- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.941
kzlarr :) cok mutlu ve umutluyum . bayram dönüşü tedavimi olcamm... rabbim hepimizin yardımcısı olsunn[/QUO
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kzlarr :) cok mutlu ve umutluyum . bayram dönüşü tedavimi olcamm... rabbim hepimizin yardımcısı olsunn[/QUO
arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .
arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .
bu durum kişiden kişiye değişiyor... bende bakmadan yapıyordum... bakınca yapamıyordum ... ne fark eder sen doğru yolu bul yeter:)))henuz kullanamadıgımız prez var:)) kalemı sterc leyıp onuda gecırıyorum parmakla yapamıyorum bırde aynadan bakmayınca daha cok ılerlıyo
bu durum kişiden kişiye değişiyor... bende bakmadan yapıyordum... bakınca yapamıyordum ... ne fark eder sen doğru yolu bul yeter:)))
yendınmı pekı yendıysen kac gun de oldu
mrh arkadaslar bugun kalemle denedım rahatca gıtgel yapabılıdım sorasında bıraz daha kalın rımel ım vardı onunla denedım oda oldu bu aksam esımle denemek ıstıyorum sızce erkenmı ? tabı bol anestol ve jelle denıyecegım
evet yendim 17 ekimde sende yeneceksin emin ol.. sana yemin ederim gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil..
ne guzel ınsallah bende buraya yendım yazarım bır gun 3 yıl bekledım su gunlere oyle sabırsızımkı bır an once esımle denemek ıstıyorum nasıl beklemısım kac yıl su an bır rımelı alabılıyorum cok mutlu oluyorum bırde sen kac gunde yendın benım ıkıncı gun parmakla deneyemıyorum kalaem rımel gaparatlarla dendeım
10 cm capımı yoksa ne kadar ılerı gıdebıldıgımı
mrh arkadaslar bugun kalemle denedım rahatca gıtgel yapabılıdım sorasında bıraz daha kalın rımel ım vardı onunla denedım oda oldu bu aksam esımle denemek ıstıyorum sızce erkenmı ? tabı bol anestol ve jelle denıyecegım
sid123 canım ayyyy nasıl sevindim yaaa süpersinnn çok iyisin sen artık yönünü buldun tamamdır ....canım eğer oladabilir ama olmazsada sakın hayal kırıklığı yaşama biraz daha genişleteyim der bir iki gün daha egzersiz yaparsınnn tamammıı....çok mutlu oldumm yaaa dün kulak çöpü için üzülmüştün bak:)))))