Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu i$in bu kadar zor oldugunu htta hastalik odlugunu bile bilmiyordum
e$leriniz gerçekten takdiri hakediyor yillarca herkes beklemez, çok $anslisiniz gerçekten
Alalhtan acil $ifalar diliyorum hepinize ,uzulmeyin nolur Alalh dermansiz dert vermesin elbet çozumunu bulup ba$arirsiniz bu i$i ..
ben evli ve iki çocuk annesi kadinim burayi sadece merakdan okudum
in$aalh sizlerinde hamilelik haberlerini alip o heyecan ve tela$inizi payla$iriz burada..

ben artik kendimden ümidi kestim. 2 parmak aliyorum diye gaza geldik dün yapalim dedik...olmadi bacaklarimi kasiyorum dokundurmasina bile izin vermiyorum napcam ya...of yaa...biktim anestol sürdüm ama ne ise yarayacak ki dokunduramazken

Kizlarrrrrrrrrrr acillllll yardimmmmmm istiyorummmmmmmm...ben ilk kez vajinama baktimmmmmmmm ayna tuttum hatta ışıkta tuttum ve ilk kez gördümmmmmm kızlar ikindim ve resmen açıldı ama icinde et gibi bise var gibi bı yer açılıyor orda başka bişey var gibiiiii Dr gitmiştim biliyorsunuz hiçbir sorun yok demişti ya parmak egzersizi yapım dedim ama cesaret edemedimmmm cok korktummmmmmmmm yaaaaaaaaaa lütfen yardimmmmmm;(((((( yine panikledimmmmm;(;((43:

merhaba arkadaşlar kasım da 1 sene olacak evleneli ama vajinismusum jinekoloğa da gittim psikiyatriye de gittim olmadı olmuyo da bana lütfen yardımcı olun benim gibi bir çok ark var
kegel egzersizini tavsiye ediyosunuz fakat ben parmak egzersizini yapamıyorum psikiyatriye gitmeyi de bu yüzden bıraktım parmak egzersizini yapamadığım için

Cadı kediii...selaaaaa....ecrinxxxx keşke burda olsanizzzzzzz yaaaa denemeye çalıştımmmmmmmm ;((((( parmağımı sokmaya çalistimmmmm ama yapamadimmm ya cesaret edemedimmmm sinirlerim bozuldu agliyorummmm;(((((( yardimm edin

Seis bende 1,5 yıllık evliyim az önce ilk kez denemeye çalıştım parmağı olmadı yapamadimmm;((((

ben 3 buçuk aylık evliyim nerdeyse 4 ay olucak ve evliliğimizin ilk 3 ayında bizde ilişkiye giremedik.. seninde yaşadığın gibi kendimi kasıyordum içime girmesine izin vermiyordum..çok zor günler yaşadım.. denemediğimiz yöntem kalmadı... ama sonunda başardım..

söyliceklerimi uygularsanız sizinde başarıcanızı düşünüyorum..

öncelikle psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..yada bence önce bi doğum videosu izleyin ve görün vajinanın ne kadar büyüdüğünü..zaten o videoyu izleyince anlıyorsunuz ordan koskoca bebek çıkıo, küçük bi p...s mi giremicek diye..bunu beyninizde oturtun..vajina kocaman açılabilen biyer..

akşam eşiniz eve gelene kadar psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..korkucak hiç bişi yok, acımicak, bla bla bla............

bide eşinize mesaj atın ; akşam eve gelirken gleitgelen alın diye :) gleitgelen vajinal kayganlaştırıcı jeldir akadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur zaten..neyse bunu muhakkak alsın

bakın öncelikle bunu yapacağınıza tamamen inanın.. bu gece bu iş biticek diye kararlılık gösterin ve korkmayın gerçekten korkucak hiç bişi yok

eşinize güzel bi sofra hazırlayın keyifli bi akşam yemeği yiyin evinizde..

sonra ona odanızda sürpriz yapın süslenin falan.. çünkü kocalarımız bunu hakediyor diğmi..? bu güne kadar bizi sabırla beklediler, hadi kalkın süslenin :) ve emin olun süslenmek sizi rahatlatıcak..psikolojik olarak kendinizi daha hazır hissediceksiniz..

bide lütfen eşiniz odaya geldikten sonra korkularınızı hiç aklınıza getirmeyin... kendinizi o anın büyüsüne bırakın.. sonraki aşamayı düşünmeyin..gevşeyin..

neyse illaki o aşama gelicek elbet..hep derin nefes alıp verin korkuya kapılmayın..
sonraaaa gleitgelenin ağzını açıyoruz ve vaji girişine tüpü boşaltıyoruz.. tamamdır..

bakın şimdi burda pozisyon tercih meselesi..ama ben kendi uyguladığımı söylemek istiyorum çünkü bu şekilde başarılı oldum sizde bence bu pozisyonda deneyin..pozisyonun adı ters köpek..ne yararı var..? yararı bence çok çünkü eşiniz arkanızda olduğu için onu görmüyorsunuz ve heyecana kapılmıyorsunuz..p..s ide görmüyorsunuz ve sizi korkutmuyor..

