Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba artık heyecandan uyuyamaz durumdayım dun aksam kı husrandan sonra bugun tekrar deneyecegım ıns olur kımse yokmu

ınan azim çok önemli... Hemen yerlestirmek icin ugrasma çok yavas hareket et battığı zaman yönünü degiştir batarsa yanlış yöne ittiriyosun demektir.

güzel haberle gelmek isterdim ama melesef henüz değil.yarın jinekologa gitmeyi düşünüyorum önce fiziksel soruları kafamdan atmak için.dün yine bu konudan dolayı ağlayarak girdim yatağa sonra eşim bana destek amaçlı konuşurken vajinismusu vajinisYUS olarak söyleyince ağlarken gülmeye başladım sonra tekrar ağladım sonrada kalktık pişti oynadık kafam dağılsn diye.sinirim iyice bozuldu.ah vaji neler ettin bana bende seni yeneyimde gör....:)

harikasın aynen devam zaten oraya bir şeyın gırdıgını gör_ugunde yarı başarmış sayılıyorsun çok az kaldı canım 8cm çevresi değil mi? Uzunlugu değil? Benim aparatı ölçeğim bir şey yoktu evde kaç cm ile yendim bilmiyorum ama ya 8 dir ya da 8 bile d_dğildir

Hepimiz aynı psikolojik sorundan geçtik sanırım art arda bir sürü gelinimiz olacak yupppii

cnm benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım...

başaracaksın inan bana sonra beraber güleceğiz inan gülüyorum şimdi ben..azmedin kızlar kimse sizden üstün değil..yapanlar sizden güçlü akıllı zeki felan değil...cesur olun...

kalem mi aparat yap cnm bence gerçi ben parmakla deniyodm sonra aparat yaptım kulak çöpü var ya onları birleştir üzerine selpak sar ve streç var ya ondan sar...istediğin gibi selpakla kalılaştırabilirsin aparatı..eğer kayganlaştırıcın varsa onunla rahat olur...
ama sen bilirsin nası rahatsan öle yap..hijyene dikkat et cnm...

buradaki arkadaşlar süper valla azmeden hemen yener kurtulur inanın..
dr felan gerek yok kk yeter...

pardon yaa uzunlugu cevresı ılerkı zaman larda ınsallah hergun genısletmemmı lazım bıraz detay :)))

vallaha ben bi tanesini rahat yerleştiriyorsam dynı gün icinde kalınlastırıyordum böylece 4 gümde yendim 3 bile diyebiliriz baktın rahatsın biraz beklet gitgel yapmaya calıs, sonra aparatı kalınlaştır tekrdr dene zaten iyice kalınlaşınca ohoo bunu aliyorsam p...si de alırım diyorsun

bazen bacaklarım tıtrıyo sızde de oluyomuydu sonra gecermı

hoşgeldin bende 3buçuk senelik evliyim malesef bendede ilerleme yok halaa hastayım bitsin hemen başlayacağım
henuz kullanamadıgımız prez var:)) kalemı sterc leyıp onuda gecırıyorum parmakla yapamıyorum bırde aynadan bakmayınca daha cok ılerlıyo

evet aynadan bakınca daha ii sonuç alınıyoo

arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .

bence çok iyi gidiyosun devam et 2 parmak komple almaya çalış evet kalem rimel vs....bunlar sert old için azıcık can yakıyo ama aprmak onra göre daha ii

tebrik ederim çok mutlu oldum görünce gayet iyi gidiyorsunbende parmakla yapmıştım egzersizlerimi.. daha kolay gelmişti.. tek parmakta iyice rahat olana kadar devam et.. sonraki aşama orta parmak iki boğum.. ondan sonra da 2 parmağı küs şeklinde geliyor.. egzersiz yaparken öncelikle hep bir önceki aşamadan başla onda rahat olunca sonraki aşamaya geç

mrh arkadaslar bugun kalemle denedım rahatca gıtgel yapabılıdım sorasında bıraz daha kalın rımel ım vardı onunla denedım oda oldu bu aksam esımle denemek ıstıyorum sızce erkenmı ? tabı bol anestol ve jelle denıyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…