklıyorum
daha acılmadı ozelden mesaj hakkım 100 msj atmam lazımmmıs sen yaz ben okurum
evet dun aksam serce parmakla dendım hatta bu aksam mumla denemeyı dusunurken kulac cubugu ıle denedım ama husran la sonuclandı bı noktadan sonra ılerletemedım yarısına kadar uygulayabıldım ılerlemıyo ya bı yerlerde yanlıs yapıyorum esım cok desteklıyo bır den yuklenme kendıne dıyor nasıl olack bu aksam cok umutluydum olucak dıyodum hala acıyacak zarar verırmıyım vajınaya dıye dusunuyorum
Kulak çubugunla bendede olmamisti, kizlarin parmakla yap israrlarina ragmen ben yok ince ya kulak çubugu onda israr etmistim yapamadim ertesi gün parmakla çok kolay olmustu..
arkadaşlar jel konusu çok tartışma çıkardı burada ama söylemeden geçemeyeceğim.. egzersiz sırasında mümkün olduğunca su bazlı jeller kullanmaya çalışın..ultrason jeli olabilir ya da okeyin, durexin de su bazlı jelleri var onlardan biri olabilir.. bebe yağı mantar yapıyor.. bilginize...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?