neyse siz bu pozisyona geçtikten sonra eşiniz yavaş yavaş hareket etmeli..birde püf nokta farkettim çok ayrıntılı yazıyorum ama faydalı olmak için.. bu ayrıntıları anlatmadan faydalı olamam arkadaşlar.. p..s i azcık sok çıkar mesele hep bu.. sürekli ileri itmiceksin azcık sokup çıkarıcaksın.. minicik girse bile bunu yapıcaksın.. girip çıkıcaksın..ne kadar girdiği önemli değil..

arkadaşlar size yemin ediyorum daha yarıya bile gelmemiştik ama eşim geldiğimiz yere kadar sokup çıkarma alıştırması yaparken bi baktık sonuna kadar girmiş hiç farkına varmadım bile ve sonrası ; sevinç gözyaşları..

peki hiç acı hissetmedimmi..? hissettim tabiki ama başlarda.. ilk içeri girerken.. okadarda olsun ama dimi..dayanılmicak bi acı değil gerçekten değil..

gleitgelen in faydası olduğunu düşünüyorum mutlaka deneyin..

bide her ayrıntıya dikkat edin.. beni başarıya götürdü, umarım sizide götürür.. ama öyle sadece okumakla olmuo arkadaşlar.. hadi kalkın ve harekete geçin..herşey sizin elinizde..

mrh arkadaşım aynı sorun bende de var artık ümidimi kestim kesmek üzereyim hırslanıyorum olacak dıye yatağa girince korku basıyo bacaklarımı acamıyorum titriyo kasılıyo ağlamaya başlıyorum ve ben egzersiz de yapamıyorum

canım dur bır sakın ol aglamak yok hemen umıdını kaybetme tabıkıde yapacaksın nerde takıldın yenı mı basladın arkadaslar yok suanda yardımcı olayım istersen

canım vajıye bakabılmek bıle buyuk bır basarı parmak degılde ılk olarak kulak cubuguyla baslarsan daha kolay alabılırsın ıkınarak denemeye basla ıstersen

mrb canım vajınısmus bır erteleme bır hastalıgı ve bu uzadıkca uzar ben 3 yıl savastım bu hastalıkla ama yapamıyorum dıye bırsey yok ben egersıze basladıktan sonra bunu anladım bırcok doktora gıttım olmadı bıraktım ama burada onerılen egzersızler sayesınde 1 yıl once yendım baslamak onemlı olan devamı corap sokugu kadar kolay emın ol

sorun orda zaten canım egzersizleri yapamıyorum denemek için o kadar acı çekiyorum ki onu 1 kere de çekmek yerine ben defalarca çekiyorum ilk başlara rağmen baya bi ilerleme oldu bende :) vajinama bakınca kapalıydı simdi açık girişi görünüyo ama bacaklarımı açamıyrum kasılıp titiriyorum artık eşim de çok rahatsız olmaya başlaadı bu durumdann

En basta takıldım daha sadece açabildim parmağımı sokmaya çalıştım ama yapamadım birde cok teşekkür ederim cokk;((

canım aynı durumdayız sanırım ben elimi değmeye korkuyorum psikiyatri de kegel egzersizi verdi yapamadım için parmak egzersizlerini onu da bıraktım kötü durumdayım artık gecem gündüzüm vajinismus oldu

cnm bu acı cekılcek bırsey degıl oyle dusun bız bunu kafamızda buyutuyoruz sadece...sıfırdan basla kulak cubuguyla dene nefes egzersızlerı yap emınım gercekten ıstedınmı bunu basarabılırsın ben tam 3 haftada yendım bu hastalıgı 3 yılımı 3 haftada kurtardım...yapmalısın esın ıcın degıl kendı huzurun ıcın

En basta takıldım daha sadece açabildim parmağımı sokmaya çalıştım ama yapamadım birde cok teşekkür ederim cokk;((

cnm parmak degılde once kulak cubuguyla yapabılırsın cok daha kolay alırsın once bol jel kullan sonra bacaklarını acabıldıgın kadar ac..
ben egzersızlerımı yerde yapıyordum bır ayagım orta sehpada bır ayagım kanepede catal poz gıbı o zmn kapatamıyordum bacaklarımı ve tv karsısında yapıyordum tv ızlıyordum dıkkatım dagılıyordu bı bakmısım almısm

cnm bu acı cekılcek bırsey degıl oyle dusun bız bunu kafamızda buyutuyoruz sadece...sıfırdan basla kulak cubuguyla dene nefes egzersızlerı yap emınım gercekten ıstedınmı bunu basarabılırsın ben tam 3 haftada yendım bu hastalıgı 3 yılımı 3 haftada kurtardım...yapmalısın esın ıcın degıl kendı huzurun ıcın

cnm parmak degılde once kulak cubuguyla yapabılırsın cok daha kolay alırsın once bol jel kullan sonra bacaklarını acabıldıgın kadar ac..
ben egzersızlerımı yerde yapıyordum bır ayagım orta sehpada bır ayagım kanepede catal poz gıbı o zmn kapatamıyordum bacaklarımı ve tv karsısında yapıyordum tv ızlıyordum dıkkatım dagılıyordu bı bakmısım almısm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…