- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.061
Merhaba canim. Bilmiyom ki napcam, oyle dedimki birakmasin diye yoksa hemen birakiyor. Dedigim gibi bazen zor olsada giriyo bazende hic girmiyo, anlamadik yani.
Emla kremi epilasyonda uyusma yapsin diye kullanilan krem demi? Eger oysa aldim ama kullanmadim. Usttende denedik ama ozaman daha zorlasiyo. Girmedigi icin bir dengesizlik oluyo, oturttamiyorum tam. Ama her turlu denemelere devam edecez. Sen neler yaptin?
Evet girdigi zamanlar oldu. Ama girmedigi zaman daha cok
Mesela bir kac gun once hic agrisiz acisiz girdi, sok oldum, cok mutlu olduk, hatta azda olsa zevk bile aldim diye bilirim. (Bunlari yazarken elim titriyo resmen, bunlari birilerine anlatcam hic aklima gelmezdi) Ertesi gun ve bayram gunu ne kadar ugrastik, ama olmadi.
Kegel ne oluyor? Ve benide o listeye yaz olurmu? :)
emlayla başaranlar cvp verin ya bende denedim 2 kez emla sürdüüm tüpün yarısı hem uyuşturmadı hemde acayip yakıp kaşındırdı iki gün boyunca , bi tek bende mi böle yapıyor bu krem:S çok üzülüyorum
merhaba arkadaşlar.bende vajinismus hastalığıyla baş etmeye çalışan bir kadınım.
şu anda bir psikologla çalışıyorum ama internetten araştırmaya da devam ediyorum.psikoloğa 2 defa gittim bi daha gelme sen çözdün artık telefonla devam edelim dedi.ben kendi tek ve 2 parmağımı albliyorum eşiminde tek parmağını aldım ama iki parmagıyla denemedik.eşim sağolsun çok anlayışlı ama bu egzersizleri yapmaktan hoşlanmıyor.doktorda daha ilişkyi deneyebileceğimizi söylemedi.sizzce ne yapmalıyım.
canım ben emlayla başardım.Daha önce de yazmıştım.3 ay uğraştım en sonunda emlayı denedim.beni yarım tüp uyuşturmuştu .Bende de acayip yanma ve kaşınma oldu uyuşmanın etkisi geçince.hatta 3-4 gün ara vermştik sonra tekrar emlayla denedik.1 ay sadece emlayla oldu bizim ki.sonra emla bitince normal denedik oldu.emlayla başaranlar cvp verin ya bende denedim 2 kez emla sürdüüm tüpün yarısı hem uyuşturmadı hemde acayip yakıp kaşındırdı iki gün boyunca , bi tek bende mi böyle yapıyor bu krem:S çok üzülüyorum
Sana da iyi bayramlar canım. Öncelikle ne durumdasın? Kegel egzersizi yaptın mı hiç? Vajiyi inceledin mi?
bana doktor vermişti emlayı.. ama o bir tüpü sürün demişti.. ilkinde ilişkiden sonra acayip yandı.. 2.sinde yanmaya dayanamadım süremedik... sen egzersizlerde mi kullanıyorsun?? öyleyse sadece jelle yapmanı tavsiye ederim...
canım ben emlayla başardım.Daha önce de yazmıştım.3 ay uğraştım en sonunda emlayı denedim.beni yarım tüp uyuşturmuştu .Bende de acayip yanma ve kaşınma oldu uyuşmanın etkisi geçince.hatta 3-4 gün ara vermştik sonra tekrar emlayla denedik.1 ay sadece emlayla oldu bizim ki.sonra emla bitince normal denedik oldu.
canım onu sürebilmen için parmağını içine sokman lazım.dışından sürersen bir işe yaramaz.işaret parmağını içine sokabilirmisin.önce onun alıştırmasını yap.canım ben hem egzersizde denedim hemde ilişkide denerken çook yanıyor yarım saate kalmadan afedersin aşşağıyı koparıp atıcam o derece kaşıntı
uyuşmuyo bide nasıl sürcemki bi tüpü bi sürüştekniği mi var anlamadımki canım ya ,yarımı bile doldurup taşırıyor orayı
canım ben hem egzersizde denedim hemde ilişkide denerken çook yanıyor yarım saate kalmadan afedersin aşşağıyı koparıp atıcam o derece kaşıntı
uyuşmuyo bide nasıl sürcemki bi tüpü bi sürüştekniği mi var anlamadımki canım ya ,yarımı bile doldurup taşırıyor orayı[/QUOTE
evet çok kaşınıyor ben gece boyunca ağladığımı biliyorum.Ama bu iş beni okadar korkutmuştu ki başlangıçta uyuşturduğu için,sonrasındaki kaşıntı ve acıya dayanıyorum.zaten bir kaç sefer sonra çok az sürdüm ozaman hem yanmadı hem biraz uyuşturup rahatlatıyordu.Bu arada hemen mi başlıyorsun onu sürünce.10-15 dakka içinde yapın.ozaman uyuşturuyor.bide çok beklersen uyuşukluk geçer.
ben parmak egzersizi yapmıştım ama çok değil..Eşimle de sadece 1-2 defa onun parmağıyla denedik.Yani okadar çok egzersiz yapmamıştık.arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.
ben parmak egzersizi yapmıştım ama çok değil..Eşimle de sadece 1-2 defa onun parmağıyla denedik.Yani okadar çok egzersiz yapmamıştık.
parmağnı vajinanın içine sokuyorsun.Bunu yaparken dikkat etmelisin ellerini çok iyi yıkamalısın.tırnakların temiz ve kısa olsun.hatta eline eldiven geçirebilirsin daha iyi olur.ilk defa yapıyorsan önce serçe parmağınla dene.parmak egzersizi nasıl oluyor ki
arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?